17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя стана за пенсия , докато съдията охлюв го осъди

за това не чакаш експертиза, решаваш нещата око за око зъб за зъб и после да те съдят 30 години

А каква хубавица беше навремето.....и как се съсипа покрай сина си...............убиеца

Подсъдимият междувременно завърши "право" и с това темпо на делото скоро ще стане съдия.

Абе Сребри- какво стана с консултациите по ЕВРОпроектите?-) май нещо работата покрай сина ти е зациклила а?-)

Все пак и той има права иска да си живее спокойно от навлеците съдии и полицаи

Е туй се нарича ефективно правосъдие - разтягане на локума във времето, сега туйцък, утре онуйцък, и така до пълната забрава, има ли, няма ли пресътпление !!! Бития - бит, убития - също !!!

Е …заплатите нали вървят…свършили несвършили работа - в края на месеца “оп, заплатка”

Един английски държавник, на чието име има улица в София е казал "justice delayed is justice denied".

Защо само се харчат пари за глупости? След като СГС го оправда, мама и татко го изкараха от страната. С днешна дата никой незнае къде се намира Матев. Така че вие си правете експертизи, няма кой вече да съдите…

Тоя даже по снимките си личи как си живее живота, вече в средна възраст, а убийството го извърши като тийнеиджър, а Гешефтурата разбира се НИЩОПРАВИ !

Абе тулуп! Има протест на прокурора бе! Бахти неграмотното животно...

Та се зачудих българския порнографски съд наясно ли е какво точно е митохондриален ДНК тест или смята, че това се прави от Митю Хондрията?

начини! Който разбрал разпрал....

Дано Бог го накаже, защото съда ще го пощади.

Дано някой интегриран арабаин му порне анала поради верски различия....

Пуснете човека, какво убийство, на сутрешен крос излязъл човека.

Ето така ще отлагаме делото. И ще го отлагаме и ще го отлагаме, докато изтече давностния срок и бъде прекратено поради изтичане на давностен срок. То това се и цели с тези отлагания. Българските съдии са масово за затвора. щото са ятаци на престъпниците.

Абе кретен ! Има протест, щото преди това така е оформил прокурора делото - да бъде ЗАГУБЕНО ! Както за Милен Цветков Гешефта повдигна обвинение за УМИШЛЕНО обийство - за да бъде после ЗАГУБЕНО и да обвини СЪДА ! Разбра ли бе чугунена тикво проста ?

Изчакайте още малко И тамън по давност ша го прекратят Не бързайте По бавно повече кеш за вас Адвокати ....съдий...мъдийй

а намушканото момче няма да може да се усмихва пред камери нито да си новите дрехи...... дано има справедливост някъде там горе ако щеш..... тъжно е за един ненужно прекъснат млад живот..... съвсем ненужно и умишлено ей така ръгнат за забавление може би кой знае то ква ли психика има и този Йоан крие се с месеци години намират го мълчи си ходи по дела и ето че вече надделял всичко порастнал захитрял вече се и усмихва - тоя има корава психика и каква ли съвест и ум... нещъ да съдя никой но дано има господ дано вижда всичко и дано онуй момче да е по - добро място поне

Убиец, такива са и всички продажни съдии и прокурори!!!

Явно този ще се измъкне, а как ще се измъкне от лапите на провидението, как живее изобщо знаейки, че е причинил такова нещо, дори да го изкарат невинен, дори, той как ще живее с това, което знае, дано има възмездие за такивА и за тези, които го оправдават

Лично мнение на база на тая челната снимка е че мяза на ония нагли, психопатични продавач-консуланти, които си знаят своето, много се усмихват, но нямат никаква емпатия към отсрещната страна.

"нова експертиза, която да установи с по-прецизна точност ДНК сходство между убития Георги Игнатов и майка му" Ъъъ, не разбрах... Не сте сигурни, че жертвата е роден от майка си???

По времето на Живков щеше да е получил смъртната си присъда. И изобщо нямаше да се разхожда на свобода.

И тогава, и сега, за определени синове не е имало правосъдие.

Тъжно е, че тая гнус не могат да я осъдят! Или е той, или брат му. Дано другия съдник си каже тежката дума, защото нашия съд явно няма как! Две хлапета и безпардонните им родители направиха българския съд за смях! Ей това е!

Чакат герб да се върне на власт, за да може да се върнат и "правилните" хора

Нямаше, непълнолетен е при извършване на престъплението. След 20 годинкиншеше да излезе поправен. А и тогава в малките градчета местните дерибеи са ги прикривали, просто не се е говорило. А за тези на високо ниво, като Владко, чак легенди се разправят!

Този не стана ли съдия?

Не те знам кво си учил, ама има и непряк умисъл. Самонадеяност се казва. Оди се Пери не къде..

В компанията се гордеем, че нямаме нито един приятел адвокат, специализиращ в наказателното право. Оная история от "Адвоката с Линкълна", дето всички невинни ги обвиняват, но той ги спасява я забравете.