Елизабет Втора с историческо обръщение и препратка към Втората световна война

"Надявам се тези след нас да кажат, че британците от това поколение са били едно от най-силните изобщо", обяви кралицата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е истинската България, хората които по цял ден се оплакват и плюят другите, а не погледнат себе си, че с нищо не са по-добри, а и по-зле. Изключенията са доста малко. Като плюете британците и тяхната кралица, я попитайте българите, които живеят и работят там, какво провят в тази скапана, капиталистическа монархия, а не се върнат в процъфтяващото ни Отечество, където с хляб и сол ще ги посрещнат, ще ги приласкаят, ще ги благославят и ще ги обгрижат пълноценно.

Що занимавате българите с тоя мухъл???. Английските зомбита да я гледат, нас какво ни интересува???????

Елизабет II е от поколението най-силни британци. Моите уважения! Но това поколение свършва с нея.

Кралицата още през февруари по време на публични събития избягваше да се доближава до хора. Нито един член на кралското семейство не се ръкуваше с официални лица. Докато кралицата казва А, вече е приложила Б и е измислила Ц, за последното ще Ви съобщи в новогодшината реч след 9 месеца.

Бате Джонсън сигурно са го интубирали....и 50/50..... Кой ще е следващия министър председател се пита сега.

Тя е глава на фримасоните,какъвто е бил и Маркс(Мардохай Леви). Тези кралски особи не идват от истинската кралска линия на Англия,а са наследници на селяндурите от извънбрачни връзки от Тюдорите,нахлули от Уелс и донесли чумата в Англия,управлявали само със заговори,интриги и избили истинските кралски наследници на Англия-всички момчета деца до едно,потомци на Крал Едуард Четвърти,Крал Ричард Трети и Плантагенататите?(Плантадженътс от Йорк). Днешната кралска фамилия си е една скрита комунистическа диктатура с фалшиви гени от британска страна и половината са германски гени на Сакскобургота-илюминатите и слуги на 13те сатанински кръвни родови линиии илюминати!!!

Някъде пазиш ли стъкленица със синята кръв на Ричард Трети, Едуард Четвърти и т.н., та да повярваме, че са били нещо по-специално от един човек, на когото баща му е имал висше образование, дядо му е имал образование, но прадядо му е слязал от клона? Въпросният човек се казва Барак Обама.

Има ли статистика колко търтея лежат на гърба на зомбираните британци?????

-Ашколсун, маладец!

Това ще остане като най-срамният период в историята на човечеството, уж високоинтелигентно, високотехнологично и иновативно генериращо. Зад паравана на един изкуствено произведен вирус, правителства особенно нашето съвсем ясно и умишлено обричат стотици семейства на фатален край, оставяйки ги без работа и обричайки ги на глад или на болести отключени от стреса от изолацията. От тук нататък за всеки вирус ли ще ни арестуват в къщи под предлог, че пазят живота и здравето ни?? Кой им дава право да решават кой ще работи( т.е. кой ще живее) и кой няма да има право да работи, защото работата му е незначителна и безполезна( и кое семейство ще тр. да умре?)

три'йте ли, три'йте ли...

Като четеш коментариите срам да те хване. Защо така сте се овълчили и озлобили братя и сестри? Никой не ни е виновен за съдбата за да плюем по другите нации и народи.

В цивилизования изток има организация, здравеопазване, болници, лекарства и респиратори и ги доставят с товарни самолети на бедстващия запад. Тези пак ще карат на парацетамол и гол героизъм в името на кралицата. В тази прогнила бивша империя човешкият живот никога не е струвал пукната пара.

Написано с типична злоба на комплексар ! Изобщо нищо не ти е ясно за английската здравна система, едно от предимствата на която е че е напълно безплатна - за държавната, стига да си осигурен !

Затуй английските частни училища обучават отроците на путювия елит от юбер-ватници. Блей си ТВ Звездата викай Уря за фараона който к'во здравеопазване е уредил в Раша.. жална ти майка. Ама ти нито натам, нито към Китай си се засилил, даже децата си не би пратил да учат.

не каза абсолютно нищо съществено, за да оправдае хвалебствията в пресата. Но така е то в Британия, островът на бутафорното величие.

По BBC се спомена, че съобщението е направено на запис една седмица преди излъчването. Затова няма нищо конкректно. Все пак се изказва благодарност към лекарите и сестрите от NHS, като и към всички, които спазват карантината. Културно, няма пожарникарски приказки, политически атаки и целувки по устата с Ердоган и всички старци от ЕС...

Британия през ВСВ ееех, какво беше, а помните ли България при Симеон Велки ееееех тогава пък какво беше! Кагато седнеш да мислиш какво е било преди се усещаш, че само седиш докато другите вървят напред.

'през ВСВ ееех' - обясни го на тия с ежегодното бутафорно парадиране на 9ти Май. Кралицата поне говори за човешки неща.

