ЕК започва информационна кампания за приемането на еврото в България

Надяваме се с тези практически факти да предизвикаме дебати и да се появи все повече информация, заяви Бойко Благоев

Обратно в новината

Коментари - ЕК започва информационна кампания за приемането на еврото в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гадни,мръсни слуги.Българите, които живеят в чужбина помнят какво се случи с цените, когато преминаха на премахването на бг лев но обезличава още повече.Да не говорим,че вече всички надписи са на английски...... м

Много матрьошка тука много нещо. Купувам рубли. Изгодно. В банкноти и монети.

Започвам бизнес. За рециклиране на стара хартия. И производство на шайби.

Тези които си мислят. Че ако се отвърже лева от еврото. Няма да отиде при рублата. Не разбират как работи гравитацията.

Имам съмнения, че за еврото се напъват най-вече останалите живи сиропирани. Интелектът им е там някъде, IQ под 50. Блееха блажено, като овце, докато ги бодяха с експериментална цел и им обясняваха, колко са ценни и трябва да забият кол. Сега блеят пак толкова блажено, докато европрестъпната шайка се опитва да им извади и последните спестявания от джобовете. За жалост това не е народ. Не може да бъде народ човешка маса без критично мислене. Няма как мишката, която вярва, че сиренцето в капана е без пари да стане нещо повече от тор.

Най вече ти блееш на умряло мурзилке недоклатена ...

Господа дебили европейски, народа (достатъчно на брой хора) пожела да има референдум и НИЕ да решим дали да сложите ръка на последното българско. Като сте толкова много, излезте и гласувайте за скапаното си евро. Не нарушавайте законите чрез престъпните си сглобки. Европейския парламент и цялата бюрократична система на ЕС е пълна с престъпници, които, когато и да премахнеш все ще е късно. БОКЛУЦИ

Само ЕВРОТОТО ДО ВСИЧКИ ХОРА КОИТО СА ПРОТИВ ЕВРОТО И ГЛАСУВАТЕ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ ПУ НА МАЙКА ВИ МРЪСНАТА УСТА ПЕДЕРАСИ ТАКИВА МАЙКА ВИ ДЕЕБА ГАДНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАРТИЗАНИНИ ВСИЧКИТЕ ТАКИВА БЕТА КЪКОВЕ ДА ГО ДУХАТЕ КУР ЗА КОПЕЙКИН И ВСИЧКИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ НА ВЪЗРАЖДАНЕ ДА ГО ДУХАТ ВСИЧКИТЕ 359 000 ИЗБИРАТЕЛИ ЗА ПАРТИЯ ВЪЗРАЖДАНЕ #ВЪZРАЖДАНЕ #КОПЕЙКИН #ЛАЙНАРИ

Не се обаждай от Околовръстното...

Много ясно против еврото

Цветанке и теб ли закона те пази? С какви гащи си със слипове?Не сте видели колко ни обича Европа. Тези родените под дъгата няма да имат челяд и няма да връщат евра.

Помощ арестуваха копейкин

Очевидно,че говориш със звездите ...

Няма са се разпадне ЕС стига драми олигофрени такива ако си искате старата БЪЛГАРИЯ марш от тук вървете и го духайте на ПУТИН

Не се обаждай от Околовръстното...

Да махнем левовете, да въведем евро, утре като се разпадне европейския съюз айде пак да печатаме левове. Айде да изчакаме да видим дали ще просъществува този съюз, че като гледам накъде е тръгнал....Защо някои държави като Унгария, Чехия Полша си карат и с евро и с тяхната валута!!!!!!!!!!

Този въпрос трябва ние Българите да го решим, не от Брюксел. А Българите вече се произнесохме по въпроса чрез референдума и се видя че имаме повече от 600 хиляди гласа против. Така че не знам какво повече има да се говори и какви кампании Брюксел има да правят. Те са безгласна буква. От тук нататък България трябва да реши, не Брюксел.

600 000 от над 6 000 000 милиона с право на глас е 10%, тоест 90% са против!!! Толкоз по въпроса!

Няма такова нещо. 600 Хил от минималния 400 хил необходим за провеждането на национален референдум какъвто правителството отказва да направи а при тези условия е длъжно. Защо не го правят? Защото го е страх от резултатите!

