17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И затова бустерчета на всеки 6 месеца, нали така?! Моя позната лекар с две вакси и се разболя за втори път!

Мамо.......като видя думата "експерти" бягам в 3 посоки едновременно!

Ти да видиш!! Аз си мислех, че ще регресира, а той еволюира ;)) Май пак ще има масчици и затварянки ;)

След като повтаря значи не брои изградения имунитет за слива. А ваксините по принцип и конкретната "ваксина" играждат имунитет. Който не работи. Айде пак се ваксинирайте!

Вие сте много умни и знаещи епидемиолози и имунолози, браво!

Страхотна комбина, ваксина която регресира и вирус който еволюира!

"Причината: пандемията се проточва и вирусът еволюира" ... А и ваксините му създават тренировъчна фитнес-среда - как да не се проточва и еволюира ?

+1000000000000

Ей боклуци продажни. Само да ви кажат от СЗО и започвате веднага да виете като линейки. До миналата седмица дума нямаше за коронавирус по медийте. Сега пак плашите хората да се боцкат, защото бизнеса с ваксини замря и веднага ни напръскахте като хлебарки. Докато хората не разберат, че това е геноцид в световен мащаб и не се опълчат това няма да спре. Вълна след вълна, ваксина след ваксина.

Ами нормално е да повтори - като всяко респираторно заболяване. Спрете да тревожите хората.

Ние не. Но простата статистика - Да. Когато 30% от цялто население се водят имунизирани и 40% от всички заразени са имунизирани, значи ваксинираните са по-податливи на зараза. Сега има една последна опорка - че го карат по-леко. В момента не мога да я отхвърля, но най-вероятно времето ще го направи.

Тая статия беше за вчера - деня за плашене. Вече като дойде вторник и изтръпвам! :) Налагат се няколко извода: 1) Пак ще се затваряме и ще ставаме нинджи (заради маските); 2) Някой е свършил кинтите; 3) Войната с Украйна вече не плаши достатъчно населението. По старата схема "дръж им вниманието заето с глупости", или казано иначе "panem et circenses". Опитаха с маймунската шарка, но нещо не се получи.

Голям праз!

Е па настинка като настинка! Ай сииктир!

Вирусът мутира защото намира неваксинирани гостоприемници където се размножава безпрепятствено, а всяка следваща генерация вируси може да съдържа мутации, които не се улавят от досегашните ваксини. При предаване от неваксиниран на ваксиниран приемник тези мутирали вируси си изграждат допълнителни защити срещу ваксината и така порочният кръг се затваря. Единственият възможен начин да се пребори пандемията е чрез 100% ваксиниране, дори принодитетилно и насилствено за нежелаещите да сторят това. След сто процентовото ваксиниране да следва поне двугодишен период на социална изолация и санитарни рестрикции, докато не бъде сигурно че всички вирусоносители по един или друг начин са изчезнали.

Че то още първата година на пандемията имах познати, които бяха успели да пипнат вируса повторно, че и за 3-ти, ако не и 4-ти път. Тъкмо си изкараш карантината, а на моменти и си бяха и болни, върнеш се на работа, мине се малко време и пак тестът ти е положителен. Сега не знам как е, но тогава май и тестовете им ги плащаха от работата и затова редовно се тестваха. Честита ни нова следваща вълна, да видим колко ще е силна, дано да е по-слабичка, ама да видим.

ковид хранилката им хареса... и скоро овцете отново ще бъдат набутани по кошарите. Разбира се, за тяхно добро де.

Мангъров каза, че това е невъзможно. Вярвам на него, а не на псевдо-експерти.

Може да настинеш по няколко пъти, това е ясно

Вчера на един мой познат баща му се ваксинира с втори бустер и хоп - днес му излезе положителен тест. Това е за всички които викат, че великите "ваксини" са полезни и помагат

Какви препарати и от ъде всеки месец се появяват някаквки вируси ? И всяка седмица някакви богове ни казват, че ще умрем... а какво стана със не на ГМО продуктите? В БГ се умира от хиляди други болести в пъти поевече от някакво си вирусче... Умираме от РАК... сърдечно съдови заболявания,, хепати нялколко вида... умираме от липса на храна умираме от липса на на качествени доктори И няма липса на манипулация за да ползваме денонощно химиотерапия и лучетерапия. доказано, че това не те лекува, ни чрез здравната каса ти е дадена надежда - никаква

АМИ МИСЛЕТЕ НО МАЙ СЕ ДОСЕЩАМЕ КАКВО ЩЕ ИЗМИСЛИТЕ - ФАЙЗЕР С МИЛИАРДНА ПЕЧАЛБА ЗА ТРЕТА ГОДИНА;)

