"Еърбъс" уволни 16 свои служители за шпионаж

Открити са секретни документи по два проекта с германските въоръжени сили

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"..въпросните служители са се сдобили със секретни документи на германската армия, свързани с комуникационна система.." - Хубаво да се замисли за Huawei

Щом не се казва за кого са шпионирали и са само освободени без да ги съдят значи е съшото когато хванаха цру че подслушва Меркел 5 г! Сащ обвиняват китай и русия че крадат технологии, а сащ въпреки че крадат, самолетите им пак не струват, както и всичко което произвеждат

И просто не са качвай на 'мрикански и гейропейски смолети, а чакай гордия православен руски, Ей сега ша дойде..

Как да върнат падащи индиски боинги пак на пазара ? Лесно - спъни конурента airbus Какво е самoлет само едни двихатели u програма . Двигателите кой ги прави а програмата ? Как cпънаха vw. Boйнaта си тече.

Явно един авио гигант на ръба на фалита е шпионирал технологично изпреварващия го конкурент отсам океана. Иначе да се е вдигнал кански вой срещу злата Русия.

Раша клетата е толкоз назад че и шпиониране няма да и помогне.. Забраниха им продадат Сухой Супербюджет на Иран щото 70% от компонентите в него западни (що не можаха тях да копират?).

само не разбрах за кого са шпионирали? За Китай или за САЩ?

Boeing например имат доста какво да научат!

Ти сигурно си работил на високи позиции и в 2те компании та имаш база сравнение, а? Или по-скоро си с диплома от Савушкинския Интернет Институт за Пропаганда и Дървено философстване..

Веднага да бъдат изгонени Руски дипломати заради този скандал. За отвличане на вниманието...

Тук за уж някакьв шпионаж гониха дипломати, вой в пресата, американци ни галиха по главичката. Сега тишина- няма ли да гонят руски дипломати? Или шпионажьт е демократично-евроатлантически?

Тия го карат на едро белким направи впечаление на заблудените дето се хващат на всяка дума ''шпионаж''....

По принцип шпионската информация отива в демократичните САЩ, но все пак виновен е Путин !

Тия некадърници руснаците и шпиони ли нямат? Ех, а едно време Щирлиц какво ги правеше германците, помниш ли? :)) Ти верно ли мислиш, че руснаците имат само контрашпионаж? :))

Ако шпиопнажа е в полза на Русия, досега щеше да има вой до небето и изгонени дипломати. Но навярно е големия брат зад океана и затова не му се споменава името. Не е политически коректно.

Шпионирали са Германия в полза на САЩ. Затова се мълчи ! Ако бяха Китай или Русия щеше да има огромен скандал. Но когато САЩ шпионират и и подсилват Меркел 12 години.... ...Страх,недомлъвки и мълчание ... В България защото даже не прикриват огромната си шпионска мрежа ...управляващите политици,евроатлантическата и директор на държавна телевизия........

...Подслушват Меркел 12 години....

Умен инженер си

"Еърбъс" уволни 16 свои служители за шпионаж - Лъжа!! На запад всички са приятели и си мислят един другиму само доброто !!!

иСток?!

исТОК

исТОК - енергични и хаотични като токови светкавици заПАД - западаща работа Лондон е на юг-изТОК - цъфти 400 години въпреки че в затънтен на гъза на географията

Тази Германия, на която се възхищават ганьовците вече я няма. Ред, дисциплина, качество - забрави.

Ред и дисциплина има ама качество няма требе да се печели мах в китай всичко е субсидирано и няма конкуренция.

_stankow

Е нали субсидирането и липсата на конкуренция са убийствени за развитието, що Китай бие всички по темпове на развитие ?

В полза на кой са шпионирали ... тишина - явно пак ,, началниците зад голямата вода демократично са събирали информация " .

Това да не ти е Русия, където е известно за кого шпионират още преди някой да си е помислил да шпионира?

Schilo

Този шпионаж го е имало, има го и ще го има.

за да си получат медалите!