Ефектите от притока на украински граждани в България

Към края на месец юни регистрираните за временна закрила са близо 120 хил. души, като 84 хил. от тях са жени и 36 хил. са мъже

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека видим числата. От 120 000 работят или се водят, че работят 7 000,тоест по-малко от 10 процента.

Хубавото е, че по-голямата част са жени. Което ще помогне да увеличи негативния прираст на раждаемост на България.

Нито укронацистите са ни притрябвали, нито курвите им.

Тия фашисти не трябва да остават у нас. Като западняците ги гонят и ние трябва да ги изгоним от тук.Не е нужно да имат и тук бойни фашистки групи Мисля, че им е достатъчно в северна америка.

Укрите от западните части са до един нацисти - вън от България долни гниди!

С други думи ефекта е нулев. Ако нямаше никаква програма пак няколко хиляди щяха да почнат работа. Раздадоха малко пари на хотелиерите, но провалиха сезона в изкуствената аларма за мини.

ненормални тъпаци хранят украинските мързеливи мърши...

От откачалки акъл не щем!

На рекета на наши медици и сестри!!!

Освен 600 те евро, които дарих на украинското министерство на отбраната, дарих и още почти 1000 лева на БЧК за украинските бежанци и хранителни стоки и чифт обувки. И още ще дарявам.

Жалкия късопшильовец беден късопишльовец нищо не можеш да дариш , защото нищо нямаш. Тия дребни центове дето ти ги подхвърлят за нищо не стават. Ами ти давай със свирки...

Нали знаеш онзи виц дето един винаги бил добре, защото през войната криел евреин комунист в мазето а след това криел фабрикант? Та да знаеш, сега крие руснак.

Искаш да кажеш, че си прост на поразия...

Аз искам да помогна на децата на Донбас. Къде мога да го направя? Мога да приема в дома си 2 семейства от Донецк. Искам да пратя пари и дрехи и в Луганск. Знае ли някой банкова сметка?

През последните години защо не си им изпратил нищо, а се сети сега?! Защо ли ми се струва че пет пари не даваш за никого, а само се преструваш?

Са че родните и не толкова "родните" русофилистици изпадат в амок и изведнъж майки с деца бягащи от война им стават най-страшните врагове, виновни за всички грехове на светa.

А татковците? Те какво дирят у нас - правене на нацистки агитки, палене на хотели в Акбена, задържане на заложници в Банско? Стига с тия майки с деца, половината от тях са с мъжете и са дошли да си купят имоти в шенгенската зона, а ние ги спонсорираме с милиарди. Трябва като в Германия да се настанят, да ги накарат да си продадат скъпите возила за да се издържат, и да се провери имотното им състояние преди да се плащат нощувки от наш фжоб. Щом могат да купят имоти за стотици хиляди, да правят обороти във Варна за милион, какви помощи взимат е питането?

дааааа....

Едва ли има 120 000 украйнци ,но пак е добре и 40-50 000 да са реално. Ние без тях от никъде неможем да намерим хора. Трябва да си върнем всички бесарабски българи сега е момента да им издадем паспорти и да си ги приберем.

Те дали искат да се прибират? Аз съм почти сигурен че не искат точно ти да ги прибереш.

Ефекта е добър само за брачеда Шломо Моер собственик на МОЛ Галерия Бургас Също и за ЛИДЛ Равда и Жанет Несебър

Ефекта е положителен. Ще оправим демографската криза.

ТУК СЕ Е НАМЕСТИЛ ЕДИН ГОЛЯМ ПРОСТАК.вМЕСТО ДА НАПИШЕ НЕЩО СМЕСЛЕНО ТО САМО РАЗБРАХМЕ,ЧЕ МОЖЕ ДА СЕРЕ НЕПРЕКЪСНАТО И БЕЗОТКАЗНО.ВЕРОЯТНО ЯДЕ БОКЛУЦИ И ИМА РАЗСТРОЙСТВО.НО ТАКОВА ОТВРАТИТЕЛНО СЪЗДАНИЕ НЕ Е ЧОВЕК,А ИЗМЕТ.

