Ексхумират тялото на починалия от Covid-19 абитуриент от Велико Търново

Процедурата в гробищния парк в старата столица е започнала в 10 часа на 27 август

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е ясно какво цели този адвокат.Многоо жалко за момчето и за семейкгнто, от това по-ошо няма, но близо милион починаха с коронавируса и екхумация??? На този баща мйче не му е много мъчно

Дано да послужи за нещо. поне да стане ясно че ле Ако е умрял от цитокини -- трябвало е да му дават алкохол, колкото и стрнно да звучи. Ако е умрял от сърдечна слабост -- ами там вече са виновни докторите с конските дози хлорхинини. Не знам дали ще спечели делото, но може да послужи да се коригират практиките и да не се дават хинини.

коронавируса не е смъртоносен, но лечението е!

И КАКВО ЩЕ НАМЕРЯТ? НАЧАЛНО ТРУПНО РАЗЛОЖЕНИЕ, КОЕТО Е ДОСТАТЪЧНО, ЗА ДА НЕ Е ВЪЗМОЖНА ТОЧНА ХИСТОЛОГИЧНА ПРЕЦЕНКА НА ОРГАНИТЕ. ХИМИЧЕН АНАЛИЗ, КОЙТО НАЙ-ВЕРОЯТНО НИЩО НЯМА ДА ПОКАЖЕ....НО БАЩАТА Е РИШИЛ С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО ДА ИМА НАКАЗАНИ, КОЙ ВИНОВ, КОЙ НЕ Е ....ТРУДНО ДА СЕ ДОКАЗВАНЕ, НО. ........

МНОГО МИ Е ТЪЖНО ЗА ДЕТЕТО... МНОГО ЖАЛКО ЗА МЛАДОСТТА МУ, ЗА РОДИТЕЛИТЕ МУ, ТВА Е ОГРОМНА ЗАГУБА. Мир на душата му... Амин!

Goliama tragedia za semeistvoto,no ne e tribvalo da hodi na abiturientski bar pri tazi ujasna pandemia!

Нали нямаше вирус бе селтаци прости. Да е.ба помиярите

Чудесно. В разгара на епидемията лекарите от В. Търново ще се занимават с прокурори адвокати и съд да доказват, че не са трамвай. А до тогава болните ще ги лекува някоя врачка от Горна Оряховица.

Да не сте на мястото на родителите му...

то откакто има корона цял свят от него мре, как не умря 1 от естествена смърт? Още ще ни лашкат мафиотите в бели престилки, докато не се усетят овцете поне още годиа! Даже сзо даде радостната новина, че ще ни манипулира не повече от още 2 години! Изчислили са, че след този срок ще ядат бой... Но българите се усетихме поради нашето вродено недоверие към властта. Овцете на запад са далеч от момента, в който ще се усетят. Изключвам единици професри и личности като Тръмп.

Разгледай статистиката. В България на седмица умират по около 1500 души. Явно не всички ги пишат от Корона.

Мантрата на Мангуров- всички починали ги пишат Ковид.И не ви схваща празната глава, че в България на ден не умират само по 14 човека.

Бог да го прости детето. А бащата да пита Румен Радев и Слави Трифонов дали има вирус.

Вируси е имало, има и ще има. Този обаче се оказа особено доходоносен...

И от къде идват доходите я кажи сега тук ?

те заради такива некадърници като теб правят ексхумацията, щото подозират, че диагнозата коронавирус не е вярна!

Оставиха майка ми да умре в Пирогов. Но аз не съм адвокат и не можах да направя нищо. Нямате си представа каква мафия е в Пирогов. Даже документите са писани на ръка. И я ви дадат нещо я не. Нито снимка/снимки нито епикриза, нито каквото и да е. нищо. Гадост. Пък слезте в моргата. Ако излезете читави от ужаса който е там.

Защо си я завела в Пирогов. Ти си я убила с твойто действие. А сега търсиш вина другаде. Я кажи колко е платила майка ти последния месец здравно осигуряване. 0,00. И това е получила

Ти обстановката в моргата като обстановка в лунапарк ли си я представяш ?

