Експерти: Задава се изчезване на 1 млн. видове - първото, причинено от човека

Загубата на биоразнообразието заплашва човечеството в същата степен, както и климатичните промени

Обратно в новината

Коментари - Експерти: Задава се изчезване на 1 млн. видове - първото, причинено от човека | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами значи е време да изчезнем и да даем шанс на нови видове да продължат ресурса на планетета ни земя,такава е еволюцията просто,животински видове живели и доминирали милиони години изчезват за мигове та ние с нашта дивотия няма да изчезнем,просто еволюция на видовете

ОТВРАТЕНА СЪМ ДО КРАЙНА СТЕПЕН ОТ ЧОВЕШКОТО СЪЩЕСТВО,РЯДКО ЧЕТА НОРМАЛНИ СТАТИИ,КАТО ТАЗИ,КЪДЕТО НЕ СИ СКРИВАТ ГЛАВАТА В ТОРБАТА,А КАЗВАТ ГОЛЯМАТА ИСТИНА......А ПЪК ТО КАТО ИЗЧЕЗНЕМ,НИЕ ЧОВЕЦИТЕ-ГОЛЯМА РАБОТА.....ПО-ДОБРЕ ЩЕ Е ЗА ЗЕМЯТА,"СПОКОЙНО ЩЕ ДИША"-АМИН !!!!!

Еми дайте пример и изчезнете и двамцата мноигознайкоФци по-доле. Дайтде да ви изчезнем, е вашта пропаганда. Ми изчезнете, ас мислим да си останем дет осъм си . Айде, ше ви подам въженцето, на клона и ше ви помогна да ритнете столчето.

Когато един паразит убие приемника си, умира и той. За съжаление, съвсем малко паразити са успели да изградят симбиоза с приемника си.

И ТИ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕШ-РАНО ИЛИ КЪСНО-АМИН!!!!

Айде, на важенцето, на клончето, иле легай на дръвника, подай ми секирата, доведи и семейството, и тех да самоубиеме, щом сте толко отчаени, защо да не ви помогнеме. Айде едно добро дело, легай на дръвника. Радвъм се, че има текиви благородни орица. Ше ви опееме по-късно, ето опашка се образува от желаещи да измрът.

Е защо тека враждебно, ас саму искъх да ви помогна. Егату неблагодарноЗта.

Сагласна съм с вас. Ше ви подам въженцето, на клона и ше ви помогна да ритнете столчето. Айде, не чекайте ноо, немъм цел ден да ви чекъм.

Сагласна съм с вас. Ше ви подам въженцето, на клона и ше ви помогна да ритнете столчето. Айде, не чекайте ноо, немъм цел ден да ви чекъм.

Брех, защо си се загрежил толко за мени? Сагласна съм с вас. Ше ви подам въженцето, на клона и ше ви помогна да ритнете столчето. Айде, не чекайте ноо, немъм цел ден да ви чекъм.

Още некой благороден ,да помага на природата? Ето тука двамца желаещи, довлекоха си дръвника и чекът да ги оттървъ. Айде пишете списако, и да действаме, какво да чекъме, природата измира, помагайте на природата де, мрети. Да раздам тука малко отровица, важенца, ше помагам на секи желаещ, ето и поп ше викна, да ви опей. Щом е толко отчаено, ше помагаме.

Е защо тека неучтиво, то па чоувек да не реши да помагъ. Медали на помагачите нема ли да раздавъте? Такова отачение не бех виждала, как си биете челото у стената, ми дожале ми. Горките хора, как се загрижиле за планетата... дай да им помогнеме, да махнеме тоя сТрам, да поизчезнат малко, да й оплекне на тая горкана планета.

Моля Дир-а да забрани коментарите! Не се издържа вече тая тъпотия тук!

Браву, какво съзнание саму. С тея политики на забреване и банване, скоро ке изчезнете. Ше ви помогнеме, защо не, тоя реФ се чуе ча при мени. Брей, нема веки признателноЗ, нема грация, а ас саму искъх да помогна...ето вмест ода плащъте на тролове, един аутентичен списвател си имъте .... а вий саму плачити и се уплаквути.

