Експерти одобриха имунизирането на деца от 5 до 11 г. с "Пфайзер"

От началото на пандемията в САЩ са установени над 1,9 милиона случая на коронавирусна инфекция при деца от 5 до 11 години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сатанисти!

Нали няма загинали деца в тази възраст от коронавируса... поне в България! Защо се месят в гените и застрашават здравето им излишно!

Е, как няма да ги одобрят, като пари трябва да се правят!... Сега чакаме да пуснат новия щам, за да продължи реваксинацията... и така ще е за години напред!

Трябва да сложите кавички около думата "експерти". И да напишете платени "експерти"

Цял свят се ваксинира , даже и държавите от 3тия свят (за пример - Индия има вече ~ 1 милиард и 100 милиона поставени дози) ... само тук още си мислят че някой баш на тях иска да им навреди ... необразовани и немислищи люде ( и още по-лошо - отказващи да се образоват и мислят). Спокойно, той естественият подбор работи, независимо дали ви харесва или не и дали вярвате в него или си мислите че е примерно заговор срещу бай Петко от Злокучане ...

И по кой образ да са образоваме? По образа на биг фарма? Айде сега, като си толкова капацитет, отиди до GP-то си и поискай документацията за някоя от редовните ваксини, не за тая за ковид. И гледай да не ти пробутат листовката за ширпотреба, а оная, скритата документация, коят е само за лекарите. След това прочети внимателно, ама МНОГО внимателно. После, ако имаш да кажеш нещо по въпроса за ваксините - заповядай. Иначе и ти си от ония лялящите, дето все сте от най-умните 2%, а всичко останало е плебс...

Родители, дето си захвърлят децата с един таблет и сега те предупреждават, че някой искал да открадне децата им... Ама, те вашите са откраднати вече, скъпи ми "критични мислители". По точно са намерени, защото вие сте ги зарязали.

Дасаиба ли в експерта?

Простотията и алчноста нямат спирка.

Грандиозна манипулация. От 1.9 милиона, 8000 случая са 0.05 процента. За 100те починали направо не знам вече какво да кажа. Преди пандемията имаше хиляди починали от грип деца в САЩ. Грозно е това, което правят. И тук ще ни нагласят накрая. След две години, като обявят за безопасна ваксинката, ще я вкарат в задължителния имунизационен календар и дупе да ни е яко. Предателството на Радев със зелените сертификати е началото на нещо ужасяващо. Него ще го махнем, но ако нямаме поне един национално отговорен политик, няма измъкване.

Не позна, не е Радев а Борисов е който ближе на американците и сега затова сме в това положение. И като ги четете тези статии скоро ще разберете, че ще трябва да си ваксинирате децата. Колкото и да се дърпате ще ви накарат, решено е. Много хора са взели пари и сега не могат да кажат НЕ.

Ще се окаже че основния проблем в държавата не е простотията, а спихичното здраве!....

Психопати бавно, но сигурно превземат света. Не без съгласието на мнго от нариачащите себе с човеци. Накрая всички ще гризнем дръвцето.

Наследниците на агресивните хибриди на яйцеглави извънземни с маймуни искат унищоьението на хуманоидите и децата им...Отворете с очите и увите...ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА СИ с цената дори ако е нуьно на домашно обучение,но не позволявайте да им слагат тази отрова в телата.Води се война срещу Човеците.Сатанисти,монарси,водещи политици,избрани от сатанистите са хибридни биороботи,смесени с човешки гени,но те нямат общ произход с хуманоидите-землшни,чието ДНК идва от Плеядите.Води се война срещу хуманоидите от хибриди с човешки образ.ХОРА ПАЗЕТЕ СЕБЕ СИ И ДЕЦАТА СИ!Не позволявайте отровата,която Ви лъжат,че е ваксина да влиза в телата Ви!ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ И ПРОУМЕЙТЕ НАЙ-НАКРАЯ!

... и един мармот завива шоколада със станиол....Май трябва да влагат повече пари от бюджета за психическото състояние на хората в тази държава!

Тези експерти сигурно са като експертите от нашето "експертно" правителство.

Децата са крайната цел! за Новият световен ред , човечеството трябва да бъде редуцирано!

хахаха , точно така ... те досега деца никога не са ваксинирани .... направо ми е чудно как изобщо съществуват такива крепостни селяни като вас.

Може ли на експертите лично да им вакснираме децата с истинската ваксина а не с тази за пред камерата ? Дали ще са съгласни ?

Може само,че децата им не са в България. Там където живеят деца не ваксинират. Ваксинират в бедните държави, където някой е взел пари на гърба на хората.

Къде не ваксинират , в Америка ли ? Там имат почти 2но повече ваксини за децата отколкото в наща държавица.

ДА ВА Е.А В ЕКСПЕРТИТЕ!

Мммм,....айде нема нужда!! Ваксиниран съм по желание но на децата тези лайна няма да им бия...

Само ти така си мислиш, ще ти кажат няма да ходиш на работа, на училище децата, ...... ще те измислят споко , връщане назад няма. Без да гръмне пушка няма да стане.

Лъжеш. Не си ваксиниран. Антиваксър си си.

И тук да се ваксинират всички в училище.

Те ваксинират в анадола

Оооо, тъпоглавото Мими. Надявам си все пак да си трол, щото да си толкова тъп е голямо нещастие.

Вашата мамка експерти!

Ако твоето дете се разболее друго ще говориш. Веднага ще го водиш в болница. Вазсина защитава всички.

Кои са тия експерти бе дира????

Работим усилено за постигане на плана за Златният милиард в най-кратки срокове.

Като гледам колко "критични мислители" са се нароили в България, мисля, че плана за намаляне на популацията всъщност много закъсня даже. ;)

КРАЙ ! ДОКОПАХА И ДЕЦЕТА НИ ! НЕЧУВАН ФАШИЗЪМ !