Адвокатът да каже колко пари е взел през годините за подкупи. Детето няма да се върне и сто пъти да му гледат тялото.

Масово врещите и не спазвате мерките! Масово сте безотговорни, а като стане лошото търчите да ви лекуват онези същите, дето бълвате и повръщате срещу тях. По време на епидемия да обикаляш дискотеките, да пушиш наргилета, да вилнееш и баща ти да пише във Фейса, че няма вирус и това било измислица...... Лекарите в БГ трябва да отказват изобщо да ви поглеждат, камо ли да ви лекуват. пфу!

сте шопи, т.е. "най-мразим да мислим", ама плюете по другите.

Диплома за лекар се получава за 10 години учене и до края на живота си продължаваш да учиш и наслагваш знания. За да може един ден австралопитеци да съдят и критикуват тези лекари и да им казват, че не могат да мислят. Ако не беше трагично, щеше да е смешно.

Пак ли тролиш бе, Сибилке?

Адвокатите са от едни от най-корумпираните и оядените хора в тази страна.

Ми спазвай си мерки бре - някой пречи ли ти?

Слагай си маската на гъза, че вече 9 месеца нищо не се знае, тоя вируст откъде влиза и откъде излиза

ще се установи истината. В България на борисов и гешев няма да се разследва истински отделението на активистката на герб сибила маринова. Ще бъде платено или ще бъдат притиснати лекари да дадат грешни експертизи и случаят ще се приключи, както много пъти вече се е случвало. Истината е някъде там...

Това момче си отиде от простотията на лекарите

Простотия на лекари? Оксиморон! Лошо е, когато си само един хомо еректус.

по-лошо е, ако е умишлено

ТИ СИГУРНО МИСЛИШ, ЧЕ ВСИЧКИ ЛЕКАРИ СА УМНИ И ОТГОВОРНИ???? ДА, АМА НЕ. КАЗВА ТИ ГО ЛЕКАР!!!!!!!!

Тия от ГЕРБ, а и мишките крадливи от СДС убиха държавата

Абе пишете го "корона", кох ще разбре! Излишно търсите да вкарате някой в пандиза! Корона и толкова!

а ще ексхумират ли телата на 2-та милиона българи убити от европата и от демокрацията за да видят с какво са ги убили, а?

Емигрирахме заради комунистите глупако и много от нас са живи

ще замажат случая, и ще излъжат, но така се прави, подкрепям бащата.

Ако не го сплашат бащата с нещо той ще стигне до дъното понеже все пак е юрист и знае процедурите за разлика от много други пострадали реално от лекарска небрежност...Да почива в мир момчето, но истината за този случай ще предпази други да не са на неговото място.

та се чудя онзи доктор от Добрич защо отиде да се лекува от Короната чак в Истанбул. едва ли е от вяра в системата където работи защото се видя как умряха като кучета двама спешни медици - изписани да се лекуват домашно

Не съм запозната със случая в детайли, но четох, че момчето се е заразило при пушене на наргиле и че белият му дроб е бил много пострадал - наргилетата са много опасни и вредни по принцип, но крият особено голям риск при коронавируса, както за зарзяване, така и за по-тежко протичане на болестта. Освен това били отишли твърде късно в болницата - едно такова забавяне е фатално, имаше го и при други случаи с млади хора, със същия краен резултат за съжаление. Лекарите не са магьосници и както добре знаем заболяването е ново и медицината навсякъде по света в момента налучква, но има предписания и протоколи за лечение, които лекарите са спазили или поне така прочетох. Четох и оплаквания на бащата, които бяха най-вече за лошите материални условия в болниците - битовизми някакви, но лекарите не са виновни, че болниците са в това положение. Съчувствам му на бащата, това е голяма трагедия, но не смятам, че има основания да обвинява лекарите. И съжалявам, че ще го кажа, но подценяването на опасността и слободията са в основата на всичко това!

тролове скапани!

