ЕК няма да препоръча задължително ваксиниране срещу Covid

Привърженик на твърдите мерки е номиниран за нов здравен министър на Германия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност не е голяма изненада този ход на ЕК. Видяха че като задължават хората и ги третират като добитък, недоверието към властимащите расте и за това свалиха камшика. Сега ще оставят сертификатите, ще намалят правата на неваксинираните до минимум и от задължителна ще стане принудителна. Който му се забавлява навънка-ваксинка,който му се пазарува-ваксинка,който иска да работи-ваксинка и така… Хубавото в БГ е че всичко е пародия, дори и Ковид мерките и това може би е единствения път в историята на държавата, в който да е в наш плюс.

търси по-добре, още не си открил истината. Колко от тези 5 милиона починали щяха да са живи днес ако нямаше ковид, можеш ли да отговориш?

Тъй ли? А зеленият сертификат какво е ако не задължение? Без него не можеш да работиш, учиш и пътуваш. Долни лицемери.

Пред фармацевтичните компании и манипулираните и наплашени от тях хора затова, че водя здравословен начин на живот и съм здрав. Не ползвам и не желая да ползвам медикаменти, имам други методи да поддържам добро здраве. Затова изпитвам силно чувство за вина.

Трябва да се спре с тези противоречиви сигнали които се дават, защот като не е ваксината тогава каква е алернативата, тя няма алтернатива в момента. Това хем е незадължителна и хем е задължителна по много начини е неправилно. Разбирам да се даде хапче и да има много възможности за лечение на вируса, обаче такива няма, днеска са умрели 47-дем човека, повечето отново над 60г и неваксинирани. Е предпочитам хората да са защитени и ваксинирани и да ме мразят, вместо да са доволни, незащитени и потенциални пътници. Аз съм за мека, но задължутелна ваксианция.

o!!o

Утре ще умрат нови 50-сет човека от вируса, които може да се окаже че познавате или които са уважвани и ценни за обещството. Нима трябва да си затоврим очите и да не правим нищо, да ги оставим да умрат и така ден след ден. Извадете си главата от пясъка господа и дами щтрауси, вече 5,5 милиона умряха, това е колкто страна с територията и населението на България.

никой не се интересува от здравето на хората! който не е разбрал за 2 години, няма и да разбере! толкова пари и политика са намесени, че медицинският проблем е изтикан на заден план! затова трябва да се премахнат и всякакви мерки! животът трябва да продължи, както преди, ако не е твърде късно! загубихме свобода, но и сигурност няма!

Аз познавам система от дете, инвалид с ТЕЛК съм, В момента това което ви внея е само връзки и пари под масата. Било явно било скрито в нея много безплатни неща всъшност са платени. Точно защото нещата са по този начин, не може да разчитате тя да ви пази или антиваксърите да ви пзаят, аз като инвалид с ТЕЛК съм избрал задължитрелна ваксинация при това положение.

ти нямаш ли си очи да си видиш червените минуси!!! Та това малък аргумент ли е? Хората на всякъде проумяха че ги гъбаркат и отдавна разбраха че е всичко друго но не и да мислят за ЗДРАВЕТО им!!! Та ти като те е страх бягай в Балкана копай един окоп и "живей" за да си спокоен че няма да ти има нищо и на никой нищо няма да направиш...

Ми всъшност малък аргумент е, може да се базира на емоции и настроения, които вие умело маниполирате, а не на факти и екпертни мнения. Второ не сте познал че съзнателните и отговрни хора трябва да страдат заради несъзнатителните и безотговорните, перифразирам мнението ви, жалко че полицията не глобява и бие тук както в по-цивилизованият свят.

Тогава не насилвайте младите и здравите. Но понеже сте алчни и нагли уви, гоним ви с павета. Ако не ви харесва - ей ви там Италия, Германия, Австрия...

Фон дер Лайен и седемте и деца не са ваксинирани.

the position of her husband!?

Защо ли...???

тройно ваксания и зелено-сертифициран френски премиер Жан Кастекс освен, че се разболя, зарази най-малко 13 човека от обкръжението си. 12 от които са ваксинирани.

що не го казАха това по телевизора в БГ?

Вие как разбрахте? :))

гърмят.

