Елисавета Панова: Ще заведем дело в Страсбург заради глобата за недеклариране на имот

Не се срамувам от познанството със сем. Мирянови, а начина, по който се управлява държавата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По този случай с глобата има нещо неясно, което до сега не е помествано в медиите. Налагането на глоба за недеклариране на имущество става по процедура, която изисква време: Глобата се налага с наказателно постановление на КПКОНПИ, което може да се обжалва пред районния съд, а решението на същия – пред административния съд (в случая Софийския). За г-н Панов в медиите се говори буквално от няколко дена и изведнъж се казва, че цялата процедура по налагането на административно наказание вече е приключила. Това означава, че тя е започнала доста по-рано, но нищо не е публикувано или съобщено. Иначе в практически план не виждам как съдът в Страсбург ще се занимае с подобен казус. Този съд не е трета или четвърта инстанция, която да изменя или отменя съдебните актове на българските съдилища. Доколкото тук не се посочват никакви факти за процесуални или материалноправни нарушения на съдилищата, вероятно няма какво да се каже и пред съда в Страсбург, който следи за нарушения на човешките права и свободи. Подобно нарушение спрямо председателя на ВКС няма как да бъде извършено.

Хем нечистооплътна уруспия, хем нахална и нагла.. кого ще съдиш путко непоръбена, своя ебач ли, който е шеф на кривосъдието? Деба вашта мама гадове, самозабравихте си, мислите че сте над законите, проклети да сте до 9то коляно.

Този педерас и шибаната му жена веднага да бъдат уволнени от Боко и тикнати в пандиза при Иванчева.

Хем нечистооплътна уруспия, хем нахална и нагла.. кого ще съдиш путко непоръбена, своя ебач ли, който е шеф на кривосъдието? Деба вашта мама гадове, самозабравихте си, мислите че сте над законите, проклети да сте до 9то коляно.

Не разбирам защо в заглавието е множествено число? В смисъл Лизан Пантоф не може сам да се оправи или ... Абе у тях май играе коженият бич ...

Пак ще станем за смях! Председателят на Върховния съд да съди държавата си щото видите ли съдът го осъдил, че не е спазил закона.

Тя е първо официално чуждестранен агент. Самото дружество трябва да бъде регистрирано като такова, разбира се, ако някой иска да следи 'германските инвеститори'. Все пак е България все още... Цените на апартаментите и глупостите й са ъпсурдни. Поредната Ганка, Гинка ...Но тук е интересното - германските радетели на Боко и ко. се опитват да се разграничават. Хайде Панова, споко - всички пием Аспиринче при тези новини, а Артекс и целият бетонен картел е дребна касичка за патентчиците от екс ИГ -Фарбен. Парите отиват там - немските - швейцарски 'инвеститори' преоткрили цимента след римляните са добре платени.

"Дай Българя" искат прокурорската власт.

Па и нагла на всичкото отгоре!

ПАРВЕНЮТА!

Бабичка, па и грозна.

Моля, някой да ми помогне да събера пари за еднопосочен билет и да напусна тази територия наречена България! ПОВРЪЩА МИ СЕ ВЕЧЕ!

Ще събере всички обезщетения отсъдени в Страсбург от 90 досега?

как да искаш подобен човечец в екипа по управлението на държавата когато: 1. не признава авторитета на институциите в собствената си държава, но иска да рабти за тях... 2. готов е веднага да плюе на държавата си и да я говори против нея, което на всеки език е предателство, само защто нещо не е станало както му се е искало. Това са базови морални качества - при липсата им колкото и да си добър в няква сфера не си полезен на нацията си. После следват естествено и точките за съмнителни опеации и дори да няма доказана корупция е доста смешно гл касац съдия да има такава история около себе си и то на такова ниско ниво - един апартамент.