ТУК СЕ Е НАМЕСТИЛ ЕДИН ГОЛЯМ ПРОСТАК.вМЕСТО ДА НАПИШЕ НЕЩО СМЕСЛЕНО ТО САМО РАЗБРАХМЕ,ЧЕ МОЖЕ ДА СЕРЕ НЕПРЕКЪСНАТО И БЕЗОТКАЗНО.ВЕРОЯТНО ЯДЕ БОКЛУЦИ И ИМА РАЗСТРОЙСТВО.НО ТАКОВА ОТВРАТИТЕЛНО СЪЗДАНИЕ НЕ Е ЧОВЕК,А ИЗМЕТ.

Имаме увеличение на проститутките и алкохолиците.И на определени бандитски групи.Укро боклука се състои основно от такива.

7 391 лица, получили временна закрила, са започнали работа.... Това говори за всичко на фона на 120хилки... Преди се пробва с инжинери и доктори от Сирия (по точно Афганистан) са че чекам украински фашисти да ни спасят.

Бум на сифилис, трипер и за каквито още венерически болести се сетите.

Дай статистика. Това, че теб те тресе сифилис, не означава, че хората да ти виновни. Съседите са ни украинци- много чисти и образовани хора. За теб, не може да се каже същото.

ㅤ

Защо не ги настанихме при сирийците на фургони, а в многозвездни хотели по черноморието? С какво са повече от сирийците? С какво са повече от нас - българите?!!

Интересно, едва ли всички тези 36000 мъже са старци или болни че да напуснат Украйна. Това са бегълци, дезертьори, които не искат да се бият и да умират на бойното поле по заръка на зеления клоун. И ако бяхме истинска самостоятелна и независима държава, тези украински мъже трябваше вече да са върнати обратно към Украйна. Но уви България има заповеди които указват на наша територия да се заделят до 100 000 украинци мъже, жени, деца, без значение.А как ще ни повлияят с присъствието си ще го разберем много скоро. Всъщност то на отделни места вече се усеща напрежение и неприязън към украинците от страна на българите.

БПЦ -какво стана с Попа от Несебър , който заплашваше Руснака с Убйство ? Нима Патриарха си премълча , ние се надявахме на БПЦ да реши Въпроса те си Мълчат ! А укрите да си ходят от България , такива миризливи боклуци не ни трябват !

Който и да е на власт, комунизма да не връща. Там където не си отиде - война и смърт!

Това пък от къде дойде? Украйна ли е в комунистически строй??? Или съжаляваме "нещастните" хорица там които си избраха недоказано актьорче ,доволно добре ориентирано акак се става слуга за много пари да ги управлява? И по между другото демагогствате уважаеми ЩЩ???

И Украйна и Русия преди войната бяха олигархия. Сега Украйна премина към военна диктатура и расизъм. Комунистите са ти само в главата. Може и под леглото, провери: ако там се е скрил комунист и е гол, значи агитира жена ти. Ако е облечен, иди на психиатър.

Каквото и да си говорим, най-важната информация е: 8000 от 120000 желаят да работят, останалите са тук на почивка (с малки изключения0

Свалям шапка на работещите. Останалите още имат спестявания, но и те ще ги последват.

Настанявайте ги в Бежански Лагери , какви са тези Хотели и лапачка на корем ! В българия Хората омират от Глад , Вие Сульо и Пульо ще храните !

Сигурен съм, че 99 % от копейкаджиите не са стъпвали в Матушката, а ако отидат там ще се приберат на третия ден мнооого наакани и ще станат най-големите русофоби.

,,ник''а да ти влезе отзад

Голямото мнозинство от коментаторите в дир.бг са хора със сериозни психически отклонения. На тях и една кибритена клечка да им покажеш, ще започнат веднага да викат и да се карат сякаш утре света свършва. Същото и тук под тази "велика" боза наречена статия.

Безработни боклуци за които 500 лв. на месец са много пари.

лацната на хохлите висят ро стените.. ббаахаха

Бежанците натоварват икономиките на държавите, които ги приемат и само фантазьори безмозъчни, като Кирил Петков, са си представяли, как ще се влеят в пазара на труда и ще подобрят демографията. Голяма кървава рана отвориха Щатите - на този етап е най-тежко за източноевропейци, независимо от любовта им или нелюбовта им към Русия.

