17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брюкселският Коминтерн пак заплашва здравият разум ! Болни, много болни мозъци, ни управляват...

Унгарците християни ли са? Вода поне дали им дават? Има ли поне за децата храна?

Никой здрав мозък не храни, пои и обгрижва убийците си и изнасилвачите си, либерастка отрепко.

"... ако някой не иска да работи, не трябва да яде". Тия, как мислиш, да работят ли са дошли, или да ги хрантутят "неверниците"... ама не с "каквото Бог дал", ами с каквото те, "правоверните" си харесат, а??? .

a на данъкоплатците от ес им е предостатъчно, че изхранват целото ек заедно с цялата им шуро-баджанашко воинство... . отделно от това има толкова много "филантропи", които се чудят де да си денат парите, та, ето им подходящи ниши за инвестиция... . е, сега ясно ли е вече защо британците бягат през глава и от "мек брекзит". спасяват се от бая паразит.

Абе къде ги намирате тези жени да ги снимате? Аз само мъже виждам като ходя насам натам.

Това на снимката много силно казано е жена и още по-силно казано има нужда от хранене...

За да е по-сърцераздирателно...Всички знаем, че само млади, здрави и ебливи мъжки промати прииждат...

Ако ги нахранят с каквото трябва, пък, ще ги дадат на съд веднага... не че им дреме, тоя съд няма никакво значение.

Еврогейската комисия кога ще задължи боко да нахрани най накрая мнозинството българи които изхранват властващите и за тях все няма????

колкото и да триете коментарите орбан няма да ги пусне , и вие сте резаци като тия по границите

Предлагам ЕК да покани в Европа всички африканци, араби, талибани и други примати, които комисарите да хранят за сметка на заплатите си, а европейците да отидем да живеем на тяхната територия!!!!!!!!!!!!

И до кога ще бъдат пускани тези диваци от Азия? Докато станат повече от коренните жители ли, че да могат да управляват самостоятелно?

ЕК съвсем е изпърдяла с мислите си. Значи Меркел покани талибани, тарамбуки, маймуни и каква ли не паплач, после не ги пусна, Унгария нормално и тя не ги пусна на своя територия. Сега Сърбия, Гърция, Италия и БГ й сърбаме попарата на изкуфялата баба, но видиш ли, Унгария е длъжна да хрантути маймуни в Сърбия ?! Бахти и логиката ?! По същата логика може да се накаже Унгария, че не хрантути индианците в амазонската джунгла например. Няма да я бъде ЕС дълго още.

Да, вместо да ходи Меркел на съд...

Не знам защо ми изтриха коментара. Споменах: нека да задължат сърбите да хранят бежанците, в случай, че са на тяхна територия. Унгария си защитава законите и недопуска нелегални имигранти на своята територия.

А в Сърбия от къде са дошли???от еврогейска страна дето не иска да ги храни или ние ще каним понеже сме ''европейци'' а Сърбия ще ги издържа....

Задържани нелегални, а не бежанци. Те също трябва да ядат, затуй унгарците да ги нахранят, но нека мама м...ел да не се бави и да ги извози от Унгария при себе си, нали те заради нея и при нея са тръгнали. Или иска ексцеси по унг. граница като отпреди няколко години? Пък и не вярвам, че унгарците ги морят от глад, сигурно им дават храна, но вероятно тя не се харесва, оттам идва недоволството и хленчене на ес.

Пуками дали им харесвала храната...Да се махат. И на мен много работи не ми харесват...като например да избиват и изнасилват европейци...Ай, сиктир !

Раздават им храна за 3 дни и им удрят камшика към запада.

Към югоизтока не може ли?

Директно в Турция.

Не само храна ами и по 3 къши на ревиерата и един мерцедес.После дъщеря ви и вашото работно място. Който не е разбрал страните с най бързо свиващо се население в света (топ 8) са все от източна европа. И никога от бедните държави или пък от богатите.

Да ги хранят с пача и свинска шкембе чроба бе, аиде мойе и по едно две кифтета с много свиско в тях. Какво и унгарците ядат такава храна не ги дискриминираме ако искат да се интегрират свинско трябва да папат.

ми като не чете Комисията така е

ама дали че познаят в кой ще си го преместя? аде на бас че няма )))))

Гума, когато Путин ги питаше дали искат да ги защитава те избраха Тръмп, който им обеща държава . Лошото е ,че са ни братовчеди по линиа на Аспарух а още по лошо ,че са повече от 25 млн. пръснати в 4 страни и това което прави Турция са го правили и Ирак и Иран и Сирия и ще продължът.

Ами никой не е длъжен да ги хрантути лежанците , харчейки собствения си бюджет.