Не го правят щото са престъпници, дето трябваше да висят по стълбовете.

Не ни трябва еврото,доста сме бедни,за да ставаме още по бедни

Защото сега ставаш по-богат от лева, който е така или иначе обвързан с еврото по фиксиран курс! Абе защо не пробвате да мислите като пишете?

И какво, като е обвързан бе неграмотник. Поне вземи да прочетеш нещо за това нещо "ВАЛУТЕН БОРД" . Може да е обвързан, но не е вързан. Ей такива сте всички ПП-та, ДБ-та. Неграмотници с големи претенции.

Ало евро джендърите Питайте първо българския народ дали го иска това евро Няма значение какво искат тиролъжеца магарев и тям подобни лизачи така или иначе като се махнат от властта още на следващите избори новата власт се надявам да е най-после мислеща за народа тоест Възраждане да направи кабинет и да започнат редовно да провеждат референдуми глас народен глас Божи

И защо не искаш еврото,бе платен трол

Защото българския лев е обезпечен със златен резерв! А не с твойте пръдливи гащи, не тролецо

със злато до 1990 година. Сега не е обезпечен с нищо друго, освен с сумата, която сме внесли в ЕЦБ за обезпечуние.

Не е твоя работа бе простак. Излез и гласувай на референдум. Това трябва да направиш. Кой и защо не иска евро си е негова работа, както и никой не те пита, ти пък що се напъваш за него.

Израждане ли бил българският народ? Смееех...

над 600 000 са български народ. Ти какъв си? Някакъв плевел нищоправещ. Смяташ, че всички тези над 600 000 са симпатизанти на Възраждане и това те побърква. Затова ги наричаш Израждане, но изрода си ти.

Press TV цитара американския конгресменът Марджъри Тейлър Грийн от срещата й с избиратели в Джорджия: Марджъри Грийн: "Ще фалираме, Байдън е виновен" «Страните от БРИКС ще търгуват със собствените си валути, а не с долара. Знаете ли какво ще се случи в резултат на това с всички нас? Ще фалираме“, заяви Грийн. Тя поясни, че сривът на долара ще се отрази негативно на пенсионните планове и личните спестявания на обикновените американци. По-рано подобна гледна точка изрази президентът Путин, добавя Press TV. На международния икономически форум в Санкт Петербург руският лидер заяви, че нарастващата популярност на използването на национални валути за трансгранична търговия е сигнал за края на доларовата хегемония, припомня Press TV. Източник: https://www.presstv.ir/Detail/2023/09/01/710047/Marjorie-Greene-BRICS

Да Крайно време е да бъдат изпратени в историята доларите които САЩ юнашки и печатът да ги видим сега вече по бели гащи

Най - справедливо за да не скършим хатъра на Европейския съюз е да имаме и лева и евро в съотношение 2 към едно. Олигарсите и мафиотите да си ползват евро а обикновения народ - лева. Всеки Български гражданин да заяви каква валута иска да получава - лева или евро. А банките да начисляват такси само на ползващите еврови сметки . Цените на пазара - в лева и евро .

Трябва колкото се може по-бързо да влезем в Еврозоната и да приемем еврото,защото иначе сме на път да приемем рублата,с която в момента единствено може да си тапицираме тоалетната.

Какво общо има рублата бе,идиот ??? Имаме си български ЛЕВ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

че с българския лев можем да си тапицираме тоалетната? Е - това е малко изсилено дори за тролове на ВъZраждане, поокроти ентусиазма

С това ли ви плашат господарите ви. Ха-ха, много сте гладки на горния етаж. Няма страшно, Путин няма да дойде у вас. Не му пука за отпадъци.

Словосъчетанието - информационна кампания! Пхахах. Очаквам с пуканки да слушам сеир. Какво ли ще ми обясняват за еврото.

Много ниско са паднали руснаците след като разчитат на един нискообразован добруджанец от балчишките села да извади България от Европа.

Ще минем в евро, каквото и да става, разбрахте ли руски жмелове, копейки нещастни

HE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Искат да довътшат колонизацията. Изроди. Референдум боклуци

Копейкин и Митрофанова смятат ,че могат да надхитрят българския народ ,като измислят разни референдуми ,било за еврото ,било за нато ,било за ЕС. Много ми е смешно за това ,как водят тук борбата си включвайки геополитиката и как подценяват интелекта на нашия народ. Нека да има референдум ,ще са много ,много огорчени .

