Джордж Сорос: Обама стана най-голямото ми разочарование

Нито веднъж той не се допита до мен, въпреки че спонсорирах кампанията му, казва милиардерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти няма ли да мреш бе мършо?!

Какво означава това, че стои зад избирането му за президент.

А от тебе сме разочаровани всички европейци Досега плана ти е успешен,ще унищожиш ЕС, а същобси виновен за нашата бедност,защото подкупваш алчните му политици.

Американците му казват ''investment'' , а те като инвестират искат печалба на всяка цена , може и с бомби.

Народа избира

Дърт рептил, еманация на международната финансова олигархия унищожаваща правителства и цели народи.

не е верно бе диорд/георгий шорош църният гей и жена му/траверса майкъл и администрацията им са праили кот сте им казвали не се правете - знаем ви жидовските номера-никой не ви верва

Лицето на античовешката доктрина.

Трудно ми е да си представя какво ще щеше да е, ако не беше го разочаровал :)

Така е г-н Сорос, объркахте с Обама, социалист почти комунист и с Отворено общество объркахте, защото само ги хрантутите баз да постигат резултати.

То и Орбан те разочарова. Толкова надежди възлагаше на него, а той да смачка любимото ти дело - кадровия инкубатор в Унгария.

ОБАМА ЩЕ ОСТАНЕ В АНАЛИТЕ,КАТО НАИСТИНА НАЙ НЕКАДЪРНИЯТ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ,ЧОВЕКА КОЙТО НАКАРА ХОРАТА,КОИТО БОГОТВОРЯХА АМЕРИКА ДА Я НАМРАЗЯТ

Хилъри Клитън го е разочаровала повече. Обама беше послушен.

А ве тоя катил няма ли да ни се махне от главата , станал е на 100 години и иска да дърпа конците..!?Баси противния евреин...

А Тиквата и Цеко Галоша ДОБРЕ ЛИ СИ СПРАВЯТ? РАЗОЧАРОВАТ ЛИ ТЕ?

Всеки ден нещо за Сорос, при положение, че нито Обама, нито Орбан му обръщат внимание! Путин се опитва да създаде плашило от Сорос и Дир явно са оръжие в тази посока. Реално става въпрос за защита на свободите на хората от хора, като Путин и троловете му! Пазете си свободите, те не са дадени даром, много хора са загивали, за да ги получат! Както е казал Левски, защо ни е цар, ние и сега си имаме султан? Не ни трябват нови средновековни деспоти, като Путин!

Да, да, повярвах му: Обама напълно е изолирал Сорос, не че той изобщо се е стремял към някакво влияние... тя и лисицата, като приближи по-едър дивеч, се прави на умряла.

ДИР-е, дотам ли я докарахте, та да ми цитирате тази персона, от която вече цял свят се дистанцира и избягва въобще да споменава?

Колкото благороден, и толкова и алчен

Колкото благороден, и толкова и алчен

Змията инвеститор на укаинския Майдан, както и на много други световни мизерий! Надявам се повече хора да разберат какъв в същност е този индивид и да бъде затворен с международен закон!

благовиден

ТОЗИ И ЕДИН НАГЛЕЦ, СВЕТА ТРЯБВА ДА СЕ ДИСТАНЦИРА ОТ НЕГО, НАЙ ДОБРЕ ДА БЪДЕ СЪДЕН ОТ МЕЖДУНАРОДЕН СЪД ЗА ПОРАЗИИТЕ КОИТО ПРАВИ ПО СВЕТА ЗА ДА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВУВА

Сорос е като кокал за тролове. Подхвърляш и следва ръмжене, лай и дъвчене :)))

Така като гледам, май за троловете знаеш от личен опит!!! Относно споменатата персона в статията, сигурно и хлебарките у вас разбраха, че тоя седи зад стотици преврати, протести, пучове и т.н! Само ти се правиш на ощипана булка?! Да не би да ти е някво шефче, че така отклоняваш вниманието от него ааа??

От малък ли си нервен, та толкова неграмотно пишеш,па и "българин" го раздаваш! И ти прочете"Сорос" и ...да се изкажеш!

А ти си най-голямото разочарование за белите хора и цивилизацията!

Няма как нормалните хора да приемат пъклените му идеи.

И къде го казва всичко това Сорос?Дир.бг, откъде е новината,кой е източникът ?Или е ала-бала,тук соросоиди, акция - идват избори,йе-е-е!

Нищо благородно няма в сатанинското му желание да налива пари в унищожаване на белите хора и цивилизацията,която е изградена от бялата раса и от която се възползват всички останали.

Диверсията на Путин: Сорос е изрод, следователно аз мога да нападам Грузия и Украйна :))) Може и Сорос да е изрод, ама някой да ги разкара и двамата и да си живеем нормално????

Защото ако си доволен,това означава гибел за белите хора,Европа и цивилизацията,изградена от белите хора,от която такива сатанисти се възползват.

