17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е ли редно да има РЕФЕРЕНДУМ по въпроса?

Редно е. Така е и за членството в ЕС и НАТО. България си позволява да не спазва правилата. Не зная защо.

Въобще не ни трябва Шенген! Нищо добро не идва с ЕС, само заповеди отгоре. Разбиха селското ни стопанство и промишлеността. Нарочиха нашите стоки, само и само да си продават нискокачествените боклуци. Всичко това, разбира се, с помощта на нашите управляващи. Разбиха пазарите, които имахме преди 90 -та година и се намърдаха там. Техните брандове храни, които продават тук, нямат общо по състав със същите продавани в големите европейски страни. Когато Еврото дойде в България, това което сега струва левче ще стане едно евро. Да не говорим, че след една година въвеждат единен дигитален портфейл. Позаинтересувайте се....

Това е все едно някой да ви обещае че ще ви купи колело, ама друг път! И с парите на друг! В шенген ще ни пуснат отделните държави като ратифицират. А опастност това да се случи скоро няма :) Така че това са просто поредните дръндрънки. Добре е че се говори, ама е само вятър на устата за момента.

Тея са отчаяни. Виждат че народа е бесен на ЕСто и си мислят че с един Шенген ще могат да го умилостивят. Да ама не! Нищо повече не може да задържи БГто в ЕСто!

ще ходи Ганьо с гол тумбак и чифте пищови кремъклий.

не си ти. Ти - дисагите - Евразия.

Да разбирам ли че осъзнавайки как боко изпълнителя на поръчките им вече не е на власт значи може и в Шенген да ни наврът нищо че ще продължават да ни ''наблюдават'' както до сега без всякакъв ефект..Видиш ли Боко как разбирайки че няма да властваш и в Шенген ще ни вкарат спокойни че няма да си правиш далаверите и там.

... и какво му е доброто на Шенген? Вероятно ще станем европейски щат и друг ще ни налага правилата без да имаме право на глас. Някой наясно ли е с плюсовете и минусите? Може пък да се окаже предимство това, че не сме сред "първите"...

Трябват им поредните подлоги и в Шенген и сега се правят на велики... Питам се къде тогава бляхте 10 години като сме били толкова ''успели''?????а пък ние не сме го усетили мнозинството в България.

Ами сега!!?? -Защо пРезидента, Мая, тьотя, Таня ,Пинокио ,Гнома и отровените трима се стараха толкова време!-ЗАЩО???

Преврат! Издебнаха Боко да не е на власт - и айде в Шенген.

Ще е още по-добре и удобно и Сърбия да е едновременно в ЕС и Шенген.

След оповестяването на тази новина, Фатмaк Мyнчо е бил забелязан в президентството във фетална поза да рони тежки, комунистистически, проруски сълзи. Как ще се обяснява сега на късокракия си рабододател от Кремъл не знам. Не му завиждам.

Цялата работа е да ни наводнят с мигранти. И така да задушат малкото останало българско и православно, което дразни отдавна глобалистите. Пише го черно на бяло-четете внимателно проектодокумента. Беше въпрос на време. Ново "присъствие" или 500-2, както ви харесва. И разбира се никакъв "език на омразата" не се разрешава. Какви русииви гонят, какви зелени чорапи или бацета. Играта е много по-зла и долна.

Хайде , още един дето не си е пил хапчетата ...

Хайде стига опорки. Мигрантите го казаха в прав текст - не щем тук!

Вътрешните Шенгенски граници се минават със 60км/ч Обаче Covid границите се спира и си показваш муниционния сертификат.

Е, то беше очевидно, че се чакаше престъпната мафия да падне от власт! Какъв Шенген с ББ начело? Все едно да дадат на мафията, която си имаше държава, да се свърже и с европейската мрежа, за да разшири престъпността си.

Само да те светна, че ГЕРБ е част от ЕНП, която е болшинството в ЕС.

Това не значи, че не знаят какъв е Бойко! Преди да стане премиер даже в САЩ отиде да разгледат досието му и да му дадат направления докъде може да стига. А Европа си го ползваше, като го оставяше да си прави грабежите в собствената страна.

Много добре знаят кой какъв е и какви ги върши. И за Борисов и за Радев. Както и какво се спуска като опорки и неверни твърдения. Едно е да дрънкаш глупости, друго е какво вършиш. Достатъчно руски шпиони бяха изловени за да се разбере кой кой е. Давай следващата опорка!

Точно обратното. От ЕС бързат, защото както гледат какво става в България, кой взе властта и как я използват, като нищо шайката на Фигуранта ще ни отдалечи от ЕС.

Много ясно - Холандия си го каза в прав текст като ни спря. Докато мафията е на власт - нанайси Шенген. А ЕНП и Германия вдигнаха жално рамене и казаха "сори Бочко, друг път. Ама ние с теб продължаваме да делкаме парите."

Значи, ако някой обяви, че от утре почват да дават по 1000 евро на калпак на месец в ЕС, ще настане вой тука, защо и циганите получават... :)))) п.п. И разбира се, защо руснаците не получават... :)))) п.п.п. Тука всички ще се подпишат с две ръце, че "тарикат мъж не писка" и това докато пискат неуморно с пълен глас... :))

Поредната заслуга на Борисов. Поклон до земи!

