Египетски пилот довел епидемичния взрив на кораба, акостирал в Бургас

Опасност за Бургас няма, защото никой от екипажа не е слизал на брега, няма и контакт със служители на пристанището, заяви директорът на РЗИ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кацаров удвои К19-ваксинацията за 2 месеца След като редовното правителство инжектира 1 млн. ваксини срещу коронавирус за 5 месеца, само за 2 служебното правителство удвои това количество. Най-късно в петък ще пресечем границата от 2 милиона дози. И това е, при положениe, че със заповед на заместник-министъра в Борисов 3 Жени Начева предвидените в бюджета за медийна кампания за насърчаване на ваксинацията средства - 2,5 млн.лв., преди първите избори на 4 април бяха пренасочени за ремонти. С което, тотално антихуманно, беше опорочен темпът на имунизацията, която е така важна за живота и здравето на българите. При служебното правителство няма и никакви сривое в доставките на ваксини, което беше характерно при предишния министър на здравеопазването. Напомняме също така, че служебното правителство пусна онова, което редовното спираше - имунизацията да обхване паркове, молове и други места, където се събират големи потоци от хора от различни възрасти - в момента превенцията сред младите, които са естествен резерв за заразата е най-важна. Преодолян беше и проблемът с десетките хиляди забавени и объркани ваксинационни сертификати. Нещо повече, благодарение на служебния министър Кацаров и екипа му, България стана сред първите членове на ЕС, които въведоха документите, доста преди да го направят 80% от държавите в Съюза, включително доста по-напредналите от тях.

те тия Египетски ПИЛОТИ или ВАТМАНИ /кой как му харесва/ големи беладжии. Предният път запушиха целия Суецкия канал с една платноходка Ever Given

Да проверят "девойките" в Комлука те обичат филипинските моряци

Пилот на кораб? Корабите нямат пилоти. Сигурно имате предвид лоцман? Разбира се, тази думичка е твърди сложна за вас и сигурно никога не сте я чували през живота си.

Корабите може да нямат, но Суецкият канал има пилоти. Потърси в гугъл suez canal lotzmann и suez canal pilot, за да видиш разликите. Добре че има журналисти, барем научите нещо.

Ти за онези ли журналисти словоблудтваш....които са написали кораб на българска земя ....вместо кораб в български териториални води?

Много книжки си чел. в реалния живот е друго. Може на ихалето да му харесва заигравката ти, ама пред професионалните моряци ставш смешен.

история изсмукана от пръстите , преди няколко месеца във Виена,при всекидневните бързи тестове за ученици, се установява,че от 350 деца 300 са заразени-Тяхното РЗИ се усъмнява и назначават пср тестове и ,само една учителка и едно дете са били реално с ковид.Голям скандал ,но прикрит.Решаават да проверят тестовете и познайте,заразени предварително

И каква е връзката между двете събития?

Глупако, връзката е, че много вероятно е тестовете да са заразени, затова "ПИЛОТА" на кораба да е уж заразен. Троле, УМРИ, вреден си, УМРИ.

3евзек

Кирчо, Разбрахме, че ковид вече ти е съкратил живота с две години и не искаш само ти да си прецакан, но с тая злоба ще го съкратиш с още три. Ако одобавим и паниката, която те тресе, хич не ти остава много. Затова дай по-спокойно!