Ефективността на "Пфайзер" срещу заразяване с индийския вариант е 39%

Според данни от Израел в страната от Covid-19 са се разболели около 2400 души, като почти 40% от тях са били ваксинирани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе, ТАЗ знае :)

Калпава им е ваксината. Но затова пък е токсична и опасна. Но е "съвременна".

Главната цел обаче я изпълнява перфектно - ВАКСИНИТЕ=ЗАБАВЯНЕ НА КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ, в документа на СЗО "1LindstrandIA2030_v1.pdf", вече смъкнат от сайта им, обаче. Разбраха, че се изложиха!

Бийте си по осем!

Ваксината на Пфайзер е 100% Ефикасна! Ако не си я поставиш!

Руски лъжци.

Колко народ ще измре ту още от малоумието на антиваксърите . По принцип не ме интересуват убеждения, но тук е въпрос на живот и смърт. Чуя ли , че някои е срещу ваксините го отписвам като човек, а за отпадък. Това са тъпи хора , за което не са виновни , но много злобни и безчувствени хора. За съжаление покрай тях вирусът ще тръшне и много свястен народ.

Пфайзер ти казва в лицето, че ваксината им е НЕефикасна и щом са изкарали 39%, смятай че става дума за реални 3,9% едва.

Ти не си за ваксина, ти си за лечение!

На васкинираните - честито!

Отпадък , заради такива като теб ще починат свястни хора. Дано заразиш някои подобен на теб отпадък или близък , с не някои добросъвестен гражданин.

Урод!

Посмали малко! Повече от 3,9% не им давам...

Ефективността е 93 % Благодарение на ваксините свободния свят остава свободен А вие ще въртите дудуци на Мунчо и Блядовете

Ще ти се, соросидно педалотролче...

Какъв свободен свят пък ти се привижда на тебе, бе ? От наркотиците ти ще да е.

Ко речи..?!

Те евреите глупави, затова 5,3 милиона ваксинирани.Интересно „СПУТНИК,“ каква защита дава срещу совид-19 и срещу индийския щам.

Ало, ДАНС, спите ли? Заради такива писания че от Астра Зенека се умира много хора не се ваксинираха и загубиха живота си. Сега пишат същите руски пропагандни измислици за Пфайзер. Крайно време е да се занимаете с рубладжийската банда на Гогов

Ааа значи има удобна, допустима и единствено вярна версия и ти искаш само нея да чуваш така ли? Няма как да се скриеш от истината приятелю.

истината само ти я владееш? Ама той видовден си дойде общо взето. Гледай в Англия как са хората. Каквито и теории да раздухвате то е видно.

Те тая ваксина я отказа цял свят. Зоя, ти ли си?

Верно ли, бе, ти да видиш!?

,"Предаде ТАСС " - драги Гогов, това прави коментарите излишни. Впрочем в России хората мрат като мухи защото ваксината за добитък "Спутник " просто не действа и сега правят реваксинация. Но за това не пишете, а руската пропаганда цели да се ваксинират малко хора за да отслабне Е С.

Тъпите тролове продължават с агресивните си публикации да отблъскват хората от ваксинирането. Е, много прости селянчета сте! Агресията предизвиква ответна реакция, пак агресия. Не знам кой тъпанар ви спуска публикациите, но наистина е много тъп! :)

Трудно е да кажеш кой е трол и коя позиция защитава. За мен ти си трол и основния ми довод е, че употребяваш груб, вулгарен и обиждащ език. Нормалните хора си казват мнението и допускат право на чуждо мнение. Имат доводи и доводите им не са обиди към околните, включително към собствения им български род. Така че, троле, пиши и си заработвай сребърниците, но не се увличай!

Замислен ли си, умислен ли си , не те знам, но ти си се изходил най-малко 15 пъти под други коментари и то по един и същи начин, а стилът ти на писане си проличава и под публикации с други псевдоними, така че не знам кой заработава и кой е трол - май ти! Пиши си тъпотиите, заработвай си стотинките и бъди сигурен - нищо няма да постигнеш! Моята реакция е отговор на глупостите ти и глупостите на троловете като теб!

е в коментарите на антиваксъри и ковид скептици обикновено. От сексуални намеци и закани, през народни съдилища, трибунали и други саморазправи, до призиви за бой, разстрели и бесилки без допълнителни въпроси. Троловете естествено нищо общо нямате с психично нестабилните ви фенове...

Агресията се поражда от инстинкта за самосъхранение. КОЕ Е ПЪРВИЧНО? Инстинктът или ваксината? Защо българското правителство официално заявява, че COVID 19 НЯМА?

