Елена Йончева хвърли микрофон, ядосана от въпрос за Цветан Василев

Депутатката от БСП напусна разярена студиото на bTV, защото й било отнето правото да говори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая кака започна прекалено много да наглее.

http://www.roffy.ru/domashniy-kabinet/112-gde-v-moskve-mozhno-vygodno-prodat-yuvelirnye-ukrasheniya.html http://eur-style.ru/product/chto-mozhno-otnesti-k-preimushestvam-videokompjuternoj-psihodiagnostike http://shopinweb.ru/index.php?productID=1191 http://wiwr.ru/articles/poleznyie-sovetyi/dizayn-kvartiryi.html

Ако пък питате Цацаров за КТБ, той може да ви замери с пищова си. Това са деликатни въпроси.

Ми когато имаш работа с обслужващият персонал на Боко не е лесно да запазиш самообладание. Антончо е от най-облизващите задника на The Pumpkin

То било доходна работа да си социалист! Гергов изкара 43 милиона, Йончева под 600 Бона не пада, Нинова също добре замезва.. И то официално! Легално, законно! Твой съпартиец ти подарява за 5 лева цял Панаир, а после става лидер на партията ти и по цял ден се пеняви как ще спаси бедните! Ами искам и аз, бе! Срамна работа е, ама и аз искам така да мога да лъжа хората в очите!

То по-големи изроди от комунистите и БСП в България няма.Тази партия трябва да се забрани.

Ми тя тая била рушкиня ве.Верно ли е

600 Бона за предаване на Йончева в кабеларка.. Ами тежко й е на жената! Едва ги е преглътнала, че на това отгоре и неблагодарни тези българи!

Ай ся сметни колко получава Цв Цв, за да може тъща му да му подари 6 апартамента?

... по долно и мръсно, интригантско същество от тази Йончева, е само може би пчеличката Мая Манолова...!!!!!! Но те са почти всички изявени комунисти от партията мафия БСП такива червени боклуци - това е...!!!!!!

"... мишки срещу мене църкат, като ме видят познай къде си бъркат..." Всичките са за разстрел.

Социалистически простотии.

От както изпадна от моторя на Серьожа... Ленчето се взе много на сериозно...ега ти ще започна да му симпатизирам...

Непрофесионално от страна на водещия, да "разказва" какво се случва по време на рекламите, след като в самото предаване не е успял да изпълни ПОРЪЧКАТА. Телевизиите ни трябва да сложат по един червен фенер на входовете си, за да не се заблуждават идващите и минаващите на близо с какво се занимават по принцип.

Антон Ерменян започна да върви по много тънка лайсна с поръчковите си предавания, където прекъсва грубо и не дава възможност на "поканените" от него да се доизкажат...!!! Много скоро ще "настъпи мотиката"...!!! :::))) Да Му е честита...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Ми то бива да захапеш микрофона до време, ама после втръсва до следващият път.

Герберите отново започнаха да злобеят.Ами не само Цецо и Бойко могат да имат милиарди.Нека и другите да имат.

Нагло прасенце.

В Италия и Словения наскоро имаше също убийства на журналисти, но никъде нямаше очерняне на тези държави. Само червените боклуци си позволяват да омърсяват страната ни.

Нима имо още вярващи в непорочното зачатие на БСП!? Само си задавам въпроси как и от къде тръгна навън мълвата за убийството на момичето! Кой яхна метлата по времекогато всички сили бяха насочени и командировани в Русе! Какво точно каза Вагинин по този повод, а какво казва Кур нелия по този въпрос! Как стана така че нито един представител на дипломатически мисии не е потал по въпроса, а в страните им се появиха подробности! От къде драга Ленце тръгва предателството! До сега ти беше рупора изнасящ невероятни "факти" за ставащото у нас, та се чудя де защо не написа и един "факт" против ББ и ГЕРБ за станалото на Балеарските острови, или станалото в Барселона, Южна каролина, новият мост в Сардиния -те всички тези неща стават не без съдействието на БОГ ББ. Много си жалка в стремежа си да родиш "новина"

Ясно е кого обслужва БТВ, само дето е по добре и за обслужвания и за БТВ, това да става малко по интелигентно... Хекимян започва да прилича поразително на Бареков ...

Йончева интересно ми е защо ходиш при тоя арменец и се обясняваш??? виждаш че предаването е поръчково и тоя тъпанар си вее байрака!!!!! не го прави повече не се обяснявай на тия тъпанари да си прават предаванията!!!

Може и него да го е страх.

"АЗ" съм само цвят червен -БСП/БКП

Слушах интервюто и съм възмутена, от това което се казва в медиите и от водещия, Е.Йовчева се ядоса, че не се повдигнаха въпросите за които е била поканена, а не заради Цветан Василев и подобни.

За ГЕРБ ли говориш зашото там 96 % са комунисти и активни членове

Хекимян става все по поръчков.