Като гледам какво прави Турция с кюрдите, оправдавам всеки, който е избягал от Асад. Зад трагедията на сирийците стои непреклонността на кремъл да пусне базата на Средиземно море с цената на жестока хуманитарна катастрофа. Какво всъщност се случва с кюрдите? Иран ги защитава, Еипет ги защитава англичани, французи и немци с недомлъвки и американците без президента си ги защитават срещу масово изтребление и прогонване от имотите им. Зад турците стоят руснаците и сирийската армия на Асад. Срещу тях ще застанат и всичките останали кадри на ИД, които са се скрили в тълпата и са останали между капките. По този начин кюрдите са заплашени от геноцид, етническо прочистване и грабеж на имуществото им и поголовен глад. Ако някой иска да се заблуждава, никой не може да му отнеме правото да си затваря очите, но след последната атака на турците срещу етническа общност на чужда държава трудно можем да говорим за Организация на обединените нации, за конвенции, договори и права на суверенитет. Ясно е, че Асад с това разрешение е военен престъпник срещу човечеството заедно с Ердоган и вече е място на международния съд да иска да бъдат изправени на съд. Питам се, при тези условия на тежка хуманитарна катастрофа, защо да не бъдат хранени емигрантите на унгарската граница? Ако ЕС беше проявил настойчивост на дипломатическото поле и после бе засипла Сирия с бомби, никаква Исламска държава и никаква гражданска война нямаше да стане. Днес Сирия е напълно опустошена държава и няма място за съмнение, че всеки избягал от тям се нуждае от жизнено важната хуманитарна помощ.

баща не е трябвало да пука гумата навремето

бах мааму ти само отконци ли си ве смехурко?

Ами, защото голямата част от тези по границата с Унгария, НЕ СА сирийци и бягащи от войната там. При питане мнозинството естествено казват, че са сирийци, за да предизвикат съжаление и да премината по-лесно, но фактите са, че огромната част идват от другаде Северна Африка, Ирак, Афганистан, Пакистан и т.н.

Ако не искат в "братска" Турция, да идат в съседната "братска" Йордания, а не много на юг от нея я още по-"братска"та им и не особено бедна СА!!! Там що не ходят, а се натискат в "Аврупа", при презряните "каури"???

Който иска си седи в Сирия и работи. Който не стана за нищо, като теб, философства и бяга на хранилка.

Товарете ги и обратно към африката. Никакви емигранти в Европа. Ако те разберат че всички ще бъдат върнати, тогава ще видим колко ще са желаещите. В место това ЕК( разбираме определени кръгове) напълниха и продължават да докарват милиони пришълци - полу-човеци да живеят на гърба на изнемогващите вече европейски коренни населения. Това си е чист геноцид срещу европейците. Браво на Орбан, Дано екстрадира всички.

Защо към Африка ? Самолети и - Берлин , Брюксел .

място, фрашкано е с българи!

храни тези некакени паразити? Кой е канил тази паплач там? Браво на Унгария!!!

това не са "европейските" скакалци от арабия и африка, които трябва да хрантути орбан. това са южноамериканските скакалци, които трява да хрантути тръмп. лесно е разпознаваемо-визия на индианци и жената е облечена с човешки дрехи, а не с черен юрган и забрадка. част от тези може и да рабятят някога, но голяма част ще бъдат наркодилъри и мързели на социалка. но някои от тях ще работят, католици са, а и знаят приличен език-испански...за разлика от гмежта, която приижда насам и само за вреди идват. нито ще работят, нито ще се цивилизоват...

Да ги приемат в ЕC, но caмо ако приемат хриcтиянcтвото и cи cменят имената c хриcтиянcки! Да видим тогава колко ще оcтанат!

Ще му накривят на Орбам шапката. докато ги осъдят ще мине 1 година минимум, после още толкова при обжалване. Ако се наложи по една свинска чорба и шута в Германия.

аз давам на европата 2 месеца да намери доказателства за третия джендър :)

вcичките тези нелегални емигранти да бъдат натоварени на кораби и заcелени в caщ! там има огромни територии без наcеление. кой ни втълпява, че вcички мюcюлмани от цяла африка и азия трябва да колонизират европа? да cи ги взимат в америка и да им cтроят джамии там.

А защо не ги хранят само със свинско?

Те хвърлят и тъпчат храната, която им дават доброволците, какво остава за свинско.Защо да съсипват свинското?

недвусмислено призоваваш към канибализъм!!!

Да отидат да ги хранят тези, които изработиха този план за заcелване на милиони мюcюлмани в Европа, иcлямизирането на континента и разпада на EC! CAЩ, Израел, Турция, Руcия.