Не пиша под други имена, но се сетих за нещо. Няма трол да пише без пари. За да не се ваксинираш никой не плаща, така че тролове антиваксъри съм сигурен че няма. Пишат като мен - защото ги дразни глупостта и наивността на мераклиите за ваксинации. Ваксинираните ще си имат техни проблеми и за тях не пиша - направили са си избора. Виж, за агитация за ваксиниране се наливат много пари, на политици, медии, "учени" ,тролове и т.н. Така че да не бъркаме щатите - пиши си, заработвай сребърниците радвай се, ако подведеш някой да се ваксинира!

Човече, не си прав. Ваксините спасяват живот. От ковид се мре и то истински.

Димо, ела при мене ваксиниран, за да разбереш колко глупава и аз бях когато се ваксинирах.

Димо, че има болест от която се мре никой не отрича. Ако се заинтересуваш и от грип и от пневмония се мре. Въпроса повече е дали си заслужава боцкането с неизвестна течност, за която се опитват да ни задължат да си я слагаме.

Замислен, имам чувството, че ти убягва основен момент. Ковид не е хрема или грипче, много по-сериозно и коварно заболяване е. В рисковия контингент протича непредсказуемо, истинска руска рулетка. Може да си късметлия и да прескочиш болницата и трапа. Никой не знае, обаче и гаранция няма дали и ти няма да влезеш в черната статистика. Млади и здрави хора също боледуват тежко, със сериозни последици. Това не са празни приказки. От друга страна, ваксините предпазват от тежко заболяване и смърт, в голяма степен, макар и не напълно. До сега са ваксинирани стотици милиони хора, с минимални странични ефекти. В крайна сметка, всичко има странични ефекти, дори самият живот. Изборът си остава личен, но си струва да се замислиш, Замислен. Със здраве.

Жена ми и всичките й колеги боледуваха в началото на ноември. Аз нямах никакви симптоми. Миналата седмица си направих тест за антитела и нямам.

Е и?

много хора изобщо не ги лови, като не знам дали това е завинаги, жената е от тая порода . може да се чипираш за секи случай, жената още отлага

Ами, чакаш си реда. Няма да те подмине.

Явно има доста хора, които докато не лапнат тръбата (станат на Дарт Вейдър), няма да спрат да повтарят, че ваксините са безмислени:)

може би защото им е трудно да се изкажат по въпроса след това.

С тия дебилш по пътищата родни има голяма вероятност да я лапнат по друга причина. Провери за предходни години колко наруд умира по пътищата от глупост, колко от хронични заболявания и рак. И тогава хлопай менчето. И тия дето ще лапнем тръбите според теб , какво ни мислиш? Слагай си 5 дози и бъди безсмъртен! Ама май ваксинираните също имат шанса да се споминат и надрусани и от това най ги е страх. Хем разпространяват, хем може и да гушнат розите. За това реват най-много най-шубелиите..

ваксините не са безсмислени, но конкретно за короната са надценени и твърде агресивно промотирани, хората се обръщат във антиваксъри точно заради това имаше един анализатор който много добре описа ситуацията - ако искаш да спечелиш някоя жена, изнасилването не е начина

изнасилвач желаещ да "спечели една жена". Всичките секса ги интересува. И аналогията е тъпа. В случая с вируса проблема няма как да се хареса на нормален човек. Решенията за сега също не са нито приятни нито са окончателни и стопроцентови. За това си прав. Но с други засега не разполагаме и много повече може да загубим ако не се възползваме от наличното и възможното в момента. Сега.

mRNA и аденовирусите Ковид ваксини, не са в истинският смисъл ваксини, а причинители на автоимунни заболявания. Така се наричат тия заболявания, които предизвикват имунната система да убива своето тяло. mRNA технологията е обещаваща за борбата с рака, но mRNA са първите ваксини за Biontech и Moderna. Pfizer пък е най-компрометирана фармацевтична компания изобщо. Интересно, когато българибът си купува кола или къща, и даже дреболии, проверява информацията от “9 кладенеца”. Но когато става дума за собственото здраве и бъдещето на децата му е готов да рискува. По принцип се рекламира и ви натискат за калпава стока, а например Мерцедес не се нуждае от реклама. България ше се оправи едва, когато българите се научат да използват главите си, но според мен вече е твърде късно…

Тотален bullshit от неграмотен човек чел у Facebook, bullshit на други неграмотни си написал. За какво друго освен за лекарствата има на този свят цели агенции които само това им е работата да оценяват и следят постоянно и прозрачно качеството, ефекта и проблемите свързани с лекарствата? Или ще отречеш че са достъпни за всички в сайтовете на тези агенции всички claims свързани с лекарствата и с ваксините в частност? Ами нали редовно злоупотребявате точно с тази информация антиваксърските тролове. Не мислиш ли че ако имаха за цел нещо скрито покрито щяха първо това да скрият? Мислиш ли въобще?

