Симеонов към Йончева: Да събираме овъглени сирийчета ли?

Вицепремиерът Валери Симеонов обвини депутатката от БСП Елена Йончева, че във филма й за оградата на границата източник е уволнен за трафик на бежанци полицай.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов към Йончева: Да събираме овъглени сирийчета ли? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единствената причина мигрантите да ни подминават е бедността на държавата ни.

имеонов се съгласява с Йончева, че почти всички групи мигранти преминават през територията на страната със съдействието на гранични полицаи, но отбелязва: "два случая той съобщил?????!!!!!

Елена Йончева в гореща точка с камера и микрофон винаги означава събитие. Когато има какво да каже, тя знае как да го покаже. А депутатската длъжност по никакъв начин не се е отразила на уменията ѝ да прави това, което е нейна запазена марка. В Граница видяхме най-доброто от Елена. 22-минутният филм казва почти всичко за състоянието на южната граница на България. Късметът обича смелите. Йончева успява да заснеме дори група мигранти, прехвърляни със стълба през "Великата българска стена", което прави депутата и областен лидер на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев да изглежда нелепо с изказванията си, че "границата се охранява както трябва и никой не може да я премине". И че твърденията за преминаването ѝ със стълба са "изключително несериозни".Жалко, защото "Граница" повдига въпроси, каквито в една работеща демокрация трябва да получат незабавен отговор, колкото и нелицеприятен да е той: Защо метър от двойна ограда в Гърция струва 250 евро, а у нас метър единична 500? Случайно или умишлено не работят камерите по границата? Намалял ли е наистина потокът от бежанци и мигранти с изграждането на оградата или просто вече е канализиран изцяло? Може ли да има канали без държавна протекция?

обръщам се с думичката "Умник" към Валери Симеононов,защото не ми отива да се обърна с думата "тъпанар"към еди много НЕ УВАЖАЕМ ДЕпуТАТ.Кажете каква е тарифата ,че да можем и ние нормалните да влезем в парламента:)))))

Йончева е пророк.. Филмът и завърши с думите, че се очаква 3000 терориста да тръгнат към европа след разгрома на идил, а днес пресата гърми, че американците са осигурили коридор на терористите, но забележете носят си и оръжието. къде отиват, не ми се мисли..

макар че водещата дъвка е, че имало фалшива снимка, но пък новината истинска..

"Симеонов към Йончева: Да събираме овъглени сирийчета ли?" -- А овъглени българчета ? Патриоте ?

Ами то не може само да се изгради. Иска се и поддръжка. Такава дупка се образува само от един валеж и само за няколко часа...

йончева е абсолютен манипулатор,целта й е да си изкара едни пари,без оглед на истината...

що ли никой не ти вярва Троле ?

,,..подаването на високо напрежение по мрежата и събирането на овъглени сирийчета от оградата?..,,??? разликата е в ,,амперажът,, бе ,,баш-патриотаре,,...!!! ама къде да е ,,учил,,...???

Йончева изобщо не е споменавала за ток по оградата. Симеонов си създава новини и си отговаря на тях.. Плазмодий!

преди 1989г. имаше ток и нямаше мигранти, но хората бяха по спокойни и по толерантни

отрадата не беше срещу мигрантите и имигрантите, а срещу емигрантите, ако правиш разлика.

Симеонов се дърля с Убавото Ленче .....БРАВОС!!! Иначе има точно два въпрос, на които трябва да отговори: 1. Оградата една голяма далавера ли е или да ?! т.е. не е необходимо да се пени, а да се извика комисия от строителни техници 2. Въпросната голяма ограда върши ли работа или НЕ ?! Щото ако не върши, тогава само са похарчили 200 милиона залудо и за облагодетелстване на фирми. Мога само да напомня, че преди 90 година, по същата тази граница много трудно минаваха дори и специално подготвени турски и гръцки бандиткси групи, а тя се пазеше от 18 - 19 годишни момчета, с калашници, кучета и коне .... а сега джипове, дронове, камери, и накрая през границата минават семейства с жени и деца на групи от по 30 - 40 човека .....

