Ексздравен министър осъди прокуратурата да му плати 100 000 лв.

Божидар Нанев беше оправдан преди 5 г. по дело за доставка на антивирусен препарат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак ли тъпия народ ще плаща- а не от техния джоб.

"трябва да плати прокуратурата на .... ", опааа, по леко. Прокуратурата пари няма за обещетения. Обещетенията се плащат от овцете.

Мдааа, Докладът на ЕК похвали прокуратурата...

Добре е ,но тези 100 000 да се платят от бюджета на прокуратурата.

Този си е получил новогодишният подарък. Останалите да му мислят от кой джоб ще са парите. Иначе за "свинският грип" си звучи съмнително, но това достатъчно ли е за завеждане на дело, че да се стигне дотук?

Искам и мен да ме съдип рокуратурата ,че имам заеми за плащане.

Теб прокуратурата ще те осъди, за знаеш.

Знаеш ли ,че имам 20-болести?

Или да бъде уволнен без право на практика.

Посока. КОЙ ЩЕ ПЛАЩА?

Извинете къде се подава молба да те съди прокуратурата?

Милият,жив да го оплачиш,най обикновен крадец от Варна,правилният зет,не го жалете.

Има да чакаш до второ пришествие

Колко ли милиона ни струва некадърността на Цацаров вече? От серийните престъпници в Окръжен съд Пловдив до шайката нехранимайковци в прокуратурата?

Сега прокурорчетата които са повдигали обвиненията да платят! А не от моите и вашите данъци, аман от некадърници в тая "прикриватура".......Колко ще чакаме за обвинението в убийствон на и. Московски??????

Прокурорчетата да заведат насрещно дело срещу Боко. Той да плаща.Че по негова заповед обвиниха Нанев.

Аве, този пухчо не беше ли се регистрирал във Франция за социални помощи....по време на мандатът си?! Като какъв пребивава днес във Франция и защо не е при Банев?

Наистина ли. Всъщност е осъдил прокуратурата да му платиМ 100'000 лв.

Сега ББ и ЦвЦв да платят щом са заповядали на Прокуратурата да го Разследва ! И въобще за такива работи да се обръщат направо към ББ и ЦвЦв какво се прикриват зад САЩ !

Цацаратурата е бухалката на мутрите. Лошото, че ние плащаме и страдаме. а цаците богатеят и дебелеят.

На всичкото отгоре този е май първият здравен министър на ГЕРБ. Те са го и издигнали. Както и онзи шеф на здравната комисия в парламента от ГЕРБ, където купувал за военна болница столчета за по 400лв., дето в магазините са под 50лв и пластмасови рафтчета по 1700лв. Сигурно цената е защото включвали по договор обучение как да се ползват. ;) Дето за 10 години плащал по 9 милиона лева на фирма за хранене, а след него същата получавала по 3 милиона за същото. Само от тук ощетил с 60 милиона лева.

Когато преди тук дойде руският прокурор, той се казваше Чайка. И се майтапеха, че чайките ядят цаца. ;)

Каква "врътка" само: Съдът,.. "Oсъдил",... прокуратурата , да плати 100 000 лв обещетение , HO,... парите ще ги платят дебилите , а на Tях ,.....ще им остане само,.. "душевният оргазъм" , че са чули,... или прочели, че прокуратураTA, е..... "Hаказана" хахахаха !!!;)) Все едно да ги напсуваш на майка , но майка им не е пострадала(не е обладана) тоест останала е само,..... чутата Закана!!! "Статийка",..... написана за Дебили!!!;)) xaxaxa...

Махни думата "май".

Браво Божидаре , натри им муцуните на мутрите , които се опитаха да си скрият некадърността зад гърба ти ! Честита 2019 г. на цялата фамилия ! БРАВО ! Сега трябва да те вЪЗТАНОВЯТ с насраните им задници !

Парите да се съберат от заплатите в прокуратурата.

Бъркаш го с министър на Станишев,май беше на регионалното министерство. Архитект, който беше безработен във Франция, а в София преподаваше във ВИАС.

Ето така ще бъде осъдена България от всеки, когото са се опитали да натопят. А ние ще плащаме! Чакам да видя Иванчева за колко ще осъди прокуратура, следствие и пр. Работим, за да плащаме за некадърността на всички държавни служители. Честита Нова Година!

Ако обикновен гражданин сгафи, бива осъден, жигосан, отнема му се всичко. Ако съдия или прокурор се издъни - нищо. А резилът му се плаща от нашите данъци. Защо ни правят на идиоти. Как е възможно някои хора каквато и свинщина да сътворят, да няма никакви последици за тях?

Редно е и през Новата година сагата Иванчева да продължава,иначе не мога да заспя. Очаквам горещи екслузивни интервюта с корумпираните вещици,нови скандали,разправии и екшън изпълнения.Както и нови словесни бисери от адвокат Мръвковски-Свинчовски и гешефтаря Гешев. Да не забравяме и безстрашния борец за справедливост и граждански права Кърджилов. Така че безкрайните турски сериали ряпа да ядат!

за крадливата кметица бе! Защо няма новини от първия ден за корумпираните вещици? Затъжих се за тях.Трябва да има нови разправии,циркове,скандали и екшън изпълнения. Очакваме също нови словесни бисери от адвокат Свинчовски и прокурорския мошеник Гешев.

Като няма грамотни прокурори или пък са продажни и при разследването умишлено допускат ,,грешки" за да има оправдателна присъда. А допускането на ,,грешки" не е безплатно. Затова прокурорите трябва да плащат от бюджета на прокуратурата и те да усетят тежестта на ,,грешките" с намаляване на заплатите им за лошата работа. А този министър отдавна трябваше да бъде в затвора като виден деец за унищожаването на здравеопазването и концентриране на медицината само там, в градовете, където са неговата, на жена му и на приятелите му болниците!

,,ВЪЗТАНОВЯТ" !?!? Ей такива неграмотници подкрепят далаверите на крадците като този бивш министър! Е, кражбите не са само сред медиците, а и сред фармацевтите....

Който е повдигнал обвинението.

Това се случи по времето на ГЕРБ 1....