Господине нищо не разбирате от биология. Явно сте бил слаб ученик. Предполагам един от младите нещастници продукт на родното образование което събира информация от интернет и фейсбук. Жалко.

Brant, изобщо не си прав, човече. Нито си компетентен, нито разбираш проблема, съдейки по начина, по който описваш причинно-следствената връзка. Няма такова нещо в научната литература! Сигурно си го срещнал някъде другаде, няма лошо, но да пропагандираш нещо без да е обосновано с научни факти, е некоректно. Замисли се малко.

Давате ли писмен и поименен СЕРТИФИКАТ за ваксините си? С гаранция поне колко месеца и от какво точно предпазват, а може и че няма НИКАКВА опасност да пукясаш... съвсем случайно. Щото като си купуваш ТВ, бойлер или фурна дават писмени гаранции, например 24, 36, 60 месеца.

от лекарския фолклор: - Докторе, давате ли ми гаранция че ще оздравее баща ми? - За електроуреди при големи повреди заменят повреденият уред с нов. Съжалявам но при неблагопритен изход, не мисля че бих могъл да ви осигуря нов баща...

Погрбално бюро "Почивай в мир" иска да информира своите клиенти че работи 24 часа 7 дни в седмицата и ги моли да не се ваксинират. От ваксината ще ви проастнат антенки за 5Г на оная работа и няма да хващате UKW радио нормално.

Погребална агенция НОЩ със съдействието на световната лудост, доведоха до 30-ина хиляди починали. Като мнозинството не е от ковида по никакъв начин. Блаженни са вярващите. Да си слагат чалмите/маските и вярват в Аллах/Страшният Ковид.

Рога и копита ще им пораснат на ваксинираните. Ще станат същи дяволи и на онзи свят няма ги приемат в рая, а в ада. Заради което. Дяволи не се приемат в райската градина.

опита на Англия за ваксинираните делтата е бустер доза. Според опита на Русия за неваксинираните делтата нерядко е геймоувър. Пък вие ако щете се ваксинирайте.

факт!

мангърчо ви го каза - докато не го прекарат всички, няма да се махне.

То и след като го прекарат, пак няма се махне. Щото след първия път ще го прекарат втори и трети път. Но тогава вече с тежки усложнения. Колкото повече хора гои прекарват, толкова повече мутации ще има на вируса. Щото вируса взаимодейства с генома на човека исе променя от един човек към друг. За пръв път при тази уродлива демокрация чета теорията, ЧЕ Е ПО-ДОБРЕ ДА БОЛЕДУВАШ ОТ НЕЩО, ОТКОЛКОТО ДА СЕ ПРЕДПАЗИШ И НЕ БОЛЕДУВАШ. БОЛЕСТИТЕ СТАНАХА НЕЩО ДОБРО ПРИ УРОДЛИВАТА ГАНЬОВСКА ДЕМОКРАЦИЯ! Ами нали пълнят джобовете на аптекарите, бизнес за милиони? Те пък отделят трохи за троловете си, антиваксери. какво се чудя още?

Априорно е по-добре да се предпазиш, апостериорно е по-добре да си го изкарал. Виж аз примитивния невярващ в науката Ганю какви сложни думички мога да ползвам в изречение, а ти верния последовател на Науката чаткаш ли изобщо смисъла му?

Чаткам. И много добре даже чаткам мисълта ти. По-добре да боледуваме. Да живеят болестите! Навремето при лошия тоталитаризъм още от детската градина ни възпитаваха, че най-важна е профилактиката и в никакъв случай да не стигаме до боледуване. Да си мием редовно ръцете, зъбите. Идваше докторката всеки срок и ни преглеждаше имаме ли въшки. Въпреки, че не откриха в нито един мой съученик. Всеки срок ни водеха в час по физическо в лекарския кабинет и ни мереха ръст и тегло. Доктори и сестра минаваха с иглите в час и ни правеха актуалните ваксини. Така изчезна и опасната вариола-едра шарка. Ограничи се детския паралич,морбилите,менингита,туберкулозата. Сега давай. Не ваксини, а ХИМИЯ. От аптеките. Нали печелят милиони от химията? Има протести. Не знаели хората какво има във ваксините, а знаят какво има в хапчетата които гълтат?

Е то тогава ни спестиха и информацията за Чернобил, и за това гледаш сега мите се не мине или родителите умират от рак или децата им с увреждания и търсят пари за лекуване в чужбина. А като каза ваксини за шарка, детски паралич и т.н че са били на децата то същите ваксини за няколко месеца преди това ли са ги открили? И тествали на най-здравите 60 000млади хора за да им дадат право на продажба. Също така, подписваш ли се под листовка в която се казва че трябва на еди си къв период да ходиш на контролен при лекар и че ако нещо стане фирмата производител не носи отговорност... За същите тия ваксини..не нали? Обаче за тия да.. Тук където живея, по-възрастните и не само всяка есен с дозини се бодат с ваксина за сезонен грип и повечето които аз познавам все са болни за по седмица. За последните 25г да имам към 3-пъти разболяване от грип което протича с три дни сополи и само един ден с малко темпелатура и неразположение. А фармацефтичната мафия има за 2019-та над 9 милиарда долара печалби от лекарства за рак.. И въпреки това няма решение. Та как да ходя да се "лекувам" превантивно?