И КОЛКО КАЗВАШ БЕЖАНЦИ ИСКАХА ДА МИНАТ ОТТАМ?! И ОТ КОЯ ВОЙНА?!

Аз казвам как не можеха да минат .... нито от Турция и Гърция към България, нито от България и ГДР към Гърция и Турция. Ако искаш последните ги брой за бежанци .. от войната с комунистите. А я ти да ми кажеш, как така не могат да хваната жени с малки деца ??? Че аз съм ходил често по онзи край и добре знам какъв е терена ... 700 км. граница, 200 км реки, 300 км. пропасти и чукари. .....

От желязната завеса, бе историк! Пиле не можеш да прехвръкне, ама после граничарите излезнаха виновни, че спирали свободния полет към обетована земя!

Овъглени сирийчета...Че той и Гьобелс не е говорил така. Боже пази България, ако такива хора я управляват!

ТАЯ РАБОТА НЕ Е КАТО ОНАЯ РАБОТА БЕ!!! ПРЕХВАЛЕНАТА СМЕЛА ЖУРНАЛИСТКА! МОЖЕ И ДА СИ БИЛА НЕЩО НЯКОГА,АМА СЕГА СИ НИЩО!!!

Валерка, овъглени сирийчета или раздърпани турски бабички, герою наш?

"Въпреки всичко, България остана най-малко засегната от бежанския поток, благодарение точно на оградата и действията на полиция и армия." Остана най-малко засегната, защото само преминават оттук, никой не иска да остава.

Не, тъпако! Няма да ги събирате. Ще ти оставяте там да смърдят за предупреждение на останалите. Абе как можеше едно време през границата ни мравка да не може да премине. Много мразя комунистите! МНОГО! Ама при тях имаше ред и мангалите си знаеха мястото. Май сбъркахме, че скачахме по площадите. И как това не ни е подсказало, че сме най-обикновени маймуни.

Я СЕ ОГЛЕДАЙ! КЪДЕ ВИЖДАШ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДЪРЖАВИ ОКОЛО ТЕБЕ БЕ?! КАК ИСКАШ ДА ЖИВЕЕШ КАТО ПРИ СОЦИАЛИЗМА?! СВЕТЪТ ОТДАВНА НЕ Е СЪЩИЯТ,ЧОВЕЧЕ,ОСЪЗНАЙ СЕ!И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА Е СЪЩИЯТ,ПАК СЕ ОСЪЗНАЙ!!!ЗАЩО СРАВНЯВАШ НЕСРАВНИМИ НЕЩА?!

Симеонов - за една трета от парите ще ти направя такива инженерни соъоръжения по границата, дето само с хеликоптер могат да се прескочат. Има един учебник по инженерна подготовка и там са описани какви ли не загражддения повечето от които се правят за без пари буквално.

Браво на Валери Симеонов!!!! Лудото Ленче нещо пак не е разбрало-явно скоро не е онождано.

Г- н Симеонов може да имате 1000 довода защо не работи системата . Резултата е че из цялата страна щъкат не обезпокоявано тъмно лики субекти с не нашенски произход и само вие не ги виждате

Абе, Симеонов! Ами след като няма ограда, която да не може да се мине със стълба, защо въобще я правихте? След като не искаш да събираш 'овъглени сирийчета', които са на по 30 години и са от Афганистан, тогава как възнамеряваш да спреш тая паплач? Или просто оградата беше за да се вземата парите, а това че тя не може да спре орките не е проблем?

не само оградата , ами и камери, които не работят.. и най-вече гранична полиция, която няма права, просто извозва бежанците до центровете.

ВМЗ СОПОТ НА 60 МИЛИОНА ДОЛАРА ПЕЧАЛБА ... КОЛКО СИРИЙЧЕТА ИЗГОРИХА ЗАРАДИ ТИЯ ПАРИ ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ГЕРБ И 3-ТЕ ИСЛЯМИСТКИ ??? :))

Никак, ама никак не съм фен на Йончева. Обаче като я поставя до В.С., няма как да не кажа,че интелектуално е светлинни години над него. Така че съм много по-склонен да вярвам на Йончева. В.С. си е един неграмотен и неморален простак.

