ЕК приветства законопроекта за повишаване на отчетността на българския главен прокурор

Подобна реформа би отговорила на изразените от нас опасения в докладите за върховенството на закона в ЕС и по-рано в оценките по механизма за сътрудничество и проверка, добави еврокомисарят по правосъдието Дидие Рейндерс

Обратно в новината

Коментари - ЕК приветства законопроекта за повишаване на отчетността на българския главен прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каскетоглу Гешев не го ли е вързал вече в Дубай?

Ша ми харесва нещо, дето Каскет Каренин не го диша... Ами да си го харесва на хартийката дет му е данена да го прочете. Ръката на госппода няма да го спазва и да се подчинява..

ЕК какво е интересува какво е в Бългярия Все едно някой Бългярин го интересува за Европа.

Къро ще го отчете.

"ЕК приветства законопроекта за повишаване на отчетността на българския главен прокурор" Поздрави след като стане закон, щот проекти много, ама файда никаква. Не знам на какво се радват тези там.

Посочете в КОЯ страна от ЕС Гл. Прокурор се проверява от по-ниш по ранг прокурор??? Тъпи смешници!!! Как има в Парламента уж нар. представители с толкова нисък обр.ценз???? За опит и успехи в дадена сфера-абсурд! Жените са надули джуки като скапани кифли, а мъжете-меки китки и слагачи!!!

Кьовеши да свири на Гешовия дудук

Гешев да лиже захарната путка на Кьовеши, бе Цц

На Каскета започват да го стягат обувките, все повече и повече!

За последните две години Гешев 5 пъти ходи в НС да дава отчет. Към това се добавят и пресконференции по ключови дела. Малка отчетност ли е това?

Че да не би да е голяма отчетност?

Един вид - конграчулейшън, разбиш ли.

Отчетност си требе.Ей, на - влизаш в банятя, а те хората веднага ти дават ключ за кабинка, къде да се съблечеш.Сиреч, всичко е под отчет, всичко е под ключ.Влизаш при теляка и той уж така те поглежда, ама ,не, мерити наум колко ти е широк гърба, какви усилия ще му коства триенето,ей.Отчетност си требе!

Проблемът е, че тоя законопроект е правен от пионките на цървула с.м.Радев, следователно няма как да е стъпка в правилната посока! Големият въпрос е, ЗАЩО ИЗОБЩО ТРЯБВА ДА ИМА ДЛЪЖНОСТ "ГЛАВЕН ПРОКУРОР"??????

Нашият главен прокурор е некомпетентен и трябва да бъде изметен от прокуратурата!

ако питат такива олигофрени като теб

Известно ли е на еврокомисаря че предложения закон според известни юристи противоречи на Конституцията , има кой да коктролита главния прокурор , стига Зарков е донасял? А че медиите са подчинени на един олигарх!?