ЕК понесе критики от евродепутатите заради бездействие срещу корупцията в България

Дебатът в ЕП се състоя по искане за отговор от председателя на парламентарната група по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи Хуан Агилар

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами, ясно е -едни българи плюят по други българи. Нищо ново...

Корупцията в България е държавна политика.ЕС си мълчи,защото е в играта.

Както винаги родните леви евродепутати хвалят родината в чужбина. Така навремето хвалеха родината пред шефовете, извинете вождовете в ссср! Джамбазки какъвто и да е, поне не ни плюе в ес. Корупцията е изобретена не от българите и е много по-брутална в държавите менторки на световния ред - сащ, ес, кнр, рф и т.н. Разбира се най-корумпирани в ес са Полша, Унгария, Румъния и България... Хаха, енп е партията помияр, която приема всички само заради бройката депутати, пес и зелените винаги са били жалки и извор и проводник на всички видове корупция и морално падение, но...

Илхан Кючюк (Обнови Европа/ДПС) заяви, че САЩ "са дълбоко подведени от кръга "Капитал", начело с олигарха Иво Прокопиев". По неговите думи обвиненията към Делян Пеевски са "абсолютно несъстоятелни и това се доказа от българските власти". "ХА-ха-ха... разсмя се Графът на развален испански..." Чок зеки, аркадаш! Мноууу умно бе, Илхане! Как ти се струва, реално ли е точно "българските власти" да не могат да оневинят "касичката на властта" - "дебелото момче", а, Илхане? Че те ако не могат, за какво са "власти", нали затова са назначени, упс, пардон, избрани от "властта" Му (на оня от Банкя, ама реално от Хераково), т.е. от себе си?!?!?!

Анти българката Елена Йончева воглаве с Радан Кънев и евродепутатите на БСП се скъсват да плюят държавата. Но пък това не е нещо ново. Същите плюха държавата и затова, че не сме приели истанбулската конвенция. Радан Кънев ония ден ревеше срещу България заради правата на джендърите. Въпросът е дали някой си дава сметка, че суели срещу държавата не се помага на държавата. Както знаете план за развитие все още не е внесен. Също така България има да получава пари по европрограми. И сега да ви питам господа, ако заради усилията на тези хора парите по план за развитие не ни бъдат отпуснати и еврофондовете бъдат спрени??? Всички в държавата ще заживеем по-добре и ще изчезне корупцията така ли? Всички изведнъж ще станем богати и честни? Ще започнем да получаваме европейски заплати и пенсии?

Има една поговорка. Законът е врата в полето. Само улавите, минават през нея. Та въпросът е след като вие смятате че е държавна политика, да не би вие самият да не сте се уреждали по втория начин? Не сте търсили връзки за каквото и да е. Не сте предлагали рушвет на катаджия за да не ви вземе книжката. Или с други думи на вас лично ореолът ви стяга нали?

Обаче явно вие не сте наясно със закона магнитски. САЩ налагат тези санкции без обяснение и без да представят доказателства. Също така обжалването на секциите по закона магнитски е безполезно-лично шефа на държавния департамент на САЩ го обясни преди два-три месеца. Въпросът е как по-точно смятате, че българските власти А и не само те могат да оневинят когото и да било? Сега аз далеч от мисълта че санкциите са наложени неправилно, но вашият коментар е изключително политически, абсолютно некоректно и показват дълбоко непознаване на закона магнитски и неговото прилагане.

Е това,ако не е антиБългарско, здраве му кажи. Всички Булгаристанци се надпреварват вкупом да плюят по родината. Те тва е най-жалката картинка която съм виждал. Ами айде бе, реформатори, спасители, партии на протеста, каквито там искате се наричайте, ами извинете, ама Борисов не е на власт 6 месеца вече и Гешев, ще се махне, но ще му изчакаме края на мандата. И после за кое ще ревете ? Че не може да оправите държавата шот Баце бил 12 години на власт. Е такива мърши долнопробни дето мислят само за власт и пари няма никъде. Правете квото искате, ама ме срам и жал за България от вас.

Другото, което прави много впечатление на фона на нашето джафкане, е как ДПС се държат заедно и се защитават... Те за това и така добре си кретат, "скромно", но стабилно.

значи евродепутатите ни са казали истината. Защо недоволствате срещу тях? Не са плюли, а са били откровени.