Че не си запзната, не си запозната! Как разбра кви са му белите дробове? На корона-починалите не ѝм правят аутопсии! Тук се търси медицинска грешка, щото короната си е корона, но СЪПЪТСТВАЩИТЕ ЗАБОЛЯВАНОЯ причинени от лекарски грешки, наистина могаъ да те вкаат в гроба, дори и с корона.

Ами по добре не коментирайте като не сте запознати макар бащата нееднократно да е обснявал какво се е случило а се базирате ма мисиркините писания.. Има нещо нередно и дано се изясни и истината излезне наяве, защото и други близки на починасли С вируса са разказвали за бая нередности но никой не им е обръщал внимание.. просто бащата е адвокат и си знае правата и процеурите и за това се стигна до разследване, амо дето си мисля че няма да бъде много реално за да не засегнат лекарската гилдия която не малко пострада от нефелните и меркантилни действия на определени лекари.,

Да пикаеш в отрязано гърло на бутилка на това му викате само лоши битови условия!?

От това ли се умира? От пикаенето в бутилка? Щеше да е смешно, ако случая не беше толкова трагичен.

За да се стигне до това значи вече са те отписали и само гледат да минат дните и да не им починеш в заведението...

да те третират, като животно, че и по-зле? Кое му е смешното в болниците да е мръсно? И как да не се умира от мръсотия в болница?

И защо се запознахте само с клюките по случая? Да не би и на Вас дядото на пребитото протестиращо момче да Ви е попречил да мислите, както на баце Ви?

Много сериозна трол организация е направила тази Сибилка. Явно я е страх от нещо

Личи си, че не си запозната. Убили са го с малоумното си "лечение" и с експериментиране на тестващо се лекарство, явно за пари.

Точно протоколите трябва да се променят. Не знам дали ще спечели, но ако постигне да се променят протоколите ще е голям успех, който ще помогне и на другите болни. Това трява да се лекува като настинка със съпътстващ антибиотик за да бъде настинка. Като се лекува с хинини и подобни, препоръчани от китайците отрови, вируса вече става чудовището, за което го представят и убива. То все едно с миша отрова да лекуват диабет. Не знам какво точно е станало. За да се каже нещо точно трябва да се види болничната история.

Всички са Мошеници.... От докторите до погребалното бюро... Убиха младежа , и го прикриха под вирус. Вирус или не , трябва да има правосъдие 1000%. Да си платят.

Ужасът на хората от поведението и безумието на много от лекарите вече се засилва до степен на страхова невроза....това е не е нормално

Какво очаквате при положение, че вече няма лекари, особено в провинцията. Младите и по-кадърните избягаха в чужбина, защото тук заплатите и условията на труд са мизерни! Останали са основно възрастни лекари, които тепърва не биха емигрирали по ред причини, някои не толкова кадърни и също някои млади и кадърни хора, които се борят и правят всичко възможно да останат тук и да упражняват професията си тук! Това не може да продължава до безкраюност. Какво ще се случи, когато възрастните лекари вече не са в състояние да упражняват професията си, въпреки доброто си желание? Кой ще лекува тогава? Бях в потрес от репортажите за възрастни лекари с един куп заболявания, които обаче лекуват пациенти с коронавирус, защото са хора с призвание и защото просто няма други лекари. Колко лекари и сестри и шофьори на линейки се разболяха и колко от тях починаха?! Хайде поне да сме по-добронамерени поне!

Ами няма да има защото на никой не му дреме за парите които влагаме в обучението им поне ПЕТ години да има задължителна работа в България.. Обучаваме ги с нашите данъци за да работят за чужди системи....

За пореден път - НЕ "ОТ" А "С КОРОНАВИРУС"!

"ОТ"-ът, ще го намерят при аутопсията, освен, ако не е само за парлама.

Има дело защото бащата е адвокат. За другите няма.

Не е така както го представяте, защото бащата си знае процедурите и си ги следва и това че е юрист само помага да се знае че човек винаги може да търси правата си до дупка.