Ти въобще прочете ли статията? И това, че бежанците натоварват икономиката е вярно за първите няколко месеца. След това зависи от държавната администрация колко добре клще ги интегрират. Но като се има предвид, че по-голямата част, близо половината от бежанците имат по-добро образование от 90% от българите, смятам, че няма да имат никакъв проблем да си намерят работа

Не знам проверява ли се дипломите истински ли са или менте. Има редица разумни ограничения за назначаване на чужденци на работа. Т.е. следва да покрият доста условия и да няма български граждани, желаещи същата работа. Интересно ще отидеш ли при лекар, който говори само украински. Как ще се разберете и ще пиеш ли лекарствата, които ти изпише? Друг е въпроса ще стават ли български граждани или ще си създават колонии. В едни бъдеще бреме /което слава богу няма да доживея/ ще ви чака "Майдан".

Като имат по-добри дипломи какво правят Тук ? Да се Махат Укрите, Българите не ги искат в България !

Ааа, моля, моля! Ние вече сме се интегрирали - имаме площади, кръстени на укро-фашагите, държим нависоко издигнато укро-знамето, викаме "Слава Украине" по митинги, заливаме с червена боя разни места, прислужваме им в петзвездните хотели, където са настанени без пари - та се чудя какво има да ги интегрираме като те нас са ни интегрирали вече?! Хайде, да не заблуждаваме - като дойдат наесен Киро и Бойко, терорът върху нас ще продължи - и по укро-налагане и по зеленосертфициране и по прибиране в студените ни кошари.

Ще си намерят работа,но ако искат. НО много малко от тях искат да работят. Ти не ги познаваш. Аз ги познавам. При нас ги изгониха всички от фабриката,всеки ден всички пияни идваха. И мъже и жени....! Други мои познати,украинки,които още от Украйна аз съм го довел тука,не искат каква и да е работа.А бе,не им се работи на тези хора...! И в другите държави из западна Европа е същото -вдигнали са ръце от тях. А аз с какво желание ги каних у нас,харчил съм немалко средства (само и единствено лични),често им дават джобни (по 100-120 лв)...! Ако споменеш за някакви работни места ,се сърдят,не отговарят...! Иначе,не са лоши хората...!

Образованието им е заплатено за да не ходят войници. Пътувал съм с млад украинец - образован - вярно, но много наивно заблуден. И вързан в ръцете. Не са по-добри от нас. Приятен ден

След като публикувате такива статии и такива коментари дир.бг държи първо място в състезанието най- отблъскваща електронна медия в БГ

не се занимавай с нея. Малко ли форуми. А, че е пълно с излишни вулгаризми е вярно.

Не се заблуждавайте с висшето образование на украинците.Там може да си купиш диплом за космонавт,ако искаш.Години съм работил с украинци,те са ми разказвали как става при тях.С пари всичко можеш да си купиш.Диплом за висше,шофьорска книжка,виза за САЩ,медицинско за инвалидност.

Трябва Българското Правителство да изгони украинските нацисти докато е време . Иначе ще се окажем в положението на Втората Световна Война и Нацистите - ще ни освобождават Русия , Сащ и Англия .

Комунистическа отрека!

Комунистите се преродиха в евроатлантици - не се хаби да ругаеш и мразиш. Политическата върхушка е гъвкава и се пренасочва бързо.

Българското правителство трябва тебе за изгони, че от толкова путлерист в малка България не можем да се оправим.

Ненужна сган!

да, такъв си

не са публикували най-големият приност на укрбежанките - рязкото нарастване на венерическите заболявания?

Един шанс да ни оправят малко мургавия ген. По времена соца в училище само две три деца бяха с тъмни коси мургавите бяха цигани, сега всички са мургави незнам българи ли са какви са.

Типичния млад българин сега е с тен,плешив,или обръсната глава ,с брада/лятото запотена,предизвикваща възпаления/,кривокрак,тумбаклия,нарисуван като абориген.Сред жените ако има някоя да хваща око е рядкост.Повечето се обезобразяват с огромни джуки и плашат околните.Имаме нужда от облагородяване.

Наборът Павел Говняшки къде се покри ? Този получовек сигурно е счупил клавиатурата от яд и търси друга.

ТУК В БГ, УКРАИНЦИТЕ НЯМАТ ОГРАНИЧЕНИЯ И ЗАБРАНИ. ХОТЕЛИ НА ИЗДРЪЖКА НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА, ПАРКИРАНЕ -СЪЩО И Т.Н. ДАЖЕ НЯМА ДА ИМ ОПРЕДЕЛЯТ КОЛКО МИНУТИ ДА СЕ КЪПЯТ !