Официално задължителна ваксина няма да бъде въведена. Това обаче не означава ,че чрез много правила положението на неваксинираните няма да бъде направено страшно трудно. Само най - независимите от работно място( физически) могат да се разминат

Ако продължават с рестрикции просто здравите хора ще си купуват сертификати.

ЕК да се закрие .Кас ще се предпазят хората .ААААА

Германците не са хора, роботчета са. Сложи им фюрер и в пропастта ще влязат с него.

+++++

За две години толкова лъжи не бах чувал. То първо самият цирк ковид 2 години трепе наред. Няма зима, няма лято. Няма -30°, Няма +30° страшна работа. За 50 години такова чудо,все сме виждали вируси къде по смъртоносни от този и затваряха училищата за по 2-3 седмици а този цирк вече 2 години продължава. Явно хората са наистина малоумти щом вярват в това а не в здравият разум. Вярвайте им, ходете се ваксинирайте и това ще свърши ама друг път.

Дадоха заден ход. Явно гафът е голям или страх от последствията. Апропо докога тази овца дер Лайнен ще е начло на ЕС? С всеко отваряне на л..ната си уста пеоизвежда мега л...ан гаф.

Нито един от опитита за матриархат в историята на човечеството не се увенчава с успех... Защо ли? Това е достатъчно показателно.

Не случайно в Турция оставиха госпожата без стол. Явно са я преценили.

Купих от ваше име 4 милиарда вакси от фирми свързани с мъжо ми, вие да не искате да ги изхвърля ве оу??

Проблема е с какви условия и задължения са купени ваксините.

Ваксинацията ви прави свободни!

Защо на федерално ниво в Щатите, а на щатско 12 съдилища отмениха залените сертификати, нито един европейски съд не защитил правата на своите граждани?

$$$

Защото мислителю до оня ден САЩ не пускаха НИКОГО , сега пак затегнаха стабилно мерките покрай омикрон-а. За тях не е нужно да имат такъв сертификат защото е непрактичен за 1 държава която странно ама има вече над 71% ваксинирано население. Докато една Европа се люлее от 90% ( Португалия ) до 20% ( дупката наречена България ). Ама трябва да имаш няколко гънки в кухата глава за да можеш да го разбереш.

Робския сертификат е за робите в Европа. Не за свободните американци, китайци, араби или африканци.

Дупка е (със съжаление го казвам),заради боклуци и продажници като тебе... Но...това ще се промени и България ще се изправи на крака...

"Ваксинацията" както си личи е доста безсмислена. Даже яко безсмислена. Доказателство? Моля: Премиерът Александер де Кро заяви пред парламента, че въпреки имунизирането на 89 на сто от пълнолетните, епидемията остава опасна и са необходими допълнителни усилия.

Ваксинацията е доброволна ! Но има няколко условия ,които ще се увеличават в бъдеще . Нямаш право да работиш, да влизаш в магазини , театри ,кина стадиони , зали...

с 60 градусова ваксина, поне знам че работи

“Супер” здравен пропуск. После хипер, ултра, гига… Простотията е масова

Германия не може да има задължителна медицинска процедура, дори и ваксинация, по Нюрнбергския договор. Явно фон Лайен се е самозабравила или в германското си високомерие не е знаела за това. Явно някой и е напомнил че са окупирана страна. България има разрешение единствено за задължително БЦЖ. По декларацията за правата на човека не може да налага задължителна ваксинация. Но вече си знаем, изтребителя Радев не се интересува от закони и конституции. Гърция, като победена от Германия страна няма ограничения за задължителна медицинска процедура, но при отпадане на пандемията е отговорна пред ООН. Единствено Австралия, Коста Рика и Сомалия не са подписвали никакъв ограничаващ документ.

Хаххаа малоумник , вземи погледни 1 път имунизационния календар да видиш колко задължителни и всичките са със законово право в България.

Прав е. Какво като са част от някакъв календар? Познавам много хора, които отказаха да си ваксинират децата. Няма такова нещо като задължително ваксиниране.

