Е. Захариева: COVID-19 засили антисемитизма, ксенофобията и речта на омразата

Външният министър участва във видеоконферентна връзка на Борда на директорите на Национална коалиция в подкрепа на евразийското еврейство (НКПЕЕ)

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние българските патриоти подкрепяме всяка дума на г-жа Захариева . Подкрепяме и коалиционните ни партньори ДПС и ГЕРБ .

Гледайте и се чудете, тази е толкоз умна, че никой не може да я разбере! Народе не я заслужавате!

Опитвам и аз като Борисов да цуням задници ..но той е по добър

Колко и кои са директорите на националната коалиция в подкрепа на евразийските евреи? Каква заплата получават и от къде, евразийските евреи ли им плащат заплатата? С какво се отличават еразийските от обикновенните евреи?

ТЪРСИ ПОДКРЕПА В МАРИАНСКАТА ПАДИНА , НО ПОПАДНА НА ЗАХАРИЕВА ;)

ТОЗИ КОВИД 19 ! АМА СЕ ОКАЗА УДОБЕН ( ТОЗИ КОВИД 19) ПОДПОРНИ СТЕНИ ДА СЕ ПРЕВРЪЩАТ В ХОТЕЛИ ! И ТИ СИ ЕДНА П@@@А НЕПОРЪБЕНА , КАТО ОНАЯ , КЪРДЖАЛИСКАТА ;)

""Права '' е катето:))) Я как се засили ''речта на омразата'' като се видя как мъжо и е забъркан в Алепу....за което естествено е ''виновен'' вируса че няма как да сложи Орешарски за виновен....

Нарича се КИТАЙСКИ вирус! Това е правилното название на вируса! Защото от необоснована толерантсност света изкриви наименованието на КИТАЙСКИЯТ вирус, затова разни левичарски келявци по света, какви ли не лайна изсраха - та Бил Гейтс, та американците, та сега и евреите пуснали вируса! Не батюшки, вируса излезе от УХАН - КИТАЙСКИ град, не от Ню-Йорк, не от Лондон, не от Йерусалим, а от УХАН - КИТАЙ, набийте си го в главата това! И не вируса засили ксенофобията, той беше само инструмента, да се активират левашките боклуци! Това правителство излъчено от това НС и подкрепено от бсп, е най-голямата опасност, която носи за България, в това спор няма!

Г-жо Захариева, на Алепу няма природа, в България няма дискриминация към белите българи. Това правите вие.

След всяка подобна изява антисемитите се увеличават.

Ако министрите на България се грижат нолкова за собствените си граждани ,колкото за евреите щяхме да цъфтим.

Пълни глупости говори тая. Единсътвеното, което стана ясно то цялата работа е, че в САЩ демократите се опитват да направят преврат, опитват се да пренесат ситуацията в Европа. Също така стана ясно, че за всичко се обвинява Китай. Колкото до антисемитизма, то в САЩ юристияни и юдеи са се организирали да се отбраняват от "борците срещу расизма". Не, че няма тъпанари, на които за всичко са виновни евреите, но тях си ги има още от римско време.

Ами нормално е да се засилят, щом навсякъде където има мръсотия са замесени все представители на този етнос, Сорос, Бил Гейтс, Рокфелеровци, Ротшилд. Преврата в Украйна-Потрошенко, Яценук, крадлата Тимошенко, та чак донеслите ни скъпия комунизъм от Маркс, Енгелс, Ленин, Троцки и още много много други Списъка е голям. Не съм чул представители на този етнос да се извинят на руснаците за страданията нанесени от болшевизма на руския народ. Нито съм чул да се извинят за опожаряването на Стара Загора и зверствата организирани от хюмнето Сюлейман Паша.

Ето с кои разговаря българопродавката Захариева и какви са им плановете за нас от преди20-30 години, реализират се постепенно, със съдействието на тъпи българи-еничари: Програма за изтребване на българския народ

Ако изгонят детето ти от 109 училища, вината на училищата ли ще бъде?

Тъпа патка. Самото понятие антисемитизъм е обидно за нас неевреите. То и понятието неевреи е обидно. Да има понятие небългари ? Сега ще почнем да бутаме едни паметници в знак на протест...вие си знаете кои са.