Кое не разбрахте, бе платени тролове? Не е срещу България - срещу корупцията в България е. И как няма да се държи ДПС като цялата партия е омотана в нея. Кво работи Доган, че има няколко Сарая - в Бояна, Росенец, Девин и още? Кво работи Пеевски, че е милиардер? Кво работи Борисов, че има пачки с евра и кюлчета? Тъпанари сте ей. И без еврофондове ще се оправим, ако няма корупция.

Усещането за корупция (както се изказват герберасите) е проблем който трябва да се реши от българите и българските институтции. ЕП е сбирщина от либерасти, за които по-важо е да се грижат за педерасите, негрите, циганите и мюсюлманите от колкото корупцията в България.

Елена Йончева положи толкова усилия заедно с Радев и Нинова за да станем известни като корумпирани и то най корумпирани и тов ан е езащоти сме най корумпирани, а защото влечуги като тези в всяка дръга страна няма да избуят до повече от чистач, акамо ли до депутат или президент. това е ненормалното че хора с корумпирано възприятие стават представителина България саботьори на българщината изучени с наши пари с чуждо самосъзнание

Защото Елена Йончева, Радан Кънев и евродепутатите от БСП са единствените евродепутати от целия Европейски съюз които си плюят държавата. Няма НИТО един евродепутат от която и да е друга държава който да говори против държавата си. Или вие си мислите че корупция на всички нива има само и единствено в България? Или вие си мислите че борби между партиите има само и единствено в България? И накрая, да се правиш на моралист, когато самият ти не спазваш законите показва огромно лицемери.

Съвсем логично! ДПС е етническа партия. Турчеещите цигани гласуват за ДПС не заради политиките и, а защото са мюсюлмани бленуващи за велика Османска империя и поробена България.

Педикюр че??? Че единственото което може да направи комисията да наложи санкции срещу България? И че тия санкции няма да са срещу определена партия ще се че срещу цяла България? Това ли не разбра кухата ти глава? Или може би си видял от някоя друга държава евродепутатите да плюят собствената си държава? Или да ти припомня как вчера и оня ден се скъсахте да плюете по Радан Кънев???? Такива като евродепутатите и такива като тебе ще се радвате ако ни спрат еврофондовете и не ни отпуснат парите по плана за развитие дето още не е предаден.

Дооо "Без паника" Първо, аз съм нормален човек който си изкарва прехраната с Пот на челото, ако ти си "Платен трол" това е твой проблем. И второ, ако ти харесва това което се говори за България от "българи", значи и ти си толкова "българин" . А това за кой какво работил па бил милионер си много заблуден мойто момче. Ами провери европейските лидери с какво състояние са и после говори. Оня ден изкараха и състоянието на "новите лица, Бойко Рашков - 19 имота и 800 хил. декларирани Киро Гела - само за тази година, нов автомобил Лексус, апартамент в София и 1млн. долара И да не продалжавам, че няма смисъл, ти си брой ст'инките, то си личи кой е "Платеният трол" , и протестите ви бяха такива "честни" затова дойдоха агитките и скочиха на полицаите, е за това пострадаха и невинни гражданани. Ама и за това ще отговаря вашия гуру, като му дойде времето, щото вашата работа е директно подплатена от доказани престъпници. Засега всичко е обществена тайна. САЩ ни показаха кои попадат под закона Магнитски, да видя там Гешев или Борисов ? А да си виждал някъде Пеевски с Борисов или Гешев ? Просто ни го пришихте тоя тюмбел. Да ама всички знаем как стана подмяната, защото Мая го предложи Пеевски, а тя беше от БСП. Стига вече с тая фантастика. Фактите си ги знаеш и ти. Стига вече с тези лъжи.

Ако си нормален човек, дето работи с “пот” на челото, отдавна да си се обявил за линч на управлявалите 10г. Над какво се потиш? Земеделие? Дето е на 300 човека разпределено в цяла България и министърка ги съветва как да мамят Европа, вместо да се вземат мерки сектора да се развива и да осигурява работни места? Ако се потиш в строителството извън 12те абонирани за държавни поръчки си се сблъсквал с издаване на разрешение за строеж - как е харесва ли ти да ти искат рушвет за всичко и да те бавят с години, ако не си платиш, па дори и да е за собствената ти къща? Ако се “блъскаш” в търговията - добре ли ти е БАБХ да те рекетира ежедневно, а инспекция по труда, а НАП? Изобщо не ми говори за състоянието на европолитиците - нашите ме интересуват дето всички без един работен ден се оказа милиардери. И да, в страна с работещи институции еврофондове не са нужни. Ето ти и тема за размисъл - колко от “потните” ни инфраструктурни строители, “построили” обекти за милиарди са се прославили по света и са спечелили проект другаде освен тука?