Достойна помощница на слоницата Нинова, Йончева е грозно и отвратително същество от което лъха злоба и ненавист. България другарко комунистке е на българите, ти ако не се чувстваш такава не говори от името н хората. Нито ти, нито тези около тебе, нито Борисов и който и да било може да твърди че бБългария е "негова". По-голяма мерзост не съм чувал. А когато ти задават "неудобни" въпроси а недей да се правиш на бясна, по-добре отговори, така вървиш срещу БКП. У нас, зрителите остана твърдото убеждение че криеш истини които очернят и без това черната Ви партия. Честният човек не бяга другарко Йотова, той се аргументира и защитава меко казано, а ти бягаш, което знаеш за какво говори - ЗА ВИНА И ИСТИНА В ПИТАНЕТО.

Арменска му уста

Това не е вярно, специално за случая в Словения се вдигна голяма патардия, чак до европарламента стигна... DW направо разката фамилията на управляващите в Словения. Но понеже Нашите са от ЕНП, сериозните западни медии бяха сравнително спокойни...

И такива като тая искат да ни управляват! Пази Боже!

Гузен шумкар негонен бяга

Елена Йончева не се ядоса за Василев...Дир-а я първо изгледайте предаването.

Ами просто момчето мноооого си е повярвало, че е голяяям журналист.

Гнидо, не бяхте ли точно вие, които използвате цяла седмица трупът на Виктория за трупане на политически рейтинг?!

Герб, герб, герб, герб... Цъфнал, цъфнал, цъфнал герб... Герб, герб, герб, герб... Цъфти, цъфти, цъфти герб... Герб, герб, герб, герб... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Като са толкова тъпи да ходят да дават интервюта в Босфора ТВ , телевизията на брадите, така ще е

Мбухахаха... Хекимян - Йончева Хекимян - Йончева Хекимян - Йончева... Хекимян би трябвало да го е срам да интервюира Йончева, поради сравненията, които се натрапват.

Както отбелязах, заприличва на Береков, просто момче и си мисли че лети нависоко ...

Вие гледахте ли скандалното поведение на Хекимян? Зададе на Елена Йончева върпрос и и отнене възможността да да отговори като вкючи Русе! Хекимян е знаел в колко часа е включването от Русе е в колко часа задава на Йончева въпроса и че ще я прекъсне.Ако не е знаел....то значи не става за телевизионер. Този пита едно и също Йончева N на брой пъти в предаванията си! Йончева трябваше да му хвърли микрофона в ефир,а не да го остяви тоя да се вихри зад гърба и!

Вие гледахте ли скандалното поведение на Хекимян? Зададе на Елена Йончева върпрос и и отнене възможността да да отговори като вкючи Русе! Хекимян е знаел в колко часа е включването от Русе е в колко часа задава на Йончева въпроса и че ще я прекъсне.Ако не е знаел....то значи не става за телевизионер. Този пита едно и също Йончева N на брой пъти в предаванията си! Йончева трябваше да му хвърли микрофона в ефир,а не да го остяви тоя да се вихри зад гърба и!

Каквото каже нашето слънце (ББ) това е иситината Никой няма право да говори против да казва неща които не са потвърдени от ББ Новина която не е потвърдена от ББ е фалшива новина кой е против ГЕРБ значи е против държавата Никой няма право да прави разследване освен поръчковите журналисти И други правила ще ви напиша спазвайте ги

Болшинството са старчоци, които горките са толкова изкукали че не знаят за какво иде реч, друга част са от хора които са се облажили и то много от комунистическия режим и трети - по-млади хора от които не става и чеп за зеле, бивши неуспели бизнесмени, хора податливи на манипулация и лесно залъгвани с лесни пари срещу лъжи и саботажи за сваляне на ГЕРБ. Това е интелекта на другарите от БКП/БСП, старците са си поизпели песента вече, облажилите се и те не са вчни/не че някой е/, а младите глупаци ще ги има винаги, но слава Богу не са болшинството у нас.

Няма срамни пари. Има срамно малко пари.

Гледах предаването. Не ми е симпатична Йончева, нито Хикимян, но в интерес на истината, Хикимян задаваше въпрос и не чакаше отговора. Непрекъснато прекъсваше. Накрая 4 пъти зададе един и същ въпрос. Йончева отговаряше с "не", но той пак и пак. Въпросът е, защо Йончева се подведе, като е толкова опитен журналист?

Добро утро. Едно нещо така и не разбрах. Засщо на социалистическите амбреажи тук им викате комунисти? Та тези понятия са съвсем различни, ама много различни. Все едно на симпатизантите и членовете на ГЕРБ да им викате фашисти. Малко политическа култура е необходима все пак преди да се пише. Нали? А Йончева с култура и без си е противно парче. Алчно...

Империалист-провокатор, а?

И всички тези изброени в коментара Ви са гадове - според БОКо-КРАТУНьо...!!! Дааа...!!!

бясна съм! Хикомян се изложи абсол. кято я пита да отговори прекъснаха и де факто тя не можа да отговори което е супер непрофесионално от негова страна. найстина е скандално че тези хора се наричат журналисти а всъщност са едни тотални неграмотници

Е, да, репортерите от Русе ще чакат, защото другарката Йончева със злобното излъчване е много важна за зрителите. Не може м да я гледаме, защо ли я канят да ни разваля настроените.