опита на Англия за ваксинираните делтата е бустер доза. Според опита на Русия за неваксинираните делтата нерядко е геймоувър. Пък вие ако щете се ваксинирайте. И питай си Мангъра защо Русия при никакви мерки почти не го изкараха. И го питай защо делтата възникна в Индия. Страна с напрактика пренебрежим процент ваксинирани и незабележими противоепидемични мерки, ако въобще им беше хрумнало преди делта такова нещо там.

Чаткам. И много добре даже чаткам мисълта ти. По-добре да боледуваме. Да живеят болестите! Навремето при лошия тоталитаризъм още от детската градина ни възпитаваха, че най-важна е профилактиката и в никакъв случай да не стигаме до боледуване. Да си мием редовно ръцете, зъбите. Идваше докторката всеки срок и ни преглеждаше имаме ли въшки. Въпреки, че не откриха в нито един мой съученик. Всеки срок ни водеха в час по физическо в лекарския кабинет и ни мереха ръст и тегло. Доктори и сестра минаваха с иглите в час и ни правеха актуалните ваксини. Така изчезна и опасната вариола-едра шарка. Ограничи се детския паралич,морбилите,менингита,туберкулозата. Сега давай. Не ваксини, а ХИМИЯ. От аптеките. Нали печелят милиони от химията? Има протести. Не знаели хората какво има във ваксините, а знаят какво има в хапчетата които гълтат?

Тоя скъса ли си дипломата?

40% заразени не значи 40% ефективност. Първо е на съотношение колко са хората с ваксини, къмто такива без. После е на съотношение, към съотношението на неваксинираните, а не просто процент от всички. Ако са равни ваксинираните и неваксинираните (май в Израел по-малко), то 40% от заразените значи 1/3 ефективност или 33% ефективност - толкова по-малка заразяемост от при тези без ваксини. Отделно съотношението на ваксинирани. Вирусите се изменят, като от грип към грип и затова срещу тях не се счита, че има реални действащи ваксини. В България 3-4 милиона може да са минали ковида без да разберат.

те едва ли имат предвид това, ясно е че двете числа съвпадат случайно

Това го допусках преди да си напиша коментара, но така е представено в статията. И не е ясно дали попътно някой журналист не си го е измислил, като на развален телефон предавано.

защо го махнахте този с рогата копитата и чиповете? Толкова типичен беше... Ама вижте по нагоре. Има останало от неговото творчество.

да вземеш да обясниш по твоята логика защо в Русия се оказа че или не са го изкарали 70-80% или преболедуването на предишните варианти не пречи на делта? Понеже са зле и продължават да са. А в Англия между другото кривата със заразените гледам май бързо бързо е тръгнала надолу и май трайно. Да не вземе все пак във ваксините да се окаже ключът от палатката?

аз залагам че в русия голям процент не са го изкарали. разбира се няма как да сме сигурни, но идеята че ваксината дава по-силна защита от боледуването е чиста демонстрация на тая глупава наукопоклоническа религия която много хора неосъзнато изповядват.

Освен православно християнство в доста умерени дози други религии не изповядвам. И просто задавам прости въпроси на база на прости и общодостъпни факти. Мисля че е разумно да се поучим от опита и грешките на другите на които по волята божия се случват някакви неща преди да се случат и на нас. А на този с рогата и чиповете е редно онбашията да му обясни защото в очите на хората сте съмишленици, онбаши. Имате в лагера тотално загубили връзка със здравия разум хора. Някои патологично изповядващи религия, други изповядващи патологична религия...

Още преди повече от година казах, казвам и сега: Всички ще се срещнем с вируса. Дали изкарвайки го, дали чрез ваксина. Всеки има избор

Качествените ваксини не вкарват вируса в организма. На сьвсем друг принцип са!

Трябва де се знае, че с времето ефекта на ваксините отслабва- въпрос на време е индикацията за трета доза за бустер ефект. В наскоро публикувано изследване от Великобритания предпазването от инфекция бе по високо 64% и 88% предпазване от тежък Ковид. В Израел изтече повече време от първите ваксинирани сравнено с Великобритания.

В инензивното преди да ги интубират молят да се вааскинират : отговорът е : Късно е! Когато се пълнят дробовете с вода е друго- до тогава може да се отрича васкината.

