ЕАЛ: РНК ваксините изглеждат ефикасни срещу индийския вариант на коронавируса

Вариантът B.1.617 на коронавируса, засечен първо в Индия, до момента е открит в поне 44 държави

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички, които отказват ваксинация, да подписват и документ за отказ от лечение. Тези ИНДИВИДИ са потенциални носители на опасност за живота на много хора. Егоизмът и невежеството са голям проблем.

Лечитесь как на Украине - американскими печеньками и демократическими ценностями ))

Страшна наука, страшно нещо... Щом стигнахме до понятия "вероятно", "може би" и др. подобни, смятате ли, че ни очаква нещо хубаво от такава псевдонаука??? А? Я да го духате!

ИЗГЛЕЖДАТ ЕФИКАСНИ не ни върши работа. Искате да ИЗГЛЕЖДАМЕ ГЛУПАЦИ и да вземем да се ваксинираме, но няма да стане. Вече не. Така че си заврете тъпата статия в задниците.

Ракията ИЗГЛЕЖДА Е ЕФИКАСНА, защото един път се целувах с болна от ковид, преди да го изкарах. СЛед като тя ми каза, че е болна от Ковид, й направих кунилимгус, след което се нажубурих и изпих две ракии с една зелена салата. И не се разболях. От това съдя, че ракията /или зелената салата/ изгелжда е ефикасна срещу ковид

какво е това кунилимгус

3евзек

Това е метод за споделяне на ваксина. Но понеже името е сложно, затова си мисли, че са му помогнали ракията и салатата.

Има си хас, че те са ефективни и срещу олгофрения1

Науката вече използва точни понятия , като : "може би", " вероятно" , "предполага " , " надява се " ......

Ало, Карантината, Медицината не е точна наука, така че много неща в нея са предположения, вероятности и надежди. А ти от кой Марс падаш, че досега не знаеше?

Колко интересно, само след година промиване на мозъка овцете се наредиха на пангара доброволно. Отсега нататък всичко може да ни се пробута.

Не само всичко може да ви се пробута, ами няма и да разберете. Вече цяла година ви се пробутва тоалетна хартия с чипове. Няма да казвам по какъв механизъм влизат. Само запасилите се с чиста продукция от минлата пролет, само те не са засегнати.

Етиловият алкохол също е ефикасен срещу всички варианти на коронавируса! Защо не използват него, все пак е много по евтин от така нречените ковид ваксини!

Белината също не е скъпа и също е много ефикасна

"Изглежда е ефикасен"..... А иди се ваксинирай и да видим как ще изглеждаш после. Ставате смешни. Не мога да повярвам, че това се случва!?! ЕС е подписал договор за ваксини с Пфайзер до края на 2023г. Това на какво ви "мирише"?

ИЗГЛЕЖДА Е ЕФИКАСЕН СРЕЩУ НА МАЙКА ВИ ПИЧКАТА