ЕК: Не трябва да плащаме на държави без върховенство на закона

Такава е обстановката в Полша, Унгария и Румъния, твърди Юрки Катайнен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАТО ТИ ЧЕТА ИМЕТО,СИ ОТ НЯКОЯ ОТ "ДЕМОКРАЦИИТЕ" В СКАНДИНАВИЕТО, КЪДЕТО ДЕЦАТА СЕ ОТНЕМАТ ОТ РОДИТЕЛИТЕ СЪВСЕМ ЗАКОННО!!! ТА ЗА ТОВА ЛИ ВЪРХОВЕНСТВО ИДЕ РЕЧ?!

А аз мисля, че европейските данъкоплатци от всички страни, трябва да спрат да плащат заплатата на това недоразумение. От кога някакъв чиновник на заплата дава оценка на цели държави. Трябва да го уволнят дисциплинарно за неуважително отношение към работодателите си, част от които са гражданите на Полша, Унгария и Румъния. Много се разпасаха тези чантаджии.

Това го рабирам като призив да престанем да хрантутим всички евродебили в Брюксел където върховенството на закона зависи от това какво постъпва в джобовете им.

Кой кого хрантути, тъпчо? Спри да пиеш соли за вана и се върни във 3ти клас да научиш събиране и изваждане, че очевидно много ти куцат.

бюрократи ,за какво върховенство говорят от ЕС точно тия бяха тези които бомбардираха европеиска държава ии след това съдиха президента им по някакви си техни измислени закони .в ЕС е наЙ голямата КОРУПЦИЯ лизачи пияници всякаква паплач е там

Катайнен: "... корупция има там, където законността отсъства." Пък за НАЙ-КОРУМПИРАНАТА държава в Европа мълчи. Мълчи, защото най-корумпираното правителство е от неговото семейство.. "Европа е основана на твърди ценности, на върховенството на закона, на човешките права и човешкото достойнство, на независимо правосъдие, на свобода на медиите и на изразяването." Декларативните ценности заменят ЛИПСАТА на ценности. Русия, Китай и САЩ объркват ценноститие на Катайнен:))) Решението му да напусне политиката е правилно. И ужасно закъсняло.

Лошото е, че западняците разбират "върховенството на закона" само в частта ако управниците на съответната държава са послушковци. Аман от лицемерие и двуличие.

Наратко - заобиколени сме от врагове! Както вътрешни, така и външни. Не мога да разбера как човек, с подобен параноидален синдром, е стигнал толкова високо в Европейската бюрокрация? Поне не споменава България, от където следва, че тук имаме върховенство на закона и нямаме корупция. :)))))))))))

И Булгаристан

корупция в ЕС има навсякъде и по много.

Много ми се иска ЕС веднъж и завинаги да даде точно и категорично определение, придружено с експертно тълкуване на ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА и най-вече на НЕЗАВИСИМО ПРАВОСЪДИЕ. В коя държава от ЕС от западните демокрации съществува НЕЗАВИСИМО ПРАВОСЪДИЕ? И от кого е независимо тяхното правосъдие? Всички човешки същества подлежат на контрол, дори и съдиите, прокурорите и т.н. участници в правосъдието. На мен лично повече ми прилича такова изказване на лицемерие, ние старите западните основали този съюз решаваме кое е ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА и НЕЗАВИСИМО ПРАВОСЪДИЕ, а вие на изток блакосконно от наша страна присъединили се към нашия съюз ще слушате и изпълнявате това което ви наредим, или счетем за правилно.

Върховенството на закона това е ефимизъм за бързо смяняне на чипа. Свидетели сме колко бързо може да бъде приет закон в угода на силният, платежоспособният. Законът е приет, поръчката е изпълнена и всички трябва да следваме поръчковият закон

сега се светнах, че под "върховенство на закона" бруселль има предвид само следване на неговите инструкции - чак до последната запетая. пак според същия този брюксер в България има върховенство на закона?!?!?!?!?!? режи парите, удри и убивай.

обезмислят поредните високопарни слова на поредния есовски чиновник...

никой не говори за българското "правосъдие"?Къде е закона,има ли върховеннство?Дебили европейски,ЦАРЯТ Е ГОЛ бе!!!!!!!!!

Като им секнат парите от къде ще смучат евроскептиците?

ЕК толерира нарушението на върховенството на закона ….поддръжката на правителството на РБългария е потвърждение на този факт.

Вие натъпкахте гушите на ченгетата с евро-милиардите и се сетихте.... От милиардите еврофондове до обикновения човек нищо не стигна. Всичко е в търбусите на дебелаците и офицерите от ДС. Но по-добре късно от колкото никога.

ЕК само говорят за "Върховенство на закона",a на практика толерират корупцията и всичко което споменават! Последния ЕК доклад за България бе "прекресна" илюстрация за това! Лицемери!

Добре е, че скоро има избори и либерастите ще бъдат изритани от еропейските институции. Много простотии натвориха. Докараха съюза до бзпрецентно разделение. Напълниха го с навлеци и продължават да се държат нагло!!! Голям страх ги тресе обаче, защото има държави в които вече започва да се усеща "любовта на народа" към Брюксел. :-)

Ама много късно и вие си задавате въпроса? Защо ли? Няма как ни спечелите доверието. Много се изложихте! Айде сега всеки по живо по здраво! Вие ни изгонвате от ЕС, а ние спираме да плащаме вноски и да ви предоставяме високообразовсни кадри с държавни разноски. Каквото било било, опитахме съжителството, малко са доволни. Най-вече тези които подкупвахте да ви служат!

Абе, на соросоидта много й уйдисва, съдебната власт да е независима от справедливостта, държавата, закона, правото... и зависима единствено от грантодателите.

хахахахахах Нали сега Цацата и Гешев държат здраво и са заивисми само т справедливостта, правото, закона :)))))

Еми, затуй за България само канграчулашан.

Мушморок

Съмтаийм уин, съмтайм люн.

С други думи: на тия, които не слушкат! Затова говедото боко им е удобно, папка и усвоява подкупите от ЕС, за да унищожава България и българите!

Тия ценности, независимост, правов ред, свобода не се ядат, пият или усвояват. Родните шкембаци не ги разбират.

Сакън!

Хайде спирайте вече европарите за СВИНСКАТА РЕПУБЛИКА

няма лошо да има повече пари за нас ...

в България няма проблеми с върховенството на закона, защото той се нарушава само в правилните случаи

Ъхъ;) И със свободата на медиите и изразяването нещата са сходни;) Пей, сърце, всичко ни е наред и парите за усвояване идат;) Пък кой точно и за какво ги усвоява - това са подробности!

А! Анджак! За България само канграчулайшан.