Коментари - Екоактивисти атакуват летище Хийтроу с дронове в петък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В някои държави уважават и мнението на опозицията, така че този протест може би има някакъв неразбираем за нас в нашата си среда смисъл. И не всички са наясно колко МНОГО се лети в някои държави за щяло и нещяло. За което не са виновни самолетите, а имперските структури и парички там. Лети се ежедневно до работата (примерно Бургас-София). Самолетите всъщност са приемливо безвредни, ако не се прекаляваше от поставения на пиедестал "бизнес". Икономична класа вече минава под 2/100 гориво, със сравнително чисти изгорели газове.

Докарват един взвод загорели ловци, обясняват да стрелят с малки сачми по малките птици (дронове) и да не закачат големите птици (самолети) че хапят много при падане и въпросът е решен за минути. Дават награда за ловеца с най-дългата история и зелените позеленяват.

Това си е чиста проба заплаха за терористична атака, не ли? Зелен Акбар, баси

Май ще го отнесат по бързата процедура. Англичанина не си поплюва когато някой му пречи на бизнеса. Това не е България, която няма никакъв работещ бизнес който да бъде възпрепятстван

Stan Stan

Минават всякакви граници зелените. И без това хората са им набрали, ще стъпят накриво и ще го отнесат !

Това не са активисти а терористи.

Stan Stan

Много тежко престъпление е - заплаха за безопасността на транспорта. По нашия закон. Не вярвам по английския да е по-леко: Раздел II. Престъпления по транспорта и съобщенията Чл. 340. (1) (Изм. - ДВ, бр. 95 от 1975 г.) Който повреди подвижен железопътен състав или железен път, въздухоплавателно средство, автомобил, електротранспортно средство (тролейбус, трамвай и други такива, предназначени за масов превоз) или съоръжения, или принадлежности към тях, тунел, мост или подпорна стена по пътищата, или повреди или допусне да се повреди, заседне или потъне кораб и с това създаде опасност за живота на другиго или за значително повреждане на чужд имот, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.