Нека наложи. Причината обаче няма да са евродепутатите ни, а корупцията. И санкциите се налагат за да се развие непоносимост към нея. Та ако ти искаш страната да е без самкции, но парите да се вземат от тебе и мене и да се дават само на ДП и сие, то аз не искам. Искам никога повече да не се случва това. Искам и да има бъдеще за младите извън управляващите партии. Искам и за корупция да се влиза в затвора. А ако е придружена от спънки на законни дейности - да се добавя овниние и за рекет, ОПГ и да няма съкратено проузводство. И тогава ще има смисъл децата ми и внуците да връщат заграбеното от вашите “послушни” и тихи депутати, министри и присъдружни олигарси.

Всъщност това не е вярно. Има процес и се представят доказателства. Но не на обвинените. И тъй като е решение на самото правителство - то не оредставя доказателства, а само решение. Доказателствата са представени пред него за да се формира решение. Също така, този инструмент налага санкции, изрично и само по отношение на американските интереси, а факта че, цяла европа е обвързана с тях и бизнес и политически ги орави ефективни. На руснаците хич например не им дреме. Но за нас като европейци, възможността някоя от големите евро компании да попадне в черен списък е недопустим, а те всички имат вземане даване с американската финансова и икономическа система.

Колко ти беше заплатата преди 12 години бе мекере? Колко станции на метрото имаше построени? Колко хора ходиха на почивка в чужбина? Освен вълнистата на магистрала на Станишев други магистрали нещо да бяха построени или въобще да бяха почнали да строят? Да не продължавам че пет страници тука мога да изпиша колко беше после преди 12 години. И още нещо-някъде да чу в изказването на антибългарите правителството на Борисов или казват България? Утре като спят парите от Европа какво ще кажат? Спираме ги на правителството на Борисов или ги спираме парите за България? Колко от евродепутатите плюят собствените си държави? Освен Елена Йончева Радан Кънев и депутатите на БСП? Обаче оня ден се скъсахте да плюете по Радан Кънев че ревал в Европейския парламент за малкото ваксинирани в България. Ама сега пак си се хвърлил да го защитаваш.

Ето, че ти лъсна гербаджийската връзка. Трол си и то от най-вредните - тия дето крадат от труда ни и пазят престъпници. Заплатите - хората под линията на бедност се увеличиха. Абсолютните числа не променят покупателната способност, а съпоставката доходи/цени. Ама в младежкото герб ви инструктират да бягате от реални данни. Освен, че сме най-бедни, най-корумпирани, сме и мястото с най-кратка продължителност на живота и неработеща здравна система, в която държавата плаща 40% от лечението, а останалите си ги плащаш ти. Отделно всичките ни сектори са на последно място по производителност - да ти обясня ли герберски чугун що е така? Няма инженери. А няма щото и образованието не е припритет. Чужди инвестиции - практическа нула, заради рекета и корупцията. Наши инвестиции от “заможни” Българи в швейцария обаче има и то много. Метрото се увеличис няколко километра, но БДЖ е в технически фалит, щото и там е осрана работата, при развит железопътен път. А е осрана за да не влезе в транспортните коридори, че да се оправдаят европарите за магистрали - които О’ изненада - са най-скъпи в европа на км. И да те светна, корипционно мекере - във всеки европейски проект има СЪФИНАНСИРАНЕ, от което също се краде - от теб и мен. Или ти от мен, в зависимост от това колко си добър на белот. Аз за разлика от теб съм икономически активен на свободния пазар - в европа и извън нея. И виждам, къде ни е потенциала, който вие и присъдружните ви олигарси унищожавате с бесни темпове. О и още нещо - повишените заплати в държавна администрация с 30%, която не само не работи, ами и активно оречи на гражданите, не е повишение на доходите - а отплата за слугинаж и прикриване на корупция, както и участие в нея.

Аз съм готвач мойто момче, "Без паника" и работя това нещо от 21 години. Знаеш ли на каква заплата съм започнал и на каква ме осигуряват сега ? Ще ти кажа започнах на 200 лв Сега заплатата ми е депутатска и си плащам всички данъци за да могат да идват пари при твоите баба и дядо, за да могат те да ти дадат, за да си купиш цигари и алкохол, а ти най-вероятно си безработен и един нищо постигнал млад човек който чака България да го оправи.

Илхан Кючюк обича да лапа моя додук!