ЕМА започва проучване на китайска ваксина срещу Covid-19

През февруари ваксината на Синовак бе разрешена в Китай, тя се прилага още в Чили, Бразилия, Филипините, Украйна и Турция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво става с нашата, родната ваксина. Питам за един преател

Китай трябва да ги подарява тези ваксини а не да ги продава. Тия любители на печеното прилепско докараха смърт и нещастие на целия свят. Време е да се сложи ембарго върху всякакъв внос от Китай.

праиш вирус праиш ваксина.... готин бизнес

Само рашките се страхуват да дадат путник файф за проучване но захранват хибридките си с кило удобрение и стаканка бояршник да стенат по форумите как бил "най-добрата ваксина" :)))

Спутник е опасен Ето защо беше спрян в Бразилия и Чехия да не говорим за другите места. Преведено - съдържа жив вирус поради неумение да се направи ваксина ката хората. В Русия само устите, завистта към Запада и простотията им е голяма. Другото е миниатюрно. GETTY Brazil has temporarily banned the import of Russia's Sputnik V COVID-19 vaccine "due to the lack of consistent and reliable data" for 30 days, as the country's health regulator alleged batches of the vaccine received from Russia were tested and found to be carrying a live version of a common cold-causing virus. In a statement by Brazil's National Health Surveillance Agency (aka Anvisa), the board announced it had "unanimously decided not to authorize the exceptional import of the Russian Sputnik V vaccine of the 30-day period established by the Federal Supreme Court."

Пашка-говняшка

Европа е една проститутка на корпоративни интереси, няма и полъх от единство или загриженост за европейските народи.

,,....Досега са доставени около 200 000 милиона дози от препарата...." Май НЯКОЙ или ЯКО лъже или има ДВОЙКА по математика-- 200 000 милиона са ТОЧНО 200 МИЛИАРДА, а населението на планета ЗЕМЯ е под 9 МИЛИОНА ... КЪДЕ е Истината ?

По - скоро 2 ка по математика! Простотията навлезе във всички сфери за 30 години демокрация!

Айде отново възторжени квиченета от болшевиките=чайнофили във форума! кривозъбите колхозници преди да ги приемат в СТО гонеха врабчета из оризищата! Бяха затънали тотално!

Ако наистина този вирус е толкова опасен, трябва максимално бързо и отговорно да се изследва всяка появила се ваксина! Куба разработване три ваксини какво стана? Куба има изключително силна медицина! От здравни услуги на други държави печели повече отколкото Великобритания от износ на оръжие. А може би Евро лидерите знаят, че от онова, което се подготвя на човечеството, така или иначе почти всички ще загинат.

Европа, под мъдрото ръководство на Брюксел, очевидно е вече по-зле и от 3-ти свят. 2000 година преди Китай да бъде приет в СТО и не спазва нито едно от правилата на СТО вече 20 години безнаказано, Китай беше по-зле и от 3-ти свят, но Глобалистите им дадоха Хилядолетия постигнатото с Кръв, Пот и Сълзи от Европейската наука нагово и ролите се размениха - Европа 3-ти свят без надежда, Китай - първи свят!

"Хилядолетия постигнатото с Кръв, Пот и Сълзи от Европейската наука нагово" Я вземи се пообразовай кой от кого е крал технологии столетия наред..

учебник по Математика, Химия, Физика, Медицина и виж Европейските имена още като се почне от Питагор преди Новата Ера дори и тогава говори!!

Европа дърпа последните 200 години, преди това всички "открития" са били откраднати или изкопирани от Китай или Близкия изток! Компасът - Компасът е магнитен навигационен уред за ориентиране, чрез определяне посоките на света. Изобретен е в Китай, като през XIV век става основно навигационно средство на моряците. Компасът е откритието, което спомага Великите географски открития и донася на някои страни от Европа богатство и власт. Лупата - Откритие, направено през 1850 г. от археолога сър Джон Лейърд, повдига въпроса за това кой в действителност е използвал първата лупа? По време на поредица от разкопки в днешен Ирак Лейърд открил парче лупа, датиращо отпреди 3000 години. Понастоящем изложено в Британския музей, това парче показва, че първата известна лупа е била използвана по времето на асирийците. Професор Джовани Петинато от Университета в Рим вярва, че тази лупа от кристален кварц, която според него е значително откритие, осветяващо историята на науката, би могла също така да обясни защо древните асирийци са имали толкова големи познания по астрономия, как са открили планетата Сатурн и пръстените около нея. Печатарската преса е изобретена от Йохан Гутенберг през 1439 г. Той подобрява съществуващите подобия и позволява печатане на над 3 600 страници на ден. Има данни за използването на подобна преса, доста преди това – през 1234 г., в Корея. Да не говорим за хартията, барута и порцелана..

на тебе барута и хартията ли са ти индикатор за Постижения?! Я ни кажи Питагоровата теорема кога я откриват в Китай, или теоремата на Чева, на Менелай,и т.н. допускам, че тези имена са ти непознати!!

IИма данни..това ли ти е довода...Смешно е...това са изобретили барута и може би хартията...

В почти цялата история на човечеството Китай е най-развитата държава. Това рязко се променя, когато императорът им се предоверява на британците и мисли, че след като е предоставил на Великобритания изключителни права за търговия с китайски стоки, войната между тях е невъзможна. Изключителен шанс за Великобритания, който втори път няма да се случи! В резултат Поднебесната губи Опиумните войни. А после с изкуственото понижаване на цените на горивата от Рейгън, Западът даде също толкова невероятен шанс на Китай, да се върне на върха!

