17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цял мандат? Ето на: за българите вече дори и надежда няма с този цял мандат... Нищо по-лошо за държавата от цял мандат за тези.

Като ходи до арабия защо не преспа с принца та сега да има по евтин петрол

Видях Катето и вече съм спокоен ,че денят ми не е минал напразно.

Тая калинка изглежда абсолютно некадърна, щом Боко обикаля по света да върши нейната работа. Е, върши я като слон в стъкларски магазин, но толкова си може.

Дали тя или той все тая - и двмата понбятие си нямат от дипломация ащото и интелект за някакви понания нямат.. Само пари лапат и манипулират все още заблудените че навъм ''много ги харесват'' ама също като ''харесването'' в България..

Държавата върви по-добре от преди. По добре да не се променя властта сега. Не починем една - две години поне от избори и хаос.

Прочетох в долните коментари,че младите умни хора са напуснали страната. Това е абсолютно вярно. Необходимо е да се прочетат само няколко от тези коментари и човек разбира,че тук са останали само малоумни идиоти.

М дааа то извън БГ няма интернет , пък и да има дира не го хващат там и не могат да коментират.

Дано Борисов устиска атаките на троловете и на най-големия трол румбата радев и да изкара най-после цял мандат, че Доганчо дебне от храстите да си върне и тогава ще видите повишение на минималната заплата всяка година на кукуво лято :D

Всички сме разтревожени от ареста на Прокопиев. Кой друг ще финансира едни бъдещи протести на умните и красивите? Дайте конструктивни предложения!

Апетитът ви за власт е добре познат, само не виждам държавата каква полза има от вашия пълен мандат. Щом вдигате прекалено много шум около най-прекрасния бюджет, който може да измисли вашият финансов гений, но си мълчите за драстичното повишение на редица важни за всеки гражданин консумативи, няма какво да се обсъжда. От началото на годината повишавате заплатите на част от обществото, после като се посъберат пари от данъците, ще повишите с малко и пенсиите. Само че това е преливане от едно място на друго и не означава, че забогатяваме, както ни убеждавате. Поразходете се още до някоя екзотична страна за сметка на данъкоплатците и заминавайте в историята, без право на завръщане.

Патко заспала,няма да изкарате пълен мандат. До сега не сте успели.

още 100 мандата ако искате, таман тогава на територията всичко ще е тъмнозелено!

Доганя иска да се върне на власт. Дано Борисов устиска атаките на троловете и на най-големия трол румбата радев и да изкара най-после цял мандат.

Доган си властва с боко така че не му е нужно да се ''връща'' някъде ама вече май му е писнало от екскурзианта и тъпотиите му..

По стила си личи колко могат герберските тролове. По-умните помнят кой докара на власт ББ с репликата за порциите - Доган. Вероятно това беше напълно премерен ход и избирателите се хванаха /слава Богу, аз не направих грешката да гласувам за нова партия, която не знам какво може и съм постъпил правилно/. С толкова компетентност на управляващите няма как да не стоим на последните места в ЕС, държавата пропада, а голяма част от добре образованите млади българи да избере Терминал-2 за бъдещето си. И това продължава, въпреки самохвалните тиради за стабилност и просперитет.

ТОВА СЪЩЕСТВО, ЗА ДА СЕ ЧУЧУРИ НА ТОЗИ ПОСТ ???! НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛА! НИКАКВА ИНИЦИАТИВА НЯМА ! ПОНЕ ДА БЕШЕ МАЦКА -ДА Я РАЗКАРВАТ КАТО МАНЕКЕН , А ТО .......... БОЖИЕ НАКАЗАНИЕ !!!

Ти Захариева вярваш ли си в това ,че няма да си имате проблеми в двойната коалиция ? Много кучета във власта , а по кокала почти няма месо.

ВЕрвай си, калинке;) ШЪ го иСкараш...дано е навреме ;)

В целият си блясък,това управление е проблем.Няма защо да си го създавате-вие сте такъв. Крадлив,лъжлив и корумпиран проблем.С изключително нисък управленски капацитет,кадрови ресурс и професионализъм.За морални стойности-просто да не говорим.Валери е лицето на човещината и морала във вашето Управление.Какво всичко сътворихте с Македония,ще каже Историята и бъдните поколения.