Ние, евреите са наай-силно пострадали от т-нар. коронавирус. Той за нас е суйщий нов холокост. Затова китайците ни дължат 6 трлн. долара компенсации. Другите народи също, но по-малко. За добро лизане вноската на България е намалена на сама 10 млрд. долара! Който не иска да плати е анти-семит

Да, бе миче, така е, всеки го знае, че в затвора психиката на човека се изкривява - и това ще се засилва, защото перфектното общество, което искаме да построим носи в себе си перфидни ограничения. Но човшката психика се лъже от илюзионисти, не от своите си чувства. Така вътрешния ни бунт срещу неестественото намира форми, които ще наречете незаконни. Не знам, дали са незаконни и съгласно кой закон, но за естествения закон са законни.... Спасението ? Спасението е "неравностойните" групи да спрат да бъдат защитавани от държава и НПО и всеки сам, т.е. индивидуално да докаже, че заслужава уважението ми. Дотогава black lives don`t matter.

ДИРА ТРИЯТ НЕИСТОВО КОМЕНТАРИТЕ ПРОТИВ ТАЗИ! СЪКРАТИХА ГИ НАПОЛОВИНА! И ДА ТРИЕТЕ, И ДА НЕ ТРИЕТЕ, ТАЯ МИСИРКА НЕ СТАВА ЗА НИЩО, И НЕ Я ИСКАМ ДА МЕ ПРЕДСТАВЛЯВА! НЕКАДЪРНИЦА И СЛУЧАЙНИЦА СИ БЕШЕ И КАТО МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО! СРАМ МЕ Е ОТ НЕЯ, КАКТО И ОТ ПОВЕЧЕТО И КОЛЕГИ ВПРОЧЕМ!

Вместо да дава обяснения в прокуратурата как мъжа ѝ осра Алепу, тя седнала да ми защитава някакви маргиналии.

Също така и популизма като гледам

е, те, черните, ДАЛЕЧ НЕ СЕ ОГРАНИЧАВАТ САМО С РЕЧИ..... А И ЖИВОТИТЕ ИМ ИМАТ ЗНАЧЕНИЕ!

Не й следя изявите на тази дама, но си мисля, че ако тя е най-доброто за позицията външен министър, яко сме я втасали. Че не е чак такъв провал като Николай Младенов, да не говорим за Румяна Желева, така си е, но колкото й да се опитвам да й дам шанс да се докаже, че може, все по-трудно ми става. Езикът на омразата тепърва ще ескалира, защото 30-40 години болен здрав носи - то не са мангали, то не са педали, то не са либерасти, които си хрантутим и носим на гърба. За добро или лошо ножът е опрял до кокала и повече дори и да искаме, вече съвсем не можем да носим тези помияри на гърба си. Да се радва, че още само говорим, а не е настанала касапница като у Щатите, че тъпите толерасти света ще затрият.

Много си точен!!!

...само заради Covid ще да е!! А не защото циганите са напълно безполезни за обществото. 90% от битовите престъпления са извършени от цигани. 70% от циганите са на социални помощи и фалшиви ТЕЛК решения. 100% от ало-измамите са извършени от цигани. ПЕНСИОНЕРИТЕ БЪЛГАРИ по селата, са тероризирани от цигани. Неграмотни, фонящи НАГЛИ!!! Това са циганите ! Естествено има едни 5-10 % читави цигани, но този процент се размива в реалността.

И какво е общото между циганите и евреите!?

Един дол дренки са, само че едните крадат по-елегантно и повече!

От каква пподкрепа има нужда еврейството? От разширяването на сферата на влияние ли, продажна кучко?

mISHOto

Тая чума вечно приказва за расизъм и античифутизъм. Явно всеки ден я "гърчи" я сиган, я чифут. Ма тя горката отде да знае, че чифутите са мразени откак се разбра че чифутите банкери са спонсорите и на двете световни войни, както и на всички локални военни, глобални финансови и национални цветни конфликти. А тъмно зелените просто поскачат, защото чифутите им дават кинти и права срещу гласове. Та истината наистина звучи "ксенофобски".

В нашата страна,не чух,нито видях вълни от антисемитизъм и/или расизъм. КВ и интерпретациите му,посяха/засилиха до истерия страхове и тревоги. Със сигурност,очевадно,се засили укрепването на бреговата ни ивица в "защитените"зони.Чрез бетон и строеж на подпорни хотели.

Думите и подКРЕПАТА на нахилената ТтарПазарджишка калинка с-у КОНСПИРАЦИИТЕ звучат точно като убеждаването на Захариева че е ''естествена''блондинка а видете ли ПОДПОРНА стена на плажа АЛЕПУ която всички нормални люде обаче виждат че ХОТЕЛ със стаи за отдих

Ами женатае орава, тч е хубавяа и праваа и които го разбере е подобре.

Тъпа уфса, кой те има за човек тебе, ма? Намерили пак за кого да правят на загрижени мазните гйеберясти. А народът тука измира със стотици хиляди годишно, до 2080 ще е само спомен

Първият председател на европейската икономическа общност е Walter Hallstein - отявлен нацист и член на нацистката партия. Какво да говорим повече?!