Това се случва, когато корпораците управляват планетата

Сега очеквъм да напишеи и статия за промотирани на джендеризма, защото е ноо вредно да ти се ибе. Съсипвъш си значи путака и ти омеква впоследствие, какво разхищение, требе да ги отрежеме, да се спасиме от проблема. Отразева се на съзнанието, ставъш луТ, и мислиш саму за ебене, не моеш да работиш пълноценно, и си неефективен на работносо си место. И тия проблем ли имъте. дайте да решиме сичките ви прублеми, тамъм сме се заеле.

Милиони видове са изчезвали, милиони са се появявали на тяхно място. Така са се появили и хората. Диалектика. От хората единствено ще се затрият милиони видове, ако се изтребят в ядрена война. Родоначалник на новите видове ще са хлебарките - те издържат на огромна радиация. Природата има резервни варианти.

дреме ми за разнообразието. Магистрала до Видин кога??

Цялата съвременна "икономика" и прехвален начин на живот е свързан с хищническо и безмислено унищожение. Т нар. "икономически растеж" и безумната надпревара за печалби на всяка цена, идиотското разбирана за "успех" и цялата пагубна система влачат към неизбежната развръзка. Кукловодите си въобразяват, че изтребвайки голяма част от видовете и след това и човечеството, ще запазят за себе си райски кътчета и още по-голям лукс и разкош. Че са си подготвили Ноеви ковчези от където ще гледат с пренебрежение края на "простосмъртните". Но БОГ едва ли мисли същото! Тъпата им система е изградена на тотално унищожение, бълване на боклуци, свръх-консумация и страшно замърсяване. Около една четвърт от всичко което се произвежда просто се изхвърля и днес, без да се дава на хората. Като замърсява всичко все-повече. За това и ние, които днес виждаме каква жалка армия имаме. И знаем какви пълчища ще се опитат да се спасят нахлувайки към нас. Трябвяа да си дадем сметка, че нямаме много време за мислене. И да запомним, че най-голямата ценност скоро ще бъдат чистата земя и ВОДА! И за съжаление оръжията , с които да можеш да ги защитиш.

Брау, браву, още един си довлечи дръвника, подайте ми секирата, нема ко да чекъми, опашкатъ расте. Нема времи за губене, я какФи мераци, скоро ше почна билети да раздавъм, иначе нема реТ. Може и такса да поискъм, я какъФ наплиФ, това е теШка раута.

А мафията кога? а здравопазванету? а образуваниету? А работните места и економикатъ? Тия нищо не са управиле, затова искът да мрът, отчаени са, не е лесна и техната, тц, тц, тц ....

НЯКОЙ НОРМАЛЕН......БРАВО !!!!!!!!!!!!!

Всеки кретен може да унищожава и убива, но до сега нито един кретен не е успял да сътвори живот.

сега и тези джендър простотии за природата до кога ще промивате главите на хората?

си е вярно за изчезващите видове. Не е като за появяващите се нови полове. Сещам се за филма "Матрицата", където една програма оприличи човешкият вид на вирус. В безмерната си лакомия унищожаваме всичко.

Не0либералната лихварска икономика на Боклука - геноцид над 1 000 000 видове и над Човека

се давите накрая на дунава,кво си се разквичал

Не е посочена основната причина за новото изчезване на видовете - безумното размножаване на африканците, азиатците и южноамериканците.

Чеки ся, статията е да се убива, щото тека се спасевало, а ти вадиш контра-проекция и требе да бъдеш баннът щото не се съгласевъш. Сега, щом иксът да мрът, та да помагът на природата, коя съм ас да им пречим? Е тука двамца веки ритнаха камбаната ..... третио се помайва, ама и той ше я ритне скоро.

Тц, тц, не е тува прублема, белия лош чувек е прублема. Аре секи който се чуФства бел и лош, веднага да си довлече дръвника. Циганите не са лоши, те са защитени от закона, изпитале са геноцид, трее да ги опазиме. Вие сте лошите, вие ше мрети. Тая статия от който е писаната, от куманяга, значи куманягите сметът вие да мрети, а те да оживеът и да ползвът чистата природа. Тфа е фаткътъ. Не сте желани, ви се казвъ в праФ текст. Мрете бе, не щете ли да помагъте на природъта?

