ЕК ще разгледа докладите за напредъка на България и Румъния

Поставя оценка на изпълнението на препоръките, които комисията отправи през 2017 г.

Обратно в новината

Коментари - ЕК ще разгледа докладите за напредъка на България и Румъния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква тъпотия!!! Ще чакаме ЕС да ни каже дали сме напреднали или не!!! Това е също като овцете дошли до празните ясли и гледат в очите овчаря който да прецени гладни ли са или не!!!

Всяка година - неспирен напредък и все затваряме проблемни теми. Толкова е прозрачно :)

Хората искат да свалят правителството щото толкова са доволни от напредъка, те милите докладите щяли да четат.

Цацата ще се кандидатира ли за втори мандат? Да го вземат в Европа за Главен прокурор или върховен съдия. Нас достатъчно ни оправи тук. Ако искат и в Русия да иде - при ментора си Чайка. Какъв тандем - Цаца и Чайка.

Си подаде декларацията (КОНПИ), защото засега той отказва и предпочита да плаща някаква смешна глоба (оставена е вратичка, че магистратите ще бъдат по стария статут), тогава ще е ясно, че те носят отговорност, както всеки държавен служител за неправомерни доходи, които подлежат на наказателно преследване и санкциониране.

ама много бърка във свинските дупки Лозан Панов. Голямо квичене. Квик квиииииик Каква отговорност поеха националните ни икони Делянчо Мамин Сладък с 30-годишния опел дето си отиде? Или професор-доктор-академик Господин Доган дето никой не го знае какво работи и си купува най-големия ТЕЦ на Балканите? Светни ни, борецо за ред и закон?

Напредък няма и няма да има. От време на време правят кратък панаир с някой престъпник, известен на всички от години, после го оставят да си ходи по живо по здраво.

И къде е този "напредък"? И как така цяла статия с "напредъци", когато ЕС още не се е произнесло дали приема докада за "напредъка"?

Смело ГЕРП, кръгом и пак напред!

Както предвих напъните и акциите на прокуратурата от последните 2 месеца са за статистиката в ЕК с наближаване на годишния доклад. Нещо, че изкараха престъпления, изтупани от нафталина. Тия хора допреди 1 години бяха наричани от политици и министри почтенни бизнесмени, проверките на НАП и др. не откриваха нищо, а сега ги обвиняват за престъпления извършени преди 10 г. Досега къде спяха?

Може ли някой да ми обясни защо при "лошия" Костов бяхме преди румънците, а сега при добрия Борисов сме далеч след тях?

По простата причина, че Костов си беше ром!

От Виденов насам не е имало и ден, в който сме били по-напред от румънците.

да се снишим ниско във тревата както винаги сме правили,да се огледаме внимателно наляво,и надясно,на изток или на запад,и да видим и изправим накъде да тръгнеме!

на изток е петролът и газта за нашите коли внос западно производство,а на запад са еврата и доларите!как да балансираме!

Да ни разгледа назадника. Много внимателно!

Добрич си иска излизане от Евросъюза и отново да не се безпокоят бизнесите на наследниците и на партизаните и ятаците ,милиционерите,военните на БАН искаме си съюз със Русия на веки,която е слънцето и възуха за нашите хора и нашите обръчи от фирми,на нашите деца и семейства!Краварите и ерогейовете за чуди за нас със изключение на техните долари и евра,автомобили и производствена техника за фирмите на нашите хора!Стига със тая досадна прозрачност на богатствата натрупшани от нашият преход със толкова труд и жертви!

И Москивичите, и Корекомите, и наборната служба, и член 6 от Конституцията си искаме! И Тошо смрадливия правешки шмекер си искаме, заедно с "Белене" и Куциян, всичко това си го искаме, защото сме малоумни, тъпи, глупави и малко луди! Даживее СССР и БКП!

браво,истински наш патриот българин,който мисли за Болхария!Добрич си е Толбухин!

го е праил сичко е наред...той имаше дълги и напоителни вечери с баце и сичко е наредено

Вчера чух по новините , че за нас докладът щял да е положителен, но не и за Румъния. Та чакам с нетърпение да видя колко бг. журналистите обслужват народа.