Ей спорите като идиоти значи , има си закон. вземете го прочетете 1 път поне. Задължителни имунизации и реимунизации Съгласно актуалния Имунизационен календар на Република България се провеждат задължителни профилактични имунизации и реимунизации на определена навършена възраст: Имунизации всички новородени се имунизират с ваксина срещу хепатит Б през първите 24 часа от раждането и с ваксина срещу туберкулоза /БЦЖ/ от 48-мия час след раждането до изписването им от родилния дом от втори, трети и четвърти месец децата се ваксинират срещу дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит, хемофилус инфлуенце тип Б инфекции и пневмококови инфекции, както и срещу хепатит Б, ако ваксината срещу хепатит Б е в състава на многокомпонентна ваксина ако хепатит Б ваксината не е в състава на многокомпонентна ваксина, втора доза се прилага от първия месец и трета доза от шестия месец ваксината срещу пневмококови инфекции на третия месец не се прилага при децата, родени след 31.12.2019 г. между 7 и 10 месечна възраст на децата без белег от БЦЖ имунизацията в родилния дом се поставя БЦЖ ваксина след отрицателна туберкулинова проба от тринадесетия месец децата се имунизират с комбинирана ваксина срещу морбили, рубеола и паротит

Това че нещо се прави не значи че е законно. Може да е останала някаква издънка от време на соца, но няма задължение. Привикват и като не отидеш няма нищо. Задължението е на лекаря. Друг е въпроса че да не се ваксинира човек срещу известни болести с установени ваксини е глупаво, освен при изключителни обстоятелства. Все пак ми е интересно какъв е контрола на ваксините и откъде се внасят. Преди 49 години имаше само две, които се внасяха.

Прочети германското законодателство и тогава ми остроумничи, иначе излизаш дървен философ, на който само антиваксърите се връзват(изненада никаква)

Мислиш ли че германските закони могат да отменят Нюрнбергския договор за капитулация на Германия? То не случайно международните закони за по-силни от националните.

Защото това е Германия, а Нюрнбергския договор няма нищо общо с това. И доколкото знам, мнозинството в Германия е за задължителна ваксинация, така че отиди ръси старите разбирания за света на някой друг. И за протокола. Германия по договор е суверенна държава от 90 година. Явно още живееш в 45 година

Антуан Бешам

Как сте се разписали ( коментарите ) все едно нещо зависи от вас :)

Зависи,троле... Ако се вдигнеме всички-няма да ни "чипосат"... (...но,няма да е лесно...)

Освен това си мисля, че направо можеше да си направи платформа в Байду и днес вече щеше да има поне 2 млрд последователи... Недалновиден е понякога бай Трумпето.

Добър, малко фашист няма. Така да робството нараства, ако малко прекалят отпускат юздите, но са същите злодеи. Ако е демокрация в ЕС, трябваше да има брутален натиск на тези правителства дето отнемат правата на хората. Няма декларация, санкции за Австрия, Австралия, това е съгласие с тях...

Италия пък направи от понеделник, 6 декември, живота по-неудобен за неваксинираните хора, забранявайки им достъп до закритите по,ещения на заведенията за хранене, театрите и музеите в опит да контролира разпространението на коронавируса и да насърчи скептиците да се ваксинират. До 15 януари 2022 г. полицията ще може да контролира дали посетителите, настанени в ресторанти или барове, имат "супер" здравен пропуск, удостоверяващ, че са или ваксинирани, или са се възстановили от вируса точно така - "...живота по-неудобен за неваксинираните хора..." На кого му пука за хората, важното е животът да не е лесен. А медицината отдавна не е фактор

А, опалянка! Май лъжата започва сама да потдава от собственото си тегло... В крайна сметка ще забравят в един момент, че са говорили глупости, както и Алек Болдуин всъщност не е стрелял с пищака

Много хора си спомнят жълтите звезди и кафявата чума. Всяка дискриминация е …

Тази пандемия ще накара много хора се върнат в България. Познавам някои хора, които от чужбина си дойдоха тука, защото там ще става насилствено ваксиниране. Тук е друго. Все си има вратичка, връзки като имаш, а в чужбина става вече ужас с тва насилствено ваксиниране. Там всичко е много строго.

В България нямаше репресии само защото фашистите трябваше да бъдат избрани. Тази история с Ковид диктатурата тепърва започва. След като първо уволниха шефовете на болниците с ниска смъртност и сложиха техни инквизитори, работата е ясна.