В тоя форум явно седят само БСП-ари...

Двете куковици,Йончева и Корнелия,пак се изложиха яко пред хората. Тия две клюкарки и недоклатени се занимават само с простотии , но на народа им писна да ги гледа и се занимава с тях .България има ясно начертани действия и правителството ги следва неотклонно .Но тия клюкарки и БСП им дай само с простотии да се занимават. Крайно време е да напуснат Българското пространство и да си вървят при Путин.

ДрОгарката Елена неотдавна си роди внуче и вместо да си го гледа и да му се радва, ходи по границите да изпълнява партийни поръчения. Ама няма как да откаже, зависима е до живот...

Щом тоя цървул Симеонов така квичи, значи яко са го настъпили по мазола. Йончева е комунде, но е добре гъзовете на самозабравилите се селяци да се наритват.

Загрижила се значи, БСП-паровцата Йончева за оградата! И това ако не е лицемерие: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург въввторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа,

Не си лумпен. Лумпен и нахален далавераджия е Валери Симеонов. Но си прав, БСП дължи обяснение на българите за това позорно, предателско гласуване.

няма място в парламента. Спрете и депутатската заплата и да седи на балкона при журналистите.

госпожата не беше ли избрана за депутатка. В работното си време и с депутатската си заплата не е редно да продължава работата си на поръчкова журналистка.

Гледайте филма на Елена Йончева, заслужава си!!!

Ко да гледам пропаганда само

Кой да го гледа? Троловете на Цецо ли? :)))))) 99% дебили, които не могат да се подписват, начело с най-светлите "умове" между тях - Цецо Цветанов, Цвета Караянчева, Лилито Попова, Главчев, Деси Минеси, Тома Биков и полит-криминалния затворник Георги Харизанов - просто цвета на нацията е интелектуалния елит на България са събрали. :))))))))))))))) Искам някой СМЕЛ ЖУРНАЛИСТ да зададе въпрос на Борисов включващ думите "лош човешки мат'рял", "Винету", "Пашата и мутрите", "СИК", "контрабанда на цигари", "кражба на акциз", "Мишо бирата"... списъкът е дълъг. После да дойде и да обясни на читателите/зрителите за свободата на словото и как когато са го питали за "Шайката" Антон Тодоров е посочил празния стол на водещата, а месец след това "начетоха" за десетки хиляди колегата й задал въпроса. Това си е диктатура пар-екселанс, само дето липсва прозрачността на управлението при Тато и комунистическия морал спазван от Партията определена да ръководи според член първи от тогавашната конституция.

Ко да гледам пропаганда само

Бе, шмольо, този филм не е за дебили, а за мислещи и интелигентни българи. Това значи, че няма нужда да гледаш филма, защото има опасност да ти изгорят релетата и да блокираш съвсем.

Колко излишни и общо взето втръснали ни вече приказки за тая ограда... А всеки, който се движи по улиците на София ще забележи, че в столицата е бъкано от араби и какви ли не други ненашенци. Прииждат на вълни и никой не е в състояние да ги спре или преброи. Едни вече отварят заведения, закусвални, а други захващат да се занимават с какви ли не тъмни дейности... Тъпчат се всички, тук в София, а цели региони от страната ни пустеят.... Каква полза тогава от този "млад генетичен материал"!?...

Национално предателство е,вероятно пак с добра далавера.Национални предатели..дано бог ги накаже,че няма кой друг!

Работи единствено в посока противостояща демек в противовес, на достойнство, чест гордост,и така нататък - все основни качества, за самочувствието на нацията!! Затова и стана каквато стана!! раболепни българи сме им нужни Раболепни Предатели, като тях самите. Предаваме щафетата от поколение на поколение Горкий Народ!!

И позор са ми станали много вече ония дето управляват Държавата По голям срам от нашият собствен, знаем че няма... Алармираше някога от близкият изток, сега алармира из земите ни. Замислете се... Защото алармира Нас, но пак безучастни ще останем!?

