Йончева: Ето ги хората на Добрев. Той: И Радев ми е съученик

Скандалът "Хасково" се разраства и в парламента - Елена Йончева от БСП атакува Делян Добрев от ГЕРБ с обвинения, че е феодал, той отвърна, че става смешна.

Обратно в новината

Коментари - Йончева: Ето ги хората на Добрев. Той: И Радев ми е съученик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз съм съученик с дядо ми - и той е завършил Търговската гимназия.

и Делян Добрев по БТВ...Йончева каза,че тази схема е валидна за цяла България, така се управлява, КАКТО ОТ СИНИ, ТАКА И ОТ ЧЕРВЕНИ...Добрев заяви,че тази сутрин е бил при Борисов и си е подал оставката от ВСИЧКИ постове, които заема,вкл.като депутат от ГЕРБ, напуска и партията.... Е, добре ако дори ЕДНО ТВЪРДЕНИЕ от схемата да не беше вярно,Добрев щеше ли да си подаде оставката? Много неприятно впечатление ми направи водещата Марчева, която за финал "упрекна" Йончева, че не е пожелала разговор "очи в очи" с Добрев и ПОЗДРАВИ същия за ДОСТОЙНАТА ПОСТЪПКА-ОСТАВКАТА....

Бай Ганьо го е казал точно:Всички са маскари.

Тази диаграма е класически пример за за корупция, роднинско- клиентелистки зависимости и конфликт на интереси. Такава е политиката на ГЕРБ във всеки регион, а също и по министерствата и агенциите.

Ако беше на запад, до сега този с роднинските връзки да е в затвора!

Майка рускиня, баща ченге от ДеСее, на заплата при Пичкин Накратко пълен боклук

И това ли са ти аргументите против това, което е казала Елена Йончева?! Много "убедително" звучи!

И с какво се различават днешните управници от тези отпреди 10.11.1989 г. ?! И тогава , и сега шуробаджанащината и приятелските назначения са навсякъде (не че не ни управляват отново наследниците на бившата номенклатура). Май тогава все пак имаше повече благоприличие (вярваха си, че ще са вечни), докато днес управниците ни сами не си вярват, че ще изкарат пълен мандат, та бързат да се окопават във властта и да се нагушат в кратки срокове максимално. А "каунят" Делянчо май не отчита факта, че президента е мажоритарно избран от българите и не е достатъчно само да е учил в едно и също училище с него, а трябва да има и някакви истински качества, за да се мери с него.

Ами те са от едно котило бе - БКП, това са им децата и внуците, които са, я комсомолски секретари като Плювналиев, я министър председатели с тескерета комунист, я партийни секретари като класната - Цецка!

abasador

изглежда, това да си безочлив и нахален е характерна черта и привилегия за българските политици, но да си тъп и упорит като Добрев е типично за представителите на неговата партия. Отговора на Добрев е.... не ме гладай (и коментирай)какво правя, слушай какво ти казвам, защото и аз с президента.... нали? Кратко пояснение, нито Нинова или Йончева ми харесват, а за партията им да не говорим, ... но този Делян Добрев ... просто е върха на сладоледа. Айде лек ден.

Че защо не ти харесват Нинова и Йончев,а?А?

Суджуците на ГЕРБ в Хасково са само отделен пример. Тях ди има във всеки град. Гербаджииските суджуци и бири са се навързали като свински черва!!!! А иначе в България няма никаква корупция, а ГЕРБ са чисти като сълза!!!! Та това си е просто за чудо и приказ. Европа трябва да се поучи у нас няма никаква корупция, разбира се ако не се брои мутренската партия

КАЖИ СИ ,ЧЕ СИ ЕДНА ОТ МНОГОТО КАЛИНКИ НА ГЕРБ.НИЕ ЧЛЕНОВЕТЕ НА ГЕРБ ЗНАЕМ, ЧЕ НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЕБ И Е ВРЕМЕ БОРИСОВ ДА ТЕ ИЗХВЪРЛИ ОТ ПАРТИЯТА.

Румен Радев- роден на 18.06.1963 г Делян Добрев - роден на 14.05.1978 г

С кое не си съгласен, че си сложил /-/ ???

Той е по призива на Партията! Щом нема "Да живееей", слагаме минус!

Бившата на хамстера е е недоклатена руска курва Като я осъди Делян за клевета друга песен ще запее

Защо да я осъди. Ако за истини започнат да съдят се нарича фашизъм!!!!

Това е същия министър дето беше учил в някакъв университет в Америка, който дори американците не са го чували. :)

Една от "най-известните" личности, завършили Уеслианския университет, гр.Мидълтън е Делян Добрев. Справка Уикипедия.

Супер суджук му е името на джукестия в самата партия герб.