има две неща, които се характеризират със стремеж към непрекъснат растеж: ракът и икономиката. И двете в крайна сметка унищожават средата, в която растат. Общо взето сме обречени. Природата ще загине преди хората да се променят. Малко преди да изчезне, "цивилизацията" ще си спретне една световна война за малкия останал ресурс и среда донякъде годна за живеене. Най-вероятно ще оцелеят около макс. половин милиард, които ще живеят известно време в условия близки до каменната ера и ще се изхранват доколкото могат с тръни и насекоми. В зависимост от развоя на нещата може и те да изчезнат. Така предвид суровите условия посред ядрена зима и тотално унищожена биосфера, Земята ще бъде населявана само от низши оргнизми през следващия милион години. Това е бъдещето...

IC изглежда се подвизава администраторчето. Трие всичко, което не му харесва и се кефи. Абе инфантилна работа :)

Имаше една мъдрост казана преди много време от един северноамерикански вожд на индианско племе, която много точно описва хищническата, унищожителна същност на белите нашественици в Америка. За съжаление тя вече може да се приложи към човешкия вид като цяло с много малки изключения за отделни индивиди. Ще се опитам да цитирам без да гарантирам за 100 % точност. Когато бъде отсечено последното дърво, когато бъде убит последният елен, когато бъде уловена и последната риба, тогава и само тогава белият човек ще разбере, че парите не стават за ядене. За съжаление това представляме в момента ние, хората, за планетата Земя... един паразит, който е на път да убие гостоприемника си. Но както е известно от естествените науки всеки жив организъм има съпротивителни сили, които дават отпор на болестта. Бледа ни е фантазията какви съпротивителни сили има планетата Земя. Сигурен съм, че е в състояние да предизвика такива глобални катаклизми, че ако не ни избие до крак, то най-малкото ще ни върне в пещерната епоха... и за нея това ще представлява просто едно леко стомашно разстройство. Тежко и горко на човешкия вид, който надменно се е самоопределил като венец на природата или венец на Божието творение, зависи кой в какво вярва. Тепърва ще има да види на практика колко нищожен е той в сравнение с Майката - Земя.

Ехааа, още един си довлече дръвнико! Легай, че таа секира, плачи да режи глави! Айди че планетата загивъ! Свали си гащите, да ти ударим едно последно пред ида режим на месо! и бесТфа си лош!

Сега чекъми да изфърлиш силно технологичния клозет дето си имъш да сереш. Също, за да помогнеш на природата, трее да изфърлиш компа от който пишиш. Също, тела и телавизора. Колата да не забравиш, такова зло. Гащите, гащите, са фабрични, такова природно разхишщение. ше си оплетеш вълнени на ръка, за да бъдиш природосъобразин. И да не забравиш, да си отрежиш патката, саму аби технологична диета, кой ше ти навакса на домате, тея искът пръсканье и транспорт. Да не забравиш да се отпишеш ит животе, и да ритнеш столчето. Да си оплетеш самичек въженцето. Не знам ка ше ви смогне попа, но поповете ше оживеат, при тех нема технологии.

Единственото решение е ОГРАНИЧАВАНЕ НА РАЖДАЕМОСТТА и контрол на земната популация. Само, че ООН се занимава с всичко друго, но не и с това!! За либерастите е голяма драма, че населението застарява. Печалбите ще вземат да спаднат. Дарама Ви казвам!!!

В СВЕТА СЕ РАЗМНОЖАВАТ ЕДИНСТВЕНО МЮСЮЛМАНИ,НЕГРА,ЛАТИНОСИ-КАТОЛИЦИ!! ТЪРСЕТЕ ВИНАТА У ТЯХ!!!!!