За цял мандат, малко вероятно. Проблема всъщност сте самите вие!!!

Дали ще изкарат мандата времето ще покаже и това не е толкова сигурно колкото твърди Захариева, но какво очакваш от бойкопоклонник.

"Вярвам, че той се извини искрено". Много интересно бе захариева,като той самия каза,че даже да се извини няма да е искрено. Тази в началото ме кефеше,но излезе поредната калинка,много зле горката. Сещам се как взе отношение относно Скрипал,милата ми тя барабар петко с мъжете заклейми и показа пръст на "лошите руснаци',докато не всички от великите сили не бяха взели отношение по брутално скалъпеният номер с т.нар. отравяне. Много си жалка маце...

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ "ПЪЛНЕЕТЕ" ТОЛКОВА ПО ДОСАДНИ И ИЗЛИШНИ СТАВАТЕ. Така че в края на мандата съвсем ще отслабнете.

Истината е че соц. троловете са налазили сайта като хлебарки. Дойде време соц. комунистите да върнат откраднатото. Колкото и да врещите, краят на БСПто идва.

Времето винаги е дошло,когато трябва да се разкрият далавери. Само дето крадливите нямат партия. А, що се отнася до края който идва, то май на други им е ред да изчезнат от историята. Боли, тежко е, но такава е логиката. Ха ха.

На Меркел дните и са преброени ...

Е много дълго си оказа това броене- бактън.

"Валери Симеонов не трябваше да казва тези думи. Той обясни, че не е имал това предвид. " Начи, последно, не е трябвало да ги казва или пък ние не сме го разбрали? Сами се оплитате вярно е, ама толкова си можете.

Този ви мерак за изкарване поне веднъж па макар и с меркантилна патерица го знае вече всяко дете, но вие не проумявате че оставането ви на власт едва ли зависи на 100% от мерака ви

2018 и 2019 са нулеви за плащания по външния дълг от Боко Втори.. Та сега са леят приказки за колко сме стабилни.. Но от 2020-та започват ПЛАЩАНИЯТА.. Които ама, хич, хич не са малки.. А Баце винаги е готов ДРУГ да му плаща масрафа.. Да ти ги припомним тез ПЛАЩАНИЯ ОТ БЮДЖЕТА дето са задават: Новоемитиран външен дълг 2014-2016: Декември 2014г. – 2 933 745 000 лв./ 1.5 млрд. евро Март 2015г. – 6 063 073 000 лв./ 3.1 млрд. евро Февруари 2016 г. – 4 302 826 000/ 2.2. млрд. евро. Горанов : 13 299 644 000 лв. / 6.8 млрд. Евро

Всичко е точно, ама какъв "баце" ми е той. Много миличко, бее.

верно ли?

Разумен политик никога не би казал това което Валери Симеонов каза. Но не може да се очаква от пребоядисани ,,политици,, да говорят друго освен това което им е заръчано. Стига са говорили за този бюджет, тъй като той няма никаква реална стойност. Разбира се, че ще изкарат цял мандат- с нахалство и манипулативност се изкарва цял живот в политическите столове. Виждаме какво става и в други държави- правителствата им за да се задържат правят коалиции които не са жизненоспособни, но те са на власт.А хората са вече уморени от всичко. Вчера видяхме снимки от къщите на новите бизнесмени- е как да се простят с такива неща? Тато трева да пасе пред тези нови димбели.

Какво би станало в Германия, Франция и т. н., ако някой политик се изцепи като нашия брус Валери Симеонов?

Там нямат такива премиери дето дават насока на вицето си:(((((

Няма ден в този мандат в който да не си създавате проблеми ! Засега единствено което ви крепи са еврофондове които източвате ! Само , че от догодина няма да имате какво да точите ! Какво ли ще ви крепи ?!

И да ме изтрият, ще го напиша. "Всичко зависи от туй що виси, почне ли да виси, от него нищо не зависи".