Не лекар а ментак 5% имат усложнения, 95% го карат като грипче Не си лекар а гарбидж, гледш кинтите

5% от населението на Земята са около 400 милиона души. Ама какво са за Ганьо някакви си 400 милиона жертви, ако той не е измежду тях?

Ама те нарочно ги интубират, много болни нямат нужда от това. Защото голям % от интубираните умират от инфекции и други...защото СА интубирани.

Заглавието е неправилно : би трявало да се чете 91% ефективна да предпази от тежък Ковид и 39% от самата инфекция…, разликата е от земята до небето….

А ми такива са ни журналистите- водещи антиваксери….Булеристайн

В САЩ, през последните няколко седмици броят на умрелите след ваксинация е по-голям от броя на умрелите от Ковид усложнения! До 26.07.21 336 мил единични дози, 11,405 умрели според VAERS (повече от 45,000 по данни на CDC), 491,218 усложнения, 48,385 трайни увреждания - инсулт, инфаркт, парализа. 14% са умрели през първите 24ч, 20% до края на следващият ден. 54% от умрелите са мъже. Средната възраст на починалите е 73г. Изводи: Най-смъртоносна е ваксината на Pfizer. Ваксините са особено опасни за възрастни хора и деца. Всяка част от корона вируса е токсин, а особено опасен е протеина на “спайка”. Тези, които са решили да се ваксинират, да търсят китайската VERO Cell или ваксината на Волжският българин КовиВак. Те са класически, с инактивиран вирус.

Вярвай си... :D

От къде имащ тази информация- от някой публикатев в Фейсбук…. А бе пълно с ненормалници… Никой не ви кара за се ваксинирате…. Ще се прочисти Света от глупаци…

Това една леля от фейса ли ти го каза?

Пфайзер ваксината …..продължава да осигурява 88% защита от настаняване в болница, както и 91,4% от тежко протичане на Ковид-19….

Лъжа.В същата статия пише,че 30% от настанените в болница с тежко състояние са били ВАКСИНИРАНИ.

Сега остава всичките антиковидари /съжалявам за термина ама щом противниците си наричате ковидари.../ да обясните на какво се дължат разликите между Англия и Русия в протичането на поредната вълна. Както и какво уби 4,5 милиона суперкорави имунологично индийци, щом ковид е едва ли не полезен за здравето според вас.

Супер корави имунологично индийци??? Това сега ли го измисли, или като си извади двата пръста от контакта?

Точно Файзер спира Делтата около 85%

АБЕ ЛАЙНЕР, кой изследва кой точно вариант е бе? ако беше така щяха да казват, днес 3 ма с делта, 2 ма с английски, 6 с латино, 7 с южна африка

Всъщност, лайнера си ти. Хем не знаеш, хем плюеш. Новите PCR тестове определят и разновидността на вируса.

лъжа, пфайзера е точно 7892 % действаща. безотказна. защо, защото корона няма. и светена вода действа, минерална също

Очевидно, човече, яко си прост и неук. Ама пък гласовит. От всичко разбираш.

Файзер е 86 % ефективен срещу Делтата Останалите 14% даже и да се заразят карад Ковида леко защото имат антитела

на пияна женка, ама внимавай накрая ти д а не си наденат! Пфайзер е най опасната ваксина от всички, възпалява директно сърцето!

Анти телата са до време. Важно е организъма да има "спомени" за вируса. За съжаление не мисля, че е лъжа. И е нормално - 7 милиардна лаборатория за вируса. Дано не мутира в грешна посока. А това със "стадния" имунитет го забравете, той е релеванте при малки групи от хора, който не живеят в глобален сват. Жалкото е, че в голяма част хората не е останала грам морал и етика, които също са резултат на този глобален свят.

2-3 трола се опитват да внушават колко било хубаво да си ваксиниран. Ваксинирането е въпрос на личен избор и не можеш да задължиш никой да го прави - във Франция затова има масови протести и боеве с полицията. Всичко до момента показва, че ваксинирането е един огромен световен експеримент и нищо повече. Ваксинираните не само, че не са предпазени от вируса, а и са застрашени от страничните ефекти от ваксините, които не са свързани с ковид-19. Болестта протича леко и при неваксинираните, усложнения има само при хора с тежки странични заболявания - тях и ваксината не ги предпазва, дори често влошава здравословното им състояние - примери имаше много в пресата, а и не само. Така че да пропагандираш ваксинация е смешно. За да се ваксинира един човек, преди това трябва да му се направят изледвания и обща здравна картина и след това той да реши дали да го направи, особено с препарати, които не са минали стандартните изпитателни периоди за една в

Също както антивирусните за ковид, не са минали никакви изпитания и гълтате на юнашко доверие. Не знаете какво има в тях., А всичко това е ХИМИЯ. ДОЖИВЯХ ДО 2020 ГОДИНА КОГАТО ВРЕДНАТА НЯКОГА ХИМИЯ, СЕГА СТАНА "ПОЛЕЗНА" ПРИ НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД. Полезните някога ваксини станаха зло и вредни, а вредната химия стана полезна.

