17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поръчвайте "СПУТНИК" и мирясвайте!

А има ли информация за безопасността при жени зодия овен, които са ваксинирани в четвъртък, защото ако всички ваксинирани са зодия дева или рак, няма причина ваксината да се спира за близнаци и телец, които по принцип се ваксинират най-често в понеделник или петък.

Смятах, че ЕАЛ са стигнали ДЪНОТО. Оказа се, че упорито копаят ли, копаят. Какви оценки ще правите вие. Вие РАЗВИТИТЕ Европейци. Дори една изпаднала (според вас) Куба, създаде собствена ваксина. Как може да оценяваш нещо, като хал Хабер си нямаш от същото?

Глей ся, информация за лунния цикъл и за местоположението на Земята в Космоса по време на имунизация все още няма , но се твърди, че ваксината не се влияе от месечния цикъл на жените и те забременяват по всяко време и дори без секс !

всъщност има много развита медицина и огромна "армия" от медици, които може да праща по света където има нужда...парадокс но е факт

Затова трябва 70% от хората, мъже жени и деца да пият противозачатъчни. Така ще постигнем групов имунитет срещу бременност и ще си се пердашим натурално.

"случаи на редки кръвни съсиреци" - хем съсиреци, хем редки, или хем редки, хем съсиреци? хрм мисирки, хем патки, хем крачки...

Няма ли край с експериментите с всякакви продукти, погрешно наричани ваксини, след като вече е очевидно, че те нямат ефект, а и са доста опасни за здравето!!! Какво се чака - да измират яко хора от фалшивите ваксини? Със сигурност до няколко месеца ще излезе тотална забрана за тяхното прилагане!!! Разумът ще надделее...

1 Починала, 1 в болница при близо 7 милиона ваксинирани - и това е повод за истерия? Друга е причината тука - интереси политически финансови и какви ли не още.

Като в заведение за кръволози. Лично аз не мисл да си играя на тото и ако ме улучи вирусът - улучи, ако ли не - в следващия тираж.... И един да почине, вече е ясен сигнал за всеки, който още мисли не с гъза си, а с главата си, па може и да е без титли.

Ясно е, че на жените не им понасят ваксините !

това се нарича социализъм правителството дава пари за нещо и после си иска възвращаемост като използва всички механизми които едно правителство има да обесня за по-простите америка и други са дали милиарди за пфайзер и модерна и няма да пуснат други докато не си вземат поръчките ваксините са си супер, учените които оги правят не са тъпи политици а ние народа да си гледаме работата

че то на 9 милиона 2 получили съсиреци те по-безопасни от аспирина бе аспирина на 50 000 има по 10-20 с иснулт

То и за Астрата така казвахте..Сега човек започва да се замисля, дали в края на краищата всичко не е въпрос на търговски интереси и лобизъм в една фармакологична маркетингова война

немогат да решават те аз с кво да се ваксинирам!

се замисляш, АЗ е най добрат а,най лесната за съхранение и най евтината ваксина и трябва да бъде опл

Аз се ваксинирам всяка вечер с гроздова ! 300-400 грама ми е дозата + 2-3 бирички и всичко е наред..

Това може но след 15-20 години ше имаш нужда от нов черен дроб

https://www.nytimes.com/2021/04/13/us/politics/johnson-johnson-vaccine-blood-clots-fda-cdc.html

CNN: US calls for pause on Johnson & Johnson vaccine https://www.youtube.com/watch?v=qa5Ypf_OmKk

ОТРОВА, ЛИЦЕМЕРНО НАРЕЧЕНА "ВАКСИНА". ГЛУПАВИТЕ И НАИВНИТЕ СЕ БОЦКАТ САМО И ЕДИНСТВЕНО НА СВОЯ ОТГОВОРНОСТ. КОЙТО РАЗБРАЛ - РАЗБРАЛ.

черен дроб - в другия живот.

А ОМП е Оръжие за Масово Поразяване. Който разбрал - разбрал.