Днес 3 новини са в полза на Гърция! И една в полза.на С.м. За България има ли добри новини?

Schilo

Показателно е следното-били сме готови за Шенгенското пространство от над 10 години.... Що така нещо ни спираха? И има ли връзка с Тиквата и неговата власт? Защото Тиквата падна, отвориха портите!

Нищо не се е отворило - ЕК от години е на мнение, че България е готова ! Но ЕК няма правото да решава, защото Шенген не е ЕС. Тя може само да изрази мнение (както аз и ти) и това прави , нищо повече . Иначе , че Бойчето падна е доста добре.

Schilo

Добре де, прости гейберчета, като сме готови от толкова години, що чак сега? Явно е имало причина и тя е отстранена. Единствено виждам падането на ГЕРБ от власт!

Какво СЕГА ??? Няма СЕГА , не разбра ли че това е МНЕНИЕ !!! Мнение, не решение !!! ЕК няма право да решава, защото Шенгенското споразумение не е част от ЕС ! И това мнение е от години !!! Така че всъщност нищо не се е случило! Тепърва има да се взима решение от СЕ, което най-вероятно пак ще е отрицателно по същите причини , поради които е било и досега - липса на доверие в институциите ни ! ПС. Това с герберчетата го пропускам, защото си много далеч от истината за мен.

Опаа, сигнал къв служебното правителство, че на ЕС не им харесва как се развиват нещата в момента.

Schilo

Какъв е? Че отварят Шенген ли? Хахаййайай

Тия забравят ли, че новите визи са тестовете за Covid. Ква ни е файдата, че няма да си показваме тескеретата на КПП-тата, а 36 часа преди това ще им осигуряваме тестове. Все едно муниционни я паспорт с 60 км/ч не можем да покажем.

Мунчо веднага да вдига телефона и да звъни на кремълското жуже да пита може ли.

Браво! Няма и 20дни на Служебното правителство и вече сме в Шенген! Поздравления за Радев!

Още един неграмотник !!! Плюете по Бойчето , че е прост (той си е безкрайно прост в интерес на истината), но сте същите ! Това е МНЕНИЕ , на орган, който няма право да решава за Шенген, защото двете нямат много общо. Шенгенското споразумение, не е част от ЕС споразуменията. Така да ти го обясня - все едно ЕК да вземе решение за НАТО ... И това мнение е от много години. Не сме част от Шенгенското споразумение, само кандидат и най-вероятно още ще си останем такъв в следващата 1г поне !

тамън навреме... 500 000 руснаци всеки момент ще вземат български паспорти, респективно шенгенски. Малко ме съмнява доколко сме готови за толкова отворени граници. Това на фона на скандала за паспортите за руски шпиони.

защо ли?!

Schilo

Реват Гейберите! Стана ясно-Тиквениците са в историята, ЕС отвори границите и на България! А за мантрата ви-на руснаците, както и на останалите трети страни им е все тая. И сега имат визи. Дори Шенгенските им осигуряват достъп до всички, а не до конкретна държава само. Както е сега.

Точно. Българската виза ще им дава достъп и до Берлин и до Париж...

Хайде де, боядисахме я тоалетната отдавна. Даже построихме още една на сръбската граница. хахах :-) Крайно време е да няма граница между България и Румъния, както между България и Гърция. Отдавна трябваше да е направено това!

Мамичката ви мръсна сатанинска еврогейска корумпирана! До оня ден не бяхме изпълнили нищо, сега още преди 10 години сме изпълнили!! Или понеже този сатанински съюз взе да се клати и да излиза навсякъде информация за мръсните ви долни цели и намрения да унищожите суверенитета на държавите и да бъдат изцяло подчинени на шепа сатанисти и сега се разбърхате да ни приемете??? Долна измета педалска! Който има все още поне малко останало критично мислене и въобще останала възможност да мисли веднаха би казал че е за моментално напускане на този педалски, античовешки, сатанински Европейски Съюз!

Стига се пени а си вземи виза за Русия или се ожени за рускиня. Не ви щем в България!

Schilo

Долу те питах, по простотия ли ви приемат в ГЕРБ?

100+

Самият факт , че всяка 2ра дума ти е "гей", "педал" и тнт показва колко си ограничен ти и мисленето ти .

интересно що ли(какво) са чакали 10 години?

Тиквата да не е премиер.

Да ни изсипят 100 автобуса бежанци от Гърция!

А през втория мандат на товарищ Радев ще ни приемат и в Руската Федерация. Салют!!! Да му мислят разните там русофоби и демократи.

на цяло поколение живота мина в чакане да премахнат на ограниченията за пътуване и само заради личните интереси на сульо и пульо си останахме на дъното

ЕК видя на къде се развиват нещата в България и няма да допусне държавата ни да бъде предадена в ръцете на путин въпреки неистовото желание на родоостъпника радев и хунтата му

много си прост!

А дано, ама на дали.