Долу ГЕРБ до кога ще ви търпиме лъжите

валери говори глуопоисти , да не сте киорави нали гледате как се прескача нали трябвше да не могат да прерскачат ????????????? глупак какво говориш

Ами сега какво излиза - нямало ограда която да не бъде преодоляна лесно със стълба, нямало ограда по българската граница, която да устои на един дъжд, нямало сила, която да пресече корпуцията. Ами, симеонов, то тогава що похарчите 200 млн за тоя дето клати гората и за какво ви е тогава тая гранична полиция? Смешни и жалки хленчове на едни смешни политици, случайно попаднали в държаното управление...

СМЕШНИ И ЖАЛКИ СА СМЕШНИЦИТЕ ОТ БСП:НАВЪН НЯМА ДЕБИЛИ КОИТО ДА ПОВЯРВАТ НА ПОРЕДНОТО БЕЗДАРНО ТВОРЕНИЕ НА ЧЕРВЕНАТА ВЕЩИЦА

Ivan Popyordanov 7 hrs Госпожо Елена Йончева, Вашият филм ГРАНИЦА, се надявам да бъде полезен за държавните институции, които са призвани да осмислят документираните от Вас пробойни в цялата система за охраняване на границата. Позволявам си да Ви обърна внимание, че журналистическата етика предполага, че след като ползвате названието на филма си ГРАНИЦА , би трябвало да припомните на зрителите ,че неотдавна по време на комунистическа България - от тези вишки и черни пътища по границата се разстрелваха десетки граждани на Европа, опитващи се да избягат от комунистическия рай. Имаше такъв филм. Ако бяхте направили това, щях да Ви поздравя. Сега като депутат, заради политическите си пристрастия, за мен вече не сте журналист. И едно малко допълнение - когато заминете за Брюксел за да представите своята ГРАНИЦА, да Ви припомня, че другата Граница получи в Белгия най - високата награда на фестивала в Гент връчена на дипломат от посолството на България, защото авторите на този филм, които за съжаление вече не са между живите, нямаха виза.

Ама как десетки бе - милиони граждани разстрелваха. И то тогава престъпниците не минаваха незаконно границата. А бе тия граждани що ли не минаваха през КПП-та - странна работа. То накрая ще я докарате дотам, че престпниците минавали през КПП-тата, а свободните и честни граждани - през оградата.

ДЕТИНСКИ ГЪЗ,ЩО ВЪОБЩЕ СЕ МЕСИШ В ТЕМИ ЗА КОИТО ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМАШ.ВСЯКО НЕДОРАСЛО ЛАИНО СЕДНАЛО АКЪЛИ ДА РЪСИ.

Аман от дървени философи в Бг.Всеки има магическа рецепта за успех и всячески се стреми да я натрапи на другите,нищо че неговият живот е крах.

А сега си преставете как Бай Тошо надълго и нашироко се оправдава в Работническо Дело, ЗАЩО НЕ МОЖЕ ДА ОПАЗИ ГРАНИЦАТА!? Пълен абсурд! Жалки сте симеончовчетата.

По бай Тошево време се стреляше на месо. Е ако почнем сега да пуцаме по бежанци европата ООН и кой ли още не такъв вой ще нададът че не е за вярване. Оградатансе минава ама на времето имаше постове с автомати и минни полета. А мините са забрананеми от 30 години както и стрелянето по бежанци.

Далавери Симеонов пак пръска воня. Необходима е нова патриотична партия, защото този и такива като него отвращават хората.

НО ПРЕДИ ТОВА МИ СЕ ПОКАЖИ ДА ТИ ВИДЯ ФЕЙСА!!! ПА И ДА ТИ ВИДЯ АКЪЛА!!!

Симеонов е време да понесе отговорност. Това нашето не е ограда. Общо взето 200 милиона си заминаха за нищо. Най-важното обаче е живата сила, която явно липсва по границата ни. Липсата на патрулиращи полицаи е сериозния проблем. А най-сериозният проблем е корупцията навсякъде. Ако ще и сто метра да е оградата, като е пълно с подкупни граничари е все едно. Проблемът не е в самите имигранти, а в хубавеца на пилона, който превежда тези хора. Днес ще са имигранти араби, но утре ще вкара 20 терориста на същото място и ни е спукана работата като вземат да гърмят из моловете. Това е огромен пробив в сигурността на България и отделно на ЕС. ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ за решаване имат ГЕРБ, ПФ и службите...