само тия ли??? Я си спомни и за мазните саудитски чаршафи, дето и те имали пари за, както удачно ги назова един колега у форума - Лежанците, ама само за да им построят някоя и друга джамийка там, при "каурето" в гейр0па. "Случайно" да знаеш КОЛКО техни "братя" - мюслимчета, "бягащи от войната", са обгрижили до сега в СА???

Имам десетки познати които мигрираха в САЩ ,а и другаде по света. Някои дълго бяха нелегални докато се установят. Нито един от тях не е бил ...Хранен .

Тамън след месец няма да има кой да хранят :)

Не че съм любопитен, ама за 1 месец време те ще изпукат от глад, бе..

Докато висят там, да им организират шофьорски курсове, че като откраднат някой камион да не газят хора и да не блъскат други превозни средства, каквито случаи напоследък зачестиха!

Чиновниците трябва да получат присъди доживотен труд в лагер, за дето казват за мигрантите и за човешко отношение, някой друг да плати, а не те, а в същото време оставят турция да убива невинни хора в Сирия, да унищожава домовете и препитанието им. Чиновниците на съд!

Егаси....задържан не е ли човек, който не му се дава да се движи дори от там от къдео е дошъл? Тия някой спира ли ги да се върнат в собствените си държави?

Оставете ги гладни и жадни, да си ходят

Не могат ли да сърбат попара на границата със Сърбия?

Тия хрантутници от ЕК защо не си таковат таковата! Унгария е суверенна държава тия мушмули не могат да нареждата какво ще се случва! Това не са унгарски граждани, а незаконно пребиваващи ......., които нямат никакви права! Ако искат да ядат да си се връщат в държавата!

Не ядели свинско?! Ами да ми ядат дедовия!

Каква наглост, заради петрола да разръчкаш толкова държави, след което да задължиш други народи да дундуркат бежанците. Джендъри сър....

има такива като ТЕБЕ, които наричат ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, незачитащи закони и граници, "бежанци", ще има и такива като ТЯХ да ни ги натрисат!!!

Аз като си поканя гости, си ги храня. Непознати и неканени, мисля че никой не може да ме задължи да изхранвам...

Още по-интересно е ако съседът ти покани гости и те накара ти да му ги изхранваш, че той не ги иска при себе си!!!!!

С безумната си политика ЕС да се готви да храни 1 милиард мигранти поне!

Да не ги нахрани с олово, щото ЕК не са казали с какво да ги рани.

вижте снимки на истинските БЕЖАНЦИ-след ПСВ, след ВСВ, след арменския геноцид, след геноцида над тракийските българи...изнемощели, наистина съсипани от ВОЙНИ И ТЕРОР ХОРА, изпъдени от родните си места!!! не знам откъде сте я взели тая снимка на тая 120-килограма "страдалка", сигурно защото на другите снимки са само охранени фитнес-мъжаги със смартфони и агресивни кървясали очи, но това не са бежанци. това са нашественици, при това нашественици, нямащи нищо общо нито с нашата цивилизация, нито с цивилизацията въобще! да ги хрантутел орбан, видиш ли...единственото хубаво е, че са минали и оттук, но не са се задържали, поради незадоволително хрантутене!

Що да са задържани, могат да обърнат и да се върнат обратно. Кой ги кара да висят на унгарската граница???

Хранете ги. Свинско има колкото искаш.

Корана им разрешава да ядат свинско и да пият алкохол ако няма друго. Така че. Не върви

Докъде я докарахме - вода да няма, спиртуйозни напитки да има... Де го тоя рай бе, джанъм???

Баба ти меркел ще им направи мекички ве

На снимката виждаме новите квалифицирани и изпълнени с желание за работа кадри. Да благодарим на фрау Меркел за качествения подбор.

Войни се водят за завземане и използване на чужди територии и за тяхната защита. Умират милиони в тази връзка, несметни милиарди се харчат пак в тази връзка. Неканените мигранти тихомълком вършат същото това завземане. Без оръжие, без военни операции. Като се натресат в дадена чужда територия, те дефакто я усвояват. Ползват нейните ресурси, ползват социалните придобивки съзадени от местното население. При това ни най малко не мислят да се интегрират в новозавладяната им територия. Държат се като победители. Носят си забрадките и чалмите, строят си джамиите. Кой глупак се е разпоредил границите и визите да не важат за такива? Защо се парчат милиарди за отбрана, за какво е това смотано НАТО щом Европа е превземана и без един изстрел.

Унгарците са европейците. Който е канил мигрантите, той да ги храни. 90% от мигрантите са икономически хитреци, бягат от бедните си държави и се намъкват при хората който с пот на челото са си устройли държавите, това са Германия, Швешия, Франция, Италия и някой други.