Ужас, още малоумници в скапаната държава, че сега са малко!

"повечето от тях отговорят на условията за имунизация". Добре, че от време не време излиза някой глас, че тези ваксини не са "пенкилер", та да се прилагат на принципа "всичко под ножа".

СЛАВА БОГУ!!!! ПУ, ПУ, ПУ!

Тъй тъй.. дадоха назаден. Сега да видим как ще се оправдават в Австрия, Германия и Гърция.. фашизъм!...

подготвят абонамент - привидно ограниченията за са малкото неваксинирани, но истината е друга. По този начин размахват моркова и тоягата пред 70-80% , които са ваксинирани. Малкото неваксинирани - кучета ги яли, не са важни. Но ваксинираното стадо ще трябва по-често да се боцкат, ако не искат в един момент да им светнат баркодовете в червено.. 9 месеца валидност е първата стъпка с която ги буустват в момента. Но след 3-4 месеца идва нова формула и....само тъпо стадо може да не се усети за какво става дума.

В Италия е най-зле. Направо мачкат хората с т.нар. суперсертификат. И на работа не можеш да отидеш, ако не си ваксиниран. Но защо да се учудваме, фашизмът е произлязъл точно от Италия. Тиранията явно отвътре им идва. Да видим докога.

"И на работа не можеш да отидеш, ако не си ваксиниран" Това ще се промени много скоро на "ако не си буустван в последните Н месеца". Като Н ще започне от 9 и прогресивно ще намалява до минималното възможно. Носете си новите дрехи един вид

Маските започват да падат! „Китайската лаборатория по биология във Ухан е част от Glaxosmithkline, която (случайно) принадлежи на Pfizer!“ този, който прави вирусната ваксина, която (случайно) е пусната в биологичната лаборатория в Ухан и (случайно) е финансирана от д-р Fauci, който (случайно) рекламира ваксината! „GlaxoSmithKline се управлява (случайно) от финансовия отдел на Black Rock, който (случайно) управлява финансите на Open Foundation (Фондация Soros), която (случайно) управлява френската AXA! „По случайност Сорос притежава германската компания Winterthur, която (случайно) построява китайска лаборатория във Ухан и е закупена от германския алианс, който (случайно) има Vanguard като акционер, който (случайно) е акционер на Black Rock, който (случайно) ) контролира централните банки и управлява около една трета от глобалния инвестиционен капитал. Black Rock също (случайно) е основният акционер на MICROSOFT, собственост на Бил Гейтс, който (случайно) е акционер на Pfizer (който – помните ли? Той продава чудодейна ваксина) и (случи се) сега е първият спонсор на СЗО! Сега разбирате как мъртъв прилеп, продаван на някакъв пазар в Китай, е заразил ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА! „ ПСИХОЛОГИЧЕСКАТА ОПЕРАЦИЯ „COVID-19“. НЯМА ДА МИРЯСАТ, ДОКАТО НЕ ТИ ОТНЕМАТ ВСИЧКO

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Абсурдно е, дори да се споменава това в свят, имащ претенции за свободен.

ЕК няма да препоръча задължителна ваксинация, а направо ще я наложи.

И сега нашите са в ШАХ. Какаво ще правят като не са спуснали окръжно?

Не се притеснявайте, спуснато им е. ЕС се правят на луди и хвърлят кюспе на паплачта(кокко са либерални)

Тия дали са чували за принципа на бумеранга а,че колкото повече го фъргаш,толкова повепе е вероятно да се върне и да те шибне в кратуната куха

15000000000000000000000++++++++++++++++++++++++++++

Нацистите са си нацисти.

Китайците, използвайки ситуацията СЗО просто дадоха безгранична власт на европейските "демократи". И се знае че някой, като има безгранична власт ще настъпи синдрома на Станфордския затвор. Точно както и стана. Всички държавни глави с демократични уклони в условия на пандемия се заменят лесно с диктатори. Сега вече ЕО даже не е във фашизма а е някъде между средновековието и робовладелския строй. Изобщо войната от ИД, Русия и Китай срещу европа се увенча с пълен успех. Ха да ни е честит Радев, властолюбеца.