Иван Спирдонов 15063 коментара България /Поглед.инфо/ У нас все по-грубо и целенасочено се налага неистова омраза между цели части от обществото. Това вече е очевадно. Искат да ни докарат до гражданска война. Искат напълно да досъсипят и малкото останало от държавата България и от българското общество. И много заблудени наши братя и сестри се връзват на тези внушения. Как се разрастват разделението и омразата? Особено в София и няколко големи града понятията "Ганьо", "селянин"и "простак" вече се подразбират като "русофил", "путинист", "патрЕот", "комунист" и са определение за ВРАГ, за човек, който е вреден и опасен за прогреса и развитието. Втълпява се, че всеки, който е за глобализацията, либералните ценности, Европа и САЩ, е прогресивен, модерен, умен, красив, успял, богат и преди всичко МЛАД! И той е носител на абсолютната истина,той е последна инстанция в определянето на правилно и неправилно, добро и зло, хубаво и лошо! Всеки, който разсъждава по-консервативно, усеща се българин и български патриот, подкрепя Русия, православен е, не иска джендъри, глобализация и еднополови бракове, е част от "селско-путинистката сган". За "прогресивните и модерните" това са тъпи "селски пръчки", бедни, нещастни, ретроградни, необразовани русороби… които все за някаква родина България говорят, играят хоро и се радват на някакви смешни национални знамена. Същите "ганьовци", според "младите и модерните", са абсолютно и безвъзвратно заблудени,нищо не знаят, нищо не разбират и нямат право нито на мнение, нито дори на живот, ненужни са на бъдещето. Групата на "младите и прогресивните" все по-неистово трябва да ненавижда групата на тъпите консервативни селяни и всякак трябва да ги мачка, гони и маргинализира. Няма нищо странно в това. Голяма част от имащите се за "прогресивни" отдавна са болни от "английската проказа". Тази епидемия се разраства от години у нас.я Част от симптомите и е ограничеността на мисловните процеси. Колкото и "умните и красивите" да се имат за умни и красиви, английската проказа ги кара да мислят само в материални категории, а на мислещия само в материални категории "човек" не му е нужно абстрактно мислене. Той остава на нивото на децата - на образно предметното мислене. Затова и е способен да дели света само на добър и лош, на черен и бял, като, разбира се, всичко е абсолютно субективно. Така болният от английска болест вижда във всички, които не са като него селяни, путинисти, руснаци, ВРАГОВЕ. Така му е вменила пропагандата и той, поради пълната си невъзможност да мисли абстрактно, не поставя под въпрос истинността на казаното от медиите. С такива "прокажени" е заселен отдавна целият запад. За съжаление и много българи вече са същите, предимно в столицата и в няколко големи града. Те се подиграват на миналото, смятат, че трябва да градят някакъв нов свят, а миналото трябва да бъде забравено, забранено и унищожено. Изобщо не осъзнават, че проказата ги е превърнала в същински зомбита. Случаят с паметника на съветската армия, хуленето по роженското знаме и лозунгите за смяна на националния празник са само нюанси от голямата картина. Целта на цялата операция вероятно е разпалването на гражданска война и тотално унищожение на българското и на българщината, унищожение на всякаква духовност, нормалност, историческа памет и традиции и превръщането на "тази територия" в заселен с безрасови, безполови, безродни, безбожни, безобразни и бездушни орки резерват. Болните от английска проказа трябва да са санкюлотите на "революцията". В тази борба са впрегнати десетки платени от чужбина НПО-та и медии. Политиците са оперативните работници. Ако "планът" успее само след 10 год. Българите с българско самосъзнание ще са пренебрежимо малцинство, ако изобщо останат такива. И днес значителна част от "прозападните умни и красиви" - тези предимно в столицата, в столичните медии, държавни и частни структури говорят на смешен англо-български диалект. При тях мисленето е напълно колективизирано, както речника, тежненията и желанията им, подобно на мисленето в квартална организация на ранния съветски комсомол. Те почти не споменават понятието България. Пътувайки някъде казват тръгнах от София или връщам се в София. Географски субект за тях е София, а не България. И това е така, защото им е втълпено, че понятието "България" е приоритет на тъпите и необразовани "путинисти" и "патрЕоти", а София - на "умните и прогресивните". Използва се прастарата технология divide et impera - разделяй и владей. Целта е да ни сбият, да се лее кръв, да се мачкаме едни други. И като нищо ще ни сбият. Ще ни наложат една Guerra di tutti contro tutti - война на всички срещу всички. Основни пропагандни рупори като бТВ са впрегнати в нажежаването на напрежението. Водещите в споменатата "медия" постоянно говорят за МОЧА, "руска намеса" и се подиграват с всички национални традиции и ценности. Кому е изгодно това? Кой има интерес от доунищожението ни? Всъщност, в досъсипването на България и българите има желязна логика, от гледна точка на западните "началници". Ние останахме единственото общество в ЕС (може би заедно с Унгария и частично с Полша) в което никакви либерални сатанизми не победиха. Затова и има логика в това да ни мачкат. Какво ще постигнат? Ще намалее още и още населението, ще се леят реки от кръв, ще има взрив от омраза, ярост и мъка. Останалите живи ще живеят в тотален страх и ще се кланят пред всеки господар. Това е целта. И днес демоноидите от Лондон и Вашингтон изпадат в оргазъм от новините за още и още реки от кръв в Украйна, мастурбират с мисълта за още и още смърт, кръв и ужаси. Разбира се, това е алегория, но новите малтусианци наистина се борят всячески за контрол над населението, самоповярвали си, че цялата човешка популация е тяхно стадо домашен добитък. В този дух не съм учуден, че налагат и у нас тази омраза и искат и тук реки от кръв! Знаят, че само с пропаганда няма да успеят и затова го правят.