Симеонов прекрасно знае, че е в парламента за пръв и последен път и затова вие, пардон - пише, на умряло. Милиони от оградата, пълни собствени хотели къде с наши военни, къде с бежанци, дето се изнизват в 5 сутринта - всичко това изведнъж ще секне. И затова сега безогледно лъже и напада. Мизерник! Тъп и алчен! Всеки може да гледа филма - има го къде ли не. И да види нагледно какво правят или съзнателно не правят управляващите. В Европа също ще видят този филм и от това нашите юнаци се плашат най-много. Има защо.

Ама то вече овъглени имаше... само че не сирийчета, а германчета, французойчета, англичанчета... а с такъв подход скоро и българчета.

Опа, грешка. Някои бяха само изпосечени , попрегазени или изпозастреляни. Преувеличил съм малко, няма да се притеснявате. Вицепримиера каза.

Комсомолски доносник с незаконна узаконена къща на самия браг на морето ни. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Не помага тоя филм. Те от нас разни други елементи милиарди откраднаха, тука за некви милиони ше се дърляме хаха. Кажете първо за милиардите, ама не щете. :) Е, кво има да се обсъжда повече. Нищо не става и от тая пропаганда.

Поздравления за филма на ,,СТанишева,, - потрудила се е да намери ,,вярна,,информация от първо лице

1) гледах филма и смятам, че въпросите на симеонов просто отвличат вниманието от проблемите и въпросите, които възникват не само около оградата, а най-вече около сигурността не само на "територията". този въпрос с овъглените сирийчета около оградата с тока може да го зададе само добре изграден ляв, зеленясал, неолибераст- радикал със садистични наклонности. на нормален човек такъв въпрос не може да му дойде на главата. все пак, онези, които са истински имигранти могат да влязат официално и от кпп с паспортите си, а не да прескачат със стълба "строго-охраняема" и "непрескачаема" (според депутат) ограда не на егрек, а граница. но точно тук ние трябва да зададем и въпроса: а има ли изобщо легални имигранти? няма спор, че това "имиГрантско" цунами бе предизвикано умишлено, а то дава милиарди печалби, не само за политици, и за техните обръчи от фирмички, за нпо, за адвокати и други по тази хранителна верига. 17000€ за преминаване на граница! пита се по колко са печелили тези хора, за да съберат тези суми, които много от данъкоплатците в ес нямат спестени.

2) вместо да се обърне внимание на проблемите, които освен, оказва се, че са били добре известни всички, които съзнателно отклоняват вниманието от тях, сякаш има опасност да се изгуби нещо, ако се отстранят, то се очернят показващите ги. по стар, доноснически обичай. направи впечатление, че нарушителите и трафикантите въобще не се притесняват от камерита и спокойно продължиха с нахлуването в "територията". което значи, че канълът е разработен и добре защитен не само от "местните шерифи", а и от по-високо ниво. включително и грантаджийското общество на палещите конфликтите по света. защо другарю симеонов не виждаш гредата в собственото си око?

Логиката ми подсказва, че най-голям интерес да няма стабилно управление в Отечественото ни са хората, които не са им чисти делата. Същите се борят постоянно за сваляне на демократично избрано правителство, защото ги е страх, да не бъдат разкрити далаверите им. Мислят, че хората сме "дебили", та постоянно ни манипулират. БСП-то, банални ставате вече- омръзнахте ми да ви гледам и слушам- все едно и също.

Гледах филма на Елена Йончева. Потресаващ пример за корупция. А ако се направи разследване на магистралите и санирането , представям си какви страхотии ще излязат на бял свят.

Много се е нагушил далаверката- от ограда от хотели и режийни за за граничарите. Тези патриотари грабят народа като за последно. Безсрамни некадърници!