17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един от малкото достойно работещи в тази държава и който си е на мястото, за него няма пари, а всички некадърници и калинки са предобре заплатени!

Тази история е много нелепа. Не разбирам защо отговорни фактори в държавата или предполагам в МВР са допуснали такова развитие такива животни и треньорите им са ценни активи както за организацията им така и за обществото. Такива животни трябва да се обучават с надежда никога да не ги използваме, но с този свят едва ли ще остане без работа...

Някой по-горе спомена Червен кръст. А Гражданска отбрана, МВР, Следствието, Проку атурата - всички които са потенциални потребители на умението на товс куче, да кихнат по 50 лв на месец . - за пълна купичка с храна и читав ветеринар. Как депутат може да участва в няколко борда ( хранилки)?

Готов съм да помогна, но къде е държавата, увеличават администрацията и възнагражденията им, за добре несвършената работа, а за работещите...с двеста. Голямо падение на държавата...

Купувам го веднага за 10000 евро за ливан

Това е поредното доказателство за падението в държавата.. Колко ''милиона'' е издръжката на кучето и екипа от над милиардния бюджет на ченгетата та са стигнали до това да молят помощ????

Калинките да са сити...на всичко друго го е.е с 200...

Извинете ме за въпроса ми нескромен. На каква позиция е 1234, та се допускат коментари от сорта (не само тук) но и се изтриват реплики към него! Ето аз отговорих в поста му за какво ние останалите плащаме данъци! Ами отговорът ми беше спамен; възможно и този пост да попадне на автоцензура

За хейтърите по този проблем През 1986 години мексикански картел плаща 150 000 щатски долара за да бъде отстреляна източно европейска овчарка; кучето било толкова "гадно" че надушвало дрогата, стоейки край магистралата в кола движеща се със 60 мили в час. За две години не е пропуснало и един килограм .... Помислете и за проблемите на планинските спаситеелни кучета -зер всички селяни станахте европейци и наследници на Жан Клод Кили

Да помогне Бойко да му не еба путката лелина, за кво ги плащаме тия данъци!

Както останахме без армия и без икономика, така че останем и без куче.

Кучкаря от Банкя да каже нещо по въпроса.

nadushva otrovite i toksinite koito vnasqme ot 4ujbina i ve4e stava neudoben za nqkoi po etjatite na gore i za tova priklu4va finansiraneto mu ..... da e e jivo i zdravo ku4eto 6te podkrepa kauzata no jalko za durjavnia mehanizum.

Или обичаш животните и помагаш без замисляне. Или и кучета, и себе си не обичаш, и лееш злоба и жлъч тук. И срещу кого - срещу куче, което РАБОТИ, открива отрови!

Нищо срещу кучето, и аз имам куче, проблема е, че държавата я няма. А най-жалкото е, че имаме уникално служебно куче и водача му е принуден, от същата тази държава да ни моли за помощ. Това е крясък за това какви безобразия се вършат у нас, от ненужно раздутия щат на администрацията...

Аз вече се включих и пратих sms-и, обаче е вьзмутително, че изобщо се е стигнало до тук! Защо спират финансирането? Иначе заедно можем и трябва да помогнем!

Ами да му помогнат лекарите и полицаите, които получават повишение след повишение на заплатите.

За стари кораби имаме пари, за хвърчила на хартии имаме пари, за копоите на Боко- има пари, но за кучето които открива отрови- няма. Явно бандата за приемане на боклуци- отровни- от чужбина е натиснала политиците та да залипсват и парите за него. Гръм да ги тресне.

Как може да сте толкова злобни и прости..по това се различаваме от нормяалните държави пример UK живяла съм там ..всичко е блоготворитерност това е добра кауза да я подкрепим

До ИВ - колко му е, дай 5000 лв. и не коментирай...

Добра кауза е ако дам храна на уличен пес. Да давам храна на куче, което си има стопанин и на стопанина му, който бе е заплашен от уволнение е тъпотия.

А ти какво смяташ, ако стопанина на това хайванче в екип емигрира от България дали ще го приемат в арабският свят, н Турция или друга Европейска страна. Приказвате за да не умрете -ТАКОВА ЖИВОТНО НЯМА РЕАЛНА ЦЕНА, ЦЕНАТА СЕ ИЗМЕРВА В ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ! Не знам БЧК на какво стои относно това животно!

Аз пък съм живяла е ОАЕ и там благотворителност няма, защото държавата си е на мястото.

Скъпа D, а защо не кажеш колко камили трябва да има арабина от ОАЕ за да се ожени! Приказвате, защото там ви "взеха за жени" безплатно -на килограм живо тегло (цената ти там я мерят според диференциала)

ИВ, показателно е -такава е разликата между кучето и "човека" Още Езоп разказва кое е съществото което обича стопанина си! ( да намерят притчата която е на роденият в Несебър преди 2500 години РОБ -Баснописец) Единственото животно което обича безрезервно стопанина си

Не е злоба ама такива като вас винагиза това се хващата ако хората си кажат мнението за реалността.. Не е ли жалко да се стига до това положение да искаш пари за нещо дето би следвало да е ангажимент на властващите???? Малко ли благотворителност правят бедните българи като всеки ден някой се моли запомощ за лечение на дете???? До сега дарявах за Българската коледа но таи година няма да даря защото е гнусно да точат и от теи пари меркантилите във вма...