Гражданската война вече е неизбежна !!!

Браво, дано повече хора да мислят така

Като гледам евро-напъна, то това евро ще дойде по-голяма греда и от експерименталните инжекции, които същите евро-тепегьози пробутваха. Не мерси. Сами да си връщат заемите.

Те ЩЕ си ги връщат. Особено като рухне Вавилонската кула, наречена ЕС.

онези същите експериментални инжекции, с които Копейката се беше предварително набоцкал неколкократно докато рИвеше срещу тях?

Очаква ни още по- голяма бедност и мизерия. Все едни и същи подставени лица. Не искат референдум, техните господари са им спуснали заповедите за унищожението на българския лев. Борбата е за тези 70 милиарда с които е обвързан валутния борд. Тежко и горко нам

Зорът е да ги излапат тези 70 милиарда. Непрекъснато това повтарят, какви спестявания имало населението в банките. Долни крадци.

1. Ако САЩ /Украйна/ спечелят войната, ни очакват: Прайдове до девета дупка; Правителства, назначени от Козяк; Еврото като платежна единица, ведно с всички дългове на еврозоната; Американски военни бази в България – безплатно, разбира се; Истанбулска конвенция; 72 пола и всичките с повече права от нас; Ще задължат да уважите желанието на петгодишния си син да стане момиче и да му направите операция за смяна на пола; Синът ви ще ви доведе зет, а дъщерята – снаха; Ще можете да слушате само одобрени от правителството и Козяк медии и телевизии; Ще забранят животновъдството и селското стопанство, защото господарите ни от ЕС и САЩ ще се погрижат за нас; Ще купуваме вечно ябълки от Аржентина и домати от Турция, а в селските дворове ще се отглежда троскот и тученица; Няма да ползваме ток, защото убиваме планетата; Водата ще я дадем цялата на концесия, а след това ще ни я продават; Ще се надяваме на още повече чужди инвеститори, защото български бизнес няма да е останал; От време на време ще има ПЛАНдемии и ваксини, защото и без това сме много и не им трябваме; 2. Ако Русия спечели войната: Ще попаднем в друга сфера на влияние; Военните бази на САЩ ще се изнесат набързо от България; Ще можем отново да си върнем руските туристи; Ще си запазим лева; Няма да се налага да приемаме Истанбулската конвенция; Половете ще си останат само два; Ако синът ви доведе зет, държавата няма да ви се бърка как да постъпите с него; Всеки ще може да отглежда и повече от три прасета извън политиците, които издържа с данъците си; Сами ще си произвеждаме плодовете и зеленчуците, като българите с изумление ще открият, че домати и краставици могат да се произвеждат и без европейски субсидии. Както и жито и животни; Няма да разчитаме на германски и други инвеститори, а на българските предприятия; Няма да плащаме милиарди за членството в ЕС и НАТО; По необходимост ще се наложи да си възстановим българската армия и да я въоръжим; Ще прекратим концесиите, а даже някои предприятия могат да бъдат национализирани; Няма да се налага да спазваме малоумните европейски изисквания за всяко нещо; Няма да имаме квоти за производство и износ на продукцията ни; Няма да гледаме тъпите муцуни на Кенеф Мъртъв и Олеся Чук-Чук как нагло се разпореждат в България; Повече няма да видим Зеленски – нито по телевизията, нито на живо в България; Като сложих плюсове и минуси, установих, че положителният баланс на последиците е в полза на победата на Русия. И понеже съм практичен човек, се надявам и се моля Русия да победи. За да победи нормалността и все пак България да има шанс да оцелее и да се възстанови от толкоз много евроатлантическа любов.