Всеки има право на мнение . За против ваксини право на личен избор. Ако ваксинираните се разболеят от ковид кой ще плаща лечението? Ние или производителите на ваксини

Ваксинираните са предприели предпазни мерки, неваксинираните са безхаберни убийци

Майко мила колко идиоти имало, дали това се дължи на ваксината или просто им плащат да пишат глупости.

Ти си убиец на лекари и съграждани

Ей педали грозни стига сте говорили глупости. Вчера измислиха поредния щам Делта и вече направихте изследвания колко процента е ефикасна ваксината алооооо педали грозни.

Да ама тасс пишат и това... Прививка продолжает защищать на 88% от госпитализации, отметили в Минздраве страны. В статията на Тасс конкретно пишат и това ... ...но прививка продолжает защищать на 88% от госпитализации и на 91,4% - от тяжелых случаев протекания заболевания. А пък в медицинското научно списание New England Journal of Medicine oот 21 Юли пишат за 88 % ефективност на Пфайзер срещу делта варианта при 93,7% за алфа варианта. Ето го долу (потърсете в гугъл пък и ройтерс ги цитира) With the BNT162b2 vaccine, the effectiveness of two doses was 93.7% (95% CI, 91.6 to 95.3) among persons with the alpha variant and 88.0% (95% CI, 85.3 to 90.1) among those with the delta variant. Безобразие е да се дезинформира така! За мен това е подсъдимо драги Дир!!!

С постоянни новинки за ваксини и щамове Ви отклоняват вниманието от същественото - кой и защо освободи Ковид от бутилката. СЗО мълчи, ООН мълчи, Европейския съюз и той. Всички са се снишили и гледат да не се повдига темата кой ни натресе това? Кой инициира биологичната война от която всички страдаме - и ваксинираните и тези без ваксина. Е това хора е важното.

Иди па китайски пазар дето ядат живи змии и ще разбереш

Общо взето след ваксина ковида вече става грипче

Не думай!

Смятам, че въпроса ми е нормален и не обижда никого - защо не се търсят лекарства, а всички усилия и финанси отиват за ваксини?

като има лекарство, как ще правят политика от някаква си там пандемия в продължение на години

Има вече няколко! Скоро и по аптечната мрежа ;). Вече се тестват вьрху хора!

Търсят се разбира се, преди около месец представиха някакво израелско, за тежкоболни пациенти, като при тестовете няма нито един починал. Има и някакви немски и американски разработки.

Защото лекарско срещи вируси няма. Има някакви лекарства, които ти помагат да оцелееш вируса като те поддържат жив, но това работи само на ниво симптом. Ще ти смъкне температурата, ще ти "мине" главоболието, .., но вируса продължава да си действа, докато тялото ти, посредством имунната система не се справи. Ваксината е краткия път, оптимизацията ако щеш, където тренираш имунната система да се справи (убие) вируса без да има нужда да минаваш през гадното и да използваш тъпите лекарства. Затова и целия фокус към ваксините.

Roche са разработили.чети

Г-н ЗАМИСЛЕН. Препълнил ти се е мозъкът с тия ваксини. Вече има лекарства, които също са в период на изпитания.

Зевзек, дай име на лекарството или линк! Говоря сериозно, бъди по-точен и много хора може да ти благодарят!

3евзек

След търсене на "anti covid drug" без кавичките в гугъл: https://www.mpnrc.org/drdo-anti-covid-drug-2dg-medicine-released/ И Пфайзер също разработват https://www.aa.com.tr/en/health/pfizer-starts-testing-oral-anti-viral-drug-for-covid-19/2185544 Изглежда ваксините са значително по-лесни, може би и значително по-евтини.

Зевзек благодаря. Ще погледна инфото, но да си призная, повече ме интересуваше какво има по нашите аптеки и въобще има ли нещо.

invermectin - айде мирясай

3евзек

Г-жо анти, Вече цяла година едно име на лекарство не можа да научиш, при това то не е баш срещу ковид, пък не те е срам да раздаваш заповеди.

защо не се търсят лекарства, ето ти отговора: ваксините се ползват под извънредна употреба EUA, т.е ако се намери лекарство, а то има много вече, трябва да падне веднага тази извънредна употреба, но никой не позволява, защото иначе няма да имат право да си предлагат ваксините, надявам се да е ясно, затова със зъби и нокти се отрича всичко като ивермектин и хидроксихлорохин.

О.К. Благодаря. Както предполагах, не ваксините са решение за лечението на Ковид, а ковид пандемията се прави за вкарване в употреба ваксините. Затова и преболедувалите трябва да се ваксинират! Коментара е излишен.

