17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мангали

Този път не позна.Опитай отново.

Стълбовете ли са поставени в къщите или къщите са иззидани около стълбовете?

Не се ли вижда, че къщата е достроявана? Електрическият стълб си е бил на мястото преди дострояването. Къде са спали кмета и общината?

Или къщата са я построили около стълба..

Цигански простотии. Бързо разрастващо се село? От къде намират пари да строят, се питам! Телефонна мафия? Кражби? Кой знае от къде имат пари и защо за тях законите не важат.

Това е така заради престъпните бездействия на управлиаващите в България

Май няма значение българин ли си, циганин ли си. Неандерталец си щом не съобразиш как да строиш. Ако ли ти влиза в имота-подай възражение, където и както трябва.

Кмета е за затвора...!

Това село в Африка ли е!?! Защото в България преди да стоиш се прави проект,после има съгласуване и се издава разрешително за строеж! След което има строитилин надзор! Така поне аз стоих...може за римяните да е друга процедура!

Под стълП електрически, някакъв човек лежи А над него баба страшна пистолета си държи. ОооКей Сузана, ти за мене не тъжи! Ще се върна аз от прерията с много злато и пари. И малко не по темата, ама пак в същия кон/текст: Щом намажа линията с грес, спира бързия експрес И тогава с камъни в ръка сбирам златото в торба.

Не, селото е в Чалгария!

Значи те от общината няма да забодат стълба в къщата. Станало е обратното, някой си е построил къщата, така че тя да изяде стълба.

на снимката се вижда, че къщата е новопостроена и има пристройка към нея, от чийто покрив стърчи бетонния стълб, който явно е вграден в стената на пристройката. ще рече, че или някой е строил на тротоара, който е общински, или енергото са забили дирека в частен парцел, и не са искали да го махнат! едното трябва да бъде съборено!

Така е, ама заглавие "Някой си е построил къща около електрически стълб" не е толкова интригуващо.

И то я е построил без разрешение, защото проектанти и гл. архитект няма да издадат разрешение със стълб. Така, че да не се оплакват.

като станат наводнения заради задръстената с боклуци река, пак ще събираме с СМСи помощи и ще се вайкаме и обещаваме как повече ще внимаваме следващия път...

Всичко е нормално. Селото е 100% помаци.

На снимките ясно се вижда докъде е била къщата, вижда се и пристройката, в която "случайно" е попаднал стълбът.

КражбА колко може и това е...

Няма контрол!

Крадат ток!

Елате в Ихтиман на входа на циганската махала до "Форнети" - така е от години www.google.bg/maps/@42.4258979,23.8189757,3a,75y,78.19h,92.89t/data=!3m6!1e1!3m4!1sLhx-pTP2aEAw1flPY1XzzA!2e0!7i13312!8i6656 Стълбът за улично осветление си минава директно през къщата. Осветление, отопление, каквото искаш...

Прост народ,прости решения.

В Абсурдистан всичко е абсурдно, защото всеки се оправя, както може сам. Един ден тази къща ще трябва да бъде срутена, за да се смени стълба. Логичното мислене слабо се владее от българите.

Е този терен е собственост или на общината или на собственика на къщата. 1. След установяване на собствеността би следвало нелегалната постройка (която и да е от двете) да бъде премахната 2. Никой уважаващ себе си архитект не би разрешил такъв строеж - търсете юридическите лица сложили подписа си под разрешителното за строеж. Казус тук няма... няма и държава да направи проверка и да установи кой трябва да бъде санкциониран

Както казват в Рибново:" Където почва Рибново- там законът свършва!". И тези, ако са от помачените, не ме учудват! А Басри Сегменов се прави на ощипана мома- може ли селски кмет да не знае какво става във вилаета?

Аз пък имам нива в двора ! Е само 43 кв. М. , но все пак нива ! Това е според "поземлената комисия". Сега се "стопанисва" от "новия собственик" Общината. Но това е нещо нормално в Абсурдистан !

Dokato vseki jivee s 4uvstvo za lipsa na zakonnost tova ne trqbva da ni iznenada.

Stan Stan

Май не стълбът минава през къщата, а къщата е построена под електрическата линия. Елементарно е да се разреши един такъв "спор", ако общината, архитектът и полицията са на място. Но гражданите и електроразпределението трябва да спазят закона.

Stan Stan

Народът пък какво е виновен ? Има си конкретен нарушител на закона.