като гледам коментаторите боготворящи докторката Сибила и боящи се от Китайската кашлица - ама много скапана аудиторията на ДИРника :) сигурно е заради собственичката - Моника Станишева :)

На този адвокат не му ли беше проблема едни декларации, които той трябвало да подпише пост-фактум, които той така или иначе е щял да подпише и когато е трябвало? Ако е това, много жалко за паментта на момчето.

Тези декларации се попълват и подписват преди започването на лечението, а не пост мортем.

Имам предвид, че и подписани и неподписани декларации няма да лекуват детето. Причината за смъртта му е друга, това е само формално, но таткото-доктор се беше запънал за тази подробност. Както и да е, лека му пръст на детето и съболезнования на семейството - другото е само допълнителна болка.

Май вие имате голям проблем че винаги подписвате постфактум явно поради ''интелект''.. Проблема реалния е че всякакви документации в болниците се попълвати донатъкмяват при изписване или при погребение а не както е редно преди постъпване и преди прилагане на някакво нередовно лечение.

Този баща, който не се е погрижил сина му да спазва мерките ще си плати наново и след ексхумацията. Всички знаем че коронавирус няма лек и се изпробват всевъзможни начини на лечение. Нека бащата измисли лечението вместо да беше стоял със скръстени ръце преди да си отиде детето му. Хората казват, спазвайте мерки .Но какаво става, повечето простаци се мислят за всесилни и недосегаеми. Сигурен съм че след аутопсията ще се докаже че ковид е причината.А после бащата на съд?

Не съм злобен и лош човек, но да пишете такива глупости и да защитавате лекарската мафия, НЕ МОГА ДА ПРИЕМА. И ВИ ПОЖЕЛАВАМ ДАНО НЕ СЕ СБЛЪСКАТЕ С ТОВА, КОЕТО ЕДИН БАЩА СЕ Е СБЛЪСКАЛ!!.

айде, пак някой мерки не спазвал. Че то ако беше тъй, половината пушачи досега да са измрели. Царство му небесно на момчето! И нали на всички бланки от изследване пише, че резултатът НЕ Е диагноза...

някъде четох становище на професор, че да се избягва по всякакъв начин интубирането. Важно е да има СТУДЕН въздух около болния.По китайските разбирание, горещото е враг на Белия Дроб. Има един апарат, който вкарва в квърта нитро еди какво си и така прочиства водата от Дроба. Налага се също така и две-три инжекции за отводняване, ФУРАНТРИЛ,не хапчета. И още нещо. пак по китай:под палеца от горната страна на лакета има едно хлътване.Там се убожда или масажира. На ръба на коста на вътрешнатастрана на лакета има една точка на пет пръста от гънката на китката и ако е болезнена, означава че енергията на Белия Дроб е БЛОКИРАНА.Трябва да се масажира постоянно през два часа. По 15 минути.

Нищо не се разбра от описанията. Дано да нямаш висока температура.

Мдам... вкарват ти нитро глицерин и така хубаво те прочиства....

Ти доктор ли си ? Бегай да помагаш в болницата кат доброволец. Вземи и камера снимай да видим. Пост на youtube :)

Едно нещо ме "гризе". Адвокатите, които знаят, че клиентите са им виновни, но все пак успяват да ги измъкнат от затвора, как спят? Имат ли чуството, че са направили нещо нередно?

Нямат, това им е работата. И те не лъжат, просто всеки закон дава поле за интерпретация, не ако нещо не е редно от морална гледна точка не значи, че е в нарушение на закона.

Това не са природни закони, които можеш да заобикаляш. Адвоката спазва закона и търси дали е спазен закона. Него морала не го интересува. Примерно, еди кой си застрелял някого, е да де ама в закона е записано че ако го застреляш еди как си, вече не си виновен. Тук е същото. Търси се неспазване на закона, за съжаление.

Измъкването им става поради нефелността на обвинението,защото адвоката ползва факти и документи за да защити довереника си и да обори писанията от обвинението...

Бих се радвал таткото да плати всички разходи по делото. Пак е вид възмездие за лаическото самочувствие.

