17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАК е възможно да имаме такива всеотдайни специалисти и толкова прости управляващи?!

Като малки всички са сладки , ама като пораснат ,какви гадове стават някои .

Затова си яжте и пийте на спокойствие . Бебето нито е пушило нито е пиело . Браво на докторите .

бебе с рак на черния дроб. Ужас.

И ДА НЕ КРИЕТЕ ИСТИНАТА Е ЖЕСТОКА, ВКАРАЛИ СА МУ РАКОВИ ВИРУСИ С ВАКСИНА, ПЪК ВИЕ СИ СЛУГУВАЙТЕ НА ВАКСИНАЛНАТА МАФИЯ, НО И ВИЕ ИМАТЕ ДЕЧИЦА И КЪРВАВИТЕ ПАРИ НЯМА ДА ВИ ПОМОГНАТ! пРИ ВАКСИНИТЕ ЗА ЖИВОТНИ АВТОРИ НА ЗАПАДНИ КНИГИ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ ОТДАВНА СА ОПИСАЛИ ДАЖЕ ТУМОР НА МЯСТОТО НА АПЛИКАЦИЯТА

ГОРДЕЯ СЕ С ТАКИВА ЛЕКАРИ .ДА СА ЖИВИ И З0ДРАВИ И ДА СПАСЯВАТ ХОРАТА. ДЕТЕНЦЕТО ДА РАСТЕ БЕЗ ПРОБЛЕМИ ЗА РАДОСТ НА ВСИЧКИ. БРАВО И НОВИ УСПЕХИ.

Аз пък не мога да разбера защо всичко и всички болници трябва да са в София ?! Ние в Княжеството не сме ли хора ? Защо примерно най-добрите болници не са в средата на държавата за да могат да обслужват всички Българи а не само шопарите. Но едно време имаше банани само в София и сега пак е така. После да не се сърдите,че трябва да се строи настрани и нагоре ?

Браво на екипа! Страхотна новина. Бързо оздравяване на малката принцеса. УСПЕХ!

Е тренировочная база, ако ще оздравее - оздравее, но повечето там умират

Не мога да разбера какво става на този свят???? Едно време такива тежки онкозаболевания не се срещаха при деца. Поне аз не си спомням някой да ми каже, че дете на моите познати е болно от подобно нещо. И водата, и храната, и въздаха - всичко е замърсена. А в бебешки храни се слага палмово масло. Или е свързано с ваксиниране на новородени с ваксина от хепатит. Много е вероятно. Едно новородена да бъде атакувано с тежка ваксина. Сга един нерегестриран се покланя пред таланта на лекаретие. Стига бе! Знае ли той, какво ще се случи след няколко дни????

И не отидоха в чужбина,да работят без пари за западни робовладелци

Браво на българските лекари който не се покръстика

Дълбок поклон пред таланта на тези лекари!