Е добре де ама следващата мутация по пътя на логиката трябва да прескочи ваксините. В смисъл вируса се приспособява и като всяко живо нещо на тая планета се адаптира към ситуацията. С тия ваксини ще вземат да създадат някой по-смъртоносен щам като нищо. Трябваше както испанският грип преди 100 години да го оставят и след известно влеме е изчезнал от само себе си, както се е появил.

Е колко десетки или стотици милиони е убил испанският грип преди да изчезне. Ти може би си фашист или болшевик и желаеш концлагери за избиване на хора да отвориш? нали така? Познах ли? Е, като има мутации, какво правим тогава? Дигаме ръце и казваме, Еми да мрат хората. Държим си онази работа и само зяпаме какво става с тежко болните?

Тъпанара си ти май! Човека просто сравнява ситуацията бе вакса сплескана!!!

И какво е сравнението бе, малоумни Хм? Испанският грип изчезнал от само себе си. Е, преди да изчезне, колко хора е завлякал в гроба, бе кретен? Я виж статистиката? И то крайно непълна. Вие двамата да не сте от Аушвиц-Биркенау? Бившите шефове там? Че искате хората да мрат като мухи? Ми умрете вие

Глупости! Я помислете кьде се появиха новите щамове - там кьдето имаше безконтролно предаване на вируса! Това води до мутации, а не ваксините! Англия /никакви мерки пьрвоначално/, Бразилия /никакви мерки/, Африка, Индия същото! Мислете! Не е трудно!

Ти мисли! Явно за тебе е трудно.....много телевизия гледаш пич..

До хе! Някакви доводи или няма такива?! Вие не работите така!

Тука е пълно с вакси дето са осъзнали, че са си го нахакали четвъртит!! И сега ореваха орталъка да се убеждават по форумите, че са изтеглили 6 ца от тотото.....изтеглили са ама не е ясно какво.....

хах, не ми пука за вас. Както не ви вдяват кухите кратуни, мрете! Бавачка няма да ви ставам и да ви дундуркам като малки бебета. Достатъчно глупави и прости хора има по земята. ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО Е НЕОБХОДИМО И ДОПУСТИМО! Слава богу, че голяма част от тъпите, глупавите и простите хора са антиваксери. Така държавата ни ще се отърве от тези боклуци. Земното кълбо също. Ще останат умните, интелигентните и предпазливите. Ще изпукат тъпанарите, глупавите и простите. От собствените си тъпи кратуни ще изпукат.

Иска да дундуркаш някой бе бастун! Само не ми обяснявай колко си доволен от това че си си забил нещо с неясен произход и последствия....

Това е, анти-ваксъра винаги плюе и все някой му е виновен и се присмива на отговорните ваксинирали се. Дано ви застигне това, което плюете. И знам, че ще стане, защото вече имам 2ма такива индивида в обкръжението, които БЯХА АНТИ-ВАКСУРИ , но ковид четвъртото им влезна и след 3 седмици като излезнаха от болница и преди това трепереха, защото са запазили и родителите си, вече не са така наивни и глупави. За съжаление трябва да го изпитат, но след дъжд качулка...

"Препаратът продължава да осигурява 88% защита от настаняване в болница, както и 91,4% от тежко протичане на Ковид-19, сочат данните на министерството на здравеопазването на Израел." Четете, малоумници! 91% защита от тежко протичане! 99,6% от тежките случаи в САЩ са на неваксинирани! Кое не можете да разберете?!

------ Препаратът продължава да осигурява 88% защита от настаняване в болница, както и 91,4% от тежко протичане на Ковид-19, сочат данните на министерството на здравеопазването на Израел. ---- Нямало полза от ваксинирането, а? Къде са сега жалките антиваксърчета? Скрити в миши дупки и си броят копейките Хи Хи Хи

Ако беше така нямаше да има ваксинирани в болниците ;)

3евзек

Изглежда едно най-разпространените пораженията на ковид е до 80% нарушена способност за четене с разбиране.

Само до преди месец изграждаше колективен имунитет. А един куп хора вкл.аз го изкарахме леко и без ваксина.

Ковидиотите ме псуваха и ме кълняха на смърт като им казвах същото.

Браво на Израел, че ни предоставя истинска статистика, а не статистиката която си я знаят само грандмастър-математик Витанов и босите ни лекари от бившия щаб.

Изпуснал си главното още преди една година. А фактът, че Израел ти споделя истински данни, показва, че няма световна конспирация и масов стремеж да те уплашат и чипират.. Ако всички бяха ваксинирани навреме, вируст щеше да е изчезнал вече. Вместо това се случва другото, което пак си пропуснал, а именно, че вирусът продължава да се разпространява и съответно да мутира, за да оцелее!!!!!!