До ф пф - нерегистриран. Моля, преди да пожелавате нащо на непознат човек, опитайте се сами да си набавите нужната информация. По този случай има много такава. И да, бащата е в правото си, защото ако прочетете цялата история ще се убедите, надявам се и сам че в този случай има допуснати доста грешки. Работа на следвствието и съда е да установят дали те са били фатални и чия е вината за тях. Така че още веднъж - не бъдете злобен а се опитайте да се придържате към фактите.

По-лесно е да се обвиняват медиците, но да не забравяме, че не са богове. Всеки носи отговорност за своето здраве и това на близките около него.

Мнда...наднорменото тегло е фактор, от който Ковид се възползва. така като гледам...не е като да е нямал поле за изява.

Недей така, че бащата ще започне да съди и Кауфланд. И те ще са виновни.

Работата тук не е че не са богове а че НЕ са хора след такова отношение, държание с близките което е видно, а за невидното......

Да, съгласен съм, но не станаха ли много лекарските грешки??. Вие как мислите по този въпрос?.

Понеже е било младо момче и са експериментирали с разни лекарства.Но, ето- всеки ирганизъм е различен.Обаче гледах по тв един журналуст, който беше влязъл и направи филм за ковид отделението- не помня в коя софийска голяма болница.Имаше 2-3 ма в интензивен сектор.Сестри влузаха там, но ми направо впечатление че докторът се осведомяваше по картоните и от сестрите и дори на камерата каза :" Ако има нещо викайте".Тоест влизат за секунди при пациентите....сега не казвам да седят с часове, но нито реаниматори имаме, нито нищо.

влиза се за секунди, после се гледа само на екран. Тежкоболен с Ковид означава свръхопасен пациент. Кой иска да рискува?

Ама къде са тези екрани тука?????? И това което казвате е манипулация....

По Конституция няма право никой да експериментира с теб с каквито и да е медикаменти без твое изрично съгласие. Това експериментиране е незаконно.

Абе кой ви е казал че е експеримент, простаци такива! Спазвайте мерките а не давайте акъл как леарите да ни лекуват с нещо за което няма лечение и ваксина.Е заради акъла Ви ето до там се стига! Това е непозвато заболяване и няма лечение .Глупаци.

Здравеопазването ни е кенеф да, но това се дължи на корупцията на всички нива в държавта - и това е резултатът във всички инситуции и области. Иначе имаме добри лекари и медицински сетри, но всичко е покварено от посвеместна корупция. И както съм казвал когато сме говорили сприятели- да не ти се налага да влезеш в болница ако не познаваш някой лекар там, защото ще те пишат че са ти правили някъкви сложни порцедури да източат някоя пътека и никой няма да си интересува дали си добре.

Ти си който плюеш като кенеф по всичко. Имаме една от най-ниските смъртности от този вирус, особено при хора със съпътстващи заблявания.

Щото слушахме тъпаците от СЗО и не направихме аутопсия. Сега не е ясно какво е останало от момчето. Дано пак мъртвите поучат живите и накажат безотговорните експериментатори.

Значи върнаха момчето на близките му в затворен поцинкован ковчег че ''имало''опасност от зараза ама сега след месец ще да го ексумират когато повече следи от нефелността на лекарите вече ги няма и родителите му да видят още по обезобразено тяло на детето си след като се знае че ''резулата'' ще е в ползва на лекарите......или някой патоанатом ще да се спомине докато се водят евентално някакви дела...

разрушен бял дроб, с който е нямало как да диша. Ама после дали бащата ще плати разноските по целия тъжен цирк. Щото е добре да обвиняваш лекарите за неспособността си на родител, ама после и да си платиш, ако си сбъркал.

А ще кажат ли какво са дремали че е стигнало до това????? Нещо ще кажат ли експерменталните лекарства с каквито са го тъпкали и даже в епикризата са го написали от тъпизъм дали не са допринесли за влошаване???? Не ви пожелавам да си стискате парите докато търсите обяснения за загубата на близък, ама като ви чета едва ли ще ви дреме за близкия че да си ръсите парите.