Много при това хахахахахахаха

Да живее Западната Демонокрация, НАТО, ЕС, ЦРУ, МИ6, СЗО, ЛГБТКЮ, СОРОС, Стотенберг, Бай Дъно, Микрон, Лайнен, Радев, Петков, Соломон Паси, Тупана, и всичките им колеги. Благодарение на тяхният патриотизъм, всички ще имаме шанса да бъдем ваксинирани, прошноровани и прономеровани, следени с дигитален контрол и социален рейтинг, ще плащаме карбонови данъци, ще студуваме и гладуваме докато не се научим да ядем продуктите на Каргил, Байер-монсанто, Нестле и Пфайзър. Благодарим ви, че ни намаляте като прираст. Че се грижите да нямаме достъпно здравеопазване и качествени храни. Че в името на Големият Рестарт ни третирате като овце, каквито сме и ни давате опцията да ви възпяваме докато ни водите към кланницата:)

Аз го карам за трети път от м. Март насам, но няма сила на света, която да ме принуди да се ваксинирам с вашите боклуци.

А ваксинираните лекуваме вече тумори! Аз съм с 3 дози и тумор в гърдата! Преди ваксините го нямаше!

Исках и друго да ти кажа, но май няма смисъл.

Вирусите ЕВОЛЮИРАТ; Медиците ЗАЦИКЛИЛИ...

На никой не му дреме, какво казват "експертите"

ВСИЧКИ КОИТО СЕ ВАКСИНИРАТ ЩЕ НАПУСНАТ ТЕКУЩАТА РЕАЛНОСТ ДО 3 ГОДИНИ! ОСТАНАЛИТЕ СЛЕД 2025 Г.

ЗОМБИТА ВЯРВАТ НА ВАКСИНИТЕ! МА ДА БЯХТЕ СЕ ОГРАМОТИЛИ МАЛКО БЕ ЗОМБИТА НЕЩАСТНИ!

смешшшкооо, не се напрягай, че тромбът дебне! Експерименталните препарати са тест за интелигентост.. и вас ви скъсаха! Хубавото е, че в близките години ще освободите света от присъствието си!

ДА БЕШЕ СЕ ОГРАМОТИЛ МАЛКО ПРЕДИ ДА ПЛЕЩИШ ТОТАЛНИ ГЛУПОСТИ!

Много дълго и много умно. А тези мои познати, които се ваксинираха и сега виждат зор от последствията от ваксините

Явно загубиха войната....

Чудесни новини, но няма смисъл да ги пишат. Нека хората си разчитат на имунитета. :)))))))))) Тъпаците резко ще намалеят. Пък аз вече от 6 месеца съм мъртъв, заради ваксините. :)))

Ко речи??? Я пак....

Нали беше 6 месеца? След 3 години още 3 години ще ни дадете, нали:? :)))

Нямам цветни моливчета да ти го обясня. Нито пък времето или желанието. Като за простичко същество като тебе, само ще ти кажа. Продължвай както досега. Може и хигиената да намалиш, както си ти беше преди. :)))

"ваксиниран идиот" по-скоро.

Да, СЗО са "загрижени" за тебе...

Да ти се връща!

Аз да та питам , чи си интеуегентин , кат ни съм съ боцкал пак ли да купувъм чувал за труп или можи да си ползвам тоз от минълътъ гудинъ кат умръ?

Китай и Русия също са в играта с вирусите. Всъщност китайците могат да си правят необезпокоявано генетични експерименти, които не ги официализират. Западняците все още се правят на по-хуманни.

"Засега няма достатъчно документирани случаи на множество повторни инфекции, "за да се знае наистина какви са дългосрочните последици", каза д-р Питър Отес от медицинския колеж Бейлор в Хюстън, Тексас." Последното изречение е. м. на цялата рекламна статия...

Понеже пцр теста не е изобщо годен за доказване наличието на болестотворни патогени а показва едно към гьотерен, сега пишат глушпости , да може хората да хукнат да се тестват и да се дигне числото на положителните та да оправдаят мерките. Ако не вярвате за пцр-а то потърсете интервютата на Кери Мълис който е измислил пцр-а и се нервира, че го ползват за откриване на спин.Човекът е получил Нобелова награда за пцр технологията и сигурно разбира повече от витанов ,кантарджиев , оназ дъртата и кунчев.

Най-малко ви ползват безплатно за опитни мишки. Първо трябваха 2 ваксини, сега станаха 4. После ще пуснат друг вирус и не му се вижда края.

Не разбираш. Готви се коалиция копейкин - носител на мандата, тиквун, чалгаря и ония дето ридната им е турция но крадат в България (щото в турция ще им отрежат ръчичките ако тръгнат да крадат). И започва нагнетяване на напрежението. Целта - отново обявяване на извънредно положение. Защо - защото тогава няма никакъв контрол кой колко откраднал и къде е скрил откраднатото.

поне едно боцкане направихте ли си? преди или след боледуване?

При изкуствено създадена и поддържана пандемия е възможно всичко.