Електронна система ще контролира храненето в студентските столове

Целта е повече надзор върху разходите от субсидията, която държавата отпуска за храненето на студентите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кви са тия "студенти" дето влизат с оценки от матурите и дето си плащат за тескерето? И за бармани по морето не стават камоли да дигат с вилата бали по полето! В специалности дето се влизаше с изпити и балове по 30 и някой не влизаха щото нямаха уйчо владика сега влизат с бал 12? Купоните в стола бяха 50 ст. Само за консуматори на принадена стойност напират за калинки, социопати, психопати, политология, адвокати се паразити. Нема за лекари, инжинери, учители тотална разруха!

Студентите са онлайн, а тук се разиграват виртуални сценарии с реални пари.

А докога ще има комунистическа забрана студент от София да не може да живее на общежитие в родния си град. По цял свят студенти от дадения град не само нямат подобни забрани, но и са с предимство при настаняване в общежитие. например парижани са с предимство за общежитията на Сорбоната, парижани в повече се настаняват-ако случайно останат места.

Доста по-достойни са тези студенти, от тези, които при соц-а влизаха по линия на РАБФАК, като деца на активни борци, по точката за развитие на регионите, като синчета на членове и кандидатчленове на К на БКП. Все пак матурата е много тежък изпит. Излишен е и втори изпит за университетите. А до 1989г-80 процента от местата се заемат с привилегии-посочеко как. По света приемът в униврситетите не е с изпит, а с оценки от матури, с изключение на Китай.

Аз таковааа - само за справката : Кое е по-лошо : " Деца на активни борци ..." или деца на БОРЦИ от 90-те 8 друга е темата колко са били активни ) ????

Образ, защо не сравниш задачите по математика от матурата с тези , които се даваха на кадидат-студентски изпит по математика през социализма !? Сигурно не знаеш, че сега в матурата по математика не е включен част от материала, който се изучава в училище !!

Когато всички сорофилиспични-дс.. колхозници и марионетките им се изринат от властта.

На здравословни порциони и всичко това да е безплатно,кафе, чай, закуска, обяд, следобедна закуска,вечеря..... ЩОТО ДИПЛОМАТА БИЛЕУУЕТА И ТЕРМИНАЛ ДВЕ

КАКВА НАУКА??? КАКВО ОБРАЗОВАНИЕ???? ВАЖНИ СА ДЕПУТАТСКИТЕ КИФТЕТА И КЕБАПЧЕТА У ПАРЛАМЕНТА...... 50лв РАЗХОДИ "ЪПСУРТ"