Прости ганьовци, не се правете на умни, а се ваксинирайте! Пак ще сте си прости, но няма да заразявате другите прости ганьовци и да блокирате икономиката!!!

Ти си най -тъпото парче тук. Само защото подражаваш на някой президент не значи че си като него. 40% ефективност! То не си струва болката от убождането камо ли страничните ефекти. За потенциалните вреди изобщо можем да не говорим.

ако има нещо блокирано, то това е мозъчната ти дейност сложен неганьо.

Шибай се бе дебил!

че файзера е най скапаната от всички съществуващи ваксини!

Сега, ако някой можеше да смята, което не е типично за българина, щеше да сметне, че 93% ефективност срещу хоспитализация означава 14,3 пъти по-малък шанс да се наложи хоспитализация след заразяване, сравнено с неваксиниран. Разбира се, Ганьо е скаран и с математиката, и с епидемиологията, така че ще си остане с незнание по тоя въпрос. :D

Боцкай се и мълчи.

Като не иска Ганьо да разбере по лесния, добрия,правилния начин чрез четене. Ще го разбере Ганьо по трудния начин. Като реве край ковчега на най-близките си и мили хора. На родителите си или децата си, съпруг/а или братовчедите си.

Дано и ти ревеш! Може и от катастрофа. Олигофрен!

Недей да ревеш на чужд гроб.

Сега се правим на големите келеши. Утре ще дойде зимата и отново месец ноември! Както ноември 2020 г. Тогава ще видим кой кум и кой сват. Да не се изметнете тогава като мокра дъска? Ма аС не съм писал това, ма аС друго исках да кажа. Мас, мас, мас. До ноември има САМО 3 МЕСЕЦА! Ваксините дават имунитет след около 40 дни (двайсетина дни след втората доза). НЕ СЕ БИЯТ ОТ ДНЕС ЗА УТРЕ!!!

Всеки ден ни заливат с някаква измислена статистика която се прави според нуждите и ти си взел да ми даваш наклон на оная работа. Кой те обяви пък теб за умен, Ганьо?

Ne 39

Досега никога не е правена ваксинация по време на пандемия , защото вирусите мутират и ваксинирането става безсмислено. Точно това показва тази статия. При всяка пандемия почти половината от хората не се разболяват. Лошото е че тези които правят тази пропаганда с ваксинирането го знаят много добре това нещо и въпреки това натискат с още по голяма сила, което значи че се търсят други цели ...

Мащабна ваксинация се е правила почти винаги по време на епидемия, по простата причина, че тогава има най-много стимул да се направи. Хубаво е да се чете, преди да се пише. И под "чете" нямам предвид Фейсбук...

странни неща се събраха около тези ваксини. Първо - ваксиниран си, но все пак си боледуваш - ок, по-леко го караш уж, според статистиката. Второ - ваксиниран си, но все пак си носиш вируса с теб и заразяваш. Трето - на ваксините процентът им става все по-нисък към мутациите на вируса. Като нямаше нито ваксини, нито лечение, щяхме да го караме на крак с чайчета, се говореше, че около 20% от хората го карат със симптоми, около 5% го карат тежко - влизат в болница и част от тях имат нужда от кислород, дори интубации. На базата на тези със симптоми и тези с тежко протичане изчисляваха процентите на смъртността - според зависи от страната между 1 и 5% примерно, но тук не влизаха всичи, които го караха без симптоми и не се тестваха. Та - ясно е, че никакъв колективен имунитет няма да има с ваксините, а май и без тях. Защото днес е делта, утре ще е омега. Ясно е, че и ваксиниран пак си има процент вероятност да го изкараш зле. И този процент май не е много по-различен от този преди една година, БЕЗ ваксини. Не че съм против ваксините - и в момента следя информацията точно за ефективността към новия щам, за да знам евентуално коя ваксина да избера. Но така като гледам - май ще пропусна.

Смъртноста при вируса си е все същата, новите щамове са само по-заразни от първият. А ваксината на Файзер например те пази на 93%, което си е много високо ниво на защита.

...е абсолютно излишно да обясняваш сложните неща от медицината. Те никога няма да те разберат. Защото имат самомнението, че разбират от всичко, а медицината е по-сложна дори от ядрената физика. Да разберат кое, как, защо, мисия невъзможна. Те дори студенти в шести курс не разбират много неща, камо ли лаици със самомнение за велики откриватели и теоретици в медицината.

Е, ти наистина ме накара да се смея на глас. Айде почни да учиш физика и тогава говори глупости. Това промитите докторски мозъци сте наистина вече смешни

Машалла, то затова, защото сте много кадърни и умни сте с двете ръце в... и не правите разлика между напрежение и ток и викате 220волта ток. Гледайте си там митохондриите и не се правете на много умни