като я гледах в 120 минути с тези свити устенца, това е толкова награ лъжкиня, каквато друга не съм виждал

Баааси наглата жена! Какви наглеци са по върховете и около тях! Най-лошото е, че точно тези - с парите, образованието, положението, са най-големите българомразци. Какво направи ти ма, буля, или пък мъжлето ти, за да не живеем в това тресавище? Нали в него е съдебната власт, а тя не е малка! Мълчите, докато не ви духнат под опашката и на вас и после - веднага в Брюксел! Какво ме грее, че е деклариран имотът пред ВСС? Защо не е деклариран пред Сметната палата, както си му е редът? Само да светна госпожата, че също купувах през онези години на криза. Имотът, който взех, беше евтин, по тогавашните мерки и беше 800 евро за кв.м. в непрестижен район и без особено качество, само дето беше ново. Така че не на нас тия, че не се купувало и такава била цената. Съвсем за абдали ни взехте! Да се задавите дано и с имотите, и с парите си, ама като лапате, имайте едно на ум, че не всички са будали и не прощават така лесно. И още - писна ми да ме управляват българомразци, на които децата им учат в чужбина, защото тук било кочина, които съдят собствения си народ в Брюксел, които си купуват имоти не само тук, но и в чужбина, за да се скрият от народната любов, които крият данъци, но за кокошка нямат прошка ще стъпчат всеки обикновен българин, който не си е платил например парното. Омръзна ми. Никакви избори повече. Все си мисля, че ако никой не отиде да гласува кой ще е на хранилката следващите 4 години, бая ще се стреснат. Ама няма как да стане. Щото на БСП електоратът с патерици, но ще е там. А те са същите изедници като тия, от едно котило са.

ГОСПОДИНЕ НАПЪЛНО СТЕ ПРАВ, НО ТОЗИ ИЗПЕДЕПСАЛ И ВИДИОТЕН НАРОД ЩЕ ОТИДЕ ДА ИМ ГЛАСУВА. ТЕЗИ ИЗРОДИ ТАКА СА ИЗВЪРТЕЛИ ЗАКОНА, ЧЕ И 5% ДА ГЛАСУВАТ ПАК ЩЕ ИМА РЕДОВЕН ВОТ. АЗ НЕ ГЛАСУВАМ ОТ ЮНИ 1990г и ДОКАТО СЪМ ЖИВ НЯМА ДА ИМ СТЪПЯ В СЕКЦИИТЕ. ТАКА СА И НАД 60% ОТ БЪЛГАРИТЕ, НО ЗАКОНИТЕ СА НАПРАВЕНИ ЗА БАНДИТИТЕ, А НЕ ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА. ИМА ЕДИН МНОГО ТОЧЕН ИЗРАЗ НА ЕДИН АМЕРИКАНЕЦ"АКО ИЗБОРИТЕ РЕШАВАХА НЕЩО, ТО ЩЯХА ДА ГИ ЗАБРАНЯТ"И МИСЛЯ, ЧЕ Е АБСОЛЮТНО ТОЧЕН. А КОЛКОТО ДО ТАЗИ НАГЛА"ХУБАВИЦА"БИХ Я ПРАТИЛ ДА ПОРАБОТИ МАЛКО ИСТИНСКИ ЗА ХОРАТА И ПРИ ТАКИВА ФАЛОВЕ ДА И БЪДЕ КОНФИСКУВАНО ИМУЩЕСТВОТО, КАКТО ГО ПРАВЕХА ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ СПРЯМО "НАРОДНИТЕ ВРАГОВЕ" СЛЕД 1944г.

Аз мисля другояче: който е емал възможност но не е гласувал, няма право да критикува управляващите. Дали е гласувал за тях и те са измамил доверието му или е гласувал против тях, няма значение. Аз гласувам редовно, пропуснал съм едни избори и мога да си го псувам колкото си искам, защото не съм ги искал на власт. А хардлайнерите на ГЕРБ, БСП, ДПС не пропускат избори и ето как въпросните конгломерати от корумпета се държат на власт вече толкова години, завирайки България в дъното на тоалетата на ЕС. Затова: гласувай! Ако щеш гласувай за някоя безперспективна партия, но ти ще си си казал мнението официално, ще си им теглил една дълга и ще намалиш процента на негласувалите, които само помагат на тези клики да останат на власт.

При конкуренцията господин Цацаров Панов ще бъде Аут. Първият Ц, .. Е много над Панов.. Заплахите у мъжа, у дома, котаракът чизми кой ли път в живота на всеки един от тях е Елена Станишева на запад от селото се намира в община....

е жената трудно може да се определи, но на Панов излъчването от физиономията му е достатъчно красноречиво.

