Взривиха газопровод в Египет

Неизвестни лица са взривили египетски газов терминал в близост до Ивицата Газа на фона на бурните протести срещу управлението на египетския президент Хосни Мубарак, предаде АФП.

Обратно в новината

Коментари - Взривиха газопровод в Египет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Запушат ли Мюсюлманско братство Суецкия, ще има да ни се оправдават за скъпия бензин.

Като се запуши Суецкия канал дай боже ще ти се отпуши кратуната. Всички вече разбраха че сънуваш Путин всяка вечер как е застанал зад гърба ти и ти готви нещо. По-добре се обърни към психолог или психиятър вероятно второто защото положението е много сериозно. Само дето не обяви че КГБ разпалва протестите за да дигне цената на петрола. Слабо ме вълнува че ще се запуши Суецкия канал нашия петрол и газ идват от Русия и бившите и републики. Цената на петрола се вдига заради размириците в половината арабски свят предизвикани от алчни диктатори които държат народите си в тотална мизерия това че надигат глава е достойно за възхищение. А това че слабоумното правителство на Борисов неможе да се справи с управлението на държавата е съвсем друга тема и по времето на Станишев стоките поскъпваха стремглаво но тогава имахме солиден икономически разтеж и това балансираше нещата а сега хем икономиката върви надолу хем цените нагоре. Аз лично се радвам че част от тъпаците в България са я напуснали и в частност ти.

добра новина започва да гори около евреите на 10 км. от израел .това се очакваше доста отдавна има за какво да плаштат евреичетата -ограбиха света.

Браво, молодец! На 40 км от Ивицата Газа взривили отклонението от газопровода, водещо за Йордания! Евреите треперят! Ех, мъка наша - ми прочети първо статията, питай Чичко Мап Гугъл, кое - къде е и после пиши...

ти прочети повече защо треперят евреичетата по-света,образоваи се малко и после пиши за неща които не разбираш.парви евреичетата започнаха да пискат от революцята в египет.защо ли?

OOH не праща омиротворители никаде, а само yмартвители .

Срещу глада, оръжие още не е измислено от хората с пари !

Добре де. И като падне Мубарак (щото то друго не може да се случи), какво ще стане - ще се наплнят хамбарите с храна, ще се появят работни места и пр.? Гладната буна (както са му викали едно време в България), може да свали властта. Проблемът е какво ще правят след това. Там сега май че е колкото хора на площада - толкова акъла, кой да вземе властта и какво да прави с нея после... За съжаление, нищо светло в близко време не ги очаква тези хора. Ако не вярваш - виш ни нас. 1997 свалихме БСП и после кво- цъфнахме та вързахме... Същото ги чака и тях.

Съжалявам за грешките, ама клавиатурката ми е без кирилица на клавишите и - бъркам буквите...

Напротив измислено е оръжието е изключително просто и всеки е чувал за него и всеки го е използвал това са парите но за да се прилага това оръжие в държавен мащаб се иска сложна контролирана система такава каквото първобитните арабски диктатори немогат да усвоят. Те разбират само от калашници и М16-ки.

Сега въпроса е дали ООН или НАТО ще прати "омиротворители" да им пазят безценното каналче в Суец. Незнам дали се досещате но бая втечнен газ и петрол минава през тоя канал а и не само това.

Tо от диваци какво друго да се очаква освен взривове, палежи, атентати.

Ми крайно време е България да се намеси и да прати всякакъв вид помощ за Египет. Това ще е много доблестна и благородна постъпка, но естествено с това криминално и корумпирано управление нищо такова не може да се очаква>

