EК сключи договор за доставка на лекарство против Covid-19

Препаратът обаче още не е одобрен от Европейската агенция по лекарствата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еййййй, голяма работа излезе тоя КРОМИД! За нула време изобретиха десетина марки ваксини, за нула време сътвориха 15-20 лекарства! А представяте ли си, ако имаха същия устрем и амбиция да изобретят поне един хап за рак, поне с нещо полезно да се хванат! Вече всеки африкански вуду-магесник може да лекува измисления телевизионен политически вирус, ама никой не може да лекува рак!

По-специално кой от всичките 72 вида рак имаш предвид? И кой ти каза, че няма лекарства против никой от тях?

Супер! Ваксинирането вече не е задължително! Разболееш ли се, минаваш на лекарства, здрав ли си, не е необходимо да се ваксинираш. :)

А превенцията къде отиде? Курсът на лечение с 50 дози лекарство ще пречи на вируса да се развива, но няма да лекува вече увредени от него органи. Освен това лекарства за безсимптомните няма да има. Поне засега.

каква превенция? И с ваксина, и без ваксина, възможността да се заразиш с ковид -19 е една и съща. С ваксината уж ще го прекараш по-леко, но и с лекарстваща също ще го прекараш по-леко, така че превенция няма в този случай. Не си мисли, че с ваксината няма да ти увреди органите. На безсимптомните нито има трябват лекаства, нито ваксина, те си имат силен имунитет.

3евзек

Г-жо /, Защо лъжеш бе? Вероятността да се заразиш е около 3 пъти по-малка. А кой те мотивира да лъжеш?

а какви са страничните ефекти? А тествано ли е поне 10-20 години за дълготрайни странични ефекти? Значи ша си набутам 100 различни антитела (протеина), а не 1 мРНК която изчезва на 4тия ден и продуцира протеин за 1 вид антитела.

Най-после нещо различно от (задължителна, "безплатна") ваксина!

тествано ли е? А на деца? А за дълготрайни ефекти. Сигурен ли си, че няма чип с 5Г? А дали се става стерилен от него. Някой проверил ли е? На колко пациента е тествано?

ама поне е някаква алтернатива... Да си надяваме, че няма и за него да измислят някой Имунизационен паспорт или друга подобна простотия...

Сега доктор ще ти го изписва. С нечетлив почерк, който само аптекар може да реазчете, с цел да ти продаде лекрството. И двамата няма да те питат много дали искаш, или не искаш.

"Към обществената поръчка за доставка на 220 000 дози за лечение са се включили 16 държави от ЕС." Е па много дози, бре! Дали ще стигнат за всички клатикурейци от ЕК, ЕП, ЕС и правителствата на 27 държави? Едва ли... А за обикновените хора какво - пак ли КуР у ГъЗа?

На практика ще стигнат за изпитания на лекарствата. Добре е, че нямаш власт, иначе щеше да поръчаш 300 000 000 с риск да се чудиш после какво да ги правиш.

Не, Зевзек, не си схванал иронията ми, изглежда. Нямаше и 0,1 дози да поръчам от някакво "лекарство", което никой не е изпитвал, не знае страничните му ефекти, не знае последствията от употребата му след 2-3-5-10 години и т.н. Иначе, прав си, може и да стигнат 270 хил. дози за изпитанията, ама бих искал те да се проведат точно върху всички изброени от мен всички клатикурейци от ЕК, ЕП, ЕС и правителствата на 27 държави!

3евзек

Това е още една причина, поради която е хубаво, че нямаш власт. Щеше да заразиш умишлено сума хора, само и само да си начешеш крастата да било тествано някакво лекарство върху точно тях.

И тва ще е булшит като ваксините...

Винаги имаш опцията да откажеш лечение и да караш на чайчета. Лошото е че сте много смели на клавиатурата но като опре ножа до кокала и ревете. Добре че такива дебили като вас не вземат важните решения.

Ти гледай себе си, аз си изказвам мнението просто. Не знаех, че е забранено да сме против ваксините

Пак ще е няква безсмислица и вредно като ваксините

Т.е. вредно като парацетамол.

Защо няма да се дава на болни на кислород? Защото ще развали статистиката?

Например защото прилична част от болните на кислород са се докарали до там с прекомерна имунна реакция и в такъв случай ефектът синтетичните антитела ще е около 50:50.