То па нейното излъчване сякаш не е

Томас Мор„Основната причина на всички пороци и беди – това е частната собственост и обусловените от нея противоречия на интересите - на личността и в обществото, на богатите и бедните, на разкоша и нищетата. Частната собственост поражда престъпления, които не могат да се спрат с никакви закони и санкции.”

Господине, не ми цитирайте ония келеши от Утопията - Мор или Сен Симон. Опитите им с ОБЩЕСТВЕНА СОБСТВЕНОСТ ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО СА ПЪЛЕН ПРОВАЛ!!!. Хайде да не се заблуждаваме - още като е малко детето казва - ТОВА Е МОЕ!!!!. И още нещо преди 75г у НАС ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ БЕШЕ СВЕЩЕНА И НЕПРИКОСНОВЕНА!!!!. ИМАШЕ МОРАЛ, ЧЕСТ, СЪВЕСТ, ДОВЕРИЕ И НАЙ-ВЕЧЕ ТРУДОЛЮБИЕ И УМ В ГЛАВИТЕ НА НОРМАЛНИТЕ И БОГАТИТЕ ХОРА!!!!. ЗАПОМНЕТЕ ТОВА, ДА ИМАЛО Е ИЗКЛЮЧЕНИЯ, НО СЕГА ДРУГАРЧЕТАТА СТАНАХА КАПИТАЛИСТИ И СА ПРЕСТЪПНИЦИ, КРАДЦИ, И.Т.Н. ОТ ТАКИВА ИСТИНСКА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ И НОРМАЛНА КОНКУРЕНЦИЯ НЕ ЧАКАЙ.

Обществената собственост пък, убива прогреса. Никой не иска да създава нещо, ползите от което ще отнася друг. Затова карахме изхвърлените фиати, наречени жигулита, докато частната собственост предлагаше какво ли не.

Изхвърлен фиат наречен Жигули караха онези, дочакали 15 години с 1500 лв. безлихвена вноска в Мототехника. Който искаше млад да кара кола си купуваше ТРАБАНТ, който се произвеждаше в бившите заводи на АУДИ останали в Източна Германия. Първите ми съмнения за правилността на социализма възникнаха като научих този факт през 1979 г.

Стар съм та помня: "Моето си е мое, чуждото е общо!". Дори на село си беряха 200-те квадрата "за лично ползване", а кооперативните ниви ги беряха ученици, студенти и войници, а и след тях оставаше половината необрано. През 1980-те години 70% от зеленчуците на България идваха от онези 200 до 500 кв.м. "за лично ползване". В заводите никой не те проверяваше на влизане, ако искаш и бомба можеше да внесеш. Но на излизане проверяваха, да не си изнесъл някой лагер, например. Е те това беше обществената собственост.

ЗЗН през 1941 е внесен от правителството на Богдан Филов,в пълно противоречие на Търновската конституция/макар тя отдавна да е погазена/ С този закон се отнемат жилищата, предприятията, богатствата и целия имот на българските евреи. Тогава върхушката си ги разпределя и забогатява неимоверно. Например известния демократ Савов със реституцията си върна еврейски апартаменти и имоти след 1989. Лозан Пановци са типични за капитализма и никакви мерки няма да ги спрат.

Колко долен може да бьде човек ,се разбира от реакцията му когато са настьпени интересите му. Въпросната особа няма място на което да се е появила и да не е заплашвала чия съпруга е.Мрьсна и долна работа.

https://fakti.bg/razsledvania/372457-rodninite-na-delan-dobrev-nakupili-rekordno-evtini-apartamenti-v-sofia - СЕНЗАЦИЯ още един член на Герб забъркан в имотни скандали. този път чупи всички рекорди с цена 270 лева на кв. метър.

Всичкси роднини на ексминистъра от ГЕРБ Делян Добрев са се уредили сладко-сладко със апартемнти за 270 лева кв. метър в София, между 2016 и 2018 г четете за разследването на Биволь във факти. В друго тяхно разследване става ясно че този родниниски кръг е ощетил държавата със 100 милиона от обществени поръчки.

Сега да ни каже госпожата колко още са си купили на тази цена? Да не се окаже че е само тя а?То бива криза ама чак па толкова!!??

Ако ти и мъжОти се имате за почтените хора по добре се гръмнете

Наглостта няма край. Да беше прочела конвенцията за правата на човека и тогава да коментира. Стига с тези лъжи.

