Екоактивисти окупираха кинофестивала във Венеция (видео)

Те спечелиха одобрението на легендарния вокалист на "Ролинг стоунс" Мик Джагър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не очаквах Мик Джагър да бъде изразител на моята позиция. А защо само той? Благодря на участниците!

Нема такоф идиотизъм, баси... Борели се били с "климатичните промени"... Се едно да се бориш с времето, че тече... Онова време, от часовника, не дето вали или пече от небето... Ми да ходят да се борят с Дориан в Канада, чий го дирят във Венеция?! Ако има нещо постоянно в земния климат, това е промяната. Факт. Да протестират против човешкото влияние върху климата и въобще върху Земята. Промяната е нещо нормално, катастрофите са неющо нормално. Да се бориш с промяната и катастрофите няма нищо общо с екологията. Точно обратното - това е борба за повече човешко влияние върху Земята.

Тия глупаци да отиват д садят гори да поддържат и опазват да чистят а не да ми протестират, палячовци!!! Колко дръвчета засадихте?

тия са като педерасите!

Че кви да са?! Та са едни и същи хора физически.

екоактивисти се облекли в еднократни гащеризони за бояджии, които после са хвърлили в специално боядисани кофи за разделен боклук, който (вече разделен) боклук се събира в един общ кюп и се изгаря или се праща в африка, откъдето се преразпределя по третия свят на този свят за "рециклиране", откъдето пък попада в океаните, по които плува екозащичничката тунберг със своята пластмасова яхта и лови от борда ѝ риба с микропластмаса, за да се нахрани... климатът никой от тях не може да спаси, но поне могат да спрат да правят боклуци...

Те не протестират срещу климатичните промени, а срещу ускоряването им от човека, над което имаме контрол и би било добре да предотвратим.

Те не протестират. Те усвояват идни кинти.

срещу климата, срещу слънчевата активност, срещу това да сме трети подред в слънчевата система, срещу факта че галактиката ни е последна глуха и срещу куп други, независещи от нас неща. Климата се характерезира с това че постоянно се променя - това е неговата същност. В никоя конституция не пише какъв точно трябва да е климата във всяка дадена точка от планетата, нито има записани точни температури. Климата, дори и да се променя (аз не съм забелязал), това е единствено проява на неговата същност, и затова е красиво. Красиво е защото е естествено.

Или като природозащитниците в Оберамергау, Германия, които протестират срещу традиционния религиозен театър, където Исус язди магаре и влиза сред тълпа от вярващи в Ерусалим. Те предлагат Исус да замени магарето с ...тротинетка!!!Електрическа!Това е в защита правата на магарето. Мда.Такива ми ти новости.

Мишел Онфре: Шведският киборг Грета Тунберг “Светът, управляван от парите, в който живеем, унижощи разума, съзнанието, размишлението, съзерцанието, анализа, логиката, за да може да управлява по-добре хората чрез чувствата, емоциите, афектите. Дотук стигнахме. Грета Тунберг и нейните глупости добавят нова глава към “1984” на Оруел… Позволете на атеист като мен за първи път да цитира Библията: “Горко ти, земьо, кога царят ти е дете”. В статия, озаглавена “Грета Науката”, в своя сайт (https://michelonfray.com/interventions-hebdomadaires/greta-la-science?mode=video), френският философ Мишел Онфре сравнява шведската екозащитничка Грета Тунберг с киборг: “Това младо момиче има лице на киборг, който не познава емоциите - нито усмивка, нито смях, нито учудване, нито изумление, нито мъка, нито радост. Тя напомня за онези силиконови кукли, които известяват края на човешкото и възшествието на постчовешкото. Тя има лицето, възрастта, пола и тялото на киборг от третото хилядолетие: нейната външност е неутрална. Уви, тя е това, към което върви Човекът”.

Въпросното момиче е просто едно психично болно дете, което най - нечовешки го използват определени кръгове за прокарване на свои бизнес интереси.

Новите идиоти в действие - да протестираш срещу климатичните промени !!!