Русия е един от най-големите износители на жито. По-точно 3-тия най-голям износител. Как се отразява това на цените на пшеницата, когато тя спре да изнася, вие, либераст-демократите, трябва най-добре да знаете! Всъщност защо цената на хляба расте и у нас?! А какво стана с картофите при Чернобил - помните ли?! Египет е най-големият вносител на пшеница в света и в същото време 80% от доходите на населението отиват за храна. След като Русия спря за известен период инзоса на пшеница и цената на пшеницата се повиши, египтяните нямаха друг избор, освен революция! Изводът е за продажни проамериакнски режими в държави, които зависят силно от руските природни ресурси. Египет изнася малки количества природен газ за Израел, Йордания и някои други държави в регионапосочва Ройтерс. Но както знаем от нашите умници, ще изнася големи количества за България и според Младенов ще диверсифицира" доставките! Би трябвало да има някаква едница за количество газ, а не просто доставка на 1,7 милиарда природен газ годишно". От друга страна, властта е сладка и не се дава, нито се взема без бой, лошото е че наглите и безочливите, авантюристите и връзкарите са на върха, а свестните хора са си овце! А да не говорим за масите, които са си просто стадо!... И така навсякъде по света!... Изводът е и за продажни комунистически касти от Източна Европа, трайно заробили собствените си народи под руско политическо робство и за политици, мечтаещи страстно да преместят народа си под американско робство! Срещу процент, разбира се!... Американско робство ли? Една трета от българите се изнесе тъкмо там и не ще и да чуе за България, а СССР, пардон, Русия, е нещо като лош кошмар от миналото!... А Набуко ще го бъде! Мислите ли че някой ще посмее да докосне съоръжение на САЩ и ЕС?! Колкото и да се стремят да попречат руските подлоги, те са обречени!...

Египет изнася малки количества природен газ за Израел, Йордания и някои други държави в региона, посочва Ройтерс. - но катко знаем от наште умници ще изнася големи количества за БГ територията и ще "диверсифицира" доставките спорем Манекена Младенофф де...)))

Абе Младенофф не е манекен бре. Той си е най-обикновен седераст! Те манекените с ориентация като неговата се наричат другояче. Та тоя си е келемне, седераст... скатал и военната служба даже. Да го Ева и у министеро!

Охо-ооо ! Значи в страната на фараоните/пирамидите било имало какви-ли-не баш-спецове за зулуми -- къде по полу-подводни мостове ( като за Седемдневната война), къде сега по това ...

що вас не ви взрииват платени подлоги... аиде на ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Би трябвало да има някаква едница за количество газ а не просто "доставка на 1,7 милиарда природен газ годишно". От друга страна, властта е сладка и не се дава нито взема без бой, лошото е че наглите и безочливите, авантюристите и връзкарите са на върха а свестните хора са си овце да нее говорим за масите които са си просто стадо...и така на всякъде по света

То извода е и за продажни комунистически касти от Източна Европа, трайно заробили собствените си народи под руско политическо робство.

и за политици, мечтаещи страстно да преместят народа си под американско робство. срещу процент, разбира се. седерастия.

Американско робство ли? Една трета от българите се изнесе тъкмо там и не ще да чуе за България, а СССР, пардон Русия, е нещо като лош кошмар от миналото.

Доставката на газ от Близкия изток за Европа става крайно несигурна."Набуко" вече е история.

Нищо не разбираш ти Набуко ще го бъде Мислиш ли че някой ще посмеем да докосне съоражение на САЩ и ЕС Колкото и руските подлоги да се стремят да попречат те са обречени

Не знаех, че съм обречен! А Набуко - след като западни фирми се налапат от заемите, сключени от будали като България, ще ти дадем ти да го напълниш с газ.

За революцията в Египет е виновно глобалното затопляне! :) Египет е най-големият вносител на пшеница в света и в същото време 80% от доходите на населението отиват за храна. След като Русия спря за известен период инзоса на пшеница и цената на пшеницата се повиши, египтяните нямаха друг избор освен революция. Изводът е за продажни проамериакнски режими в държави, които зависят силно от Руските природни ресурси.

Какъв природен ресурс е пшеницата? И откога Русия стана монополист в износа и, че да зависят разни страни от нея? Някой май има мокри сънища...

луд ли си или на луд се пра'иш? какво стана с картофите при чернобил помниш ли, бе?

Русия е един от най-големите износители на жито. По-тончо 3-тия най-голям износител. Как се отразява това на цените на пшеницата, когато тя спре да изнася, вие либераст-демократите трябва най-добре да знаете. Всъщност защо цената на хляба расте и у нас?

Питанчо, а че си прост, прост си. Даже толкова много си проЗД, че даже и мокри сънища не можеш да имаш. Към Андропов да допълня, това касае най-вече онези арабски страни които не са монархии и се опитват да изглеждат светски и демократични. Това съчетаване на западна "свобода" и източна шериатска омраза ще е.е мамата на района. Скоро да се готви Сирия.