17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не би да готвят този за президент?! Предвид състоянието на града, едва ли някой от София ще гласува за него.

Живял ли си в този град преди да кажем 20 г.?

Да, почти толкова мизерен е. Всичко е потънало в прах, дори ремонтираните булеварди имат оставени чакъл и стоителни материали около тях...дървета по ремонтираните участъци почти не се слагат. Всеки ремонт продължава безумно дълго и масово няма работници като минавам от там...контрол по качеството е 0. Столичният инспекторат не върши абсолютно никаква работа. Веднъж завих по една улица, която имаше знак за синя зона и въпреки това нямаше настилка, камо ли облагородяване. Единствената възможност да ти харесва града, е да имаш рядко мизерни критерии.

или го готвят да го сготвят, или ще го натикат в някоя дупедатска листа.

"Заработи" си, 60 апартамента и вече може да се оттегли.

Този е за отстрел.

Напуска, защото главния прокурор Гешев заяви, че предстоят проверки в Столична община. Правилно напуска, но много е късно.

Този бая се е накрал , че не му се стои в Общинския Софийски Съвет ! Щом напуска Общинския Съвет и направо в Софийския Централен Затвор , там му е мястото с Конфискуване за стотици милиона имоти присвоени с фалшификации на подписа на Борисов ! Сменим ли Прокурора Гешев , тези автоматично да стават клиенти на Прокуратурата !

напускат кораба...

Още една "умна" мутра напуска потъващия кораб. Накрая мутричките ще оставят Фандъкова да им лежи за далаверите, така е в ГЕРБ няколко шопара ръководят и пълнят чекмеджетата другото е слугинаж.

Не става значи поръчковото метро "до лифта". И ко прайм в тая ситуация? Връщаме парите?

Един по един - до един, клиенти на бъдещата прокуратура !

Типично замитане на следите и изчистване на имиджа. Наскоро така махнаха и един от заместник-кметовете.

Герджиков беше един от най-корумпираните общинари от ГЕРБ. Или са решили да го оттеглят и скрият от правосъдието, или се опитват да градят положителен имидж преди изборите. Обаче ГЕРБ са вече политически труп...

Разкажи - колко му даде, кога и за какво? И кога подаде сигнала в прокуратурата? Иначе и аз мога да говоря за сестра ти.

Ооо, кочината не само се тресе, но се и разпада.

Този Елен ли е, сръндак ли е, не знам! Обаче яко се е нагрухал! Нека сега публикуват имотното му състояние как се е променило за десетина години!

Човекът живее в София (роден в София също) в Центъра на ул.Славянска (м/у Левски и Шишман), апартамента си е негов от преди да стане някакъв политик. Семеен, с две деца. Много свестен. Парите и имотите му са от преди политическата кариера, стар аристократичен род са. Няма нужда да плюят от злоба разни нефелници като вас. Много свестен,възпитан и скромен човек. Ако той е кандидатът, прекрасно. Но простия тъп народ няма да го избере. Защото си обича всичко руско, интригантско и просташко, какъвто е зеленият чорап всъщност. Падението харесва българинът. Това е.

Ма намери си друг народ бе, да ти ЕПМ!

Да не би да има нещо нередно в кариерата му и се страхува, че сега, когато т.лупа го няма, за да закриля, ще го разкрият?

Тоя айдук ли е над партийният кандидат на Толупа? Ех Бочко, Бочко.......

И що така бе миме???????????????Арно ти беше, къде тръгна????????????????

Йоло Денев издига кандидатурата си за президент днес, вицепрезидент е някакъв Арсений

Цъкни ВЕФ-а, да чуем Герджика, новия президент! Браво, добър избор!

Елен (Герджиков) не му е било лесно. Да се бори с имотаджиите, бетонаджиите, скатаващите данъци, застрояващите бетонни буци, убиващите природа и всякаква друга паплач от този род в столицата София. Сега да не му резнат рогата за трофей.

Ти вярно ме разсмя - баш пък тоя, шефът им, демек, се е борил с далавераджиите, ха-ха-ха!!!

го знам. Гледам го, някак си срамежливо и нежно побутва столчето си да се изправи и гледа надолу. Като виждам какво толупи и толупки са имотаджиите, викам си, тоя не е от тях. Ама скрита лимонка, а? Може, може.

Плъховете напускат потъващия кораб на фандъкова

Как си представяте Елен - президент? Да беше жена - Елена - да, ама Елен, то като ... Овен! Приятно ми е, Овен, и то Герджиков. Работа, работа, работа, видими резултати, имаме воля!

Каква мъка е Герб да намерят някой толкова т ъ п, че да им стане кандидат.

Вън пумияр

Даваме път на младите!

Бочко да не го гласи за кандидат - президент? Кога ще дават парите за Първа линия - никъде не казват?!

Ама той се знае вече,Данаил Кирилов с вице Искра Фидосова

Тоя явно го гласят за кандидат-президент от гербаджиите!

По-вероятно е за кандидат вице, за президент се двоумят между Ботокса и Томислав!

Не, няма да е Ангелов, нито Томислав, а от евродепутатите от Герб

Ал Йо, то други видни няма там, ама все тая