1 млн. египтяни срещу Мубарак, той се отказа от друг мандат

Над 1 милион души излязоха по улиците на множество градове на Египет, за да поискат оставката на президента Хосни Мубарак в осмия ден от масовите протести.

Обратно в новината

Коментари - 1 млн. египтяни срещу Мубарак, той се отказа от друг мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оператор,ти нещо цензура ли се опитваш да налагаш?

Аз пък искам Мубарак да падне много лошо и хората по улиците да победят!Много ми е кеф,когато някой дразни САЩ,Израел и Западна Европа!

Като свалят Мубарак, след кратко, но скъпо безвластие, ще заложат на исляма и неговите закони. Това никой не може да каже добре или зле ще е за тях, но за нас няма да е добре. Гладните, изнервени и насъскани хора, никак не са добри съседи!

Съседи!? Египет!? Човек ти на някаква друга планета ли живееш? Пангея отдавна се раздели, а и България не е на 4 морета като едно време...

Направих си труда да прочета египетските сайтове, там хората не застават зад Барадей. А тези които протестират са най бедните и безмозъчни хорица, най важното е, че няма да се нахранят и с другата власт. Очаква ги глад и мизерия, подобно на Ирак ще стане и в Египет...

мубарак, махай се! да не забравиш да вземеш и боко тиквата със себе си!

Бедните глупаци,не знаят какво си причиняват.Чичо сам=глад и мизерия за повечето от тях

Арабските странни (3-тия свят) махат тяхните ДИКТАТУРИ, а в България вече се изгражда ДИКТАТУРА! Даже такава вече има и в Унгария. какво става в Европа!? Нещо света ли върви наопъки или всичко се обърка?! Светът се отърсва от американската си плесен, само булгаристанският ни овчи народ разчита на американските октоподи да ни превържат капиталистическите рани!... Браво, Египет! Вие наистина сте народ, а не мърша! Поздравявам ви и ви подкрепям и ви завиждам и си мечтая... един ден и България да изхвърли изгнилата си политическа каста някъде далеч от пределите на моята прекрасна страна!

БравоПоддържам те!!! Невероятно как Мубарак се е вкопчил и не иска да пусне кокъла, 30 години. Сега обещава всичко, но никой не му вярва. Щял да промени конституцията. Египетския народ е смел , той е зрял, матюр и горд! Армията не стреля по народа и народа не хвърля камъни по тях. Египетския народ е взел неговото решение и не отстъпва. Мубарак вън! Писнало им е от опортюнизъм и стратегия , време е да живеят като хора сега. И ние можем да направим революция и да изгоним всички мафиози, които нахално ни тъпчат. С какво сме по-различни от египтяните? И при нас чашата преля!!! ВЪН ВСИЧКИ ОПОРТФНИСТИ,КОИТО МИСЛЯТ САМО ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ ДЖОБ!!! Нищо не е наред в България. Само лъскави копчета, но без дреха.

Браво, Египет ! Вие наистина сте народ, а не мърша ! Поздравявам ви и ви подкрепям и ви завиждам и си мечтая... един ден и България да изхвърли изгнилата си политическа каста някъде далеч от пределите на моята прекрасна страна !

Извинете, Вие на колко години сте? Май преди 20 години сте ходили или прави под масата, ако въобше сте били родени? Какво искате да се случи в България - да има насилие и кръв по улиците ли? Това ли Ви е идеалът за разрешаване на социалните проблеми на едно общество. Упомнете се!

Г-не, срамувам се от такава зрелост, в резултат на която 20-годишния преход от еднопартийна към многопартийна политическа система достига до отказ от управление на утвърдилите се и ялови поллитически партии за сметка на една авторитарна и аморфна в идеологията си организация. Т.е. българските избиратели не припознават своите интереси вътре, в статуквото, а в нещо, което ще дойде отвън. Поврага вашата зрелост, тя не струва друго,освен укор и съжаление. Само в пробудените граждани на една страна се корени просперитета и на политическата система. Не в страхливата и късогледа българска управляваща прослойка! Не и в пресметливата Европейска бюрокрация.

Това е единственият начин да изметем и тукашната мафия.

диктатура срещу престъпниците нагли леяри ДА.Ако с престъпник имаш основание да се страхуваш.

Революция и народен съд. Само това ще оправи нещастната ни страна.

супер хаиде да се вдигаме аз имам 3 патлака че ми стигнат за народното сабрание другите ги оставям на вас *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво !

Арабските странни (3-ти свят) махат тяхните ДИКТАТУРИ ,а в България вече се изгражда ДИКТАТУРА ,даже и такава вече има и в Унгария. какво става в Европа!? нещо свъта ли върви на опъки или всичко се обърка!

......от американската си плесен, само булгаристанският ни овчи народ разчита на американските октоподи да ни превържат капиталистическите рани!

Дюнерите, те да са живи! другото остави! Ма и кебапчетата не са за изхвърляне! Щом бирата осигурихме...

дюнерите, кебапчетата, бирата и чалгата! И овчия народ, превърнат в биомаса...