Абе хора, това са фалшиви новини, Сорос никога не го е казвал това. Има една омраза към тоя човек ама и ние не знаем за какво. Знаем че човека е про-ЕС и Путин и Тръмп го мразят без да могат да дадат особеннна причина защо. Не се давайте на тия новини, тука става въпрос за манипулация (новината е взета от ФоксНюз който са най-големите манипулатори в подкрепата към Тръмп и Путин и против ЕС)

Браво! Изкара си печалбата за днеска! Утре ще има и още парички, само трябва да продължаваш с коментарите в същия дух. Хайде аз отивам да видя до къде стигна плана със заробването на Украйна, че останаха още 1 шепа хора дето симпатизират на Русия. Ама ще видят те, сега ще потърся в склада, дали нямам останал Новичок и после... е разбира се ще научите от британските медий!

Фокс нюз е взета новината. Ама само половината. Другата половина е измислица очевидно. Тия Същите ФоксНюз който подкрепят Тръмп и Путин срещу ЕС...

*Половината новина е взета от ФоксНюз, другата половина е измишльотина. Сорос не е казвал никога, че искал Обама да го слуша и други тем подобни

Малко ме поизтриха, но това е част от демокрацията. Та въпросът беше защо ни занимават с този човек? А оценката за дейността му вече е еднозначна навсякъде, където се е набъркал. Особено в родната му страна..

Смешно е най-силните държави да се оправдават за калпавите си политики с един единствен човек, пък бил той и милиардер. Това само засилва недоверието към тях!

Тоя изрод си изкарва милиардите чрез предизвикване на конфликти и финансови кризи. Всеки който знае къде ще има криза или конфликт, може да заложи на подходяща позиция на обезценяване на валутите и активите им и така да напрупа милиарди. А който ги предизвиква, най-добре знае. В много страни, включително и България той поддържа голяма агентура (НПО-та, институтчета, центрове и т.н.) които вършат подривна дейност, която в даден момент да доведе до криза. Той плаща и на медиите, непрекъснато неговата агентура да виси по медиите и да се възприемат като единствените експерти. Той ползва агентурата си и за преврати, протести и т.н. дейности за подриване на държавите.

а ти като си ненормален и не умееш да живееш нормално май не тия са виновни че природата те е създала пълзящ ненормалник

Сорос е един от хората, които трябва да бъдат съдени, имотите им да бъдат разпродадени и след това бавно и мъчително да бъдат заличени от лицето на земята. Това са изверги, за които хората са просто опитни мишки. Те спират естествените процеси в обществото измествайки интереса и посоката на действие.

Просто лъже. Дори само паметната бележка от прословутата закуска в Киев в края на февруари 2014 г. го доказва. На нея Сорос точно разпределя, кой - какво трябва да направи за неутрализирането на руското влияние в Украйна и по-точно в Донбас. За себе си оставя точно убеждаването на Обама. И малко след това започнаха боевете. Впрочем, в тази закуска в тесен кръг е участвал и политическият ментор на Бойко Борисов и на либерастите в България - Иван Кръстев...

Колко е голямо разочарованието? 5 6, 7млрд? Колко голямо?

платените шорошомолки панически обявяват дьорт антихриста за светец. всуе. никой вече не вярва на употребение и зацапани ка пути какви са нпо-либерастите. Да не забравяме, че вицето дончев и женката му дълги години са се гушили на копанята на сорос в България!

тоя е голям мозък. и му личи- макар да е на хиляда години, даже май именно поради това. сега, някои му се сърдят, че им е развалил сгодичката, но пък други се радват и го считат за един вид освободител... свят широк, хора всякакви. но неслучайно Господ благоволява да го държи жив толкова дълго време-нищо случайно няма в света.

А в България също наливаше пари в един черен политик- всеки го знае-черен,гърбав приватизатор.

каквото каже /напишат/ за този значи знайте, че истината е точно обратната. Обамчо не само го с лушкал, ами е изпълнявал всичко наредено му от от кликата. То си личи и по поразиите, които остави по света и с САЩ за 8-те години. В САЩ направи дълг, колкото всички предишни президенти взети заедно и намалянване драстично на средната класа. По света войни в Ирак, Афганистан, Сирия, Либия. Икономически, икономически възход на Китай и на арабския екстремизъм. Тези наглеци направиха големи поразии за целия свят и за съжаление продължават.

Родна и родна страна г- жа Блом, май тази семка където и да я посееш все чеп за каца ще стане.

Пари в един циган,а той после всичко даде което му поискаха,,ТА БЕДНИТЕ СТАНАХМЕ ПО БЕДНИ,А НЕЧЕСНО ЗАБОТЕЛИТЕ,ОЩЕ ПО БОГАТИ,,Та тоя еврейн ние го ненавиждаме,а сънародниците го прогониха завинаги.Има нещо ,,гнило,, да изгние където му е мястото.

Сега тая статия какво иска да ни внуши - че Обамата и Шорош нямат нищо общо ? - айде де съвсем ни зеха за малоумни.