Аз съм Павел педераса, вечно наебан, на Балкански полуостров няма друг кат' мен. Влюбени са в мене всички: , и резаци и манафи блазе педала като мен! Ех, да си като мен млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, манафи, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе падала като мен. По "Търговска", и по "Царя", даже по "Леге" всяка вечер ме ебават все съм си добре. Срещам Пенчо, Ганчо, Цанчо, Ценко, Радо и Стефанчо и още петдесет и два. Ех, да си като мен ти млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, манафи, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе педала като мен. Един кани ме на кино, други - у дома, трети вика: "Ела с мене, да та еба в гъза!" Аз се чудя и се мая, де ще му излезе краят, че тръгнах пак подир един. Ех, да си като мен млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, гейчета, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе педала като мен. Той се казва Марианчо, хубав пич ерген, откак видях, братко, простих се с ума. Той манафче си е, братко, туй ти казвам аз накратко, но здраво наеба ме той мен! Ех, да си като мен млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, гейчета, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе педераса като мен. Часача чачача рязан хуй ми е в гъза чачача чачача

Зеленски е фашистка педерастка мърша

Павел аговняшки също

Павел Говняшки се представя за хохъл, но е забравил да извади вибратора отзад

Как го измисли?Сам ,или някой ти помага?Спуках се от смях.

Сто пъти по-добре украинци, отколкото цигани.

500 милиона загуби за нормалния българин. Толкова са излезли от държавния бюджет на издръжка на укритие. За деца и възрастни няма пари, но за укри има.

Не знам дали са с ниска култура,но ги гледам в ,,Св.Константин и Елена,, излезли украинки с малки деца с ръкавици и чували събират боклуци по алеиите,плажа.Културните българи гледат и цъкат,ама никой не се наведе една хартия да вземе и хвърли в коша.Иначе така нареченият курорт е кочина.

Да напомня на българофобите , американофилите , русофобите , гей и лесбос , корумпираните политици ,емилия или емил с тритонетката която вдига 125 на магистралата , на убийците на старци и деца , крадците , телефонните изманици , ПП , БСП , ДБ ,нацисти- Русия започна Войната в Украйна заради такива като вас - за да е по-добър Света без вас .

Ние българите обичаме и почитаме Русия и руския народ, начело с техния президент.

Рашка Говняшка беше бензиностанцията на Европа. Вместо да си натиска дрипите и да стои мирно пред белият свят. Говняшка тръгнала войни да прави. Сега ще има брутален глад и мизерия. Сигурно е.

Павел Говняшки

Това радва българите и подлудява хохълската паплач

Направо много спечели.Скоро ще караме ,,Масквич,,

От над 120000, само 1000 наети.

Укри или рашки, все тая. Да се махат. Няма полза от тях.

Къде е непотопяемата Мацква? А 65 километра танкова колона? Чух че не е потънала, а геройски е неутрализирала две сосороидни ракети и се е прегрупирала с рибите. Всичко при руските свини е фалш, парлама и пропаганда. Мацква била непотопяема, имала свещена тресчица, гордоста на Черноморският флот, бла бла бла.... Две ракети и... айде при рибите. Руснаците са нищожества, само се "пудрят" с пропаганда но са пълен въздух.

а къде е Крым а чалгопитек? де са Луганск и Донцк а? и де си ти клошара , мияча на изпрсрани европърдаци из домовете за престарели западноевропейци.. ббаахаха

Едно изречение 18 грешки.

Що пишеш на език който ползват и руснаците, сега с тия пръсти ще седнеш и да ядеш. Цирк..

лесно манипулируем очевидно. Там ли беше, видя ли??? Другаря Путин познаваш ли го? Кога разбра какъв е?? И за най- неграмотния е жалко да нарича който и да е руснак нацист Благодарение на подобни мозъци (хиляди ,а може и милиони за съжаление) номерата с икономическите сривове и театъра с "ужасните грипове" на кликата преразпределяща едни милиарди минават!!! Мъкааааа и постоянно рекламиране на простотия Чак на фукня прилича

Фашия изяде най-мазният хуй, който можеше да изяде. Украйна няма да се предаде, това трябва да ви е ясно. За Фашия - позор на бойното поле, изолация от света, минаване към статут на бензиностанция на Китай. Светът вече ще се дели между Европа, САЩ и Китай. За Фашия - кур от слон. Какъв нов световен ред е блянувал Пипи педерастчето парясано не знам, но какъвто и да е, няма да му хареса. Нали си е тъп….