И с бодлива тел и автомати нашите собствени момчета ще ни пазят да не избягаме от този соц рай! Ех, мечти...Ариана за 2 копейки...

Евро след решение не референдума! Твърдо против съм продажни политици да решават за каквото и да било вече!

аз съм твърдо против ниско интелитентни хора да решават за теми, за които се изисква повече от средно образование :)

То, ако имаше нещо добро от това, нямаше да ни бутат натам. Не мога да сетя за нито една полза от членството ни в ЕС. Хора гласувайте масово. Това е спасението

+2 -0 2023-09-04 10:30:27 70 (нерегистриран) ЗАКОН ЗА ПРЯКО УЧАСТИЕ НА ГРАЖДАНИТЕ В ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ И МЕСТНОТО САМОУПРАВЛЕНИЕ Релевантни актове от Европейското законодателство Регламенти: РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2019/788 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 17 април 2019 година относно европейската гражданска инициатива РЕГЛАМЕНТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ (ЕС) № 1179/2011 НА КОМИСИЯТА от 17 ноември 2011 година относно определяне на технически спецификации за системите за събиране на изявления за подкрепа онлайн по силата на Регламент (ЕС) № 211/2011 на Европейския парламент и на Съвета относно гражданската инициатива. А да видим, КОЛКО струва тази ваша евро "демокрация", УЖ "НАРОДОВЛАСТИЕ".....

Вече спуснахме към скъпия другар костадинов директивите на путин за България. Не на Евросъюза, не на НАТО, не на Еврото. Като излезе от Европа ще сложим него за президент на страната, след което с референдум ще стане и част от русия.

Само че малката разлика е че той иска това да се реши от хората с референдум, а не от слуги на власт да решават!

да се срути по скоро тази пирамида"еврозона", че ще обеднеем още по-жестоко. Тази седмица четох, че в Германия се чуват гласове за отказ от еврото.

Подкрепяте ли копейкин

Уважаеми сънародници днес искам да ви кажа че трябва да продължаваме да се опълчаваме на пропагандите на Запада и днес организирам протест пред министерски съвет заради продажното правителство от американското посолство очаквам ви този следобед

Ще ме подкрепите ли за кмет на столицата

България са против ЕВРОТО НО ГЛУПАВИТЕ УПРАВНИЦИ ОТНОВО НЕ ЧУВАТ НАРОДА!СКОРО ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕНО!!! ЕВРОТО Е МИШИ КАПАН МАХНЕТЕ НИ ОТ ТЕЗИ ГНУСНИ ЕСГЕЙЦИ АЛЧНИ ЗА ВЛАСТ И СМЪРТ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.С КОВИД ДОКАЗАХА ЛИ ВИ В КАКВА ДЕМОНКРАЦИЯ ЖИВЕЕМ.СЕГА ДА ПИТАМ КЪДЕ СА УМНИТЕ БУСТЕРИЗИРАНИ МОЗЪЦИ КОИТО ОБИЖДАХА И ТРИЕХА ПРОФИЛИ ИЗ ФОРУМИТЕ,ЧЕ СМЕ ТЪПИ? Е ВИДЯХМЕ КОЙ ИЗЛЕЗНА ТЪПИЯ КОЙТО СЛУША САТАНИСТИТЕ ЗАД ОКЕАНА И ТЪПАТА ЗАПАДНА ЕВРОПА КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ МЕРИ С РУСИЯ И НЕ Е НЕЗАВИСИМА

