17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За последната година не са сложени 12 ваксини не дамо за днес. Мама ви лъжлива да е ба

Откъде сте ги намерили тия 12 идиота???

Балъците са на изчезване.

Естествено! Маймyните, вече са на опашката за ваксини против маймyнcka шарка!

Има и още една добра новинка. Изчезнаха ЗЕВЗЕКА и подобните му ваксър агитатори. Алелуя! :)))

Верно...тия дебил го няма

Дебилно подхвърляше удобни топки. Може и да е бил двоен агенто-трол.

СВЕТОВНАТА ФАЛШИФИКАЦИЯ !! продължавайте да вервате

Нещо така ни врътнахте с тия ваксини, че ше ви ЕПМ. Северна Корея без да са ваксани изобщо 2.8 милиона заразени и 68 починали??? Бая смърди от фарма мафията, нъли?

ти не вярвай много какво казва северна корея. Той и путин нямаше да напада украйна, ама май излъга.

Абе , при все че вакцаните им изтече сертификата на много от тях изтече, аз лично имам такива не един или двама познати и роднини, които ги накараха да се бодат миналата пролет и после отказаха да си сложат бустер , т.е в момента я има 15% активно вапцани под 9 месеца минали от втора доза, я няма , и пак 40% дял на вакцани открити за деня, излиза, че е 2-3 пъти по-вероятно да излезеш положителен, ако си се вакцал, прости сметки..

Постъпили в болница 17човека,38% от тях неваксинирани ,следователно 62%са ваксинирани от постъпилите.Защо не пишете ,тези 3 бр.умрели ,дали са били ваксинирани?

е щом не пишат, ясно ти е какъв е отговора

Що не си начукате измислените ваксини?

Закривай, или сменяй. Ковид театъра вече не се продава, следователно или трябва да се закрива, или да се смени с маймунска треска, или човешко малоумие... Всъщност хората сега си имат други грижи на главата, а именно летящите цени на всичко, породени изкуствено от военния театър уСрайна.

При тези цифри е крайно време да направят платено боденето с тези експериментални медикаменти. Не искам да плащам солидарно за малоумието на ваксъри с промити мозъци.

Сладкият бизнес запада... Сега трябва да се измисли я маймунска треска, я нещо друго.. Постоянно да е код "червено", че иначе как ще се стряскат баламурниците да се боцкат?

Това, че ви е трудно да смятате, го знаем, ама да не можете да изчислите 96% от три хиляди се води неграмотност...

Ей за това ще ядем дървото..

Викаш плащането за Ковид тролене спря?

Дали е анти рекорд? Браво, все по- малко дрогирани има

Голяма новина да ви го туря в гз дирнишки

Това, че едва 12 ваксини са поставени, не го намирам за проблем - освен че ваксини залежават и се бракуват. Ако короната се активизира, недай си боже, тогава хората ще се юрнат пак да се бодат. Много ми се иска да вярвам, че пандемията е поприключила, пък да видим дали ще стане точно така.

Ще се юрнат друг път, да не са прости като тебе

Масата е податлива на "страхуване". На това разчитат политиците и фарма мафията. Много хора ще се юрнат отново да ги бодат ако ги страхуват достатъчно.