Тия гадове ни карат да носим АРАБСКИ маски, а в същото време тия пускат араби и негри да ОТКРАДНАТ Бизнеса, Работата и Парите на Българксите фирми и Работата и парите на Българките работници... За да я има България, тия трябва да ги изтребим.. Трябва някой да отиде в София и да гръмне Боклук Б.Б.

Защо специално бг политика е насочена в защита на Евреи и Цигани. Мислех, че това е България на българите или се лъжа нещо?! Кой ще ни защити нас, българите, ако българското правителство защитава Евреи и Цигани????

Захариева, мразим те, изчезни завинаги!!!!!

Но пък доста помогна вируса за стоежа на огромни хотели по плажовете на Алепу и то точно на мъжа на Захариева.

Таз калинка знае ли какво значат тези думички или друга калинка и е шопнала.

Я да видим какви пак ги къдри тази дето предлага Посланици: Значение на думата семит мн. семити, м. Член на близка по език група народи в Югозападна Азия и Северна Африка (към тях са принадлежали древните вавилонци, асирийци, юдеи и финикийци, а днес – арабите, евреите и др.). Или с други думи говори за антисемитизъм и ксенофобия с представителите на тези които са най-големите антисемити и ксенофоби;)

Глей само с какви глупости се занимава нашата външна и как ни налагат отгоре да обичаме евреите. А който не може да ги обича ще го репресират ли? Може по искане на Шалом да спретнат някое концлагерче за българи които не демонстрират бурно любовта си към евреите.

Заключението на г-жа Захариев е точно, но не само SARS - CoV - 2 е факторът отключил за пореден и последен път негативното отношение към самозвания "богоизбран народ". Както се вижда Страшният Съд на Свети Петър, е започнал да правораздава и на "белия свят".

минусчии, защото Свети Петър не приема като аргумент пари, дори да са 30 сребърника - шекела

Катето Захаринчева: Кооо-ко-коо-ко-ко-ко-кооо-ко-коо-ко-ко-ко-кооо-кооо-коо-ко-коо-ко-коо........

Споко, знаем си задълженията! Всички са длъжни да харесват евреи. Знаем, извиняваме се.

Нямам думи. Жалка работа. Време е да си ходят. Изчерпиха се. Натвориха куп глупости. По никакъв начин не подобриха живота на населението. Оправиха себе си и най-вече нас.

Ката Външната - какво да искаш от нея.

тази за това ли взима заплата????? измислят си проблеми, измислят си лъжи, измислят си решения и хоп ..... заплатка!!!!

Па измисли и ти нещо, вместо да цъкаш отстрани и да завиждаш.

не връзвам чужди обувки...

Не разбрах, каква е връзката на вируса с ксенофобия и омразата. Да не би хората, както си стояха в къщи и от скука са имали ксенофобски мисли? Или тая отчита дейност и намира удобен повод да се похвали?

ТЪРСИ, ТЪРСИ ВРЪЗКАТА! МОЖЕ И ДА Я НАМЕРИШ! НЕОТКРИВАЕМА Е КАКТО ВРЪЗКАТА НА ТАЗИ ОСОБА С ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА И ДИПЛОМАЦИЯ! СЛУЧАЙНИЦА СИ БЕШЕ И СЛУЧАЙНИЦА СИ ОСТАНА!

ТЕЗИ,които не познават евр.манталитет,лицемерие и т.н могат да се чувстват щастливи!

Няма какво да се лъжем, циганите първи донесоха заразата и със своята недисциплинираност продължиха да я разнасят. А всъщност няма значение кой какъв е, важното е, че всеки гражданин трябва да има права, но и задължения.

откъде ли ги е научила тези сложни думи? Сигурно ги е транслейтнала в гугъла :)))) Мижитурка завеяна!!!

Не знам България да е имало по-жалък и толкова изпаднал министър на външите работи. Мари, гугутко. №КОЙ ти плаща заплатата? На евреи ли ще слугуваш? Евреите си имат държава Израел и да се омитат там с всичките си общини. Ако са в България, да си получат визи, да седят за период и да се измитат. Тая патка не разбра ли, че тия ни гласят за новите палестинци. Просто си трябва някакъв съд, народен ли, линч ли, но такива българопродавци място в България нямат. Тая щяла да се отчита на някакви евреи. И да се хвали, че прецакала български патриоти, които са за националните интереси на България. Каква гадост!

мога да опиша тази грешка на природата -> “фъсла” !!!! Да!

Показала ли е един хотел подпорна стена и гнусната далаверка. Миризмата на Г О в на е огромна.