Мен не ме интересува за еврото Аз ако стана кмет на София Аз,Борис Бонев и гергин борисов ще направим София еврогейска столица

А то ще има ли евро докато дойде време да го приемаме, че тая зима ще е "интересна" и нищо не се знае.

Като няма да има рязлика, защо ни е това евро, да ни сложата чатала на финансови варт някакви айдуци!? НЕ ВИ ЩЕМ !!! Който иска краваря или еврогея - да заминава там!

Пи-богати и още по-независими. Чакалчетата на Копойкин вият,ама кел файда.

А,най-перфектните жалкари повръщат по форумите за 20 цента от Сорос ...............

Скъпи българи, нищо няма да стане ако приемеме еврото ние сме в валутен борд от 1997 от тогава нищо не се е случило за тези 26 години имаме резерви в евро а партии ВЪЗРАЖДАНЕ,БСП,ИТН ДА ГО ДУХАТ И ОЩЕ ТЕЗИ ЛИЧНОСТИ ОТ ЕДНА ГРУПА КРАТОС,ДУВАР,КИНА,РОМАН ТЕЗИ ХОРА СА ПЕДОФИЛИ ПРОДАВАТ ДЕТСКА ПОРНОГРАФИЯ И НАРКОТИЦИ

Мишка, много си глупав и наивен! Чести и слушай Бългрски икомисти, хора на преклонна възтратм гворят с факти и терминологии от икономиката - Григор Сароийски, Любомир Христов и още, и още! Не се подлъгвай на тези паразите, слуги на юдеите на Ротщшилдовци и Рокфелеровци!

Не го ли виждаш, че е изплискал легена? Няма смисъл да се хабиш да му обясняваш. Тотално е облъчен.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

А РЕФЕРЕНДУМА КОГА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ??????????

2093 година

Значи до тогава няма евро..... Супер !!!!!!

Кажете г-н Бойко Благоев каква дискусия на УБЕЖДЕНИЕТО може да се води, когато се иска от България и от българския народ доброволно да ЗАЛИЧИ националната си валута - Българския Лев! Защо г-н Бойко Благоев ТРЯБВА да заличим Българския лев, след като и към момента БНБ работи по правилата на еврозоната. Защо ТРЯБВА да си ликвидираме националната идентичност. НА КОГО И КАКВО ПРЕЧИ БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ? Е, когато отговори като истински българин драгия г-н Благоев тогава може да се води дискусия. И тази дискусия ще бъде неравностойна, защото ние обикновените българи, безплатно си защитаваме Българския лев, докато "представителството" е добре заплатено с хиляди за да заличава Българския лев. Нищо лично, просто ФАКТ. И да го изтриете, това е Истината - а именно, че няма НЯМА никакъв аргумент България за заличава Българския Лев!

Искат да въведем еврото,това не е в наш интерес. Ако ни желаеха доброто щяха да ни вземат в Шенген.

6 септември от 17 ч пред НДК. ПОХОД Съединение!

Да си го заврат там, където им е най- уютно на швестерите!

Информационно ЗАТЬМНЕНИЕ

Пада.

Забрави да кажеш че си педераст.

Това ще стане след като мине референдума където народа ще изрази своята воля .

Тая свърши.Копрейкин късно го задействаха

СРАМ МЕ Е ОТ тебе. Трол козяшки....

Поощрителна премия. За шенхен ще трябва да чакаме и Македония да ни пусне.

Демокрацията е балон в небето, който те кара да гледаш нагоре, докато някой ти пребърква джобовете...

А тошовския комунизъм какво беше. На гол гъз пропагандни лозунги. Некои още не сте излезли от там.

Не само че не трябва да приемаме еврото, но трябва да прехвърлим борда от евро към злато

+ + + + +