ебан педерас

Радев да се научи. Другите си ги знаем!

Западноевропейските нации, дето са с най-много претенции и самочувствие, най-много умират. Защо ли?

Посраха се тотално. Но не знам, дали ще си го признаят или ще си ходят така, пък другите ще ги сочат с пръст.

Те имат самочувствие а вие комплекси - които постоянно мажете с мехлема на простотията, но уви не помага.

Не знам ние дали имаме комплекси, но те се вижда, какво представляват и колко струват.

Точно кралицата и господарите на новия световен ред редуцират в момента населението на Земята, пускайки нови ГМО вируси, които да са супер устойчиви, за да заразяват повече и да убиват повече. Какво невиждано лицемерие и наглост! Дано Господ им даде заслуженото по-скоро на тези убийци!

Този дърт рептил е излишен. Кралските династии са пълна отживелица, а такива лицемери като този дърт динозавър трябва да изчезнат.

Е да де, само дето по време на речта всички и ръкопляскаха , и на улицата , и в магазина и в къщи, и имаше бабичката какво да каже и да направи връзка с първото си обръщение към нацията. А при нас какво - излизат нашите богоизбранници да се "изходят" по въпроса и започваме да ги хулим, и има защо!!

Само дето не са богоизбраници ами ние си избрахме повечето

Нерде Кралица, нерде фуражка !!!

Чета коментарите и все повече се убеждавам. Заслужаваме си премиера и президента, и цялата паплач в парламента. Коментарите крещят кой е избирал умниците. Прости хора с прости водачи след избори. Прости хора с умен водач само като пълзящи подчинени.

Не ни занимавайте с тези търпели и безполезни хора,

Бахти и случая - капиталисти и аристократи заговориха за солидарност, а пък мразят комунистите. Като са толкоз солидарни, защо не спрат да се лигавят с обикновените хора и работещите?

нищо не мразят - те участватв целия този цирк на "противоположности" и са с препълнени банкови сметки

Да е жива и здрава кралицата поне още 100г

Не чух бабичката и веднъж да каже !ДЕТ СЪ ВИКА и СИРЕЧ и да си кара джипката !

нужда от крал си заслужаваш да продължава да те краде и живее на твой гръб !

Ей,педофил!

Сравнете обръщението на кралицата на Великобритания и това на нашия президент и открийте стоте разлики.

Сравни го първо с обръщението на Боко и открий разликите.

Нерде кралицата, нерде фуражката !!!

трябва за тебе. Нема да пл'юйш по фуражката на ББ. Но, си прав - Нерде Бочко, нерде Радев. Боце и половин "коремно" не може да направи. И пагоните му фейк. И как се опъват шлангове е забравил. А, Радев допреди няколко години си беше боен летец !

символ на една бутафорна,грозна нацийка,издигнала се върху труповете,кръвта,потта на робите от колониите,на тези изнасилени,убити,издавени от държавните пирати.... Мързелива,алкохолизирана,ислямизирана,влажна дуржавица!

Нали знаеш, че това спокойно можеш да го кажеш за всяка една държава по света. Навсякъде, преди да се установи един народ на дадена територия, преди това е имало местно население, което е яло дървото....

Не съм чул българи да обикалят по света с кораби, да слизат на брега и да заробват местното население, съчетано с клане. Всъщност, нациите извършвали това се броят на едната ръка.

Погледни им замъка Уиндзор и катедралата в Солсбъри,строени през 1100-1250 години,преди откриване на Америка и всякакви колонии и ще си обясниш много неща.

Спомни си, че през 1204 г. е разграбването на Константинопол от кръстоносците и ще си обясниш много неща.

Тая бабя май си мисли, че сме 1920г. Не 2020г.

за гордост е да се каже кой е виновника за тая зараза?Отвратителна история!?

Аз

Изпуснах това на 17.09.2019.

Ху я ми Янко

Да не се бъркам, ама доколкото си спомням "силните и т.н. англичани" си ходеха по пъбовете, щото това им било изконно право докато в Италия се вече "пържеха" и съветваха целия свят за социална дистанция, защото са сбъркали. Не смятаха ли първоначално, че света се е побъркал и правиха сметка да го минат леко с изграждане на общ имунитет?! Нещо много бързо забравиха.

Защо ми се върти из главата мисълта, че баба Лиз сравнително бързо се изнесе да бъде обгрижвана в изолация...Иначе хубао говори за обединение и тинтири - минтири...

Румбата да взима пример от баба Елизабет , а не от бабето Корнелия !

Мне, герберите наистина сте малоумни. Я пусни злобен пост за президента и в новината за Гласът на България

Що бе нали всичко направиха, каквото им каза...е малко квичаха, но то е нормално за прасета...

А нашия крал -шут и пишман-президент-пилота се ритат по колалчетата, и спорят кой по голем го вади

Няма по голям шут от премиера дето всеки ден е Бог в Бяло, доброто ченге, по-невинен и чист от бебешко дупе