"Един, ако мръдне, главата ще извъртиш": Македонски граничари биха бивш наш депутат (видео)

34-годишният Ангел Георгиев от "Възраждане" е един от тримата българи, които бяха задържани на ГКПП "Деве Баир"

Обратно в новината

Коментари - "Един, ако мръдне, главата ще извъртиш": Македонски граничари биха бивш наш депутат (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднага да се затвори границата за македонските боклуци

Това е абсурдно. Ало мИрлячите от МС има ли държава?

гледа умно към козяк и не смее да гъкне че е БЪЛГАРИН

Ами да бяхте отишли до Скопие със самолетната линия, създадена от Про100Кирето!

Браво на Македонците... Бой по кратуните ориенталски !

От която и ПГ да е пострадалото лице, ако ние сме суверенна държава, това е мега скандал! Все едно родните полицаи да пукнат от бой Мицкосания дебил където го барнат. Ние не правим така и това е правилно и цивилизовано! Но е редно да си защитаваме достойството. Щото нашата цивиулизованост може лесно да бъде сбъркана с малодушие и страх!

дето ги нарезахме заради турските минетчии сега щеха да свършат работа във шиптърската територия

Жалба до Макрон.

Абе те половината македонци от Сев.Македония са с българско гражданство!

Скъсвайте всички отношения /вкл. и дипломатически/ с тия идиоти и ги оставяйте да се оправят сами.

Територии на питенкантропи. С генетичен фонд утайката на разпадащия си Рим на изток.

къде си бе Гълъбе,да затвориш границата и да анулираш сичките шитъри,аман от шарлатани козяшки дето да ни министъри председатели

Поръчайте българския трибагреник на един плат с европейския ! Нека видим как ще късат или горят флага на ЕС. Или на Франция.

Така, да видим ЕК, как реагира на терор.

Отиди им кажи ,че си българин и няма да ти се размине и на тебе боя. Освне ако не признаеш, че всико освен Софийско, Доброичко и Търновско са исконна маке територия.

Върви да си ЕПМ македонска

Би ли дефинирал "утайка на разпадащ се Рим"? Що за исторически дебил си ти?

Пустиняците от управтЪ,нема ли да им пратят танкове/които да дадат на скраб и претопят/боклуците макета.Тия и укрите все едно един ги е правил.

Плоскоземецът е ходил предизборно да си търси боя.

КВО ПАРВАТ ТЕА ДЕПУТАТИ НА ГРАНИЦАТА А НЕ ИДАТ В БЛАГОЕВГРАД НА честването

В ЕС българската пропаганда не минава.

Българските нацисти в акция очаквам също и Германция в унисон пак да симпоиска Елзасъ и Лтърингиъ

Бих привл сърказма ти но съм сигурен че и ти си плоскоземец

Това поведение на сърбоманите- удбаши следва да получи мощна дипломатическа реакция. Въпросът да се постави на ниво ЕС, а ветото да се вдигне наново.

Така става като клякате на Козяка и си купувате самолети на чертежи, няколк пъти. Така става, като вместо да сте на улицата с камъни по Радев и номенклатурните му приятелчета, седите в нета да си чешате клавиатурите. Така става, като пратихте всичкото оръжие на Укронацистите. Така става, като някви псевдо харвардски миндили ви го натресоха до сливиците и пак си влачите. Така става. Македонците със съдраните гащи на задника осъзнаха, че тук всички сме без гащи.

Македонец, бивш депутат от популистката им партия, която активно мрази България, почва да държи сметка на български граничари и не изпълнява разпореждане, а след това плаче, че го били. Лидерът на партията, и той почва да плаче, как България активно ги мрази.... :))))))))) А? А, нищо... Сюжети си нахвърлям тука...

На оружие, братя!!!

Мъкедония е бългърска колкото Страсбург немски демек нъцки

Много коментари, но никой не споменава, че първо трябва да се счупи кратуната на канадското лайно!

Трябва да поддържаме политиката си към Македония, а не да я затвърдяваме. Защото първото по твърдо действие, ще обърне ЕС срещу нас. Макетата ще реват още 10тина години, но накрая ще приемат нашите условия.

и зануляване на македонските шиптъри и албанскиоте им ментори,а турците ако са против си купуваме от раша три сармата и турция отива в анадола дето и е мястото и се възражда древната БЪЛГАРИЯ И ДРЕВНАТА СТОЛИЦА НА ПРАВОСЛАВИЕТО КОНСТАНТИНОПОЛ И ЕВРОПАТА ПРИДОБИВА ЕВРОПЕЙСКИ ОБЛИК

Ти не продаде ли вече и майка си бе? Са баба си ли гласиш да шитнеш за центовете?

Кво предлагаш, да им търпим тъпотиите още 10г. ? Предвид това какви сме мишки няма се изненадам така да стане. П.С. Жалко, че не са набили Копейката, тогава нямаше да страдам толкова.

Много ми е любопитно, колко българи тръгнали на кръчма в Македония или на пазар в близките до границата градове са се върнали и не са се поддали на това унижение от македонска страна? При това отношение не трябва да оставяме и лев в Македония... Трябва да се знае, че пограничните села и градове разчитат много на парите, които идват от българските туристи. Друг е въпроса защо техните кръчми, стоки и услуги са с пъти по-качествени от нашите (цените отдавна се поизравниха)...

Чакайте ответните мерки на нашите политически подлоги: Нещо от рода на; 'Строго мъмрене'

Смислено и правилно мнение, но проблемът е, че бг политиците са мърши и не се знае, какво ще им наредят! П.с. И тук се подготвя врящ казан. Това са първите симптоми.

Каква работа имаме ние да празнуваме Българин в друга територия? Ми било каквото било. Сега едните да го празнуват в БГ, другите в Скопие и това е. Каквато и история да напишат, никой няма да може без бой да мести граници, а и не ни трябва да ги местим. Има куп безлюдни села. Защо е този спор?

Къде е Макрон в случая- нали беше гарант? Продажните в парламента да си сърбат помията и да броят процентите след изборите- всички гласували За

Трудно те разбрах да не кажа,че почти не те разбрах. Сельо проЗт пиши на кирилица в бъгарския сайт или ходи на майка си в ,,,,,,,,,,,,

Тишината на всички евроатлантици, които в продължение на десетилетия ни обясняваха, че проблемът е в нас, е оглушителна

Ся вето до дупка. Идеалния момент отново да се върнат в стартова позиция.

Малко са го били този от тази про-руска партийка. Как пък не стане проблем с някой нормален човек, а все с тия от псевдо националистическите партийки?! Търсейки само провокации...

вие сороските путки го разпалихте за да ви има на политическата карта,макя ви дееба мръсна червена

Скоро всичко ке разбереш

Хомотата от ПП и ДБ пак ще кажат, че Гоце Делчев е македонец, който по едно време е решил, че е българин. А граничарите са герои срещу ужасния българин, който не се кланя на македонците и шефовете от ЕС.

Чий к* го търсят тия в Македония!? За всеки е ясно, че отиват да крещят "Гоце е българин" и, че макетата са българите. Я си представяте, че се смятате за българин, а при вас идват едни цигани и викат: " Не бре будала, кой ти каза, че си българин? Ти си циганин също като нас!".

Пикаят на нашата история, а ти питаш защо е този спор... Малоумен ли си?

Македония, Украйна и Косово не са истински държави.

Те се мислят за потомци на древния Ацо, но скоро ще станат настоящи албанци. Който бавно и полека ги завладяват с курец.

Малко са го били.