ЗА СВЕДЕНИЕ В ЮГОИЗТОЧНА АЗИЯ НАЙ ГОЛЯМАТА СТРАНА Е МЮСЮЛМАНСКА ИНДОНЕЗИЯ-300 МИЛИОНА,ВТОРИ СА КАТОЛИЧЕСКИТЕ ФИЛИПИНИ-120 МИЛИОНА,ТРЕТИ СА КОМУНИСТИЧЕСКИ ВИЕТНАМ-100 МИЛИОНА....... ЗА СВЕДЕНИЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА БУДИСТКА СТРАНА(ТАЙЛАНД) Е ЕДВА 70 МИЛИОНА С ОТРИЦАТЕЛЕН ПРИРАСТ НА НАСЕЛЕНИЕТО... В СВЕТОВЕН МАЩАБ БУДИСТИТЕ СМЕ ЕДВА 500 МИЛИОНА ОТ 8 МИЛИАРДЕН СВЯТ................

В СВЕТОВЕН МАЩАБ НАЙ-МНОГО СЕ РАЗМНОЖАВАТ МЮСЮЛМАНИТЕ(ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ И КОНТИНЕНТИ),НЕГРАТА(АФРИКАНЦИТЕ) И ЛАТИНОСИТЕ(ОТ ЛАТИНСКА АМЕРИКА) ЗА СВЕДЕНИЕ ЕДИН МЮСЮЛМАНИН В ИНДИЯ ИМА 20 ДЕЦА А ЕДИН ИНДУС ОТ ИНДИЯ ИМА 3-4........... САМИ МОЖЕТЕ ДА СИ НАПРАВИТЕ ПРЕЦЕНКА КОЙ МЪРСИ ПРИРОДАТА И КОЙ НЕ...............

Щизофренията е тежко заболяване. Трябва ти спешно лечение, въпреки че едва ли го осъзнаваш. Преди време пишеше под друг ник - Роксана. Но не беше нито по-умен, нито по-малко луд. Жалко ограничено човече, което смята за забавно да пише провокативни постове в леко неграмотен стил в нета... живееш в отдавна отминали времена. Това беше на мода в края на 90-те в зората на интернет. Сега не си забавен, даже не си смешен. Ти си жалък.

една хлебарка ражда 32. всяка една от 32-те след 1 месец ражда 32. биомасата на мравките е невъобразимо по-голяма от всичко друго живо на планетата. какво каза за индусите ?

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ ЧОВЕЧЕ.............. НАСЕЛЕНИЕТО НА ИНДИЯ ГО ПРАВЯТ МЮСЮЛМАНИТЕ ВИЖ ТЕНДЕНЦИЯТА НА ПЛОДОВИТОСТ И ЩЕ ЗАБЕЛЕЖИШ ЧЕ ИНДУСИТЕ ИМАТ ПО 3-4 ДЕЦА А МЮСЮЛМАНИТЕ ПО 19-20!!!! В БЛИЗКИТЕ 20-30 ГОДИНИ ИНДИЯ ЩЕ Е МЮСЮЛМАНСКА СТРАНА АКО РАЗБИРАСЕ НЕ ГИ ИЗГОНЯТ ДО ТОГАВА

Е защо сега не щеш да мреш, нели искъш да помагъш на природата? Начи лъжеш, мръсник! Хехе, жалак лъжец .... мизерник, ние да мреми, а ти да ползвъш чиста планета? хехе ....

Защо не се захванеш за сериозен бизнес, виждам,че пушиш същата трева като оня, дето си изстреля Мъск-овича на господ, за да види и той какво гениално творение е създал. Дръвници и въженца все още ни отпущат от проф-съюзите. Не се хаби!

Ти сега верно ли си повярва, че скалата наречена земя ще оживее и ще отвърне на удара? Е ти нали си пазител, теб няма те бара:)))))))))

Браву, още един доброзорец. Дай си еднага пишока, да го отрежем, това е ненужно и излишно недоразумение, като апендикса. защо са ти дЕца, и дЕцата трее да избием, за какво са ти? Почвай де, на ти нижа, режи го тоа излишен пишок напикан.

КОЙ ДА МРЕ БЕ? ХАПОВЕТЕ ПИЛ ЛИ СИ ДНЕСКА?

Индия от много отдавна е страната с най-голямо мюслюманско население. Втора е Индонезия, после Пакистан и чак тогава идат арабелите.

Хлебарките не издържат на радиация. Причината видът им да оцелява е съвсем различна.

ИМЕННО