Голяма излагация- полицията да не може да поеме издръжката на кучето----

Значи не е нужно. Да не би да е надушило нещо във ваксините?

а когато това куче умре, тябва ли да осиновим екипа който живее за негова сметка, или ще ги пенсионират? и какво правят другите балкански страни дето нямат такова куче?

Единственото у нас и третото на Балканите. И какво точно е необходимо, една заплата на президентина без екстрите и боносите. Интересно а службата Гражданска Защита за чий хей съществува -за заплати и стаж за пенсия на служителите си ли!?

а не на министъра на вътрешните работи? Президента няма чий да го дири в МВР

То като си тъп и почваш с коментари, оценки и прочие. Пич, поста ми касае паричен размер еквивалентен на нуждите. Един свестен бълхарник за 8 месеца на ребно е 100 лева заради големината на хайванчето. Таблетки 72 лева три по за 35 дена, ваксините пента или хекса (дори не онези американските дето са за дванадесет болести). Хранат за една година, заплатата на водача на животното и други дребни нещица, вероятно от джоба на водача. Ама чобанина си е чобанин що на прецедента а не на миництъра. Дурето и на Марс да отиде и при Титаник да слезе - си остава дуре! "ЗАЩО Н, А НЕ!?" И пак символично за дванадесет месеца дори месечната заплата на Прецедента е малко

лелее ти верно си изтрещял. Именно става въпрос за финансирането на работно хайванче, ти за чий чеп намеси прецедента, а не този, от който де факто зависи финансирането и отговаря за разпределението на кинтите в МВР.То по тая логика можеше да кажеш и заплатата на всеки мениджър на средно ниво в коя и да е фирма, ще свърши работа. Верно чобанина си е чобанин, па макар и да се прави на Луд на Макс

Акъла драги, акъла на е пенис, да ти го вкара човек. Макс обяснява един път колко струва евентуалната най -тънка издръжка на екипа. Втори път ти го подава с малко разтълкуване за ваксини, за хапчета, за бълхарници, за храна и за заплата най тънката лайсна е дори в повече от заплатата на генерал Радев за месец нищоправене, дори казва без екстри и бонуси!!!!! на това обърна ли внимание или воже би щеше да си по -доволен ако беше казал две чисти заплати на Премиера Борисов.....Как да ти го сдъвче и вкара -непонятно!

Айдее, съвсем изтърва хайвана у ряката. Сега пък намеси нечий пенис, па даже и премиера, па екстри, па бонуси, па даже и някакъв акъл, дето си играе на криеница с няколкото бръмбара в между-черепното пространство :)))

Kолко пари отпуснаха вчера за бонуси в МВР? Нямат ли толкова за най-полезният си служител?

И вярвате ли му на този с кучето? Измамници всякакви...

Само не разбрах, какво му е на Барс? Каво налага да помагаме? Ще помогна, но се аргоментирайте! Нещо повече, дайте инфо в кои части е Барс, в кое поделение и т.н, иначе нещо не мога да го свьржа! Бьди здрав Барс!

спират парите за издръжката и поддръжката на кучето. Тоест парите за храна, треньор, ветеринарна грижа. и там каквото е нужно да се гледа едно работещо куче. Тоест, представи си че имаш служебна кола и шефа каза няма вече кинти да я поддържаме и няма кинти за бензин, същото е и с нуждите на това куче, то не е домашен любимец а инструмент за работа, затова искат помощ за финансирането му.

Храната, постоянната ангажираност на водача в тренировки и обучение; ХРАНА И ЗАПЛАТА НА ЕКИПА! Вероятно ваксини екипировка

Барс е болен от безпаричие. Както и повечето, които ги уволниха преди две седмици.

Това куче не е немска овчарка. Защото е черно. Моето куче немска овчарка. И е кафяво. И сам се грижа за него. И не прося помощи по интернет.

Какво точно си прочел за немската овчарка! Има стандарти и най малкото окраската е решаваща. Да за различаване от източно европейската но и тук пак решаваща е структурата на тялото. За старонемска овчарка чувал ли си! Дали би я сравнявал с твоята -вероятно със примеси (поне така ми звучи кафява) Нещ оза вълча окраска да си чувал (на гърба на НО) За да съдиш за кучето снимката трябва да е в профил и не седнало.

Тъп си , като австралийски негър .

Очевидно не си чувал за меланоформа.

Я пак, щото не разбрах какво точно има в невуса (пигментен -меланоцид!?) и какво общо има това с кинологията