И Гешев обвинява неоснователно и после плащаме в страсбургска валута по страсбургски ценоразпис, ама тогава си траете. Истината е скъпа, защото поуките от нея могат да са безценни.

Ми що не са го видяли, когато е починал? Той да не е умрял в Чернобил, че да го затварят в специално ковчези и да не го вижда никой?

в чужбина съм, където лечението е безплатно. И не ми пука за вашето здравеопазване. Дремали са момчето и баща му повече, отколкото лекарите. Близките ми починаха в България по достоен начин, с огромни грижи на лекарите покрай тях. Случих се и при двамата ми родители в България и видях усилията, които се полагаха за обикновени много възрастни хора да ги върнат към живот. В провинциална болница. А вие само търсите негативното, пожелавате си лоши неща и се вдъхновявате от конспирации. Вижда се докъде ви отведе вашият негативизъм и лошотия.

Senator1

Ще видят съща така ЧЕРВЕИ. Наричат се хелминти и са причаната за заболяванията от рак. Вчепа прочетох една статия за откритие на японците-ОЗОНЪТ убива коронавируса. Продават се апарати по интернет. Най-евтеният е 77 лева плюс 6 лева доставка-83 лева. Дадах от пенсията и дано има фекет.Иначе ухае хубаво след работа. Значи в училищата и във академиите следва да се поставят по-големи апарати за озон.Разумно би било и офисите на фирмите да си закупят тези апарати. Не е лошо също така приемането на Еликсир №510 на Хлебаров. През два часа се понавазма малко носа вътре,и се пие , може директно, по десетина-двадесенита капки. Според учените, коронавирусът е надстройка на онзи вирус ТОРС от 2002-03 г. Под ръководдството на професор Михайров са патентовали Еликсир №510.

Знаеш ли патоанатомите на какви по-опасни и заразни болести правят аутопсии? Направо е смешно да с забранени аутопсиите за това вирусче.

Соред мен коментиращия е пропуснал "" за ''спомине'' което говори за други такива ''споминали се'' след някакви аутопсии ама вие бързата да плюете вместо да мислите. Освен това е всеизвестен факт и може да се провери че има забрана за такива аутопсии на хора ''от' вируса и за това германските патоанатоми вдигнаха скандали за тази забрана.

75 годин 5G...

Всичко е ясно - органите му са продадени в чужбина, затова са го "починали" от ковид мафията..... въобще не става въпрос за пари.

да пишеш орър романи, новия Стивън Кинг.

В града се носят какви ли не слухове. Че момчето е било заключено в линейката два часа преди приема.Използваната плазма за експерименталното лечение не е била подходяща. Говори се и за търговия с органи. Но няма нищо потвърдено. Ако има добри патологоанатоми и честни разследващи, може и част от истината да излезе. Не трябва да се злобее срещу лекарите. Те лекуват колкото могат. Недостатъците са в системата и политическата власт.

Как ще се лекува един болен, отговорността си е на лекуващия лекар, така че не отхвърляй вината от тях, а системата и политическата власт са придружаващи заболявания в случая. Ако изслушаш бащата има го в интернет ще разбереш, начина на лекуване на сина му /тъпкали са го с всевъзможни лекарства за какво ли не вкл. и за подтискане на имунитета/, като решенията са взимани от конкретни лекари! Преживял съм го вече по друг повод, но лекарите и тогава бяха доста неадекватни, а сега мен и моето семейство просто ни е страх да отидем в болница ако ни се наложи! Но дали дори и част от истината ще излезе ето това вече е големия въпрос, уви аз не вярвам, но..... ще видим!?!?!

Не се пазил да не се зарази и после лекарите виновни... А бащата - корумпирано адвокатче, търсещо да стовари цялата вина на лекарите, вършещи си работата, след като се е провалил като родител.

по описанията - двустранна бронхопневмония, 80.2 сатурация на кислород - чист Ковид, късно диагностициран, защото са загубили ценно време по вина на всички престъпници, които казват, че не е опасен Ковид. Между другото сметнете си смъртността в България от Ковид - прекалено висока спрямо това смешно количество тестове, които се правят. Явно хората чакат дом, докато приритат, или половината са от старчески домове, но се крие. Твърде много информация се крие в България. Вижте в другите държави каква подробна информация се дава, за огнища, колко са без симптоми, колко са, колко са от чужбина с тестове на летищата и т.н.

