ЕК ще се опита да ограничи нелегалната миграция през Западните Балкани

По този маршрут за десет месеца от началото на годината са направени над 120 000 опита за преминаване. Повечето хора, които пристигат в блока без визи, минават през Сърбия, каза еврокомисарят по вътрешните работи Илва Йохансон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Краварите нали докараха демокрацията в тия страни. Първо създават проблема после се мъчат да го оправят и го представят така, че видиш ли мислели и работели за нас. Мамицата ви продажна чиновническа!

А през източните ?

възможна ли е нормализация на Европейската комисия!? Вчера -санкции срещу САЩ(обмислят ;)),а сега спиране на незаконни пришелци ?! спирането на потоците е възможно : -със солидарност не само на думи с "граничните" европейски държави, - блокиране на геостратегията Дъга на нестабилността, - партньорство с поразените от САЩ държави и - приобщаване на Народа в "граничните" европейски държави към мисията, вкл сътрудничество с Гражданските патрули

Те това се нарича шизофрения! Каниш обрязаните маймуни с думите - "Елате, елате всички, ще се справим!". А после се чудиш как да спреш тези, които сам си поканил?!?!?

.. и от къде стигат до Сърбия... ето защо не ни искат в Шенген - Ердоган се сработи с Путин и съглашениято с ЕС за спиране на мигранитите вече е малко трудно, та кой ще ги спре ... правят ни на буферна зона на ЕС, не че имаме някакви проблеми

Холандия и Австрия разбиват ЕС. Страните ще поставят своите интересе много над общите и дори България може да се замисли дали има смисъл да има строго охранявана граница с Турция или да провежда политика на отворени граници.

А защо да ограничавате бе, от война бягат?? Баба Меркел каза елате, значи елате, край. Чакайте ги с цветя на гарата, облечени в розово.

Що ги спират, те У Ниската земя искат да ходят, амчи пуснете ги да одят у на майка си Утката ако щат ...

Sky News: България е обвинена в стрелба по мигрант от Сирия! гелдайте го Д Митков беше в ефир! 3 ма бг полицаи оставиха деца сираци, а скай нюз ще ни държат сметка! ма ви гя рска! това защо не беше бтв или к1 ? важното е че скапаните маймуни вече знатч, че се стреля! крайно време беше!

А от къде минават та да стигнат до Сърбия?

Работата е бетер ясна. Гадните ни еврогейски "приятели" са решили да ни превърнат в буфер за скъпоценните си земи . . . А,пък нас кучета ни яли . . . И,укрите ни налазиха! Какво остава за българите?! Има решения разбира се,но някой трябва да помисли и се застъпи за нас!

За България знаят, че всички се регистрират. Не е такъв обаче случаят със Сърбия. Те ги пропускат без да ги регистрират. :-)

ще ограничаваме западната миграция, България да се самоОправя без подкрепа и да ни третират като буферна зона за емигранти Шенген само за наши хора и другите не ни интерусуват. Да ве доказват всеки ден в продължение на поне още 11 г. На над не ни пука дали ще гръмнат някой Българин... Тези тежкари холандците като са толкова отворени ( и съпричасни с ЕС) защо не дойдат да охраняват Българската границя за един месец? Има няма 240 километра и пресечена местност.. ще се напикаят още първата вечер ... а могат и да ги пробват Набараме ли някой бежанец в БГ за това време, Рьоте да идва и целува ръка...

Франсетата нали изпратиха комадоси , та ги биха на нивата с лопатите :) ... те имат принципи и са пацифисти :)

Ердоган огладня

А от Австрия казаха, че имали доверия в професионализма на сърбите, не и в професионализма на българите ....

Какво лаене беше по Унгария педи 5-6 години, че си пази границата и строи огради. Лицемери!