Да госпожо, държавата е завладяна. Завладяна е от мутри, далавераджии и обикновени крадци, въпросът е какво прави по това съдебната система.

Мен пак не ми стана ясно, защо Панов трябва да декларира нещо, което не е негово? Разбирам, че не са били женени по онова време и апартамента си е изцяло на жена му? Ми ако се бяха разделили и се беше оженил за друга, пак ли щеше да е виновен? Щом свинските медии изскочиха с тази псевдо-новина значи всичко е ясно! На тези не бих повярвал дори и да напишат, че слънцето изгрява от изток!

Лозан го гонят не за декларирането на апартамента на бъдещата му жена/така мисля е най-коректно да се каже/, а за това ,че не е подал два пъти декларация с идентичен текст,но пред два различни органа.Никой не казва ,

Първо. Панов трябва да декларира всички негови и на жена му имоти, както при избирането му за предеседател на ВКС, така и всяка година, от там нататък, ако настъпи промяна в обстоятелствата - например се ожени или някой от двамата придобият друг имот в България или чужбина ! Освен това Панов не е декларирал друг имот. Освен това той отказва да декларира имотното си състояние там където го правят другите магистрати - той е със собствено мнение, което е признато от няколко агениции и най-вече от съда за незаконно !

Много се шуми около този Лозан Панов и то крайно противоположни неща и не мога да преценя кои са верните и кои са лъжата. Дали и той е маскара като другите или е свестен и пропагандата добре си е свършила работата като е очернила един свестен човек. А и тази женица как говореше неща, които се говорят на маса и никога в ТВ студио. Беше доста смело и малко плашещо. Та тя нарече главния прокурор "доказан в съдебна зала симулант". И после го обвини в данъчни измами. Ако това се размине без последствия ще е сигнал, че всичко се потулва и всички са в кюпа.

Имай предвид, че на мерцедеса на Панов се "саморазвиха" няколко болта под носа на НСО. Колите стоят в гараж, под охрана и с камери. От Мерцедес се изсмяха на това, че могат сами да се развият. Виновни няма. Само опита на шофьора ги е спасил. Всеки може сам да си направи изводите!

Разровете се и ще видите ,че "саморазвили се болтове" няма само на автомобила на Панов , а и на други магистрати и техни близки.Тук говорим за тенденция в натиска срещу честните магистрати.

Защо така яростно ги нападате? В случая става дума за човешки, приятелски отношения - Панови просто са помогнали на Мирянови да преживеят кризата, като са им дали такава огромна сума пари!

В България останаха хора , броят се на пръсти, които смело и категорично се противопоставят на сегашното статукво в страната. Да не говорим за магистрати, двама трима души са. Един от тях е и Панов. Срещу тези хора се води абсолютно репресивна борба. Искат и тях да ги смажат и после спокойно да продължи краденето.Ако това не се промени, което може да стане само с всенародна борба срещу корупцията, нещата отиват на много зле.Следващият репресиран може да сте вие, ваш близък или роднина. Това е сигурно. Да се обединим всички трезвомислещи хора и застанем зад тези"будители" на съвестта.Нещата толкова са се задълбочили, че без намесата на обществото отивам неизбежно към своя край.

ау, няма ли някой обикновен гражданин закупил жилище от Артекс по същото време. Дали и те са ползвали същите условия или на тях изобщо не са предлагани такива? Депутатите ни вече са с заплати от по 5х.лв, заможни са, магистратите ни също са над тези суми. Как така зе редовия българин такива цени няма, но за богатите има

Аз купувах жилеще по това време. Артекс нямаше цена по-ниска от 1000 евро за 1 кв. метър в Стрелбище ! В Лозенец и Изток бяха много по-скъпи !

"съпругата на Панов Елисавета беше категорична, че имотът е бил деклариран пред инспектората на Висшия съдебен съвет. Съпругата на Панов - Елисавета - беше категорична, че имотът е бил деклариран пред инспектората на Висшия съдебен съвет." Повтаряйте, повтаряйте. Като стигнат сто, повторенията може да го превърнат и в истина.