Толкова си можете, вече и с наглост и цинизъм не може да учудите никой и ако изобщо ви запомнят мутрите с нещо, ще е с наглост и безпросветност.

Герберската мафия е като ракова болест, резнеш на едно място, хайде разсейки на 15 други места.

Конкурсите вече са само за съученици на тия-дето-не-го-ядат-суджука, от там насетне вече е лесно - ако не депутат, поне шеф на държавно предприятие все ще станеш. Поне е лесно, че няма невинни.

Ама много съученици има тоя човек! Някои от тях с 15 години го-големи от него. Сигурно са повтаряли класовете по няколко пъти! Те и сегашните ученици в гимназията в Хасково са му съученици. Да им осигури достойни позиции в администрацията.

Нещо ми се губи в схемата Григор Димитров. Или той и роднините му са много тъпи, или просто се е опарил от ГЕРБ мръсниците.

Елена Йончева направо ми пълни душата! Много амбициозна и много способна! Йончева е новото лице и бъдещия лидер на БСП, който ще наследи Корнелия Нинова и ще изведе БСП от дълбоката криза! Успех на Елена. България е с теб

Тази Елена Йончева е много отврат. На всичкото отгоре нагла, не се сещам да я искат някъде. Ходенията й се уреждаха лично. Ако тя ще оправя нещо, картинката е трагична. Вампира себе си не е оправил.

Я, още един, който не яде суджука с конкурс.

Разследващите журналисти хвърлят много енергия да разследват кметовете на ДПС. Много труд за села с по 100 домакинства. За далаверите на ГЕРБ удобно мълчат. Сега се занимават да огласяват лиготиите на този жалък Калинчо, вместо да му задават въпроси. Тези морални стожери са толкова деградира ли, че повече няма накъде.

Сел*ните от бсп започнаха новия сезон на интригите в навечерието когато България ще поеме председателството на ЕС по заръка на кремъл откриха новата постановка седжутци.....ама нека вече селяци Дека чакат да бъдат облечени от селския комитет. младите днес имат собствено мнение защото са образовани и имат достъп до различна информация. а не тъпа комунистическа радиоточка

Сега те е срам да напишеш даже анонимно сУджук, неграмотни уроди. Не знам за селяните, ама като гледам тия дълги роднински линии, разбирам, че мутрите са върнали държавата във феодализма.

69 е любимата поза на бсп . нали?

Ма какво лошо има да се назначават приятели кой да назначи някакви случайни да ми забият нож в гърба и за дребни пари да го злепоставят ли? Хахаха в мастния сектор кви се назначават? Ми всеки иска доверени хора. Ако вършат работа лошо няма. Престъпно е обаче кмета да възлага обществени поръчки на роднини това р

Да, "няма нищо лошо" да се назначават бизнес партньори, роднини и приятели в разрез със закона за конфликт на интереси. България "цъфти" по модела на Бай Суджук.

Виж Хасково и не питай за България.

АМИ ТО И В ПЕЩЕРА КМЕТА СИ Е НАЗНАЧИЛ НА РАБОТА КРЪСНИКА , ЖЕНА МУ И ДРУГИ СЕМЕЙНИ ПРИЯТЕЛИ И СЪСЕДИ.ГЕРБ ЩЕ МУ ИСКА ЛИ ОСТАВКАТА.

Стига лигльо.... Внуците ми се държат по-сериозно и по-мъжки от теб, а са на 6 и 3.

Всичко е от ясно, по ясно. Само не ми е ясно, защо се лигави Делян Добрев с репликата, че и Президентът Радев му е съученик. Когато се говори за сериозни неща, лигавенето е просто не хигиенично! Тази феодална схема я има по всички по големи градове, а за малките градове; да не говорим. Там схемата е още по сгъстена.Какъв рев беше, когато служебният кабинет, махна областните управители. Макар, че процедурата е съвсем нормална. Назначават се временни такива за няколко месеца, а спечелилият изборите и съставил правителство, вече си ги назначава. Голям рев беше. Мога да си представя, след време, когато се наложи да се чисти това "задръстване от калинки на ГЕРБ" какъв рев ще има.

да си учил в едно училище с някого или да си му бил на сватбата са стpашни пpестъпления, нямаш пpаво нито на бизнес, нито на дъpжавна служба, остава само клошаp да стане човек или и това е забpанено?

Даа, по-нагли уродчета от вас едва ли ще се намерят. Едва ли всичките съученици на следствения Добрев са му съдружници и едва ли всички,които са били на сватбата са му кумове, но за вашата наглост, цинизъм, безхаберие и простащина граници няма. Миже да кажете на черното бяло, когато си решите - неграмотни кариеристи и майките си ще продадете.

