Емблематична сграда в Созопол - паметник на културата, се оказа със зазидани прозорци

Собственикът Румен Караманов твърди, че при всеки дъжд сградата се наводнява и руши

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сеееляни, сеееееееляни, сеееляни.... в душите си всичките сте селяндури.

Поредния облажил се от властта, който си мисли, че законите не важат за него. Ама той не знаел, не разбрал... Брех тия не знаещи хора бе... А знаят да бръкнат в кацата с меда

Истината е нейде между думите на другарите. 1. Никой няма такъв вид сирвитут, че да може да защити проект по начина по който обекта на Гребенаров е "залепен" за фасадата на "паметник". Това се решава с едно писмо на Минеков до МВР, Общината и МРРБ, но тук явно става дума за друг тип "операция" на два червени и червиви клана в тази "община", населена от орки. Купувачът, има желание "ремонта" да бъде за сметка на държавата, а ДС изродът и бивш областен управител от ГЕРБ иска да му върви бизнеса с цел да закупи много и хубави обекти по Земята.

Този е точно като детенцето, което казало: Мамо,пък под одеацето ми е валяло!!!

Мила родна картинка! Нито ЮНЕСКО, нито на ЮНЕСКО брат му могат да си представят какви вакханалии могат да сътворят нашите НЕмили политици. Нашата политическа класа е над всичко,за тях няма правила и закони- те са вся и всьо. "Алчното око , само шепа пръст може да затвори" - Българска народна мъдрост!

"има търговски обекти край архитектурни забележителности по Черноморието, заради които чуждите туристи остават с лошо впечатление." – има и граждани на Созопол и български туристи, които не просто остават с лошо впечатление, а са изключително възмутени. Аз лично мога да свидетелствам, че това е позицията на около 15 души, които лично познавам и с които сме коментирали. Въобще безобразията, които ежегодно унищожават стария град за мен лично са огромно престъпление, което уви е необратимо. Нищо, че в Наказателния кодекст няма текст, който да определя това като престъпление.

България е превърната в помийна яма! По-лошото е, че на много хоро това им харесва! В мътна вода най-добре се лови риба!

ванче, Ванчее, ми как са го построили ма. Проблема на всичките тия "морски" общински комисии по градоустройство, както и в общината - архитекти, инж. и т.н. е, че са от същия град. Та едни пари се въртят по роднинска, приятелска и не знам си каква линия, не ти е работа.

Ха, ха, на морето каква е вакханалия и беззаконие... Щели да премахнат масите след края на сезона, щото сега СМР били забранени - егати подигравката. То нека навесът действително си стои до септември, но да му избухат една забрана за ползване още отсега, което е напълно в правомощията им.

ахах, ма наистина, като е незаконно просто да го затворят! и да му тръзнат една глоба за тея 14 години, щото не знанието на закона не те освобождава от спазванетго му! нали так?

родна картинка..къде да търсим справедливост..може би в Гърция

Незаконните ще бъдат премахнати след края на сезона - ей така се бори незаконното в БГ, много стимулиращо, няма що!!!

руши се защото има навес на долния етаж ? влиза вода щото са зазидани прозорците ?? като го премахне керемидения покрив по-малко ли ще тече ???

не си имал или виждал навес на средата на прозорец, нали? щото щеше да се сетиш, че при по-силни дъждове водата прелива към прозореца и наводнява, особено ако прозореца е дървен и от средата на миналия век.

жалки корумпета! ама естествено мутрата с кръчмата е с предимство. Има временно разрешение за авес върху паметник на културата, и не може да си махне масите , защото това е СМР :)