ПАК ЩЕ ПЛАЩАМЕ ГРЕШНИ ПАРИ ЗАРАДИ БЕЗУМИЯТА НА ВЛАСТТА. КЪДЕ БЕШЕ ПРОКУРАТИРУТА ДА ПРОУЧИ С КАКВИ ПАРИ ЦАЧЕВА И ЦВЕТАНОВ КУПУВАТ ИМОТИ ? СЕГА СЕ ХВАНАЛИ С ПАНОВ ЗАЩОТО И ВРАГ НА ЦАЦАРОВ. КАКВА ПОШЛОСТ ,ГОСПОДИ.

Мария Габриел се водила 3 години като "социално слаба" и е плащала наем на жилище в Лозенец, София от 400 лева, вместо от 1500, ощетявайки общинта, въпреки че е можела да си го позволи....със заплата от 30 000 евро като евродепутат.БОЕЦ са отнесли случаят дори до еврокомисията в началото на януари 2019 г. Сега същата жена е водач на листата, за евродепутати...отоново. как добре се вписва в имотните им скандали.

И тая купила изкоп, не сграда. Дано!

Според чл.132 от Конституцията не можеш да съдиш идиот съдия за престъпление по служба! Те си го вмъкнаха този чл132 при Мадридския тарикат 2003г.! Трябва да изискаме отмяната на този чл. и съдийската мафия ще се самоизяде! Сега едно съдийско място се пазари 180-250 000лв.

Чувате ли гласове НаН ?

-Г-жо Панова! Вие говорите за“ тресавище“! Президента говори за блато ! Страно единодушие има между ДСБ и БСП!!? В СВЕТОТО ПИСАНИЕ пише не по думите им а по ДЕЛАТА ще ги ПОЗНАЕТЕ .А вашите дела работят за едно минало и обвързаност с евроазиатския съюз.

Никой не ви чете вестника в Германия.

Вестник милата издава и усмивка господин Борисов, а Бойко на запад е гений за много българи, че ви оправя бакиите. Бсп сърди, но истината боли, но лошо е, че се отмята те и размотавате, къде келепир. Ако дойдат или както сме чували от юристи, колкото повече се сменят политиците, толкова по-зле за народа си.

От Столипиново ли си? Виждаш ли, какво става, като си биете даскалите? Сега кой може да ти разбере дълбоката мисъл?

alleks.malev@

Нито е от Столипиново,нито е неграмотна. Германка е и ползвала опцията на Гугъл Преводач Това e за Ваше сведение. Гуугъл мой-враг мой.

Честни хора, в ушите. Нагла е госпожата. Замълчи, замълчи, както се пее в някои български песни. Искат власт, докопат ли се мамо мия..

Пази Боже сляпо да прогледа!

на лозанчо ще му се наложи пак да се развежда! не може съпругата на шефа на вкс да бърка сметната палата с инспектората на вкс! по същата логика, можеше да си декларират имотите пред светия синод, или ловнорибарското дружество!!

Значи направо в Страсбург!!! Браво Елисаветче,браво!На обикновенния българин му трябват поне десет години да стигне до Страсбург!!! Ама ти направо там? е нали затова си се омъжила за правилния човек!!!!!!!!!!!!!!!!

За правилният гейтак ли?

Мда, не споря че двойката изглеждат честни хора. Но е ясно, че цената от 465 евро е нереална. Или останалата сума е платена на ръка, или жилището е продадено на поне половин цена от пазарните. И в двата случая има незаконни действия и то защото са намусени косвено държавни служители. По-важното за мен е, какво ще се стори оттук нататък, за да се намалят възможностите за такива далавери.

Абсолютно всички цени над 400 Е са нереално високи.Това ,че има баламурници , които да плащат по 1000 или 2000 Е на квадрат ,на нещо което не струва и на половината или четвъртината от обявените надути цени , е проблем на платилия.

Браво на Лозан Панов. Това е страхотен удар по управляващата ОПГ!

SirBob

Кое те кара да мислиш, че Панов не е част от тази ОПГ???

Тепърва ще разберете тия двамата колко са лакуми

Вече разбрахте колко сам неграмотен.

Глупава жена.

ГЛУПОВАТА ПО - ДОБРЕ Й СТОИ

Имаше и едни думички за гл.прокурор. Нещо са прескочени в статията. А тая невеста е от нашЩе.

Тази ми напомня на Мария - Антоанета. Така става когато някои хора загубят връзка с реалността. Това е върхът на наглостта, ще съди в Страсбург, малко се излага в България, че и в чужбина. Абе няма ли кой да ги съветва тези, да си мълчът.