Тая беше спряла за малко да се обажда. Що ли почна пак? Кво стана с делото против Боко? Някой знае ли?

Радев сигурно и той му е бил съдружник? Тирът с канарчетата замина.

Бил съученик с Президента....ама наистина от гербера по-тъпо н я м а!!! ХО ХО ХО

Какъв съученик с президента??? Учили в Математическата гимназия през 20 години.

Гнусльо джукест! Миришеш на изпражнения!

Още една г-жа Лъжа!

Gal

Тези хора на тези постове ли са? Къде е лъжата? И защо моите роднини и съученици например не управляват Хасково?

А,може би става дума за радев ,стъкмиста от мвр-то.Виж с него си подхождат.От една банда са.

И тук е разгледан само един Делян. А истината е, че повечето са оплели подобни роднински паяжини на власт и влияние по места и после се чудим, защо България загива, защо хората нямат работа, защо обедняваме, ами защото когато има за едни, няма за други, за да им стигне на тях, ще има липси за нас. Това е навсякъде. Делянчо е само един пример за това, което всъщност представлява политическата класа сега.

как такива келемета като добрев си въобразяват, че са някои, че могат да дерибействат, както и останалите тиквеници и гологлавци. свестните хора ги няма там, това е сбирка от крадци и мошеници, които сега делят европейската пара, а народа беднее

Делян Добрев ....скрий се и замълчи !Гнус ме е от вас !

Румен Радев - Роден: 18 юни 1963 г. Делян Добрев - 14 май 1978 г. Ами не знам какви съученици са били - все пак 15 г. им е разликата. Но в партия герб лъжите са нещо обичайно!

Рублофилски антибългарски тролове, В Дира останахте само вие. Нормалните хора напуснаха този сайт. Вашият глас е глас в пустиня.

Абе, като гледаме има още заблудени овчици, дето като кажем "ЕЕЕЕ", те отговарят "БЕЕЕЕ".

Къде видя Русия в статията, малоумен троле?

Що да не назначи цялата рода човека?!! Ми той е Велможа! Кой смее да каже нещо на Велможата? Тука в Хасково са ги разбрали и патардия се вдигна, ама я да проверят и други общини и ще видите какво ще стане ясно тутакси! В България всъщност е Родовообщинен строй .

Аз само не разбрах Радев кум ли му е? :Р

пантера е оръженосеца /слугнаж/с ръждиво копие на г-жа сланиновская .Голям шум/за нищо /беше за границата-ядец,сега пак громиш с кьор фишеци -това те издига от обикновен курналист в поръчков.много бързо забраи далаверата братко сватк о ,безброѝ са,имам въпрос-когато беше в спец отношения със станишев коѝ те направи магелан и ти подписваше като селски кмет.а ние си стояхме с гайдите.всичко пак ще се спука кт сапунен мехур

АМИ ТО И В ПЕЩЕРА КМЕТА СИ Е НАЗНАЧИЛ НА РАБОТА СКРЪСНИКА , ЖЕНА МУ И ДРУГИ СЕМЕЙНИ ПРИЯТЕЛИ И СЪСЕДИ.ГЕРБ ЩЕ МУ ИСКА ЛИ ОСТАВКАТА.

Я бе герберасткото трол,нещо няма спуснати опорни от цвръцко апартамента ли!? Много слабо,не можете да изкарате и за кафенце бе...Ще се наложи буда да намери по прости от вас с които да се разбира...БУХАХАХХХХ

Роднина - милиционер - роднина - милиционер - роднина - милиционер .......

Господин Добрев,има една приказка "когато си осран,не чуруликай"По-добре ще е да замълчите,а не да обяснявате с кого още сте учили в едно училище.Че ГЕРБ превърна общините във феодални владения - това знаем всички,не мислете,че сме толкова прости колкото на вас ви се струва!

Какъв господин ти е този попръцко гербовски. Не се унижавай. Това са говната герберски недоклатени.

Добре бе, само го вижте колко смешно, жалко човече с плътнички устни и глупав поглед е! И това нещо е стигнало до власт?!?!?! И е нагло! И лъже! И иска ние да му вярваме! А най-трагичното е, че има хора, които наистина му вярват, а има и още по-зле - харесват го! Него, малкия, дребен подмазвач, слагач, циник, властолюбец и наглец! Малкият, дребен мошеник! Хора, вижте го и не само него, вижте ги как всички такива дребни и нагли човЕчета се движат горе, във властта, благодарение на нас!

Аз досега не съм виждал гербер с бентли или майбах,а в партията на йоланка всеки има по 4-5!Мерцедеси карат само чистачките на позитано!

Много възмутени и тук - там някой силно засегнат.Добре че е само тук-там.Иначе има мисъл в българина и лесно не можеш го залъга.