Ами предполагам от контрабадните канали.защото не виждам от къде другаде..просто. в българия не остана нищо.освен една територия ама и там не се знае докога ще е в тези размери.

Трудно, но не и невъзможно, имайки предвид колко сте нагли и престъпни. Ако изкарате пълен мандат, това ще е краят на България.

Eдно време казваха"Като кажем Ленин, разбираме мир! казвахме едно , а разбирахме друго. Сега Валери Симеонов каза най- гадните приказки, но Захариева сега ни мказва, че не искал да каже това , ами друго. Та какво точно е искал да каже Валери Симеонов, уважаема госпожо???? Можеш ли да обясниш или всички вече сте стана гьон сурат и мислите, че ще се размине. Махайте го овреме, иначе всички ще си отидете зарадин един простак и грубян и самозабравил се случаен вице!!!!

преди да пророкуваш - "ша изкараме пълен мандат" си пускай момента с изненаданите физиономии на Икономиката Глупако, Кукунева, Пепи Белото и сие РЕАНИМИРАНИ МУМИИ... Че и своята си виж.. И таз на Цвъцко и ДУПЕТАТИТЕ ви у парламенто.. Па си спомни как са криехте по кюшетата и зад фикусите от Джурналята, щото сами не знаехте кво стана.. Щото и тогаз валяха - коалицията е стабилна.., ама супер е стабилна.., ша докрета до края на мандата... Ама туй - по ваШТа си ГРОБоидна конституция и нейния чл. 1 го решава БАЦЕТО ВИ... И неговото - "В държавата става туй, което АЗ кажа." Това, че Далаверко и Корем Воеводата ша са докрай готови да са бият, кой да затвори вратата на кабинето, след като Баце сай изнесъл оттам е необходимо, но не достатъчно условие.. Тоз филм и мазната борбЪ между Икономиката Глупако и Кукуневата вече сме го гледали..

Максимумът Ви е 2020 г.

Защо майките не искат оставка на ДЕБИЛ Христов от парламента. Като нарече дебили 80 % от българите , в тези проценти са майките на деца с увреждане и най вече техните деца. Захариева, атаката не е срещу Симеонов, а срещу власта. БСП са бесни че не са във власта, и техните соц. лица Ветко, Бенчо, Миньо, Баневи, Митьо очите, Ваклин, Гергов и Нинова ще лежат в пандиза.

На разбойко

Истина,наистина сме дебили и то големи.Няма по големи мазохисти от българите.Избират един тъпанар провалил се не знам за кой си път.Не харесвам и червените тъпунгери.Трябва млади и образовани хора,чисти по душа .

Май нещо ги пооплиташ конците, както ти е удобно. Къде е едното, къде другото? Всички сме соц. лица и затова търпим. Няма БСП, няма ГЕРБ. Така не може да се говори и това е факт. Махаш се.Няма друга опция.

Та има ли по голям проблем от товаче сте на власт..колкото до мандата не бъди толкова обидена че ще му видим финала. Нали знаеш че всичко е в божиите ръце .

Тия взеха сами да се убеждават, пред огледалото “давай, можем, ще успеем”... Сами не си вярват :)

Си викат пред огледалото " давай кради, карай докато можеш, после бегай при оШфорките си, кради, кради, крадиии"

е какви проблеми, всички сме парле русофили в нато, никакви проблеми няма как да има

БСП и ДПС ще използват всеки повод да се заяждат и ще пускат тролове да ни заливат с пумия. Но дано изкара мандата си правителството.

ПОмия, гъ(Е)рбав!

ПОмия, помия се пише, герберски неграмотник. Все такива сте в тази партия, докарала България до дъното на всички класации, с изключение на корупцията, преждевременна смъртност и мизерия. Там сме в челната тройка.

Kenn1111

Лошото е че при апатията която е обзела българите наистина за да падне ГЕРБ само те сами могат да си го причинят.Хората са толкова отчаяни и обезверени че не виждат друга переспектива освен да напуснат страната.Това вече е катастрофална истина и колкото и ББ да се пъне неможе да се отрече.