Мангароф слафчу чалгата всички помии от 7/8 оня лудия от Русе и ненормалния Чорбанов.

ПРОСТО БЪРКАШ И ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ!!. ПЪРВО ТОЧНОСТТА И ПРЕЦИЗНОСТТА НА ТЕСТА!!. ВИЖ В ЮТЮБ ТАНЗАНИЙСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ КАК СЕ ПОДИГРА СЪС СЗО И ПОКАЗА"ТОЧНОСТТА "НА ИЗПРАТЕНИТЕ ТЕСТОВЕ. А И ДОСТА ЛЕКАРИ ОТ ЕВРОПА РЕАГИРАТ НА ТОВА. ВТОРО - АУТОПСИИТЕ И ЗАБРАНАТА ИМ ОТ СЗО. И КАК ТАКА "ИЗЛЕКУВАНИ"ОТ КОВИД, КОГАТО НЯМА НИТО ЛЕКАРСТВО, НИТО ВАКСИНА!!!. НЕЩО ДА ТЕ НАКАРА ДА СЕ ЗАМИСЛИШ.

Ограмоти се малко, че с изказването си просто цепиш мрака, сигурно имаш някаква връзка с лекарската професия, за да им сваляш звездите, да има и смислени лекари, но са малко. И да се пазиш пак може да се заразиш, а други изобщо да не се пазят пак няма да се заразят питай някой лекар ама специалист защо се получава така - нали им вярваш. Заради родителите ми имаше периоди когато не излизах от болници, така че не ми ги разправяй ти тези на мен, след всичко преживяно, сега аз и моето семейство ни е страх да отидем на лекар при нужда, и да не говоря колко пари сме дали на НЗОК от здравни вноски.

са били хоспитализирани с ковид в различни болници и да оцелели.....да разкажат какво се случва вътре в тези отделения.

Какво очакваш да става? Пациентите лежат и ги тъпчат с лекарства по схема. Лекарите действат по спусната процедура. Не знаят кое лекува и кое не, защото са некомпетентни за конкретното заболяване.

Моя роднина минала през този ад ми разказа. Страшно е.

и не се пазете, за да опитате и вие другите, които питате. Ние в чужбина знаем, защото предаваха от отделенията по тв и разказваха преживелите. Ама при вас всичко е скрито покрито, нали сте от соц.блок.

Преди дни една такава набедена и държана 5 дни в изолация в болница показа с какви ''лекарства'' невробекс и витамин с са я тъпкали а пиар теста и се е повил след като е казала че иска да я изпишат..Дори в епикризтата и е пропуснат последния ден в болницата който не е отразен че е била там...Толкова далавери стават с този вирус и толкова прагедия на близки на починали нанасят с тези ту ''затворени'' ту отворени ковчези.. Питам се защо до сега не се разрешаваха аутопсии на починали според лекарите ''от'' вируса а сега подир месец се прави тази екскумация когато много близки негодуваша преди че няма аутопсии на близките им с някакви доказателства.

Ми измисли лечението ти, айде де! Друго е да крякаш че трябва мерки да се спазват и да не искаш маска че са ти нарушени правата.

Аутопсиите на писаните починали от корона вирус са забранени.Има жестоки глоби за аутопсии. Въпреки това има стотици нелегални АУТОПСИИ и вирус не е открит. Затова са забранени Аутопсиите

Това са пълни глупости и лъжи . Аутопсии на починали от ковид 19 с правят навсякъде по света , включително и унас.

Доктори твърдят,че са забранени,познати доктори работещи в болници.

Защо лъжете така нагло????

Брата на това го вкарали в същата болница да го лекуват от корона вирус. Казвам ви лекарите са мафия.

не е с корона вирус, писаха друго заболяване. Лъжете като за последно в България.

