17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Ше да е някой последовател на "мирната религия" търсейки да заслужи рай и девственици.

Пак ли етнически особености, към които следва да сме толерантни?

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Някой от лекарите и инженерите на Меркел ще да е.

Гражданската война в Европа вече е неизбежна, тя просто е въпрос на време. Основна вина имат левичарите, които напълниха континета убийци и изнасилвачи, мързеливи и неграмотни.

Тя е започнала и не е точно гражданска, а въпрос на време е и при нас да започне, но какво да се прави такива са заповедите.

Не така. Танте Меркел например е дясно- центриска помиярка , ЕНП, с комсомолско и комун- партийно секретарско минало. Била е партиен секретар на научен институт. Баш като вашия борец за капитализъм Буци Шкафчето. Те за това и двамата много съ аресваха, тя му пресипваше мръвки от чинията си по банкетите.

За да свърши този ад, единственото решение е всички варвари да бъдат изселени от Европа и върнати в страните им по първопроизход, независимо дали са дошли тук преди 500, 50, или пет години.

Невъзможно е вече. Голям конфликт става неизбежен.

Гледай Амстердам ,сещай се за София. Въпрос на време. Е, така е при еврогейският ,неолиберален "демократизъм"

Аллах му е проговорил!

Какъв цвят е косата на нападателят.Русичка ли е???? Имам обосновани предположения ,че не е

Косата може и да е русичка, но космите му по газа задължително требе да са черни и кадрави. Ако си кьосе, ше моеш да си направиш мустачки от тях.

Не е терористична атака, споко! Сега либерал-содомистите ще излязат с изявление, че това е било случаен инцидент, нищо съществено и ще го потулят! На ислямския циганин просто не са му били достатъчно оценени качествата като хирург, уволнили са го и е решил да се докаже като специалист върху тълпа случайни минувачи. Не е било заради Аллах Акбар, тъй като на всички ни е ясно, че Ислямът проповядва само мир, любов и разбирателство между всички народи от всички култури!!!

То там почти не останаха бели хора... И този е или чернюга, или от онези с брадите, викащи Алах акбар...

Много па знаеш къде е това "точно там"

А то не е и необходимо да си ходил навсякъде за да знаеш. Аз от няколко по-големи градове в Европа ми се изясни картинката. Следват и малките им китни градчета. Ама това е неизбежно, бял човек е абсолютно изнежен и неадекватен вече, егоизъм, консуматорство, кариеризъм, сребролюбие, технологии и прочее съвременни кухи идоли до това водят.