Елена Поптодорова: Ще продължава гоненето на дипломати

Българската слабост е тази дълго култивирана безусловна, безкритична вяра в това, че Русия е крайното добро, каза вицепрезидентът на Атлантическия клуб

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-хубавото нещо на света е когато комунета се ругаят по-между си. Дерзайте товарищи, обичам ви.

На тази пачавра ще и бъде свален скалпа, това ще стане в предаване на живо.

Taq kradliva cmradnq

Мълчи се, Ленче, лапай кура!!!

Ако българите са благодарни на руснаците за войната с Турция за свободата на България, това е върховна подлост, но ако плюят на Русия-това е висша благодарност! Трябва да е като на Запад.

Видимо повечето посетители тук се срамуваме от това крадливо и безпринципно същество, демонстриращо натрапчиво политически проамериканския си слугинаж и личностен гьонсуратлък.

Това е тази където краде парфюми, даже не ми се коментира!!!!

Странно е, че не съм в затвора. Аз лично участвах в унищожаването на досиетата свързани с прехвърлянето на милиарди долари авоари на Министреството на Външната Търговия по сметките на частни лица зад граница, лица, които в последствие за един ден станаха мулти милионери във валута. Вярвам във възмездието и в това, че скоро ще дойде и моя ред.

Боклука се познава по това, че винаги е с плащащите повече. А тази е рекламното му лице.

ще съдействат, силеч ще участват в разследването дали, аджаба, случайно те, руснаците, нямат пръст в това пъклено дело....Подозираният ще разследва дали наистина е участвал...Смешници!!!

Как не те е срам да се появяваш в медиите? Ти стана пример за лош имидж за България, с твоите кражби по граничните валутни магазини, а сега киснеш по екраните и даваш интервюта. Пфууу... безсрамна, нагла и противно лелка.

следващата руска стъпка няма да е свързана с посолства, а със Съвета за сигурност на ООН. Понеже за разлика от измишльотинките в Чехия и у нас, руснаците имат доказателства, че в Чехия са гръмнали противопехотни мини, забранени от десетилетия в целия свят у нас са гръмнали боеприпаси, предназначени за продажба на ИДИЛ

Изпълза змията усойница -спермопийка и клептоманка.

Ако чуе г-н Любен Гоцев какво приказва г-жа Елена Поптодорова ще се обърне от гроба!!! Тя е един аутсайдер и няма право на каквото и да е било изказване. Соломон Паси я крепи иначе досега няма да има кой да каже нещо хубаво за нея!!!

Казва се : "Стара чанта от мачкан лак"!

Тази кога излезе от затвора? Нали поляците я хванаха да краде козметика от безмитния магазин на летището във Варшава! Атлантичаският клуб (каквото и да е това) трябва яко да го е закъсал, щом тази доказана крадла му е председател.

Да затворят руското посолство и всички консулства и да ги натирят със вс руски паметници в подмосковието

Тази пък каква е сега? Къде се лекува?

Би трябвло да ИЗГОНЯТ всички араби, негри и китайци от Българиа... За да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ, и да НЕ ни КРАДАТ Бизнеса, Парите и Работата.

Защо я показвате тая крадла???

А бе защо плюете по Елена бе червенотиквеничковчета? Не знаете ли, че тя е била депутат от БСП?

.

крадливото ленче греши! дори и идиотите не вярват че россия е добро!

Ти май си от споменатите?

аз май, пък ти със сигурност си идиот!

Да питам и аз: А крадците на парфюми къде ги гонят, че вас не знаем къде да ви изгоним, Госпожа американска подлога?

Кремче беше!!!

Моля госпожата да ми отговори на няколко въпроса: 1.Има ли американски агенти в България? 2.Тъй като стана известно че ЦРУ подслушва меркел,дали подслушва и българското правителство? 3.Защо германците хванаха и осъдиха двама германски граждани за шпионаж в полза сАЩ,а в българия няма нито един разкрит американски агент. ? 4. Тя лично имала ли е неофициаолни контакти с служители но ЦРУ и ФБР? 5.Когато Николай Младенов като външен министър прибра от задгранични командировки всички посланници имали връзка с ДС и военното разузнаване ,тя остана като посланник в САЩ. 6.Може ли да ми каже в кой член на виенската конвенция дипломот се изгонва от страната на акредитация без доказателства за нарушаване законите на приемащата страна,а само с презумцията най вероятно нарушава? 7.Каокви бяха последиците за СЩ когато с това определение САЩ нападнаха Ирак и избиха на половин милион мирни жители,а след това се оказа че най-вероятно е една гожляма лъжа,това ди призна и БЛЕАР пред английския парламент? 8.Би ли ми казаала каква е процедурата на един сътрудник на ДС да стане член нае атлантическия клуб?

Taja pa koja e da se iskasva...

Американски агенти хващат руски агенти!!! Накрая губи само народа!!!

