"Еърбъс" уволни 16 свои служители за шпионаж

Открити са секретни документи по два проекта с германските въоръжени сили

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Schilo

Този шпионаж го е имало, има го и ще го има.

В полза на кой са шпионирали ... тишина - явно пак ,, началниците зад голямата вода демократично са събирали информация " .

Тази Германия, на която се възхищават ганьовците вече я няма. Ред, дисциплина, качество - забрави.

"Еърбъс" уволни 16 свои служители за шпионаж - Лъжа!! На запад всички са приятели и си мислят един другиму само доброто !!!

иСток?!

исТОК

Шпионирали са Германия в полза на САЩ. Затова се мълчи ! Ако бяха Китай или Русия щеше да има огромен скандал. Но когато САЩ шпионират и и подсилват Меркел 12 години.... ...Страх,недомлъвки и мълчание ... В България защото даже не прикриват огромната си шпионска мрежа ...управляващите политици,евроатлантическата и директор на държавна телевизия........

исТОК - енергични и хаотични като токови светкавици заПАД - западаща работа Лондон е на юг-изТОК - цъфти 400 години въпреки че в затънтен на гъза на географията

...Подслушват Меркел 12 години....

Ако шпиопнажа е в полза на Русия, досега щеше да има вой до небето и изгонени дипломати. Но навярно е големия брат зад океана и затова не му се споменава името. Не е политически коректно.

Умен инженер си

Ред и дисциплина има ама качество няма требе да се печели мах в китай всичко е субсидирано и няма конкуренция.

По принцип шпионската информация отива в демократичните САЩ, но все пак виновен е Путин !

Това да не ти е Русия, където е известно за кого шпионират още преди някой да си е помислил да шпионира?

Тия некадърници руснаците и шпиони ли нямат? Ех, а едно време Щирлиц какво ги правеше германците, помниш ли? :)) Ти верно ли мислиш, че руснаците имат само контрашпионаж? :))

Тия го карат на едро белким направи впечаление на заблудените дето се хващат на всяка дума ''шпионаж''....

Тук за уж някакьв шпионаж гониха дипломати, вой в пресата, американци ни галиха по главичката. Сега тишина- няма ли да гонят руски дипломати? Или шпионажьт е демократично-евроатлантически?

Веднага да бъдат изгонени Руски дипломати заради този скандал. За отвличане на вниманието...

само не разбрах за кого са шпионирали? За Китай или за САЩ?

Boeing например имат доста какво да научат!

Явно един авио гигант на ръба на фалита е шпионирал технологично изпреварващия го конкурент отсам океана. Иначе да се е вдигнал кански вой срещу злата Русия.

за да си получат медалите!

Как да върнат падащи индиски боинги пак на пазара ? Лесно - спъни конурента airbus Какво е самoлет само едни двихатели u програма . Двигателите кой ги прави а програмата ? Как cпънаха vw. Boйнaта си тече.

Щом не се казва за кого са шпионирали и са само освободени без да ги съдят значи е съшото когато хванаха цру че подслушва Меркел 5 г! Сащ обвиняват китай и русия че крадат технологии, а сащ въпреки че крадат, самолетите им пак не струват, както и всичко което произвеждат

_stankow

Е нали субсидирането и липсата на конкуренция са убийствени за развитието, що Китай бие всички по темпове на развитие ?

"..въпросните служители са се сдобили със секретни документи на германската армия, свързани с комуникационна система.." - Хубаво да се замисли за Huawei

Ти сигурно си работил на високи позиции и в 2те компании та имаш база сравнение, а? Или по-скоро си с диплома от Савушкинския Интернет Институт за Пропаганда и Дървено философстване..

Раша клетата е толкоз назад че и шпиониране няма да и помогне.. Забраниха им продадат Сухой Супербюджет на Иран щото 70% от компонентите в него западни (що не можаха тях да копират?).

И просто не са качвай на 'мрикански и гейропейски смолети, а чакай гордия православен руски, Ей сега ша дойде..