Призоваха Мубарак да се оттегли до петък

Египетският президент Хосни Мубарак трябва да напусне властта до петък. Това заяви опозиционният лидер Мохамед ел Барадеи пред сателитната телевизия Ал Арабия, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Призоваха Мубарак да се оттегли до петък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На този въпрос единствено може адекватно да отговори лицето А.Петров!

Амигос, някой да знае къде другаде в Европата има такова чудо като софийското Sin City ?! - Ако разбирате какво искам да кажа!

Тъжно е...но до там сме я докарали...

С сега идват хората с картечниците и си поупражняват стрелбата.

Египет е около 20 милиона жители.Ако 1 милион са против значи 19 милиона са за Мубарак.Излиза че малцинството с помоща на ЕС,САЩ и Англия организира преврат.В коя държава управлява малцинството?

като се има предвид,че половината от единия милион/ако са толкова/са мародери и избягали затворници то е ясно

Какво чакаме българи?????? Да почваме нашите мутри с винкелите!

Точно това трябва и ние да направим. С народен съд после.

ха сега някой да ми каже - какво значат 1 мил.в столицата срещу 80 мил в страната

1,1,5%.ми да си направят избори и да видят кой за кого е

Сега е моментът Б.Б. да ускори нещата и здраво прегърнати с Ц.Ц. и В.Т. да вземат нещата в ръце и да възстановят реда, законността и справедливостта (доколркото е възможно) в държавата. Този етап е неизбежен...ако искаме да тръгнем начисто от някъде. Така стоят нещата - който има по-ясно виждане е длъжен да го сподели и да не се притеснява, защото сме стигнали point zero - т.е. дъното (фиг. казано).

Всичко върви по план - изпълнява се библейски сценарий и фигурите са разположени на ш.дъска. Тези, които наблюдават отстрани и са умни, ще успеят да извлекат някаква облага, или поне няма да бъдат изненадани по бели гащи - да се надяваме, че ние няма да сме от последните (?!)...

Както винаги, тук пак нещо не сме разбрали! Барадей подкрепя мюсюлманските братя - има и негови изказвания , цитирани от световните медии в тази насока. молете се тези "братя" да не вземат властта...

..че в Ирак беше корида. Сега стратега Ви казва да поканите в медиите някой, който е изучил тези хора и да чуете , че палажение хуже губурнатарскайе

Исляма, бута режима...Барадей е интелигентен и светски човек, но ако не стане лидер той, а някой от ненормалниците, Египет не го чака нищо добро и светско - а законите на ширията и ислямски контрол...

браво на интернет, тои ще промени света

Тъй ли, на американците викаш, че откога "Ислямски братя" станаха американци - пробвай да им го кажеш да видим колко секунди ще преживееш след това...

jizast

Американците и Бойко са виновни!

НЯМА И МОМЕНТ НА СЪМНЕНИЕ, ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СА ТЕЗИ КОИТО СА РЕШИЛИ ДА СЪБОРЯТ МУБАРАК. През тази държава минава Суецкия канал контрола над който е от стратегическо за тях значение. Ако този техен опит за преврат се провали, на мъдреците в чиито глави се роди това безумие никак няма да им е леко. КАКВА ЛИ ТОГАВА ЩЕ Е ТАКСАТА ЗА ПРЕМИНАВАНЕТО ПРЕЗ КАНАЛА. Със сигурност убийствена за самите тях.

О, интернет гений, а ще ни осветлиш ли като си толкова сигурен, поради що им е на американците да съборят предвидимия човек който толкова години им сътрудничи и да го заменят с ислямисти, да направят един втори Иран и то ТОЧНО НА СУЕЦКИЯ КАНАЛ?! Веднъж вече се наложи на англичани и французи да правят интервенция в Египет през 50-те заради канала, точно сега само това им липсва на американците за да стане идилията пълна. Пък Израел да не говорим - той направо е в ектсаз как си отива единствения им съюзник в региона и с нетърпение чака да югозападната му граница да се появи един нов Иран! То това простотията не ходи по гората...

Дано успеят да изградят една по-добра държава за тях и децатая им. И дано не им отнеме 20+ години преход ....

Какво искат египтяните,защо сега се сетиха?Скоро ще получат свобода,хаос и мизерия...

Максимум 20 години.

Браво на египтяните!Това е народ, а не като нас-мърши!

Ти искаш да си от тези 300 или там да са майка ти и баща ти?

не се разбира каво искаш да кажеш ????

Че да не би да не са умирали нашите майки и бащи ? Именно защото е имало такива хора съществува днешна България ! Ти готов ли си да дадеш живота си за идващите поколения ?! Свалям им шапка на египтяните !

Препатил глас от България: Сменете си старите царе, но не с нови, цветни и верни.

Взирайки се в Египет, управляващите да се замислят за себе си.

Радват се на предстояща "победа" хорицата. Накрая фейсбук ще им донесе чалми и фереджета. За справка - шаха на Иран и след него.

Браво на египетския народ,който, издигайки ел Барадей, дава знак на останалия арабски свят и на мюсюлманите, че не иска ислямизъм, а цивилизована ,демократична система.Много силно впечатление прави участието на жените и това, че никой от протестиращите не е със скрито лице. Браво на египетския народ! Желая му ПОБЕДА !

Дали не е точно обратното. Египет беше една от най-светските арабски държави и досега не са носили фереджета. Но сега, щом ал Кайда стои зад протестите, може би исляма ще победи. Подобно беше и в Ирак - фереджетата дойдоха след войната.

Гледайте видео материали от протестите и чуйте какво скандират демонстрантите: "Аллах е велик!"

Красиво и елегантно нещо е академичността ; Но не винаги помага, нали ?!