Когато изпълзят такива като тази значи нещата не вървят на добре защото с плямпания се мъчат да позабършат омазаното от тях по всички линии дето е било в интерес на България.. За сетен път доказват такива като тази че срам, достойнство чест са непознати понятия за тях щом продължавата да се врът да плямпат.

россия е проклятието на България!

... Без да са откраднали нищо?!

"Вицепрезидент на Атлантическия клуб"?? Божееее :) Това е най-измислената организация, тея са на хранилка в Кремъл, правят си легенда, че са против руснаците. Другарката често говори против демократите в САЩ, същото правят и останалите български комунисти!

Тази комунистка не беше ли слуга на Тодор Живков? Каква роля играе другарката?

Явно е била калинка на бай тошо

Ти не се връзвай, че говори против руснаците. Не забравяй, че има и дезинформация, провокация, легендиране. Има няколко такива псевдо анти-руски организации у нас, които прекалено силно пищят против Русия, а това ги издава. Роля е това!

При Бай Тошо играеше лична преводачка, сега го играе треторазрядна доносничка щото друго не може. А от време на време по открадва това онова от някое магазинче, да не губи тренинг.

слугуването раболепно на новия господар и интензивното лизане на кундури ще доведе отлив на туристи освен ако той не си прати мангустите

Абе какво толкова връзвате кусур какво е казала тая. За това й плащат, така ще говори. Нищо особено.

Не е възможно Расия да е направила нещо срещу България. Тя ни продава газ, водка, реактори без пари, почти.

когато я изловиха на летището в Полша. Наложи се да извади кремчето за 400 долара от чантата и да го върне на охраната. Единственото което я спаси е дипломатическия й паспорт от България.Ние й брахме срама, а Монито Паси я дръпна в неговата организация за евроатлантизъм. Да трупа допълнителен позитивен имидж върху организацийката.

Schilo

Я, по летищата в САЩ и Европа да видят, дали няма връзка между кражбите на кремпета и парфюми и да се провери, дали тая УФСЪ не е била около датите на кражбите там!!!

Кремовете и парфюмите ги крадат Боширов и Петров и след като ги напълнят с Новичок, ги връщат тайно. Твърде вероятно е!

Schilo

Хахахаха, явно на тая са и подействали

До къде стигнахме, ДОКАЗАН КРАДЕЦ ДА НИ ПОУЧАВА!!! ПРОПАДНАЛА ДЪРЖАВА!!!

Не се научихте - за българите това е клептоманка, на младини предоставяла "особени" услуги по върховете на ЦК на БКП. Каквато и теза да защитава тази, ефектът ще е обратен на търсения.

Schilo

Дадохте ми отговор на въпроса, зададен по-долу. Русия бе един от двигателите за разпадането на СССР и промените в соц.лагера. Явно и на нея и на Минната им липсва онова време. Когато бяха в света на комунистическата номенклатура

двигателите на разпадането на ссср са рейгън, кол и буш! россия помогна само с невероятната некадърност на алкашите!

Не случайно Русия е наречена империята ня злото

Schilo

От кого?

Намирисва на откраднат парфюм...

.

Schilo

С крем я хванаха,ама дали е само този случай?

си мисли, че българите имат къса памет....да, ама не, те много добре си спомнят коя е Елена Поптодорова, че беше върла комунистка и приближена на ЦК на БКП! Отвратителна дърта овца!

Тя все още е върла комунистка и, ако се заслушаш по-внимателно какво говори ще откриеш неприкрита омраза към Америка.

Schilo

Как пък все наследници на партийни величия отпреди 10.11.1989 год. са най-високите вече атлантици?

се оказа менте.Никакъв резултат върху кожата

Schilo

Ударило я е в мозъка.

БЪЛГАРИЯ ЩЕ НАПРЕДНЕ КОГАТО РАЗБЕРЕ ,4Е РУСИЯ НИ Е ВРАГ НОМЕР ЕДНО И НИ ДЪРПА В ТИНЯТА ПРИ ТЯХ!

Не мога да разбера защо я каните тази жена за коментари и загуба на ефирно време тя нали не е забравила ,че е Крадла и няма авторитет била е някога дипломат ама някога във минало време ....

А защо канят Плевналиев? По същата причина! Да става по-весело когато видиш колко е голям абсурда!

Крадлата се обади. Да ходи да си краде по летищата и да не знае много

Ето за какво плащат на индивидите от Атлантическия клуб: Книжлето е озаглавено "Краят на предпоследната империя" и описва сценария, по който до няколко години Русия трябва да бъде заличена от картата на света. Автори на разработката са Информационният център на НАТО в Бургас, Соломон Паси и още 3-ма души, представени като "независими външнополитически наблюдатели"

Боже прости на тази жена! Не трябва изобщо да се коментира-особено по тези светли празници! макар,да е ясно,че тази ЕП срам от Бога няма!!!

Аз не вярвам Русия да притежава разузнавателни служби, това е невъзможно!

Сега им казват аналитични...

Поптодорова даде този отговор на въпроса: Докога ще продължи това гонене на дипломати?