Над 780 млн. л петрол изтекли в Залива

Близо 780 млн. литра суров петрол и газ са изтекли досега от повредения петролен кладенец във водите на Мексиканския залив.

Обратно в новината

Коментари - Над 780 млн. л петрол изтекли в Залива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господ наказа американците! За безразборното и безпардонно грабене от ресурсите на Земята десетилетия наред, това място беше най-удачното да им се покаже на янките - спрете се бе, опомнете се, този свят не е само зелени банкноти, на този свят му трябва зелени брегове и морета, чисти вълни! още през април руски физик предложи да се запечата изтичането с ядрен взрив. тогава това звучеше абсурдно. а сега по сайтовете на еколозите се пишат опасения, че облакът от нефт, който не е изплувал на повърхността, може дори да спре Голфстрим, да не говорим, че може да затрие цялото крайбрежие на Флорида! Не зная на кого да вярвам, но звучи (меко казано) неприятно, а официалните новини звучат постно и неправдоподобно!... Дано спрат това изтичане по-скоро!... А спирането или отклоняването на Голфстрим ще предизвика нов ледников период в Европа!

Господ наказа американците. За безразборното и безпардонно грабене от ресурсите на земята десетилетия наред, това място беше най-удачното да им се покаже на янките - спрете се бе, опомнете се, тоя свят не е само зелени банкноти, на тоя свят му трябва зелени брегове и морета, чисти вълни!

още през април руски физик предложи да се запечата изтичането с ядрен взрив. тогава това звучеше абсурдно. а сега по сайтовете на еколозите се пишат опасения, че облака от нефт, който не е изплувал на повърхността, може дори да спре Гълфстрим, да не говорим, че може да затрие цялото крайбрежие на Флорида. Не зная на кого да вярвам, но звучи неприятно, а официалните новини звучат постно и неправдоподобно. дано спрат това изтичане скоро.