Още един шут за ватенките! Веднъж в шенген ватенките са безгласна карта. Ще им бием шута! Радю да се приготви да бяга с хвърчилото към Сибир или Беларус! А комуниста Рашков ще го заровим с още повече нафталин! Като заработи прокуратурата на ЕС ще има пълна конфискация на имуществото на руският агент Божков. Само добри новини днес!

Ето, махнахме гербаджиите и вече има зелена светлина за Шенген!

+++++

Влизането ни в Шенген, ще направи по-лесно преминаването на хора и от там на мигрантският поток, част от който ще се насочи през нас. Дотук странно, това че задържаха мигрантите, работеше за нас, че плашеше другите желаещи да минават от тук, както и лошата слава.

Бойко ще го търсите-кой постигна шенген бре абдали

Ами май ще излезе, че са го направили от тройната коалиция, щом от преди повече от 10 години сме изпълнили условията? По-интересно е защо не са искали да влезем, докато управлява ГЕРБ?

Я смятай пак! Тройната коалиция беше само в мокрите ти сънища преди 10 години.

Право в десетката!

А при кой кандидатствахме за ЕС и влезнахме в него? Или това не е удобен въпрос? А Бойко обеща влизане в Шенген през 2020г. И Шенген сега не ни трябва, че ще насочи мигрантски поток през България.

Радев Боко падна и вече сме в Шенген.

Ок влизаме в шенген, заслужили сме си го отдавно ,НО РСМакедония да си знаят, че поне още 10 години ще трябва да почакат за да ги допуснем до ЕС, нали... да си знаят още от сега!

Schilo

Тиквата падна, Шенген дойде! Изводите всеки може да си ги направи!

Шенген дойде защото на ватенките им потекоха лигите към България. Резнаха им ръчичките на азиатските диваци!

Schilo

В ГЕРБ по простотия ли ви приемат? Какво значение има за руснаците, като и сега имат визов режим? Напротив, с Шенгенска виза могат да пътуват във всички страни!

Разликата е от тука до небето. Служби като ДАНС и ГДБОП влизат в друг режим. Рашков (Решетников) няма да може да си развява коня. Ще трябва да се отчитат. Видяхме какво направи фигуранта! В шенген това няма да е възможно. За мен това е огромна разика.

Бойчето е хубаво че падна, ама Шенген няма нищо общо ... най-малкото защото не е дошъл. ЕКомисия предлага , само предлага, решението въобще не е от нейната компетениция! И междудругото - ЕК от мнооого години е на мнение , че България е готова ... ама фактът е , че сме все още извън Шенгенското споразумение. И не очаквам и това да се промени в следващата 1г поне.

Тия пак ще искат нещо от нас, но ние сме непреклонни и не даваме. Браво г-н президент! За 1 месец направихте това, което б.б. не успя за 3 мандата. От ес може да са разбрали, че новият ни премиер г-н тошко ще е безкомпромисен в борбата срещу корупцията.

Със чужда пита майчин помен правиш ОЛИ

Не е чужда. Гласувам винаги за г-н тошко и г-н румен. Това е и мое лично постижение. Ще се разплача като г-н соломон пред знамето на нато...

България е в такава икономическа и политическа криза, че акъла не ми го побира как ще стане Шенген по-стабилен, ако влезем ние? Май наистина сме на път да разпаднем ЕС!

Кой ти каза, че сме в криза? Радев и Курнелия ли?

Не бе, аз като теб чакам от партията да ми кажат, не гледам цените в магазините накъде отиват и стабилното правителство избрано с пълно мнозинство, което ни управлява!

Само да не е разменна монета заради макетата!

Разменна монета как ? Вземете се ограмотете малко ... ЕС и Шенген не са едно и също !!! Шенген не е организация на ЕС и ЕКомисия не може да решава (затова тя само изразява мнение). И това мнение, тя го изразява от няколко години, но все още сме извън Шенгенското споразумение !

Няма страшно да влезем в шенген.наш зелен чорап е за Евразия

Бойко началото на 2020г. каза, че тази година (реално предната 2020г) 100% ще влезнем в Шенген. А той почти се разпадна.

Краят на България е близко.

Само са чакали да разкарат Бойко и тайфата наоколо!

Крайно време беше, а в този момент, когато русофляшките предателски орди настъпват, е още по-важно да сме в Шенген!

Значи няма никаква нужда днес България да влиза в Шенген. Абсолютни никаква! Обаче, ако все пак стане, банкянската комунделска свиня ще умре от злоба, че България е влязла след като той е бил освободен от премиерстване.. ха-ха-ха....

На ви Шенген, ама пуснете РСМ! Да ги нямаме такива!

Макетата искат в ЕС. Шенгенското споразумение не е част от ЕС ... Неграмотници ...

Ааа Бойчето падна и Европа ни иска в Шенген :) Само някой тъшак да е казал,че тва е заради ДОСЕГАШНИТЕ усилия на Борисов. Щото същото тогава важи за нещата с които се хвали Бойко, които са резултат от тия дето ни вкараха в ЕС :)

ХА, ИЗНЕНАДАААА

Сега ще видим истинското лице на управляващите...