17-11-2017 20-11-2018

Коментари

stankow

Май не стълбът минава през къщата, а къщата е построена под електрическата линия. Елементарно е да се разреши един такъв "спор", ако общината, архитектът и полицията са на място. Но гражданите и електроразпределението трябва да спазят закона.

Dokato vseki jivee s 4uvstvo za lipsa na zakonnost tova ne trqbva da ni iznenada.

Аз пък имам нива в двора ! Е само 43 кв. М. , но все пак нива ! Това е според "поземлената комисия". Сега се "стопанисва" от "новия собственик" Общината. Но това е нещо нормално в Абсурдистан !

Както казват в Рибново:" Където почва Рибново- там законът свършва!". И тези, ако са от помачените, не ме учудват! А Басри Сегменов се прави на ощипана мома- може ли селски кмет да не знае какво става във вилаета?

Е този терен е собственост или на общината или на собственика на къщата. 1. След установяване на собствеността би следвало нелегалната постройка (която и да е от двете) да бъде премахната 2. Никой уважаващ себе си архитект не би разрешил такъв строеж - търсете юридическите лица сложили подписа си под разрешителното за строеж. Казус тук няма... няма и държава да направи проверка и да установи кой трябва да бъде санкциониран

В Абсурдистан всичко е абсурдно, защото всеки се оправя, както може сам. Един ден тази къща ще трябва да бъде срутена, за да се смени стълба. Логичното мислене слабо се владее от българите.

Прост народ,прости решения.

stankow

Народът пък какво е виновен ? Има си конкретен нарушител на закона.

Елате в Ихтиман на входа на циганската махала до "Форнети" - така е от години www.google.bg/maps/@42.4258979,23.8189757,3a,75y,78.19h,92.89t/data=!3m6!1e1!3m4!1sLhx-pTP2aEAw1flPY1XzzA!2e0!7i13312!8i6656 Стълбът за улично осветление си минава директно през къщата. Осветление, отопление, каквото искаш...

Крадат ток!

Няма контрол!

КражбА колко може и това е...

На снимките ясно се вижда докъде е била къщата, вижда се и пристройката, в която "случайно" е попаднал стълбът.

Всичко е нормално. Селото е 100% помаци.

като станат наводнения заради задръстената с боклуци река, пак ще събираме с СМСи помощи и ще се вайкаме и обещаваме как повече ще внимаваме следващия път...

на снимката се вижда, че къщата е новопостроена и има пристройка към нея, от чийто покрив стърчи бетонния стълб, който явно е вграден в стената на пристройката. ще рече, че или някой е строил на тротоара, който е общински, или енергото са забили дирека в частен парцел, и не са искали да го махнат! едното трябва да бъде съборено!

Значи те от общината няма да забодат стълба в къщата. Станало е обратното, някой си е построил къщата, така че тя да изяде стълба.

Така е, ама заглавие "Някой си е построил къща около електрически стълб" не е толкова интригуващо.

И то я е построил без разрешение, защото проектанти и гл. архитект няма да издадат разрешение със стълб. Така, че да не се оплакват.

Под стълП електрически, някакъв човек лежи А над него баба страшна пистолета си държи. ОооКей Сузана, ти за мене не тъжи! Ще се върна аз от прерията с много злато и пари. И малко не по темата, ама пак в същия кон/текст: Щом намажа линията с грес, спира бързия експрес И тогава с камъни в ръка сбирам златото в торба.

Това село в Африка ли е!?! Защото в България преди да стоиш се прави проект,после има съгласуване и се издава разрешително за строеж! След което има строитилин надзор! Така поне аз стоих...може за римяните да е друга процедура!

Не, селото е в Чалгария!

Кмета е за затвора...!

Май няма значение българин ли си, циганин ли си. Неандерталец си щом не съобразиш как да строиш. Ако ли ти влиза в имота-подай възражение, където и както трябва.

Това е така заради престъпните бездействия на управлиаващите в България

Цигански простотии. Бързо разрастващо се село? От къде намират пари да строят, се питам! Телефонна мафия? Кражби? Кой знае от къде имат пари и защо за тях законите не важат.

Или къщата са я построили около стълба..

Не се ли вижда, че къщата е достроявана? Електрическият стълб си е бил на мястото преди дострояването. Къде са спали кмета и общината?

Стълбовете ли са поставени в къщите или къщите са иззидани около стълбовете?

мангали

Този път не позна.Опитай отново.