Хора с пари и имоти ги оправят в болниците,както възрастни хора без наследници в домовете.

понеже е щрист, ще ги разкатае и ще докаже, че смърттакаКТО ПРИ 95% ОТ СЛИЧАИТЕ , НЕ Е ОТ кОВИД!

двустранна тежка вирусна бронхопневмония, дължаща се на немарливостта на родители и син да го оставят у дома с вече развита пневмония. Дори да не беше Ковид, от обикновена вирусна пневмония човек си умира, ама тези, които четат само по една книга в живота си, дори да са адвокати, не го знаят.

Защо не са направили аутопсия,а сега слагат сол в още не зарасналата рана на родителите?За пореден път трябва да преживеят ужаса от загубата на детето си.Защо няма справедливи наказания за виновните ,асега отново близките на детето ще страдат.Рестарт на държавата?Пълни глупости .

то без съгласие на роднини, ексхумация няма. Лека му пръст на момчето, а болшинството коментари са от сорта - Като знам аз какъв инжинерин съм, представям си какви са тия доктори....

Това е по настояване на родителите които въобще не са имали достъп дори през стъкло до детето им, а само някакви неясни ''сведения'', предадено им е тялото в затворен ковчег... Незнам защо има такава нефелност в част от лекарите към болния и близките му след като на момчето са му взели телефона дори когато е било добре да не може да поговори с родителите си ама иначе са ги карали да м носят пасирани супи.. Да почива в мир момчето и много сила на близките му да продължат напред поне заради брат му..

на който държат болните в ковид отделенията.... А разказът на бащата по тв 7/8 ме потресе. И сме пак бащата е адвокат и вероятно известен човек в града си...представяте ли си един обикновен човек как би се справил в тази трегедия да търси справедливост????

50 процента от лекарите са некадърнци и лапат пари от фармацевтични компании и пътеките от НЗОК. Добрите лекари са в чужбина. Тука е боклука завършил с тройки.

Норамлно да е така, когато нито им се плаща добре, нито се цени труда им, а се оплюват от целия народ, когато стане нещо...

Вулгаристан и вулгаристанец - понятия за територия неотменно свързани с думите немарливост,незнание,простотия,дивотия,дебилщина..

ТИ ДА ЕБА ВИЗАНТИЙСКА1! ОБИДА НА РАСИСТКА ОСНОВА СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ! ТРИЙ ГО, ЧЕ ТЕ ЗАТВАРЯМ ТЕБ И САЙТА ТИ!

Преди 30 години здравеопазването беше на много високо ниво.Сега здравеопазването е кенеф Затова България няколко поредни години е на първо място по смъртност в света и 25 години в челната десетка на лекарски грешки.

Виц на деня!!!

Е па посмей се. Дано не ти се налага да влизаш в БГ болница, че тогава яко ще нм

имахме лични лекари, които познавах цялата история на заболяванията ни от бебета. Наизуст. И лекуваха без антибиотици. Не бяхме една шепа хора, както сте сега. Бяхме 9 милиона. И съм с десни убеждения, но фактите са си факти.

като при онзи случай с починалите майка и новородено бебенце, ще има години, години, ГОДИНИ разтакаване, отлагане, замазване, докато накрая явните нарушения, грешки и немарливост на отговорните за смъртта на момчето не бъдат покрити, промити и забравени и тия не ги осъдят на по 1-2 години условно. същото и с убиеца на Милен цветков, с убиеца Местан и един куп други убийци. В тая пропита от нечистотии като корупция, алчност, безхаберие и немарливост държава е така-живота на плебса е незначителен. BG lives no matter.....

Не бой се, дедо е прокурор... бързичко ще стане...

Виновникът за смъртта на момчето - Корона вирус да си понесе последствията! Май забравих безотговорният родител, който е пуснал детето си да ходи където си иска, че и късно да влезе в болница.

се набива в очи - безотговорност на родителя. Че чак обвинява лекарите, че когато е било момчето на интензивна терапия са му взели телефона!!! И овцете масово го съжаляват - как без телефон в интензивна терапия....