Нито има мутации на вируса,нито умират толкова много хора от вируса,всичко е една глобална и долна лъжа,която вече взе да прозира от всякъде! Нон стоп лъжат та белким лъжите им се превърнат в истина... Сегашните ваксини не са доказани,превръщат ви в опитни мишки,дори сега да нямате странични ефекти,след време може да имате. Зелените паспорти дето замислят са с цел брутален тоталитарен контрол,има много статии по темата,не се съгласявайте и не приемайте тези паспорти,това ще е началото на края,информирайте се първо,какво целят тези,които стоят зад тези документи! Ще ви прекарат дори от вас да не излизате,тотален отпор на тези зелени документи ще направим!

компот е като компютър по твоите разбирания. Това което наричаш "социализъм" е краен стадий на корпоративен капитализъм (ФАШИЗЪМ) и преход към посткапиталистически робовладелски строй с Световно робовладелско правителство - колективният сатанизъм. Като не искахте социализъм и комунизъм, получавате извратения вече капитализъм=сатанизъм в последната му фаза = фашизъм, като преход към робовладелство, в което няма да сте робовладелците, нито свободни граждани. От всеки 100 глупака 94 е планирано да бъдат унищожени от любимото ви извратено капиталистическо общество. Останалите 6 (шест) чипирани роби на Антихриста ще бършете осраните задници на такива като Сорос, Кисинджер, Бил Гейтс, Ротшилдовци, Рокфелеровци, Баруховци, Левити, Коени и втези на всички други правнуци на Сатана и на Луцифер... Не вервате? Ще повервате, но когато бъдете безпомощни да промените каквото и да е.

ДИР спрете коментарите на антиваксър идиотите. вас закон не ви ли лови?

Забележете само,че никой не умира у тях си от вируса,а всички умират в болниците,там морят хората,не,че е нарочно,ами просто грешно ги лекуват! От СЗО им дават наставления за лечение,но тези наставления или умишлено са грешни или и тези в СЗО не знаят,какво да правят... Вирусът не е изобщо смъртоносен,4% смъртност,това е нищо,като има държави и с по 2% смъртност,но с постоянното натякване на починалите,които не са починали непременно от вируса,уплашиха хората и изкараха вируса страхотия,а той не е изобщо такъв!!!

Пак проблем с векторна ваксина. Не случайно политическия елит си сложиха РНК.

Така ще да е. Тотален отпор и на личните карти и шофьорските книжки. Никакви годишни прегледи на колите, защото ТЕ ни следят и чрез тях - виждали сте камерите в сервизите. Идиот

"твоя милост"! То не бяха кметове и шефове, то не бяха близките им, то не бе чудо. А ти си чакай там по реда на категорията си, току виж те огряло някой ден...Някой ден, но не сега-аааа. Хубава песничка. И Катето не е за изхвърляне, колко е даровита и гласовита. Но това е друг въпрос, освен да са предвитени за нея направо цели 4 дози.

Тогава да опитаме и ако наистина няма съсиреци ще потвърдим становището, а ако има съсиреци няма да потвърдим с категоричност.

Е как ще имат становище. Чудовищният експеримент тече в момента в името на медицинската статистика. Но не с мишки или плъхове. а с нас- хората. След няколко години може би ще имат становище. Но ще е късно за всички - умрели и разболели се. Обаче не от ваксината, неее...

Че какво са СЗО - нелегитимна организация на богати спонсори, които имат акции в производството на ваксини. Един африканец, който в страната си би бил осъден за терорист. А сега се разпорежда със здравето на световното население. Не знам по каква причина.

Я да питам аз пак местното тролско войнство дали пак ще се сети да каже как заболеваемостта в Израел "расте" или пак ще мълчи, сякаш... ще видим какво точно ще е днес? Или пак по най-елементарен начин някой назначен представител ще поиска да говоря за друго, че темата не е удобна?

Вече умира ли някой от друго? Няма инфаркти, няма рак, няма инсулти... даже ковид няма. Всичко е от ваксина.

Дядо Мраз го е страх от Джонсън&Джонсън, защото е жена.