ЕК подкрепя държавите от ЕС, които строят огради срещу мигранти по външните граници

Днес писмо до Комисията изратиха 12 държави, след които и България, с искане за средства изграждането на погранични огради

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашето е мрежичка с дупки, не ограда

Съсипаха ни да ги махаме, сега да строим огради отново... европейската шизофрения не знае граници.... Между другото граница се пази с автомат, не с ограда.

Ами онези огради бяха за да не бягане. Е тези огради са също за да не бягаме. Но простите концлагеристи си мислят че някой иска да им ограби концлагера.

......Ха,ха,ха преказки за найвници,....днес по-точно вчера са решили подкрепят ноо пари за огради не дават всяка държава чийто граници са ваншни на ЕС да се оправя със свой пари да строй ограда, която да защитава дебелите задници на дебилите немци,....За това всяка измет заловена на границата да се товари на влакови композиций и за Берлин,та дано им просветне на тъпите дойчовци....!

Че от кога Австрия, Унгария, Чехия и Дания охраняват външни граници на ЕС.

Е, нали ББ направи, или какво...?

По ВАЖНО е да ЗАКРИЯТ Агенцията за бежанци... Това е Агенция за превърляне на арабско- негърски башибозуци през турската граница.. Филип ДИмитров от СДС я направи през 1992 г, за да го сложат турските ШПИОНИ от ДПС, да управлява БЪлгария за 1(една) година. Обаче тоя ИДИОТ- Филип ДИмитров, ЗАБРАВИ да закрие тая агенция, след като турците-ДПС, спряха да го подкрепят и подаде ОСТАВКА.. Като напускаш някое място е норамлно да разчистиш лайната и боклуците,- Агенции, които си направил.. Трябват ни Министри, които да РАЗЧИСТЯТ това лайно, останало от Филип ДИмитров- Агенция за башибозуци- бежанци.. И после , парите, които са давали на башибозуците, да ги дадат на нас, българите. Имаме си Агенция за БЪлгарите в чужбина... И когато става въпрос за БЕЗРАБОТНИ и за бежанци, ни интересуват- БЪЛГАРИТЕ, както през 1913 г, 1918 г и 1945 г, са бягали БЪЛГАРИ от Гърцция, Сърбия и Турция към България...

Сега малоумниците разбраха какво е граница и защо имаше гранични войски.

Малоумните сега не разбират че всъщност това е оградата на европейския концлагер.

А с какви пари да се строят,бе, педали западни.

Това е вече ограда която пази от външни диверсанти, не като през цоциализма - пазеше нас да не избягаме от "рая"

Като има незаконно навлизане на мигранти значи за престъпили закон ЩО не ги съдят не ги вкарват в затвор или да ги връщат веднага .

Какво му беше на стария кльон,дето го съборихме ?

Никому не пречеше.

Да идват сега еврогейските джендъри, начело с лудото мути и да ни крепят границите с голите си задници. Нали все за солидарност ни говорят същите боклуци, които привлякоха с малоумната си, престъпна мигрантска политика тези орди примати, цели армии джихадисти, цялата тази опасна измет от убийци и изнадилвачи и минираха с нея цяла Европа под предлог, че ни обогатяват и разнообразяват. Сякаш някой ни е питал дали им искаме извращенията на тия престъпни боклуци. Затова и сега да висват по граничните оргаждения и най учтиво да отбиват средновековните атаки на любимите си примати, цели армии агресори и дебили. Мамата да ги отпраща нали тя отвори кутията на Пандора.

дали са наистина за мигранти - много често замисъл се представя чрез съвсем различен предлог, особено в тези времена?

Когато имаше кльон и скала по южната ни граница и се стреляше на месо всичко беше относително спокойно.При сегашната либерална политика никаква ограда не може да спре напиращите пълчища.

Никой не може да забрани на гранична полиция да пуска по някой откос от време на време по въздуха. Ако не друго поне ще минават насрани границата.

Какъв обрат. Явно лицемерните богати държави вече не искат гости, дошло им е до гуша, затова подкрепят огради и защита на държавни граници. Доскоро имаше обвинения в ксенофобия и нечовешко отношение, а оградите не бяха една от европейските ценности.

Напротив, не искат да има избягали концлагеристи.

е ние построихме ограда ама тя падна вече,евросъюза подкрепя ли нашта ограда,ако е така да идват и да подпират

Оооо така ли стана? Вече ни позволяват да правим ограда и да не пускаме мигранти. Веднъж Меркел каза Ние имаме нужда от вас, мигрантите а сега вече нямат! Колко са великодушни. Тия за богове ли се имат от ЕС?