Китай винаги е бил най-слабо развитата държава с изключение на последните 20 години благодарение на Запада, че си премести индустрията там и сега се хапе къде не може. Европа е винаги била Номер 1, още от времето на Римската Империя, но вече е 4-ти свят, защото Комунистите в Брюксел я погубиха!!

Трудно е да спориш с олигофрени.. Не се ядосвай те са жертва на недофинансираното обучение за последните 30 години..

Ама нали бяха одобрили Зенека и Янсен.. пък после половин Европа ги забрани и само на нас заедно с негрите в Африка ни ги пробутват. Всички тия Европейски структури да ги затварят и да спрат да им плащат десетки хиледарки месечно за нищо!

Светът е Мой! Р0бе на Пекин!!

Брюкселските Комундета са Толкова Пропаднали, че ще ви Боцкат с Китайската Ваксина - това е вече е не просто отвъд Лудост, но показва, че ЕСССР е по-зле и от прототипа си СССР!

Вместо зелките мазни Брюкселски с огромни заплати да се запитат : Как 1.5 млр ден Китай се справи с вируса и защо Ние не можем, те ни занимават с глупости.

китай се справи с вируса като го пусна да измори целия свят!

Просто е. В Китай пари за гглупости не дават. А и не лекуват по телефона...

Статията е пълна с грешки, неточности и полуистини. Няма само една китайска ваксина, има много китайски ваксини. В клинични изпитания са Синовак (1), Синофарм (2), Кансино, Анхуи Джуфе, Бейджинг Минхаи, Университет Сичуан, Шенчен геноимун, ... и други. После под Vero cell се разбира клетъчна култура, която произлиза от бъбрека на африканска зелена маймуна. Както HEK-293 е клетъчна култура от бъбрека на абортиран човешки ембрион и се използва за ваксината на Астра Зенека и PER.C6 е клетъчна култура произлизаща от очната ябълка на абортиран човешки ембрион и се използва за ваксината на Джонсън и Джонсън.

ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ЕДНО. К-19 ВИ ПОКАЗВА ЯСНО ВСЕКИ ДЕН ТОВА, НАЛИ... ""Всеки нормален човек на практика е нормален само отчасти."" ЗИГМУНД ФРОЙД Едно единствено служебно правителство за целия свят, защо. Това означава, че повече няма да има войни. Това означава, че няма да се налага да държим милиони хора в армиите без никаква полза, войниците функционират почти като затворници. Но те могат да станат продуктивни, да бъдат полезни. Ако тези хора се влеят обратно в човечеството, това ще означава край на бедността и постоянната психосоматична манипулация. В момента, седемдесет процента (пряко и непряко) от националните приходи на всяка държава отиват в армията, а останалата част от страната живее с тридесет процента. Ако армиите изчезнат, седемдесет процента от приходите на всяка страна ще бъдат налични. Не е нужно да има бедност и епидемии, не е нужно да има никакви просяци и толкова много психосоматични болни хора. От една страна, ние създаваме огромни армии, а от друга убиваме хората чрез глад, епидемии и психосоматични манипулации, а тези армии не правят нищо. Те са просто професионални убийци, професионални престъпници, обучени престъпници. Ние ги обучаваме как да убиват. Говорим за хуманност, за цивилизация, а все още седемдесет процента от нашите приходи отиват за убиване. Едно световно служебно правителство означава огромна промяна, революция. Цялата земя ще има полза от това. Ако има само едно световно правителство, то може да бъде само служебно. Сега правителствата не са служебни, те имат истинска власт (господар и роб, лидер и останалите) като президентът на държавата или министър-председателят на държавата, но в едно служебно правителство нещата ще бъдат различни. Сега, например, имате началник на пощата, той е служебно лице, без власт, той има работа, задължения, но няма власт. Няма нужда от власт. Човекът, който ръководи вашите железници - каква власт има той. Той има служебни задължения. Науката сега е в състояние, ако не е ангажирана с войни и със създаването на повече (количество, качество и видове) оръжия, да създаде толкова много храна, че повече хора да могат да живеят щастливо на земята, отколкото сега. Милиарди и милиарди хора могат да живеят в радост, без глад, без епидемии, без психосоматични манипулации, без страдание и болести. Но науката трябва да бъде освободена от робството на държавите (безсмислени днес йерархии и бюрокрации), които насилват своите учени да създават повече оръжия и разрушителни технологии. Учените функционират почти като затворници. Ако човечеството не стане едно цяло, подгответе се да изчезнете от тази планета. Има интелигентни хора, които биха искали да оцелеят, които искат тази красива планета да стане още по-красива, това човечество да стане още по-интелигентно, но човечеството като цяло дори не знае за опасността, която наближава с всеки изминал миг.

кой беше тоя гений който сложи тая простотия "не съм робот"? поне я направи да работи ве, от 10 опита 1 път я върже я не

Веднаж "не съм робот" слага само човка, друг път картинки,НО 90% не прави "изпращане",а блокира изпращането. Оправете я тая работа бе!

Работи нормално, само когато отварям чрез бинг.

А какво стана с Путника?

Още не е получено разрешение от фащ .

GETTY Brazil has temporarily banned the import of Russia's Sputnik V COVID-19 vaccine "due to the lack of consistent and reliable data" for 30 days, as the country's health regulator alleged batches of the vaccine received from Russia were tested and found to be carrying a live version of a common cold-causing virus. In a statement by Brazil's National Health Surveillance Agency (aka Anvisa), the board announced it had "unanimously decided not to authorize the exceptional import of the Russian Sputnik V vaccine of the 30-day period established by the Federal Supreme Court."